Nieky Holzken: De Knock-Out Van Brabant

Realityserie rond de 31-jarige Nieky 'The Natural' Holzken, viervoudig wereldkampioen kickboksen in het weltergewicht. Op het gebied van kickboksen heeft Nieky alles behaald wat hij wilde behalen en daarom is het nu tijd om zijn grote droom waar te maken: wereldkampioen boksen worden. De overstap blijkt moeilijk, want van de sterrenstatus die Nieky als kickbokser geniet, blijft in de reguliere bokswereld weinig over. Hoe druk zijn bestaan ook is, Nieky kan altijd rekenen op de onvoorwaardelijke steun van zijn familie. Zijn vrouw Nathellie, negenjarige zoon Geraldo en vierjarige dochter Willisha zijn het allerbelangrijkste in zijn leven. Schoonvader en coach Sjef wijkt op sportgebied niet van Nieky's zijde. Ook Nieky's vader en zus, opa en oma en schoonmoeder Wilma zijn altijd in de buurt.
Nieky Holzken: De Knock-Out Van Brabant Afl. 6

Afl. 6

Nieky moet verplicht rust nemen ter voorbereiding op een belangrijke wedstrijd. Eindelijk heeft hij tijd voor andere zaken. Hij gaat een kickboks-seminar geven in Engeland en neemt zijn gezin mee naar een pretpark. De dames lat ... 

Nieky Holzken: De Knock-Out Van Brabant Afl. 5

Afl. 5

Schoonvader Sjef laat een wel heel bijzondere tatoeage zetten. Daarnaast reist hij af naar de Oosterburen om in zijn beste Duits tweedehands auto's te scoren. Nieky en Nathellie hebben hun handen vol aan zoontje Geraldo die zij ... 

Nieky Holzken: De Knock-Out Van Brabant Afl. 4

Afl. 4

De familie wordt gevolgd tijdens de vakantie in Turkije. Nieky blijft thuis bij zijn vrouw Nathellie, die ineens een fikse oorontsteking heeft opgelopen. 

Nieky Holzken: De Knock-Out Van Brabant Afl. 3

Afl. 3

Nieky en zijn hele familie worden gevolgd tijdens zijn gevecht in Las Vegas. Eenmaal terug in Nederland is te zien hoe het gezin het 'gewone' leven weer oppakt. 

Nieky Holzken: De Knock-Out Van Brabant Afl. 2

Afl. 2

Nieky en zijn hele familie worden gevolgd bij zijn voorbereidingen op het wereldkampioenschap kickboksen in de vechthoofdstad van de wereld: Las Vegas. 

Nieky Holzken: De Knock-Out Van Brabant Afl. 1

Afl. 1

Realityserie rond de 31-jarige Nieky Holzken, viervoudig wereldkampioen kickboksen in het weltergewicht. Op het gebied van kickboksen heeft Nieky alles behaald. Hij maakt de overstap naar de reguliere bokswereld.