De Vuilste Jobs van Nederland Afl. 7

Afl. 7

Nico, Edwin en Mohammed maken een smerig rioolgemaal in Leiden weer blinkend schoon. Jet haalt overvolle GFT-bakken op in Gouda. Peggy en Corine stuiten bij een huisontruiming op een vriezer vol met bedorven vlees. 

De Vuilste Jobs van Nederland Afl. 6

Afl. 6

Boy en Manon moeten een huis ontruimen van iemand met extreme verzamelwoede. Vincent zorgt ervoor dat bij een afvalverwerker alle machines soepeltjes lopen. David en Michel reinigen een huis waar iemand onwel is geworden, wat z ... 

De Vuilste Jobs van Nederland Afl. 5

Afl. 5

Guido gaat een huis ontruimen en reinigen waar iemand zwaar is mishandeld. Vuilnismannen Martin en Luigino gaan achter de marathon van Rotterdam aan om alle zooi op te ruimen. Roland mag weer aan de slag in een smerig rioolgemaal. 

De Vuilste Jobs van Nederland Afl. 4

Afl. 4

David en Michel gaan een huis reinigen waar vijf dagen lang een overleden dame lag. Berend-Jan en Erik spuiten de koeienmest uit een mestsilo. Bij het leeghalen van een vervuilde woning stuiten Peggy en Corine op iets pikants. 

De Vuilste Jobs van Nederland Afl. 3

Afl. 3

Stagiair Luciano maakt voor het eerst van zijn leven een smerig rioolgemaal schoon. Gijs en Myriam halen allerlei aangereden dieren van de straat. Schoonmakers Monique en Suzan staan voor een wel heel onfrisse uitdaging. 

De Vuilste Jobs van Nederland Afl. 2

Afl. 2

Coen en Orlando dalen af in een rioolgemaal gevuld met een metersdikke drab. Rudi deinst niet terug voor de schoonmaak van een slachthuis. Huisontruimers Dylan en Denise stuiten op een heel onaangename verrassing. 

De Vuilste Jobs van Nederland Afl. 1

Afl. 1

Peter en zijn schoonzoon Roy maken rijkgevulde mobiele toiletten weer spik en span. Jimmy en Thomas storten zich op een plek waar wekenlang een stoffelijk overschot heeft gelegen. Clyde gaat een extreem verwaarloosd en vervuild ...