Piet Piraat: Griezelavonturen

Kinderserie waarin Piet Piraat spannende verhalen vertelt. Piet Piraat is de achterkleinzoon van Karel Karolus Piraat. Opa Karolus heeft ooit een schat gevonden. Hij verborg de schat in de grond en maakte een schatkaart, maar vergat de plaats aan te duiden. Piet Piraat en zijn maatjes gaan met hun schip De Scheve Schuit op zoek naar de schat en beleven onderweg allerlei avonturen.
Piet Piraat: Griezelavonturen Het spook

Het spook

Berend en Piet Piraat denken allebei dat ze een spook hebben gezien. Ze gaan op spokenjacht, maar of dat goed afloopt? 

Piet Piraat: Griezelavonturen Halloween

Halloween

Berend wil voor Halloween heerlijke pompoensoep maken. Maar als die klaar is en onze maatjes richting de keuken lopen, stuiten ze op een eng monster! 

Piet Piraat: Griezelavonturen De zwarte kat

De zwarte kat

Piet Piraat en Berend lezen griezelverhalen. Als Steven plots met een zwarte kat binnenkomt, zijn ze ervan overtuigd dat het dier van een heks is. En die heks zal haar kat ongetwijfeld komen zoeken! 

Piet Piraat: Griezelavonturen De weerwolf

De weerwolf

Piet Piraat, Stien, Steven en Berend worden tijdens een stormachtige nacht opgeschrikt door het gehuil van een wolf. Het blijkt volle maan te zijn. Ze vrezen dat het geen gewone wolf is, maar een weerwolf! 

Piet Piraat: Griezelavonturen De griezelgrot

De griezelgrot

Als Piet Piraat en zijn maatjes aanmeren op een eng eiland, komen ze plotseling in een diepe, donkere grot terecht. Zullen ze hier ooit nog uit komen? 

Piet Piraat: Griezelavonturen Vrijdag de 13e

Vrijdag de 13e

Piet Piraat, Stien, Berend en Steven houden niet zo van vrijdag de 13e, want dan loopt altijd alles mis. 

Piet Piraat: Griezelavonturen Stien is boos

Stien is boos

Piet Piraat en zijn maatjes belanden op een mysterieus eiland. Voor de eerste keer is Stien bang. Ze wil niet verder het eiland op en blijft alleen achter op het strand, terwijl de jongens eten gaan zoeken. Maar dat was misschi ... 

Piet Piraat: Griezelavonturen Steven is ziek

Steven is ziek

Steven is het beu dat hij altijd alle klusjes moet opknappen. Hij bedenkt een plan, zodat hij eindelijk eens een dag kan doen waar hij zelf zin in heeft. 

Piet Piraat: Griezelavonturen De geheimzinnige kokosnoot

De geheimzinnige kokosnoot

Als Stien, Berend, Steven en Piet Piraat kokosnoten aan het verzamelen zijn, krijgen ze de schrik van hun leven. 

Piet Piraat: Griezelavonturen Monstereiland

Monstereiland

Als Piet Piraat en zijn maatjes noodgedwongen moeten overnachten op een eiland, merken ze dat het er spookt. Een eng monster komt langzaam maar zeker dreigend op hen af...