Koffietijd

Ochtendmagazine waarin Loretta Schrijver en Quinty Trustfull gasten ontvangen en de kijker bijpraten op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. Daarnaast is er ook aandacht voor nieuws, noviteiten en agendatips.
Koffietijd Afl. 75

Afl. 75

Met in deze uitzending: -Menno Bentveld vertelt over het tweede seizoen van zijn programma 'De Muur'. -Connie Witteman, beter bekend als Connie Breukhoven vertelt over haar bruiloftsplannen met Eugène van Dun. 

Koffietijd Afl. 74

Afl. 74

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. 

Koffietijd Afl. 73

Afl. 73

Met in deze uitzending: -Jim Bakkum en Shirma Rouse zijn te gast om te praten over hun bijzondere kerstconcert. Uiteraard zingen ze ook een prachtig kerstnummer. -Bettina Holwerda, de vrouw van Jim is ook aanwezig. Zij vertelt ... 

Koffietijd Afl. 72

Afl. 72

Met in deze uitzending: -Jeroen Kramer komt langs om na te praten over het 'Sinterklaasjournaal'. -Viggo Waas vertelt over zijn theatershow 'Cruijff en Pipo'. -Sanne Wallis de Vries praat over haar rol in de film 'Mees Kees'. 

Koffietijd Afl. 71

Afl. 71

Met in deze uitzending: -Actrice Lies Visschedijk schuift aan om te praten over haar rol in 'Soof 2'. -Lange Frans, Dicecream en Matt Blue treden op. 

Koffietijd Afl. 70

Afl. 70

Met in deze uitzending: -De dames van Ladies of Soul schuiven aan. Ze vertellen onder meer over hun concert in de Ziggo Dome. -Dan Karaty neemt in 'Soof 2' opnieuw de rol van Jim Cole op zich. Kunnen we meer acteerklussen van h ... 

Koffietijd Afl. 69

Afl. 69

Met in deze uitzending: -Herman Koch spreekt over zijn nieuwe boek 'De greppel'. -Kay Greidanus en Freek Bartels zijn te gast en praten over de nieuwe televisieserie 'Petticoat' waarin zij spelen. -Freek Bartels is ook ambassad ... 

Koffietijd Afl. 68

Afl. 68

Met in deze uitzending: -Pianist Wibi Soerjadi geeft op 27 december een jubileumconcert. Hij zit al 35 jaar in het vak. Ook maakt hij een sprookjesalbum voor kinderen. -Presentatrice Zarayda Groenhart motiveert creatievelingen ... 

Koffietijd Afl. 67

Afl. 67

Met in deze uitzending: -Actrice en zangeres Jelka van Houten treedt op. -Alexandra Alphenaar en Joey Ferre over de voorstelling 'Body Language'. -Marjolein Touw vertelt over de nieuwe Disneyfilm 'Vaiana'. -Caspar maakt kikkere ... 

Koffietijd Afl. 66

Afl. 66

Met in deze uitzending: -Paul de Munnik vertelt over zijn theatertour 'Nieuw'. -Kim-Lian van der Meij heeft een Sinterklaasboek geschreven. -Leopold Witte is te zien in de film 'Waterboys'. 

Koffietijd Afl. 65

Afl. 65

Met in deze uitzending: -Actrice Anneke Blok praat over de thrillerserie 'Nieuwe Buren'. -Frans Duijts zingt zijn nieuwe single 'Het is mooi geweest'. -Caspar maakt Cubaanse zwarte-bonensoep met taco's. 

Koffietijd Afl. 64

Afl. 64

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. 

Koffietijd Afl. 64

Afl. 64

Met in deze uitzending: -Thomas Acda en Tjitske Reidinga vertellen over hun rol in de film 'De Zevende Hemel'. -Caspar maakt zuurkoolkroketjes met gin-mayonaise en geslagen radijsjes met zuur-pittige sichuandressing. 

Koffietijd Afl. 63

Afl. 63

Met in deze uitzending: -Actrice Carine Crutzen en journalist Hans Knoop zijn te gast om te praten over de tv-serie 'De Zaak Menten'. -Sabrina Starke vertelt over haar nieuwe show ''Imagine' The Power Of Music' en treedt op. -C ... 

Koffietijd Afl. 61

Afl. 61

Met in deze uitzending: -Marco Borsato vertelt over Symphonica in Rosso en zijn deelname aan het programma 'Het Perfecte Plaatje'. -K-otic is terug van weggeweest en treedt op. 

Koffietijd Afl. 60

Afl. 60

Met in deze uitzending: -René Froger vertelt over zijn nieuwe album en treedt op. -Judith Osborn vertelt over haar schilderijen en haar samenwerking met RTLZ. 

Koffietijd Afl. 59

Afl. 59

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. 

Koffietijd Afl. 58

Afl. 58

Met in deze uitzending: -Georgina Verbaan vertelt over haar rol in het theaterstuk 'Venus'. -Caspar maakt een traditionele pie met gehakt en linzen. -Aflevering zes van 'Schoffies om van te houwe'. 

Koffietijd Afl. 57

Afl. 57

Met in deze uitzending: -Gordon over zijn zangcarrière, die hij na 25 jaar afsluit met twee concerten in het Concertgebouw. -Antoinette Hertsenberg over het nieuwe programma 'Zorg.nu'. -Caspar maakt wortelsoep met vegetarische ... 

Koffietijd Afl. 56

Afl. 56

Met in deze uitzending: -Giel Beelen presenteert niet langer zijn ochtendshow op de radio, hoe is dat voor hem? -Start van de finaleweek van de Koffietijd Bakwedstrijd. -Caspar maakt gevulde broodjes met ei, spek en spinazie. 

Koffietijd Afl. 55

Afl. 55

Met in deze uitzending: -Susan Visser en Frank Lammers over hun rol in de tv-serie 'Als De Dijken Breken'. -Caspar kookt speciaal voor Sint Maarten. -Saakje bakt een speculaas-perentaart. 

Koffietijd Afl. 54

Afl. 54

Met in deze uitzending: -Berget Lewis praat over haar nieuwe theatertournee en treedt op. -Groente Challenge: aandacht voor gezonde middagsnacks. -Caspar maakt Oosterse groentesoep. 

Koffietijd Afl. 53

Afl. 53

Met in deze uitzending: -'Toen het donker werd' is de nieuwste thriller van schrijfster Simone van der Vlugt. -Michiel Vos over de Amerikaanse verkiezingen. -Pernille bezoekt de tentoonstelling 'Picasso aan Zee'. -Caspar maakt ... 

Koffietijd Afl. 27

Afl. 27

Met in deze uitzending: -Angela Schijf over het programma 'Superkids'. Ze neemt de talentvolle violiste Iris mee. -Loiza Lamers en Benjamin Melzer zijn transgender fotomodellen en vertellen over hun nieuwste klus. -Caspar maakt ... 

Koffietijd Afl. 26

Afl. 26

Met in deze uitzending: -Fred van Leer vertelt over zijn nieuwe kledinglijn. -Albert Verlinde en Angela Groothuizen komen praten over hun nieuwe programma 'RTL Live'. 

Koffietijd Afl. 25

Afl. 25

In het kader van de woonweek komen José Molenaar (Eigen Huis & Interieur), Leen Verstraelen (Stijlvol Wonen) en Carlein Kieboom (VT Wonen) langs om alles te vertellen over de woontrends van dit moment. Joop Braakhekke vertel ... 

Koffietijd Afl. 24

Afl. 24

Acteurs Vincent Croiset, Linde van den Heuvel en Kevin Hassing vertellen over de nieuwe dramaserie 'Centraal Medisch Centrum'. Caspar maakt ajam panggang roedjak met noedels. 

Koffietijd Afl. 23

Afl. 23

Stanley Burleson viert zijn vijftigste verjaardag op bezoek bij 'Koffietijd'. Loretta bezoekt de boot van Sea Shepherd die voor korte tijd in Amsterdam is aangemeerd. 

Koffietijd Afl. 22

Afl. 22

Actrice Susan Visser schuift aan, haar film 'De Held' ging in première tijdens het Nederlands Film Festival. Verder vertellen Tom en Thomas van het klusprogramma 'Eigen Huis En Tuin' over hun ervaringen met het klussen bij b ... 

Koffietijd Afl. 21

Afl. 21

Albert Verlinde is te gast, hij vertelt alles over de musical 'Hair' die zondag in première ging en hij praat openhartig over zijn vertrek bij 'RTL Boulevard'. 

Koffietijd Afl. 20

Afl. 20

Met in deze uitzending: -Musicalster Simone Kleinsma vertelt over haar nieuwe voorstelling 'Simone'. -Aandacht voor de expositie van fotograaf Peter Lindbergh in De Kunsthal in Rotterdam. 

Koffietijd Afl. 19

Afl. 19

Met in deze uitzending: -Thijs Römer en Eva Duijvestein komen praten over de nieuwe serie 'Weemoedt'. -Aandacht voor De Week Tegen Pesten. - Caspar maakt mosselen in zwarte bonensaus met jasmijnrijst. 

Koffietijd Afl. 18

Afl. 18

Met in deze uitzending: -Jan Smit over zijn twintig jaar durende showbizzcarrière. -Anouk Maas en Tommie Christiaan over de musical 'Hair'. -Caspar maakt een broodje gehaktbal met preistamp. 

Koffietijd Afl. 17

Afl. 17

Met in deze uitzending: -Boekenwurm Art Rooijakkers vertelt over de genomineerde schrijvers voor de ECI Literatuurprijs 2016. -Caspar maakt Marokkaanse soep (harira) met kip en pitabroodjes. 

Koffietijd Afl. 15

Afl. 15

Met in deze uitzending: -Inge de Bruijn, Antje Monteiro en Annemarie Keizer vertellen over hun deelname aan 'Dance Dance Dance'. -Caspar maakt rosbief met koffie-muntpuree en pittige snijbonen. -Een kijkje bij Naturalis in Leid ... 

Koffietijd Afl. 14

Afl. 14

Met in deze uitzending: -TJ, Taryll en Taj Jackson, beter bekend als 3T, worden geïnterviewd en treden op. -Dave Mantel, Mark van Eeuwen en Mathijs Pater over de eerste verjaardag van musical 'The Bodyguard'. -Caspar heeft e ... 

Koffietijd Afl. 13

Afl. 13

Met in deze uitzending: -Actrice Annet Malherbe treedt op met haar zonen. -Verslag van de première van 'Bridget Jones's Baby'. -Casper bereidt een lactosevrije, vegetarische fajita met geroosterde kikkererwten en mango. 

Koffietijd Afl. 12

Afl. 12

Met in deze uitzending: -Willeke Alberti is te gast. Samen met 'Holland's Got Talent'-finalist Mart Hoogkamer zingt ze 'Lachen, Beetje Huilen'. -Dave Roelvink, Barto Braat en Suzanne Klemann vertellen over hun deelname aan 'Exp ... 

Koffietijd Afl. 10

Afl. 10

Met in deze uitzending: -Irene Moors en Carlo Boszhard presenteren samen het kookprogramma 'Over Smaak Valt Te Twisten'. -Caspar heeft een recept voor zeebaars, papillot en aardappelsalade. -Danna Seuntjens maakt een hartige ta ... 

Koffietijd Afl. 9

Afl. 9

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. 

Koffietijd Afl. 8

Afl. 8

Met in deze uitzending: -Nieuwslezeres Simone Weimans komt langs. -Caspar kookt ratatouillesoep met venkelworst en ricottacrackers. -Realityster Britt Dekker schreef een boek over haar grote liefde: paarden. 

Koffietijd Afl. 6

Afl. 6

Met in deze uitzending: -Red Head Day met Marian Mudder, Barbara Barend en Sytske van der Ster. -Bastiaan van Schaik onderging een gastric bypass. Hoe gaat het nu met hem? -Caspar maakt spaghetti carbonara van onder andere snij ... 

Koffietijd Afl. 5

Afl. 5

Met in deze uitzending: -Tim Douwsma en Nicolette van Dam komen alles vertellen over het nieuwe programma 'The Next Boy/Girl Band'. -Fajah Lourens is te gast. -Caspar maakt gegrilde sardientjes op waterkerssalade en gebakken pi ... 

Koffietijd Afl. 4

Afl. 4

Met in deze uitzending: -Hoofdredacteuren Edine Russel (Elle), Cécile Narinx (Harper's Bazaar) en Karin Swerink (Vogue) over de nieuwste modetrends. -Hoofdrolspelers Gaia Aikman en Naidjim Severina over musical 'The Lion Kin ... 

Koffietijd Afl. 3

Afl. 3

Met in deze uitzending: -Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp over een nieuw seizoen 'Voetbal Inside'. -Loes Luca speelt in de musical 'In de ban van Broadway' en onderging een zware operatie. -Caspar Bürgi kookt ... 

Koffietijd Afl. 2

Afl. 2

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. 

Koffietijd Afl. 1

Afl. 1

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. 

Koffietijd Afl. 195

Afl. 195

Het is de laatste uitzending van 'Koffietijd' van dit seizoen. Zowel Quinty, Loretta als Pernille vieren dit vandaag met de 'Beste Zangers van Nederland': Willeke Alberti, Brownie Dutch en Sharon Doorson. Het seizoen wordt afge ... 

Koffietijd Afl. 194

Afl. 194

Edwin Jonker en Anouk Maas staan nu al geruime tijd samen op het toneel met de voorstelling 'Beauty and the Beast'. Hoe gaat hun samenwerking tot nu toe? En in hoeverre kunnen zij zich identificeren met hun personages? Ze verte ... 

Koffietijd Afl. 193

Afl. 193

Het beroemdste Britse schrijversechtpaar Nicci Gerrard en Sean French, ofwel Nicci French, zorgde begin deze maand weer voor lange rijen in de Nederlandse boekhandels toen het zesde deel van hun boekenreeks uitkwam: 'Als Het Za ... 

Koffietijd Afl. 192

Afl. 192

Tim Douwsma en Ferry Doedens zijn te gast om te vertellen over 'Nieuwe Tijden', een nieuwe serie van de makers van het populaire 'Goede Tijden Slechte Tijden'. 'Nieuwe Tijden' speelt zich af middenin een bruisende studentenstad ... 

Koffietijd Afl. 191

Afl. 191

Het is de laatste week van het Koffietijd-seizoen. Nog week om dit seizoen mooi af te sluiten, maar ook een week om ons klaar te stomen voor de zomer. Renate Gerschtanowitz lanceerde een badkledinglijn. Ze is te gast om tips te ... 

Koffietijd Afl. 38

Afl. 38

Loretta bezoekt samen met Esther Vergeet Paleis het Loo. Ze krijgen een rondleiding van Vincent Mentzel door de tentoonstelling Koninklijke Foto's. Er wordt verteld over de toegankelijkheid van het museum voor mensen met een mo ... 

Koffietijd Afl. 190

Afl. 190

Hadewych Minis, net terug van het filmfestival in Cannes, schuift aan. Samen met het Nederlands Kamerkoor vertolkt ze het wereldberoemde toneelstuk van Shakespeare 'De Storm'. Hadewych vertelt over haar rol in de voorstelling, ... 

Koffietijd Afl. 189

Afl. 189

Paul Haenen is te gast en vertelt over de voorstellingen van 'Meet the Composer!', die hij maakt met Stine Jensen en Mike Boddé. Bezoekers maken tijdens deze shows kennis met drie verschillende componisten: Chiel Meijering, ... 

Koffietijd Afl. 188

Afl. 188

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. 

Koffietijd Afl. 187

Afl. 187

Koninklijk bezoek: Prinses Laurentien is te gast! Zij schreef samen met Jeroen Smit het boek 'Nog Lang en Gelukkig', dat gaat over moreel leiderschap. Ze vertellen vandaag over hun eigen ervaringen op dit gebied. 

Koffietijd Afl. 186

Afl. 186

Loretta Schrijver viert vandaag haar zestigste verjaardag. Jette van der Meij, Marga van Praag en Will Koopman zijn te gast en praten met Loretta over het thema leeftijd en hoe het leven is als je rond de 60 bent. Natuurlijk wo ... 

Koffietijd Afl. 37

Afl. 37

Loretta Schrijver bezoekt Slot Zuylen, samen met bestsellerauteur Patricia Snel. In het kasteel, dat een rijke familiegeschiedenis heeft, woonde in de achttiende eeuw schrijfster Belle van Zuylen. 

Koffietijd Afl. 185

Afl. 185

Nick en Simon vieren dit jaar hun tienjarig jubileum. Ze komen langs om te vertellen over alle hoogte- en dieptepunten. Ook treden ze op met hun nieuwe single 'Zoveel te geven'. 

Koffietijd Afl. 184

Afl. 184

Wolter Kroes schuift vandaag aan. Hij komt onder meer zijn nieuwe single zingen. 

Koffietijd Afl. 183

Afl. 183

Van der Laan en Woe zijn te gast. Zij vertellen over hun theatershow 'Alles Eromheen'. 

Koffietijd Afl. 182

Afl. 182

Hoeveel weten mensen over de natuur? Sophie Hilbrand en Chris Zegers testen het in de 'Nationale Natuur Quiz'. Sophie schuift aan voor een voorproefje. Ook Jet van Nieuwkerk is te gast. Zij legt aan de hand van haar nieuwe boek ... 

Koffietijd Afl. 181

Afl. 181

Vier bekende cabaretiers komen samen in de nieuwe comedyshow 'GABBERS'. Jandino Asporaat, Guido Weijers, en Roué Verveer komen daar vandaag alles over vertellen. Hoe leg je aan een kind uit wat een depressie is? Schrijfster ... 

Koffietijd Afl. 36

Afl. 36

Vandaag staat in het teken van de BankGiroLoterij Museumprijs. Het museum dat uitblinkt in een bepaalde categorie ontvangt een bedrag van 100.000 euro. De winnaar van dit jaar is Nationaal Monument Kamp Vugt. Ook brengt Loretta ... 

Koffietijd Afl. 180

Afl. 180

Arie Boomsma wil iedereen in beweging krijgen om een gezonde en gelukkige levensstijl te ontwikkelen. Hij vertelt over zijn nieuwe boek 'Beweeg!'. Daarnaast presenteert Arie een nieuw programma: 'OverWinnaars', waarin hij jonge ... 

Koffietijd Afl. 179

Afl. 179

Bevrijdingsdag wordt gevierd met schrijver Arthur Japin. Hij bundelde reisverhalen en notities in zijn nieuwe boek 'Goed Volk'. Popgroep O'G3NE is te gast met 'Take The Money And Run'. De zussen Lisa, Amy en Shelley vertellen o ... 

Koffietijd Afl. 178

Afl. 178

Het is vandaag Dodenherdenking. Het National Comité 4 en 5 Mei organiseert al zeventig jaar de herdenking van de Tweede Wereldoorlog en de viering van de bevrijding. Voorzitter Gerdi Verbeet vertelt wat er deze dagen allemaa ... 

Koffietijd Afl. 177

Afl. 177

Met het nieuwe programma 'Geer en Goor: Zoeken Een Hobby!' duiken Gerard en Gordon voor de derde keer in de wereld van eenzame ouderen. Gerard Joling vertelt hierover. 

Koffietijd Afl. 176

Afl. 176

Simone Kleinsma vertelt over de musical 'Simone!', waar ze zich voor het eerst helemaal bloot geeft. 

Koffietijd Afl. 35

Afl. 35

Loretta is in 's-Hertogenbosch, dat in het teken staat van Jheronimus Bosch ter ere van het 500ste sterfjaar van deze schilder. Samen met oer-Bosschenaar Albert Verlinde bezoekt ze de tentoonstelling in het Noord-Brabants Museu ... 

Koffietijd Afl. 175

Afl. 175

Janny van der Heijden vertelt alles over het bereiden van pasta: van de basis tot het eindproduct. Ze schreef hier een boek over. Voormalig 'The Voice'-winnares Leona Philippo brengt een nieuwe autobiografische single uit: 'Wat ...