Vi Oranje

Talkshow over voetbal
Vi Oranje Afl. 36

Afl. 36

Wilfred, René en Johan bespreken de hoogtepunten van de finale van het WK Voetbal 2014 in Brazilië. 

Vi Oranje Afl. 35

Afl. 35

Wilfred, René en Johan kijken samen met Wim Kieft alvast vooruit op de finale van het WK Voetbal 2014 in de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro. 

Vi Oranje Afl. 34

Afl. 34

Vanavond wordt er gestreden om de derde en vierde plek op het WK Voetbal in Brazilië. Johan, Wilfred en René praten met Aad de Mos en Frank Evenblij over deze spectaculaire wedstrijd. 

Vi Oranje Afl. 33

Afl. 33

Voetbalanalist Jan Boskamp en zakenman Gregory Elias zitten aan tafel om met Wilfred, René en Johan vooruit te blikken op het spannende weekend, waarin de WK-finale plaats zal vinden. 

Vi Oranje Afl. 32

Afl. 32

Dichter en schrijver Bart Chabot zit samen met Wim Kieft aan tafel bij de mannen van VI Oranje om terug te kijken op de spannende halve finale tussen Nederland en Argentinië. 

Vi Oranje Afl. 31

Afl. 31

Wilfred, René en Johan bespreken het laatste nieuws rondom het WK Voetbal in Brazilië. Vanavond speelt Nederland de halve finale tegen Argentinië. Hans Kraay jr., Hans Teeuwen en Wim Kieft zijn te gast. 

Vi Oranje Afl. 30

Afl. 30

Jan Boskamp en tennisser Raemon Sluiter kijken in het Kurhaus alvast vooruit op de eerste halve WK-finale tussen Brazilië en Duitsland, met de vaste tafelheren Wilfred, René en Johan. 

Vi Oranje Afl. 29

Afl. 29

Op deze wedstrijdloze dag zit voetbalanalist Jan Boskamp aan tafel bij Wilfred, René en Johan. Ook journalist en presentator Tijs van den Bruink schuift aan in het Kurhaus om de laatste voetbalnieuwtjes door te nemen. 

Vi Oranje Afl. 28

Afl. 28

Wilfred, René en Johan praten elkaar bij over de laatste voetbalnieuwtjes en kijken terug op de kwartfinales. Ook Lee Towers schuift aan in het Kurhaus. 

Vi Oranje Afl. 27

Afl. 27

De bloedstollend spannende kwartfinale tussen Nederland en Costa Rica wordt uitgebreid besproken door voetbalanalist Hans Kraay jr., wielrenner Michael Boogerd en de mannen van VI. 

Vi Oranje Afl. 26

Afl. 26

Onder andere Jan Boskamp schuift aan en bespreekt met Johan, Wilfred en René de laatste voetbalnieuwtjes uit Brazilië. Ook de kwartfinale tussen Brazilië en Colombia komt uitgebreid aan bod. 

Vi Oranje Afl. 25

Afl. 25

Presentator Eddy Zoëy en voetbalanalist Jan Boskamp blikken alvast vooruit op de kwartfinales, uiteraard samen met Wilfred, René en Johan. 

Vi Oranje Afl. 24

Afl. 24

Op deze wedstrijdloze dag zijn oud-voetballer Wim Kieft en partijleider Emile Roemer te gast om samen met Wilfred, René en Johan het laatste WK-nieuws uit Brazilië door te nemen in het Kurhaus. 

Vi Oranje Afl. 23

Afl. 23

De laatste Braziliaanse voetbalnieuwtjes worden besproken door de mannen van VI Oranje. Hans Kraay jr. en Giel Beelen schuiven ook aan in het Kurhaus. België probeert vanavond te winnen van de Verenigde Staten. 

Vi Oranje Afl. 22

Afl. 22

Het WK-nieuws wordt besproken door Wilfred, René en Johan. Wim Kieft en Nico Dijkshoorn zijn te gast. Frankrijk neemt het op tegen Nigeria en Duitsland gaat de strijd aan met Algerije voor een plek in de kwartfinale. 

Vi Oranje Afl. 21

Afl. 21

Oud-voetballer Jan Boskamp en zanger Frans Bauer zijn te gasten en bespreken met de VI-heren Wilfred, René en Johan het actuele nieuws uit Brazilië en de verrichtingen van het Nederlands elftal. 

Vi Oranje Afl. 20

Afl. 20

Voetbalanalist Jan Boskamp en wielrenner Thomas Dekker praten over het WK-nieuws uit Brazilië. Vanavond worden de eerste achtste finales gespeeld. 

Vi Oranje Afl. 19

Afl. 19

Wilfred, René en Johan praten met oud-schaatser Mark Tuitert over de uitslagen van de poulefases op het WK 2014. Morgen worden de eerste achtste finales gespeeld. 

Vi Oranje Afl. 18

Afl. 18

Voormalig voetballer Wim Kieft en presentator Jack Spijkerman nemen de gebeurtenissen op de Braziliaanse velden door met de mannen van VI. Belangrijke wedstrijd: Duitsland tegen de VS. 

Vi Oranje Afl. 17

Afl. 17

Trainer Mario Been en Jakhals Erik Dijkstra schuiven aan bij de vaste tafelheren Wilfred, René en Johan, om het laatste WK-nieuws te bespreken. Frankrijk speelt vanavond tegen Ecuador. 

Vi Oranje Afl. 16

Afl. 16

Hans Kraay jr. en Nico Dijkshoorn zitten aan tafel bij de mannen van VI om de gebeurtenissen op het WK te bespreken. Een van de belangrijkste wedstrijden is Italië tegen Uruguay. 

Vi Oranje Afl. 15

Afl. 15

Wilfred, René en Johan bespreken met hun gasten Guus Meeuwis en Jan Boskamp de prestaties van het Nederlands elftal, dat vanavond tegen Chili gespeeld heeft. 

Vi Oranje Afl. 14

Afl. 14

Oud-profvoetballer Jan Boskamp is samen met acteur Erik van Muiswinkel te gast bij Johan, Wilfred en René. België speelt vanavond tegen Rusland en dat belooft een spannende pot te worden. 

Vi Oranje Afl. 10

Afl. 10

Oud-profvoetballer en voetbalanalist Jan Boskamp komt langs in het Kurhaus en blikt samen met Wilfred, René en Johan alvast vooruit op de eerstvolgende wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Chili. 

Vi Oranje Afl. 13

Afl. 13

Oud-voetballer Wim Kieft zit samen met cabaretier Najib Amhali aan tafel bij Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. De belangrijkste wedstrijden van vandaag: Ghana tegen Duitsland en Argentinië tegen Iran. 

Vi Oranje Afl. 9

Afl. 9

Wim Kieft schuift aan bij Wilfred, René en Johan in het Kurhaus. Ze praten onder andere over de wedstrijden van Argentinië tegen Iran en Honduras tegen Ecuador, die vanavond op het programma staan. 

Vi Oranje Afl. 12

Afl. 12

Cecile Koekkoek, hoofdredacteur van de VARAgids, en voetballer Theo Janssen praten over de wedstrijden van vandaag, waaronder die van Italië tegen Costa Rica. 

Vi Oranje Afl. 8

Afl. 8

Theo Janssen komt langs om samen met Wilfred, René en Johan het belangrijkste WK-nieuws van vandaag door te nemen, onder andere de wedstrijd van Zwitserland tegen Frankrijk. 

Vi Oranje Afl. 11

Afl. 11

Presentator Art Rooijakkers en voetbalanalist Hans Kraay jr. zitten aan tafel bij Wilfred, René en Johan om onder andere te praten over de wedstrijd van Engeland tegen Uruguay. 

Vi Oranje Afl. 7

Afl. 7

Trainer Mario Been zit aan tafel bij Wilfred, René en Johan. Ze kijken nog één keer terug op de wedstrijd Australië - Nederland, maar ook de wedstrijden die vandaag gespeeld worden komen voorbij. 

Vi Oranje Afl. 10

Afl. 10

Oud-profvoetballer en voetbalcoach Hans Kraay jr. en mediamagnaat John de Mol praten vanavond, samen met Wilfred, René en Johan, over de kansen van onder andere Nederland, dat vanavond tegen Australië speelt. Frans Bauer ... 

Vi Oranje Afl. 6

Afl. 6

Hans Kraay jr. kijkt samen met Johan, Wilfred en René naar de kansen van Nederland tegen Australië en bespreken ook de twee andere wedstrijden van vanavond. 

Vi Oranje Afl. 9

Afl. 9

Hans Kraay jr. en presentator John Williams nemen met René, Johan en Wilfred de wedstrijden van vandaag door. Onder andere België en gastland Brazilië spelen vanavond. 

Vi Oranje Afl. 5

Afl. 5

Oud-voetballer Wim Kieft neemt samen met Wilfred, Johan en René de wedstrijden van vandaag door. Vanavond speelt o.a. België tegen Algerije en ziet gastland Brazilië het team van Mexico tegenover zich. 

Vi Oranje Afl. 8

Afl. 8

Trainer Gertjan Verbeek en oud-hockeyspeelster Fatima Moreira de Melo bespreken de wedstrijden van vandaag, waaronder die van Duitsland tegen Portugal. 

Vi Oranje Afl. 4

Afl. 4

Voetbaltrainer Gertjan Verbeek kijkt samen met Wilfred, René en Johan naar de geplande wedstrijden van vandaag, waaronder Duitsland - Portugal. 

Vi Oranje Afl. 7

Afl. 7

Voetbalanalist Jan Boskamp en entertainer Carlo Boszhard komen langs bij Wilfred, René en Johan voor een voorbeschouwing op de wedstrijden van vanavond. Vanavond moeten onder andere Frankrijk en Argentinië spelen. 

Vi Oranje Afl. 3

Afl. 3

Oud-voetballer en voetbalanalist Jan Boskamp schuift aan voor een deskundige voorbeschouwing. Vanavond spelen onder andere Frankrijk en Argentinië. 

Vi Oranje Afl. 6

Afl. 6

Voetbalanalist Jan Boskamp en misdaadjournalist John van den Heuvel zitten aan tafel bij Wilfred, René en Johan en bespreken het WK Voetbal. Vanavond onder andere het duel tussen Engeland en Italië. 

Vi Oranje Afl. 2

Afl. 2

Wilfred, René en Johan krijgen vandaag versterking van oud-voetballer Jan Boskamp. Ze bespreken onder andere de wedstrijd Engeland – Italië, die vanavond gespeeld gaat worden. 

Vi Oranje Afl. 5

Afl. 5

Oud-voetballer Theo Janssen en zanger Frans Bauer brengen een bezoek aan Wilfred, René en Johan. Ze bespreken onder andere de kansen van het Nederlandse team dat vanavond tegen Spanje aftrapt. 

Vi Oranje Afl. 1

Afl. 1

Oud-voetballer Theo Janssen schuift aan om samen met René, Johan en Wilfred de wedstrijden voor te beschouwen, waaronder ook het duel tussen Spanje en Nederland. 

Vi Oranje Afl. 4

Afl. 4

Vandaag begint het WK Voetbal in Brazilië en zanger Jan Smit kijkt samen met middenvelder Demy de Zeeuw en uiteraard Wilfred, René en Johan naar wat ons vanavond te wachten staat. 

Vi Oranje Afl. 3

Afl. 3

Hans Kraaij jr. en Johnny de Mol komen langs bij Wilfred, René en Johan in het Kurhaus en bespreken de actualiteiten rondom het WK Voetbal. 

Vi Oranje Afl. 2

Afl. 2

Wim Kieft en Erik Dijkstra praten samen met Wilfred, René en Johan over het WK Voetbal en in het bijzonder bespreken ze het nieuws rondom de aanstaande WK-wedstrijd van het Nederlands elftal. 

Vi Oranje Afl. 1

Afl. 1

Gordon en Jan Boskamp schuiven aan om te praten over het laatste nieuws over het WK Voetbal in Brazilië. 

Vi Oranje 4 weken VI Oranje

4 weken VI Oranje

Nog wat meer hoogtepunten... 

Vi Oranje Famous last words

Famous last words

Van de Reservetafel 

Vi Oranje Johan vs Gert

Johan vs Gert

Ook op de racefiets staat Johan zijn mannetje 

Vi Oranje Bas Muijs is Koning Penalty

Bas Muijs is Koning Penalty

Hij heeft het meest bij elkaar geschoten voor het Jeugd Sportfonds 

Vi Oranje Deze jongen slaapt nooit in een pyama

Deze jongen slaapt nooit in een pyama

Hans heeft het toch fout 

Vi Oranje In zo'n leeuw zitten is erger dan de Vierde man zijn

In zo'n leeuw zitten is erger dan de Vierde man zijn

Of grensrechter... 

Vi Oranje VI Oranje-hoogtepunten

VI Oranje-hoogtepunten

Na 4 weken zijn er altijd legendarische beelden 

Vi Oranje Erik Dijkstra keek de finale bij de Lampre-ploeg

Erik Dijkstra keek de finale bij de Lampre-ploeg

Maar dat blijken niet echt enorme fans... 

Vi Oranje Louis van Gaal als bondscoach?

Louis van Gaal als bondscoach?

Zou voor zowel Johan als Hans niet het meest ideaal zijn... 

Vi Oranje "Ik hoop wel dat Manolev blijft"

"Ik hoop wel dat Manolev blijft"

Is leuk voor Dickie 

Vi Oranje Rene heeft genoten van Spa - ita

Rene heeft genoten van Spa - ita

En dan natuurlijk ook van de vriendin van Casillas 

Vi Oranje VI Oranje Aflevering 28

VI Oranje Aflevering 28

Geen extra informatie aanwezig.

Vi Oranje VI Oranje Aflevering 27

VI Oranje Aflevering 27

Geen extra informatie aanwezig.

Vi Oranje Op een bruine boterham red je dat niet

Op een bruine boterham red je dat niet

De Reservetafel over de Tour de France 

Vi Oranje Rene en Johan zetten de boel vast op scherp

Rene en Johan zetten de boel vast op scherp

Voor de Tour dan. Gert is lijdend voorwerp... 

Vi Oranje Penaltykiller Bas Muijs

Penaltykiller Bas Muijs

Bas schiet voor het Jeugd Sportfonds... 

Vi Oranje Hebben de Ieren toch een beetje gewonnen...

Hebben de Ieren toch een beetje gewonnen...

De supporters dan 

Vi Oranje Waar is pagina 3 gebleven?

Waar is pagina 3 gebleven?

Een groot gemis. Plus Mart Smeets op de foto 

Vi Oranje VI Oranje Aflevering 26

VI Oranje Aflevering 26

Geen extra informatie aanwezig.

Vi Oranje 'Als je de waarheid wilt weten, moet je me niet teveel vragen'

'Als je de waarheid wilt weten, moet je me niet teveel vragen'

De heren aan tafel (14 huwelijken in totaal!) hebben het over vrouwen en scheidingen, en Gert Jacobs vertelt over zijn (ex)-vrouwen. 

Vi Oranje 'Geef die Badr Hari een klap met een stuk ijzer'

'Geef die Badr Hari een klap met een stuk ijzer'

Vandaag aan de Reserve Tafel het onderwerp Ruud Gullit: Wat vinden onze stamgasten van hem als speler en trainer? 

Vi Oranje Gert Jacobs schiet penalties

Gert Jacobs schiet penalties

Gert Jacobs is dit keer aan de beurt om penalties te schieten en zo geld in te zamelen voor het Jeugd Sportfonds. 

Vi Oranje 'Ze braken de auto bijna af'

'Ze braken de auto bijna af'

Gert Jacobs vertelt over de Tour du Jour van vorig jaar en wat voor gekkenhuis dat soms was. 

Vi Oranje 'Die grapjes van Ruud deden altijd pijn'

'Die grapjes van Ruud deden altijd pijn'

Wilfred en Rene nemen zoals elke dag de kranten weer door. 

Vi Oranje Henk Timmer

Henk Timmer

Geen extra informatie aanwezig.

Vi Oranje Jussi Jaaskelainen

Jussi Jaaskelainen

Geen extra informatie aanwezig.