Tiki Taka Touzani

Voetbalprogramma waarin de wereldberoemde freestyler Soufiane Touzani langsgaat bij Nederlandse profvoetballers die in het binnen- en buitenland spelen. Hij speelt Tiki Taka met en zonder bal met de voetballers, wat resulteert in spectaculaire challenges en verrassende gesprekken.
Tiki Taka Touzani Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi

Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi

Soufiane Touzani gaat langs bij Feyenoord-spelers Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi. Hij daagt hen uit en voert verrassende gesprekken met hen. 

Tiki Taka Touzani Tom Beugelsdijk

Tom Beugelsdijk

Soufiane Touzani gaat langs bij ADO Den Haag-verdediger Tom Beugelsdijk. Tom neemt Soufiane een dag mee in zijn leven. 

Tiki Taka Touzani Willem van Hanegem

Willem van Hanegem

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974. 

Tiki Taka Touzani Theo Janssen

Theo Janssen

Soufiane Touzani ontmoet oud-voetballer en cultheld Theo Janssen, de man met de fluwelen trap. 

Tiki Taka Touzani Steven Berghuis

Steven Berghuis

Soufiane Touzani gaat challenges aan met Steven Berghuis, de rechtsbuiten van Feyenoord en topscorer van de Eredivisie. 

Tiki Taka Touzani Quincy Promes

Quincy Promes

Soufiane Touzani gaat op pad met Quincy Promes, international en sterspeler van het Russische Spartak Moskou. Quincy laat zijn skills zien en vertelt onder meer openhartig over wat hem nou echt gelukkig maakt. 

Tiki Taka Touzani Justin Kluivert

Justin Kluivert

Soufiane neemt de talentvolle, flamboyante linksbuiten van Ajax, Justin Kluivert, een dag op sleeptouw. Ze plaatsen elkaar voor verschillende challenges. Justin laat zien dat qua talent en skills de appel niet ver van de boom v ... 

Tiki Taka Touzani Afl. 4

Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En ... 

Tiki Taka Touzani Afl. 2

Afl. 2

Soufiane Touzani gaat langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen. 

Tiki Taka Touzani Afl. 1

Afl. 1

Soufiane Touzani gaat op pad met voormalig Feyenoord-speler Eljero Elia, die momenteel bij het Turkse Istanbul Basaksehir speelt. Eljero rijdt rond in een getunede disco-auto en neemt Soufiane mee naar zijn nieuwe club. 

Tiki Taka Touzani Hakim Ziyech en Abdelhak Nouri

Hakim Ziyech en Abdelhak Nouri

Soufiane Touzani gaat langs bij Hakim Ziyech en Abdelhak Nouri. Hij daagt de Ajaxvoetballers uit en voert verrassende gesprekken met hen. 

Tiki Taka Touzani Compilatie

Compilatie

Compilatie van de gesprekken die freestyler Soufiane Touzani met Nederlandse profvoetballers heeft gevoerd en de challenges waarmee ze werden geconfronteerd. 

Tiki Taka Touzani Georginio Wijnaldum

Georginio Wijnaldum

Soufiane Touzani reist naar Liverpool en gaat langs Georginio Wijnaldum. Hij daagt de Liverpoolspeler uit en voert een bijzonder gesprek met hem. 

Tiki Taka Touzani Jerry St. Juste en Sam Larsson

Jerry St. Juste en Sam Larsson

Soufiane Touzani gaat langs bij sc Heerenveen-voetballers Jerry St. Juste en Sam Larsson. Hij daagt hen uit en voert verrassende gesprekken met hen. 

Tiki Taka Touzani Kasper Dolberg

Kasper Dolberg

Soufiane Touzani gaat langs bij Ajaxvoetballer Kasper Dolberg. De goaltjesdief laat een kant van zichzelf zien die niet veel mensen kennen. 

Tiki Taka Touzani Nigel de Jong

Nigel de Jong

Soufiane Touzani reist naar Istanbul en gaat langs bij Galatasaray-voetballer Nigel de Jong. Soufiane loopt een dag mee in zijn leven en voert een bijzonder gesprek met hem. 

Tiki Taka Touzani Luuk en Siem de Jong

Luuk en Siem de Jong

Soufiane Touzani gaat langs bij de broers Luuk en Siem de Jong. Hij daagt de PSV-voetballers uit en voert verrassende gesprekken met hen.