The Dr. Oz Show

Dr. Mehmet Oz Elke werkdag zie je bij RTL 8 The Dr. Oz Show. Oprah-kijkers kennen hem waarschijnlijk al van The Oprah Winfrey Show, want hier was hij een graag geziene gast. In The Dr. Oz Show behandelt Dr. Mehmet Oz uiteenlopende thema’s op medisch gebied; Wat zegt de erectie van een man over zijn gezondheid?, Dodelijke geheimen van de supermarkt en Ik overleefde een worm die het op mijn hersenen had voorzien; geen onderwerp is Dr. Oz te gek.
The Dr. Oz Show The 5 deadly medication mistakes women make

The 5 deadly medication mistakes women make

Ontdek dat geneesmiddelen soms meer schade aan kunnen richten dan dat ze goed doen. Daarnaast aandacht voor de worsteling van een voormalig model met haar eetprobleem en de gevolgen voor haar gezondheid. Dr. Oz onthult vijf pro ... 

The Dr. Oz Show Is your house killing you? The 5 most toxic rooms!

Is your house killing you? The 5 most toxic rooms!

Dr. Oz bespreekt vijf gebieden in huis die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Een vrouw die enorm is afgevallen in de tijd dat haar man als militair in Irak verbleef wordt verrast. Schokkende genezingen van en behandeli ... 

The Dr. Oz Show Your best sex after 35: A woman's guide to reviving her sex drive

Your best sex after 35: A woman's guide to reviving her sex drive

Dr. Oz en sekstherapeute Laura Berrman onthullen de geheimen voor een goed seksleven na je 35ste. Daarnaast helpt hij drie wanhopige huisvrouwen met gewicht verliezen en weer gezond worden. Ontdek de meest dodelijke gebieden va ... 

The Dr. Oz Show America's nightmare: Sleep deprivation nation

America's nightmare: Sleep deprivation nation

Dr. Oz laat zien welk effect slaapgebrek heeft en neemt de kijker mee in zijn eigen slaapkamer. 

The Dr. Oz Show Mystery diagnosis; Secret eater

Mystery diagnosis; Secret eater

Lisa eet stiekem heel grote hoeveelheden en Dr. Oz probeert haar hier vanaf te helpen. Daarnaast ontmoet hij Craig, die allergisch voor de zon is. 

The Dr. Oz Show The #1 killer of women

The #1 killer of women

Dr. Oz bespreekt symptomen die op een hartaanval kunnen wijzen en dus niet genegeerd mogen worden. Daarnaast laat hij zien door welk voedsel je langer kan blijven leven. 

The Dr. Oz Show How safe is your food?

How safe is your food?

Dr. Oz laat zien welke verborgen gevaren er in voedsel zitten. Ook grijpt hij in bij een moeder en dochter die veel te zwaar worden. 

The Dr. Oz Show The man show: What a man's erection says about his health

The man show: What a man's erection says about his health

Dr. Oz onthult de waarheid over het mannelijk geslacht. Wat zegt een erectie over de gezondheid van een man? 

The Dr. Oz Show The ask Dr. Oz national challenge: Your most embarrassing questions ever!

The ask Dr. Oz national challenge: Your most embarrassing questions ever!

Dr. Oz beantwoordt de meest gênante vragen van kijkers. ´30 Rock´-acteur Jimmy Fallon stelt Dr. Oz zijn meest gênante vraag. Daarnaast zijn er tweelingzussen te gast die samen 125 kilo zijn afgevallen. Ook geeft Dr. ... 

The Dr. Oz Show The amazing science of little people: What you can learn from America's favorite little couple

The amazing science of little people: What you can learn from America's favorite little couple

Dr. Oz bespreekt de gezondheidscomplicaties waarmee Bill Klein en Jen Arnold, 'The Little Couple', te maken hebben. Daarnaast biedt hij hulp aan een patient van 190 kilo die een harttransplantatie zal ondergaan. Ook vertelt Dr. ... 

The Dr. Oz Show Battle of the sexes: the science behind why you hate your mate

Battle of the sexes: the science behind why you hate your mate

Dr. Oz onthult de biologische redenen achter de vijf grootste problemen tussen partners en geeft oplossingen om je seksleven een boost te geven. Daarnaast vertelt Dr. Oz wat je tandvlees, kaak en tanden vertellen over je gezond ... 

The Dr. Oz Show I survived a brain-eating worm! A Dr. Oz special alert

I survived a brain-eating worm! A Dr. Oz special alert

Dr. Oz en Dan Riskin bespreken de gevaren van parasieten en hoe je jezelf en je gezin ertegen kunt beschermen. Daarnaast het succesverhaal van Nancy die negentig kilo wist kwijt te raken. Te slotte is er aandacht voor de effect ... 

The Dr. Oz Show Are you a ticking time bomb? 5 cancer symptoms women ignore

Are you a ticking time bomb? 5 cancer symptoms women ignore

Dr. Oz toont de vijf belangrijkste signalen die vrouwen niet mogen negeren, omdat ze kunnen duiden op kanker. Ook praat hij met een gezin dat in een crisis zit door hun overgewicht. Ten slotte legt Dr. Oz uit hoe slaapgedrag de ... 

The Dr. Oz Show Dr. Oz's ultimate health challenge

Dr. Oz's ultimate health challenge

Dr. Oz ontvangt footballer Eddie George en zijn vrouw Taj. Samen met hen houdt hij een gezondheidsstrijd voor tien NFL-moeders. 

The Dr. Oz Show Dr. Oz medical exclusive

Dr. Oz medical exclusive

Dr. Oz laat zien hoe een man met het afstaan van zijn nier voor de grootste orgaandonatie ooit heeft gezorgd. Ook brengt hij enkele donors en de ontvanger van hun orgaan met elkaar in contact. 

The Dr. Oz Show The 411 before you call 911

The 411 before you call 911

Dr. Oz geeft tips die levens kunnen redden. Daarnaast helpt hij een vrouw, die veel is afgevallen, om van haar loshangende vel af te komen. 

The Dr. Oz Show Stress kills: The truth behind America's number one health crisis

Stress kills: The truth behind America's number one health crisis

Dr. Oz laat zien hoe stress het lichaam kapot kan maken en hij geeft daarom antistress-tips. Daarnaast daagt hij een echte vleeseter uit om 28 dagen als vegetarier door het leven te gaan. 

The Dr. Oz Show Secrets from the grave: How to avoid the most preventable deaths

Secrets from the grave: How to avoid the most preventable deaths

Dr. G., bekend van het programma Health´s Medical Examiner, vertelt hoe mensen zich kunnen wapenen tegen veelvoorkomende doodsoorzaken. Dr. Oz daagt Amerikanen uit om suiker te laten staan. 

The Dr. Oz Show Dr. Oz's highway to health bus with Bob Harper pt.1

Dr. Oz's highway to health bus with Bob Harper pt.1

Dr. Oz gaat samen met Bob Harper, lid van het Core Team Oz, op tournee om mensen tips te geven waardoor ze tien jaar aan hun leven kunnen toevoegen. 

The Dr. Oz Show Tim Gunn

Tim Gunn

Stylist Tim Gunn geeft ex-borstkankerpatienten een make-over. Daarnaast laat Dr. Oz zien wat urine over de gezondheid zegt en besteedt hij aandacht aan de stofwisseling. 

The Dr. Oz Show The fountain of youth: Dr. Oz's top 10 anti-aging secrets

The fountain of youth: Dr. Oz's top 10 anti-aging secrets

Dr. Oz geeft tips om ouderdomsverschijnselen tegen te gaan. Daarnaast gaat hij met dierenarts Marty Becker het overgewicht van een hond en zijn baasje te lijf. 

The Dr. Oz Show The next pandemic: 5 things you need to prepare!

The next pandemic: 5 things you need to prepare!

Dr. Oz geeft vijf tips om de varkensgriep te bestrijden en een moeder van vijf kinderen vertelt hoe zij meer dan zeventig kilo afviel. Tenslotte onthult Dr. Oz welk gevaar zich in ondergoed schuilhoudt. 

The Dr. Oz Show The anatomy of sex: Top 4 erogenous zones revealed

The anatomy of sex: Top 4 erogenous zones revealed

Dr. Oz bespreekt de vier belangrijkste erogene zones. Daarnaast is er aandacht voor ziekmakende bacterien in handtassen van vrouwen. 

The Dr. Oz Show The pulse: Dr. Oz examines breaking health news

The pulse: Dr. Oz examines breaking health news

Dr. Oz behandelt het gebruik van calciumsupplementen, de vijfsecondenregel en meisjes die op zevenjarige leeftijd beginnen te puberen. Daarnaast legt Dr. Oz uit wanneer een zwelling serieus moet worden genomen. Tenslotte vertel ... 

The Dr. Oz Show The next bioterror weapon: The apocalyptic virus

The next bioterror weapon: The apocalyptic virus

Dr. Oz vertelt hoe het pokkenvirus als vernietigingswapen gebruikt kan worden. Daarnaast wordt uitgelegd hoe je van dikke enkels af kunt komen. Ten slotte laat Ingrid Hoffman zien hoe je minder vet kunt koken. 

The Dr. Oz Show Silent cancers that kill women

Silent cancers that kill women

Dr. Oz vertelt over de risicofactoren bij vrouwen waardoor bepaalde vormen van kanker moeilijk te ontdekken zijn. Daarnaast is er aandacht voor drie schoonheidsgeheimen. 

The Dr. Oz Show Oz alert: When herbal supplements are deadly

Oz alert: When herbal supplements are deadly

Dr. Oz onthult de gevaren van homeopathische geneesmiddelen. Daarnaast is er aandacht voor de organisatie HealthCorps, die verrassingsbezoeken brengt bij studenten. Er is een medicijnverslaving-interventie met Brad Lamm. Ten sl ... 

The Dr. Oz Show Ask Oz: Sex edition

Ask Oz: Sex edition

Dr. Oz, Dr. Laura Berman en Ian Kerner behandelen vragen omtrent seks. Daarnaast is er aandacht voor de oorzaken van vermoeidheid. Ten slotte mixt Dr. Oz samen met de Drink Detectives een aantal mocktails. 

The Dr. Oz Show Disastrous sleep disorders: 3 mysterious sleep conditions

Disastrous sleep disorders: 3 mysterious sleep conditions

Dr. Oz onderzoekt drie mysterieuze slaapstoornissen en geeft aan welke vijf testen elke vrouw zou moeten ondergaan. Daarnaast vertelt hij alles over huiduitslag, hoe je het krijgt en hoe je het behandelt.