RTL Elfstedenkoorts

Vanwege de grote belangstelling voor de Elfstedentocht, zendt RTL 4 vanavond vanaf 20:30 uur het programma 'RTL Elfstedenkoorts' uit. In deze uitzending wordt doorgepraat over de laatste ontwikkelingen rond 'de Tocht der Tochten'. Presentator Wilfred Genee ontvangt hiervoor in grand café restaurant De Koperen Tuin in Leeuwarden Frits Wester en Albert Verlinde, die vanuit hun expertise hun licht op de gebeurtenissen laten schijnen. Ook Rintje Ritsma schuift aan en maakt reportages voor deze speciale uitzending. De 'huisband' op deze avond is het Friese De Kast en zanger Sieb van der Ploeg zal eveneens een bijdrage aan de gesprekken leveren, net als Gert Jakobs. De bekende ex-wielrenner heeft ook een vijftal zeges als marathonschaatser op zijn naam staan. Helga van Leur is ook in Leeuwarden aanwezig om de zo cruciale weersvoorspellingen toe te lichten.
RTL Elfstedenkoorts RTL Elfstedenkoorts - Aflevering 1

RTL Elfstedenkoorts - Aflevering 1

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Elfstedenkoorts Anneke Douma zingt It Giet Oan

Anneke Douma zingt It Giet Oan

Anneke Douma zingt It Giet Oan 

RTL Elfstedenkoorts De Kast speelt De Wereld

De Kast speelt De Wereld

Met Syb van der Ploeg 

RTL Elfstedenkoorts De alternatieve prognose van Helga van Leur

De alternatieve prognose van Helga van Leur

Helga van Leur, weervrouw, ontvangt het laatste weerbericht. Wat is de prognose? En is er misschien toch nog een klein kansje? 

RTL Elfstedenkoorts Zij wisten van niets!

Zij wisten van niets!

Als de verslaggever wat verdwaalde schaatsers tegen komt en hen vertelt dat de elfstedentocht niet door gaat, wisten zij van niets. Wat blijkt zij trainden juist voor de elfstedentocht. Zo ook de vrijwilligers. Maar hoe stevig ... 

RTL Elfstedenkoorts Je ziet er vrolijk uit Henk!

Je ziet er vrolijk uit Henk!

Henk Angenent, de winnaar van de laatste Elfstedentocht, en zijn reactie op de elfstedenkoorts van afgelopen week... 

RTL Elfstedenkoorts Voorzitter heeft nog altijd groot hart voor de tocht

Voorzitter heeft nog altijd groot hart voor de tocht

Een persoonlijke reactie van de voorzitter van de Elf Steden vereniging. Wiebe Wieling heeft een groot hart voor de Elfstedentocht.