Helden Van 7: Highway Thru Hell

Documentaireserie over stoere sleepwagenchauffeurs die op een hoogte van 2151 meter werken in de beangstigend hoge Amerikaanse Donner Pass. Ze noemen zichzelf de Tow Dogs en hun missie is met gevaar voor eigen leven gestrande bestuurders te helpen.
Helden Van 7: Highway Thru Hell Highway heroes

Highway heroes

In de ergste sneeuwstorm van het seizoen moet Sam een bestuurder te hulp schieten, die zijn voertuig in een boom heeft geboord dicht bij een bevroren rivier. Dit wordt een hachelijke klus. Dan belt zijn hoogzwangere vrouw; het ... 

Helden Van 7: Highway Thru Hell A cold day in hell

A cold day in hell

De droge vrieskou slaat om in extreem weer met hevige sneeuwbuien. Hierdoor ontstaan er gevaarlijke situaties voor de bestuurders. Becky en Edgar proberen een grote oplegger recht te trekken, die de snelweg in westelijke richti ... 

Helden Van 7: Highway Thru Hell Do or die

Do or die

Het sneeuwt hard in de Donnerpas. Sam probeert een pick-up omhoog te hijsen die van de weg is gegleden en zich in een boom heeft geboord. Becky en Edgar zetten alles op alles om een oplegger met hooi uit een greppel langs de sn ... 

Helden Van 7: Highway Thru Hell Running on empty

Running on empty

Tegen het einde van de winter wordt Sam bijna overreden. Justin ontsnapt aan de dood en een chauffeur verlaat de bergen voorgoed. 

Helden Van 7: Highway Thru Hell Hell freezes over

Hell freezes over

Er ontstaat chaos als er een laag ijs op de weg ligt. Sam en Craig krijgen ruzie en Will ontdekt dat zijn vrouw hem heeft verlaten. 

Helden Van 7: Highway Thru Hell Hell Hath Snow Fury

Hell Hath Snow Fury

Er ontstaat ruzie als Justin een takelwagen van zijn collega Sam afpakt. Later staat hij voor een onmogelijke opgave. 

Helden Van 7: Highway Thru Hell The Dead Zone

The Dead Zone

Edgar staat voor een uitdaging: hij moet een SUV redden die op een meer door het ijs is gezakt. Sam gaat intussen achter geld aan. 

Helden Van 7: Highway Thru Hell Nightmares In Tow

Nightmares In Tow

Terwijl Sam en Eddie met elkaar wedijveren, belandt Brandon in een levensgevaarlijke situatie. Becky worstelt met haar verleden en Will heeft verrassend nieuws.