Ondertussen in Nederland

Familiespelshow waarin het draait om de twaalf Nederlandse provincies. Een team van wekelijks wisselende bekende Nederlanders en een team van onbekende Nederlanders, met als vaste teamcaptain cabaretier Martijn Koning, testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Het doel is om daarmee zoveel mogelijk provincies te veroveren én te behouden. Het team dat uiteindelijk de meeste provincies heeft, wint de aflevering.
Ondertussen in Nederland Afl. 6

Afl. 6

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: Evelien de Bruijn, Martine Sandifort en Ajouad El Miloudi. 

Ondertussen in Nederland Afl. 5

Afl. 5

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: René van Kooten, Arie Koomen en Marit van Bohemen. 

Ondertussen in Nederland Afl. 4

Afl. 4

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: Bertie Steur, Samantha Steenwijk en Dave von Raven. 

Ondertussen in Nederland Afl. 3

Afl. 3

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: Renate Gerschtanowitz, Jasper van der Veen en Jamie Trenité. 

Ondertussen in Nederland Afl. 2

Afl. 2

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: Gwen van Poorten, Rick Paul van Mulligen en Tim Douwsma. 

Ondertussen in Nederland Afl. 1

Afl. 1

Familiespelshow. Twee teams testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Te gast zijn: Ferry Doedens, Nynke de Jong en Frans Duijts.