Jokertjes JaWoord "Aflevering 1"

De mannen komen in het diepste geheim bijeen om Jokertjes wekenlange vrijgezellenfeest in Sin City voor te bereiden. De mannen zullen ieder een aantal dagen het programma bepalen, waarbij ze Jokertje - maar vooral ook elkaar - zoveel mogelijk zullen proberen te verrassen met de meest gekke, originele en spannende activiteiten. Jokertje wordt op een onverwacht moment door zijn vrienden ontvoerd en naar Schiphol gebracht, waar het avontuur gaat beginnen. Verloofde Shana vindt het niet makkelijk om haar mannetje over te geven aan de zorg van zijn roekeloze vrienden. De mannen kunnen hun geluk niet op als ze aankomen in Vegas. De eerste avond komt Jokertje meteen in een vreselijke spagaat terecht als in het steakhouse waar de mannen gaan eten, het begrip `vlees´ nogal ruim lijkt te worden genomen.
Jokertjes JaWoord

Tongt Tony een man?

Het feest gaat los en zowel Tony als Joey weten een vrouw te scoren. Of is Tony's verovering eigenlijk een man? 

Jokertjes JaWoord

Dansen met cowgirl Victoria

De mannen zijn in een club beland waar iedereen aan linedancen doet. Dit lijkt hen vrij suf, totdat ze hun oog laten vallen op de mooie cowgirl Victoria. Ineens staan de mannen ook op de dansvloer. 

Jokertjes JaWoord

Tony mist de oude Joker

Tony maakt zich zorgen om Jokertje, die geen lol lijkt te hebben in Las Vegas. Hij besluit hier met Jokertje over te praten. 

Jokertjes JaWoord

Saai een potje golfen?

Joey heeft een middagje golf geregeld voor Jokertje. Natuurlijk blijven ook bij deze activiteit de vrouwen niet achterwege. 

Jokertjes JaWoord

Tony baalt van Joey's ontbijt

Tony heeft erg lang moeten wachten op zijn ontbijt en dan blijken het ook nog donuts te zijn. Daar zit hij niet op te wachten. 

Jokertjes JaWoord

Ontbijten? We gaan schieten!

Joey en Ricardo gaan erop uit om ontbijt te regelen. Wanneer zij langs een schiettent rijden, zijn de twee niet meer te stoppen en vergeten ze het ontbijt. 

Jokertjes JaWoord

Potje strippoker?

De twee dames die Joey heeft geregeld, hebben wel zin in een potje strippoker. Dat hoef je de heren geen twee keer te zeggen, maar Jokertje besluit even een sigartje te gaan roken... 

Jokertjes JaWoord

Poker, Vegas...Maffia

Joey heeft mister pokerface Howy uitgenodigd om de fijne kneepjes van het poker uit te leggen. Dat gaat goed, totdat Howy een dubieus telefoontje krijgt... 

Jokertjes JaWoord

'We zijn letterlijk genaaid'

Matsoe Matsoe en Sterretje 'bestellen' na een avondje stappen twee dames. Het feest kan beginnen! Toch...? 

Jokertjes JaWoord

'Fuck breakfast, we gaan schieten!'

Ricardo en Matsoe Matsoe gaan ontbijt halen, maar zijn al snel afgeleid... Een jongensdroom gaat in vervulling. Jokertje's Jawoord, dinsdag 21 mei 20:30u RTL5! 

Jokertjes JaWoord

'Zonder wijven geen plezier'

Het is de dag van Matsoe Matsoe! Ze gaan, tegen alle verwachtingen in, de golfbaan op. Maar Joey zou Joey niet zijn als... Jokertje's Jawoord afl3, dinsdag 21 mei 20:30u RTL5! 

Jokertjes JaWoord

Het 'Wilde Westen' van Amerika

Vooral Sterretje ziet het totaal niet zitten om te gaan linedancen, maar cowboy Victoria verandert alles! Jokertje's Jawoord afl3: dinsdag 14 mei 20:30u RTL5. 

Jokertjes JaWoord

Klopjacht naar de playmate uit de hottub!

Als de heren willen vertrekken uit het hotel, zien ze een 'oude bekende' voorbij rijden; Joyce! "Die vrouw wordt een klopjacht, ik zweer het je!", aldus Tony. Jokertje's Jawoord afl3, dinsdag 21 mei 20:30u R ... 

Jokertjes JaWoord

Shana past trouwjurken

Shana is op zoek naar ideale trouwjurk. 

Jokertjes JaWoord

Joey en Joker geven elkaar het jawoord

Jokertje doet onderzoek naar een geschikte 'weddingchapel' in Las Vegas. Om het juiste gevoel te krijgen, trouwt hij alvast met Joey. Maar natuurlijk wel in stijl als Elvis en Marilyn! 

Jokertjes JaWoord

Een hangover?

De ochtend na Joey en Tony's stapavond herinneren de twee zich niet zoveel meer. Dan maar een eitje... 

Jokertjes JaWoord

'What happens in Vegas, stays in Vegas'

Wanneer Ricardo en Jokertje al vroeg naar huis gaan, blijven Joey en Tony over op de strip van Las Vegas. De twee zetten de bloemetjes buiten! 

Jokertjes JaWoord

Sterretje te dik voor afdaling

Tony heeft een afdaling in de Grand Canyon geregeld. Een coole attractie, maar helaas mag hij zelf niet mee. Sterretje is namelijk te dik. 

Jokertjes JaWoord

Sterretje moet tattoo op zijn kont

Sterretje heeft een weddenschap verloren en moet een tattoo op zijn kont laten zetten. Jokertje, Ricardo en Joey mogen bedenken wat voor tatoeage het wordt. 

Jokertjes JaWoord

Joker is de kip

Het is Tony's dag in Las Vegas en hij mag bepalen wat er gebeurt. Wanneer Tony voor Jokertje een kippenpak heeft geregeld, is Jokertje hier niet zo blij mee. 

Jokertjes JaWoord

Matsoe en Sterretje dollen wat

Matsoe Matsoe en Sterretje dollen wat met elkaar in het appartement in Las Vegas. 

Jokertjes JaWoord

Cholesterolbom als ontbijt

De mannen gaat ontbijten bij een restaurant dat buitengewoon grote porties serveert. Kunnen Jokertje, Ricardo, Sterretje en Matsoe Matsoe hun cholesterol verhogende ontbijt wel op? 

Jokertjes JaWoord

Jokertjes JaWoord "Aflevering 2"

Realityserie waarin te zien is hoe de ontwapenende Hagenees Jokertje samen met zijn `Cherso´-maatjes Joey, Tony en jeugdvriend Ricardo de ultieme bachelor party in Las Vegas viert. 

Jokertjes JaWoord

Op zoek naar de perfecte trouwjurk...

Terwijl Jokertje los gaat in Vegas, gaat Shana met moeder en schoonmoeder op zoek naar haar perfecte prinsessenjurk voor de grote dag. De laatste is dé jurk, maar niet zonder een kleine aanpassing... Jokertje's Jawoord afl ... 

Jokertjes JaWoord

Inventieve Amerikaanse huishoudgadget...

Matsoe Matsoe verbaast zich over het afvoerputje in het appartement. Hoe werkt het eigenlijk? Jokertje's Jawoord afl2, dinsdag 14 mei 20:30u RTL5! 

Jokertjes JaWoord

'What happens in Vegas, stays in Vegas!'

Tijdens een avondje stappen houden Jokertje en Ricardo het voor gezien. Sterretje en Matsoe Matsoe blijven over. "Toen had het al geweten, dat is ellende", aldus Tony... Jokertje's Jawoord afl2, dinsdag 14 mei 20:30 ... 

Jokertjes JaWoord

'You have no Beehee'

In de stripclub kijkt Joey zijn ogen uit. Hij wijst een vrouw er netjes op dat ze geen BH aan heeft. Joey krijgt er 'chickenskin' van! 

Jokertjes JaWoord

Tony is weer eens verliefd

De jongens gaan eten in een tent dat verdacht veel op een stripclub lijkt. Terwijl Tony de liefde van zijn leven tegenkomt, voelt Jokertje zich niet op zijn gemak. 

Jokertjes JaWoord

Matsoe Matsoe op versiertour

Als Matsoe Matsoe in hottub zit, kan hij zijn ogen niet geloven. Daar komt gewoon een pornobabe naast hem zitten. Die moet hij versieren, maar lukt dat de Hagenees wel? 

Jokertjes JaWoord

De jongens zijn er stil van

Tony, Ricardo en Robert bekijken Las Vegas vanuit de helicopter. Ze zijn zwaar onder de indruk. 

Jokertjes JaWoord

Eén grote punica-oase

De jongens komen aan in hun hotelkamer en zijn door het dolle heen. De kamer is alles waarvan ze hebben gedroomd. 

Jokertjes JaWoord

Als sterren in Vegas

Sterretje heeft bij aankomst in Las Vegas een gifgroene Ford Mustang geregeld. De jongens rijden vervolgens vol trots als echte sterren door de stad. 

Jokertjes JaWoord

Shana en Jokertje smoorverliefd

Jokertje is gelukkig met zijn Shana. Hij wil met haar trouwen en daarom vraagt hij de zegen van haar opa. Deze spreekt duits, dus Jokertje moet wel een beetje oefenen op deze taal. 

Jokertjes JaWoord

Joker wordt ontvoerd

Jokertje wordt door zijn drie vrienden overvallen terwijl hij nietsvermoedend trompet speelt. Ze nemen hem mee naar Schiphol, want ze gaan naar Las Vegas! 

Jokertjes JaWoord

Jokertje's vrienden: Sterretje, Matsoe Matsoe en Bounty

Jokertje gaat met zijn drie beste vrienden naar Las Vegas. Dit zijn 'Sterretje' Tony, 'Matsoe Matsoe' Joey en 'Bounty' Ricardo. 

Jokertjes JaWoord

'Gedraag je je een beetje?'

Jokertje heeft even een momentje ingelast met zijn vriendin Shana via skype. Ze is alleen erg stil. "Ik ben blij dat jij het tenminste leuk hebt daar... maare, gedraag je je wel een beetje?" Dinsdag 7 mei 20:30u RTL5! 

Jokertjes JaWoord

Vegas vanaf grote hoogte

Sterretje heeft een verrassing geregeld: Las Vegas vanuit een helicopter. "Alsof je in een portret zit", aldus een glunderende bachelor. Dinsdag 7 mei om 20:30u bij RTL 5! 

Jokertjes JaWoord

"Ich möchte gerne haar hand fragen"

Voordat Jokertje zijn Shana ten huwelijk vraagt, moet hij eerst bij haar opa om haar hand vragen... Best lastig, helemaal als deze opa alleen de Duitse taal spreekt! Dinsdag 7 mei om 20:30 uur bij RTL 5! 

Jokertjes JaWoord

Maak kennis met Jokertje's jeugdvriend Bounty

Matsoe Matsoe en Sterretje kennen we van Oh Oh Cherso, maar wie is de vierde man eigenlijk die mee gaat naar Las Vegas? Maak kennis met Jokertje's oude jeugdvriend Ricardo! "Vrienden noemen me Bounty" 

Jokertjes JaWoord

Matsoe Matsoe is back!

Jokertje gaat trouwen met zijn grote liefde Shana. Cherso-maatjes Matsoe Matsoe, Sterretje en jeugdvriend Ricardo verrassen hem met de ultieme bachelor party in Las Vegas, de stad waar alles kan en mag. Alvast een voorproefje! ...