Vi Oranje

Talkshow over voetbal
Vi Oranje Afl. 36

Afl. 36

Wilfred, René en Johan bespreken de hoogtepunten van de finale van het WK Voetbal 2014 in Brazilië. 

Vi Oranje Afl. 35

Afl. 35

Wilfred, René en Johan kijken samen met Wim Kieft alvast vooruit op de finale van het WK Voetbal 2014 in de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro. 

Vi Oranje Afl. 34

Afl. 34

Vanavond wordt er gestreden om de derde en vierde plek op het WK Voetbal in Brazilië. Johan, Wilfred en René praten met Aad de Mos en Frank Evenblij over deze spectaculaire wedstrijd. 

Vi Oranje Afl. 33

Afl. 33

Voetbalanalist Jan Boskamp en zakenman Gregory Elias zitten aan tafel om met Wilfred, René en Johan vooruit te blikken op het spannende weekend, waarin de WK-finale plaats zal vinden. 

Vi Oranje Afl. 32

Afl. 32

Dichter en schrijver Bart Chabot zit samen met Wim Kieft aan tafel bij de mannen van VI Oranje om terug te kijken op de spannende halve finale tussen Nederland en Argentinië. 

Vi Oranje Afl. 31

Afl. 31

Wilfred, René en Johan bespreken het laatste nieuws rondom het WK Voetbal in Brazilië. Vanavond speelt Nederland de halve finale tegen Argentinië. Hans Kraay jr., Hans Teeuwen en Wim Kieft zijn te gast. 

Vi Oranje Afl. 30

Afl. 30

Jan Boskamp en tennisser Raemon Sluiter kijken in het Kurhaus alvast vooruit op de eerste halve WK-finale tussen Brazilië en Duitsland, met de vaste tafelheren Wilfred, René en Johan. 

Vi Oranje Afl. 29

Afl. 29

Op deze wedstrijdloze dag zit voetbalanalist Jan Boskamp aan tafel bij Wilfred, René en Johan. Ook journalist en presentator Tijs van den Bruink schuift aan in het Kurhaus om de laatste voetbalnieuwtjes door te nemen. 

Vi Oranje Afl. 28

Afl. 28

Wilfred, René en Johan praten elkaar bij over de laatste voetbalnieuwtjes en kijken terug op de kwartfinales. Ook Lee Towers schuift aan in het Kurhaus. 

Vi Oranje Afl. 27

Afl. 27

De bloedstollend spannende kwartfinale tussen Nederland en Costa Rica wordt uitgebreid besproken door voetbalanalist Hans Kraay jr., wielrenner Michael Boogerd en de mannen van VI. 

Vi Oranje Afl. 26

Afl. 26

Onder andere Jan Boskamp schuift aan en bespreekt met Johan, Wilfred en René de laatste voetbalnieuwtjes uit Brazilië. Ook de kwartfinale tussen Brazilië en Colombia komt uitgebreid aan bod. 

Vi Oranje Afl. 25

Afl. 25

Presentator Eddy Zoëy en voetbalanalist Jan Boskamp blikken alvast vooruit op de kwartfinales, uiteraard samen met Wilfred, René en Johan. 

Vi Oranje Afl. 24

Afl. 24

Op deze wedstrijdloze dag zijn oud-voetballer Wim Kieft en partijleider Emile Roemer te gast om samen met Wilfred, René en Johan het laatste WK-nieuws uit Brazilië door te nemen in het Kurhaus. 

Vi Oranje Afl. 23

Afl. 23

De laatste Braziliaanse voetbalnieuwtjes worden besproken door de mannen van VI Oranje. Hans Kraay jr. en Giel Beelen schuiven ook aan in het Kurhaus. België probeert vanavond te winnen van de Verenigde Staten. 

Vi Oranje Afl. 22

Afl. 22

Het WK-nieuws wordt besproken door Wilfred, René en Johan. Wim Kieft en Nico Dijkshoorn zijn te gast. Frankrijk neemt het op tegen Nigeria en Duitsland gaat de strijd aan met Algerije voor een plek in de kwartfinale. 

Vi Oranje Afl. 21

Afl. 21

Oud-voetballer Jan Boskamp en zanger Frans Bauer zijn te gasten en bespreken met de VI-heren Wilfred, René en Johan het actuele nieuws uit Brazilië en de verrichtingen van het Nederlands elftal. 

Vi Oranje Afl. 20

Afl. 20

Voetbalanalist Jan Boskamp en wielrenner Thomas Dekker praten over het WK-nieuws uit Brazilië. Vanavond worden de eerste achtste finales gespeeld. 

Vi Oranje Afl. 19

Afl. 19

Wilfred, René en Johan praten met oud-schaatser Mark Tuitert over de uitslagen van de poulefases op het WK 2014. Morgen worden de eerste achtste finales gespeeld. 

Vi Oranje Afl. 18

Afl. 18

Voormalig voetballer Wim Kieft en presentator Jack Spijkerman nemen de gebeurtenissen op de Braziliaanse velden door met de mannen van VI. Belangrijke wedstrijd: Duitsland tegen de VS. 

Vi Oranje Afl. 17

Afl. 17

Trainer Mario Been en Jakhals Erik Dijkstra schuiven aan bij de vaste tafelheren Wilfred, René en Johan, om het laatste WK-nieuws te bespreken. Frankrijk speelt vanavond tegen Ecuador. 

Vi Oranje Afl. 16

Afl. 16

Hans Kraay jr. en Nico Dijkshoorn zitten aan tafel bij de mannen van VI om de gebeurtenissen op het WK te bespreken. Een van de belangrijkste wedstrijden is Italië tegen Uruguay. 

Vi Oranje Afl. 15

Afl. 15

Wilfred, René en Johan bespreken met hun gasten Guus Meeuwis en Jan Boskamp de prestaties van het Nederlands elftal, dat vanavond tegen Chili gespeeld heeft. 

Vi Oranje Afl. 14

Afl. 14

Oud-profvoetballer Jan Boskamp is samen met acteur Erik van Muiswinkel te gast bij Johan, Wilfred en René. België speelt vanavond tegen Rusland en dat belooft een spannende pot te worden. 

Vi Oranje Afl. 10

Afl. 10

Oud-profvoetballer en voetbalanalist Jan Boskamp komt langs in het Kurhaus en blikt samen met Wilfred, René en Johan alvast vooruit op de eerstvolgende wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Chili.