Foute Vriendinnen

Komisch improvisatieprogramma waarin Ilse Warringa, Anne-Marie Jung, Tina de Bruin, Jelka van Houten en Anniek Pheifer allerlei hilarische opdrachten uitvoeren. De knettergekke boezemvriendinnen worden samen in alledaagse omstandigheden gebracht, waarbij een van hen een oortje in krijgt. Via het oortje fluisteren de anderen haar de gekste dingen in die zij moet zeggen tegen nietsvermoedende mensen. Een verborgen camera registreert de uiteenlopende reacties op de grappige, gewaagde en gênante opmerkingen. Wie van hen durft alles te roepen tegen klanten en bezoekers en zet zichzelf hiermee het meest voor schut? En wie krijgt de meeste duimpjes naar beneden en wordt gestraft?
Foute Vriendinnen Afl. 6

Afl. 6

Compilatie met de meest hilarische fragmenten uit het eerste seizoen van 'Foute Vriendinnen'. 

Foute Vriendinnen Afl. 5

Afl. 5

De vriendinnen tonen weinig passend gedrag in het pashokje van een kledingboetiek. En als gastreporters van de lokale omroep stellen ze tamelijk ongepaste vragen. 

Foute Vriendinnen Afl. 4

Afl. 4

De vriendinnen vechten hun fitties uit in het fitnesscentrum. En in de kaaswinkel zijn ze als een blok kaas aan elkaars been. 

Foute Vriendinnen Afl. 3

Afl. 3

De vriendinnen krijgen een foute vriend over de vloer in een chique frietboutique. En in een viswinkel halen ze het viswijf in elkaar boven. 

Foute Vriendinnen Afl. 2

Afl. 2

De vriendinnen doen bezopen opdrachten in een wijnzaak en trekken van leer in een schoenenzaak. 

Foute Vriendinnen Afl. 1

Afl. 1

De vriendinnen shoppen in de uitverkoop naar 06-nummers van mannen. De bezoekers van een nagelsalon staan perplex als het personeel door middel van 'iene miene mutte' bepaalt met welke hand ze beginnen. In een dierenwinkel krij ... 

Foute Vriendinnen Afl. 2

Afl. 2

De vriendinnen doen bezopen opdrachten in een wijnzaak en trekken van leer in een schoenenzaak.