L1NWS L1NWS

L1NWS

Het laatste Limburgse nieuws en weerbericht van Meteo Limburg, met Thijs Zeelen, Leon Rademakers of Enya Logister. Nieuws, sport, weer non-stop via 1Limburg.nl en via de app 1Limburg, het gezamenlijk Het laatste Limburgse nieuw ... 

RTL GP: Dakar 2011 Afl. 1

RTL GP: Dakar 2011

De zwaarste woestijnrally ter wereld wordt voor de negende keer verreden in Zuid-Amerika. De Nederlanders zijn weer sterk vertegenwoordigd, vooral in het vrachtwagenklassement met Gerard de Rooy als titelhouder. 

2Doc: OJ: Made in America OJ: Made in America

2Doc: OJ: Made in America

Aandacht voor het begin van de carrière van O.J. Simpson en zijn sterrenstatus in de National Football League. Ook komt de Amerikaanse rassenongelijkheid in de jaren zestig en zeventig aan de orde. De misdaad van de eeuw begin ... 

Helse Vakanties Afl. 1

Helse Vakanties

Britse realityserie waarin te zien is hoe droomreizen veranderen in ware nachtmerries. De getroffen vakantiegangers vertellen over hun angstaanjagende, onwerkelijke en soms levensbedreigende situaties. 

Piets Weer Piets Weer - Aflevering 1

Piets Weer

Geen extra informatie aanwezig.

Bert Visscher Zelden Zoiets Gezien

Bert Visscher

Cabaretvoorstelling van Bert Visscher die zich afspeelt op vliegveld Ter Haxel. Een vliegveld waar u nu nog nooit van heeft gehoord, maar dat u hierna nooit meer zult vergeten! Vliegveld Ter Haxel. Nu nog een kleine speler tuss ... 

RTL Boulevard - Uitreiking PostcodeKanjer Afl. 1

RTL Boulevard - Uitreiking Postc ...

Speciale uitzending. Gaston Starreveld vertelt over de twintig straatprijzen die eerder vandaag zijn uitgereikt. Als klap op de vuurpijl wordt bekendgemaakt waar in Nederland de PostcodeKanjer van 49,9 miljoen valt. 

Riphagen Riphagen

Riphagen

De Amsterdamse crimineel Dries Riphagen wordt tijdens de Tweede Wereldoorlog schatrijk met het opsporen, afpersen en verraden van Joodse onderduikers. Een jonge verzetsstrijder opent de jacht op hem. 

Roodkapje Afl. 1

Roodkapje

De jonge Suus Voorthuizen vormt samen met pianist Jasper de Jager het duo Roodkapje. Ze worden uitgenodigd om mee te doen aan de talentshow, maar door hun louche manager loopt alles anders dan gepland. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Brabant Nieuws Brabant Nieuws

Brabant Nieuws

Het laatste nieuws uit Brabant. 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen Thijs Römer verrast slechtziend meisje op set 'Moordvrouw'

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen

Thijs Römer overvalt de slechtziende Sabrina op het station van Hilversum voor de verrassing van haar leven. Hij neemt haar mee naar de set van 'Moordvrouw' waar ze ook Wendy van Dijk en Achmed Akkabi ontmoet. 

Help, Mijn Man Is Klusser! Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser!

Thea woont al vijf jaar met haar man en zeven kinderen in de garage. Ze besloten vijf jaar geleden te verhuizen naar een zelf ontworpen droomvilla. Alleen de binnenkant moest nog afgewerkt worden. Manlief Leon besloot om dit ze ... 

Dakar, I Love It, I Hate It Afl. 1

Dakar, I Love It, I Hate It

Documentaire over wat Tom Coronel allemaal meemaakte tijdens de Dakar 2015. Tom zwoer na zijn Dakar-deelname in 2009 dat hij nooit meer mee zou doen aan de rally. In 2015 deed hij dat toch, maar dan als reporter. 

RTL Boulevard Afl. 1

RTL Boulevard

Speciale uitzending waarin Winston Gerschtanowitz en Frank Dane feestelijk het nieuwe jaar inluiden. 

RTL Weer 18:05 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Nieuws Nieuws

Nieuws

Het laatste nieuws uit de provincie. 

RTL GP: Dakar Pre-proloog Afl. 1

RTL GP: Dakar Pre-proloog

Verslag van het grootste eendaagse Dakar-evenement ter wereld dat wordt gehouden op het Eurocircuit in Valkenswaard. Dit evenement staat al meer dan tien jaar garant voor mooie Dakar-actie in Nederland. 

RTL Autowereld Afl. 14

RTL Autowereld

Informatief programma met het laatste autonieuws, de snelste sportwagens, exclusieve klassiekers en bijzondere reportages. De ultieme autobeleving. 

RTL Live Afl. 1

RTL Live

Speciale uitzending. Bianca Krijgsman en Nicolette van Dam, die beiden een rol in 'Roodkapje' spelen, zijn te gast. Nicolette vertelt over het eerste miljoen dat zij vandaag heeft uitgereikt. 

RTL Transportwereld Afl. 14

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieën. 

RTL GP Magazine Afl. 1

RTL GP Magazine

Informatief programma waarin Jan Lammers en Mark Koense je elke week kennis laten maken met bijzondere gasten en bloedstollende bolides. Riemen vast voor een fascinerende reis door de racewereld! 

RTL Autovisie Afl. 1

RTL Autovisie

Autoprogramma waarin naast alle hoogtepunten van de 'RTL Autovisie'-afleveringen ook nieuwe topics te zien zijn. Werner Budding rijdt onder meer in de Audi RS6 DTM en Maarten van Rossem test verschillende auto's. 

Lifestylexperience Afl. 1

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Woontips Afl. 9

Woontips

Inspirerend en sfeervol woonprogramma waarin Geert Hoes, Nathalie den Dekker en Iris Rulkens samen met verschillende gastpresentatoren de laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen belichten. 

De Succesfactor Afl. 1

De Succesfactor

Businessprogramma waarin de strategieën van succesvolle Nederlandse bedrijven worden besproken. Vanaf de werkvloer worden interviews en reportages getoond. Ook diverse BN'ers komen aan het woord over hun succes. 

Business-channel Afl. 19

Business-channel

Businessprogramma dat ondernemers, werkgevers en werknemers inspireert en in hun eigen omgeving laat zien. Er worden dynamische reportages op locatie getoond, sprekend vanuit het hart van de onderneming. 

Mijn Leven, Mijn Gezondheid Afl. 1

Mijn Leven, Mijn Gezondheid

Lifestylemagazine waarin gezondheid, zorg, ontspanning, inspanning en het goede leven centraal staan. 

Het leven volgens Nino Het leven volgens Nino

Het leven volgens Nino

Film over een jongetje waarvan het gezinsleven dreigt te ontsporen wanneer zijn moeder plots wegvalt. Film over een jongetje waarvan het gezinsleven dreigt te ontsporen wanneer zijn moeder plots wegvalt. De achtjarige Nino voel ... 

RTL Snowmagazine Gastein & Schladming

RTL Snowmagazine

Gastein en Schladming zijn onderdeel van Ski Amadé, een van de grootste skigebieden in Oostenrijk. Sander bezoekt het Gasteinertal. Hij loopt over de hoogste hangbrug van Europa, abseilt boven Bad Gastein en hij bezoekt een sk ... 

Mike de Ridder Mike's moedigste missie

Mike de Ridder

Mike de ridder gaat op pad voor een spannende missie, waarbij hij een lastige puzzel op moet zien te lossen. 

Hour Of Power Afl. 1

Hour Of Power

Verslag van de kerkdienst van de jonge Amerikaanse predikant Bobby Schuller. Iedere uitzending een interview met een inspirerende Nederlandse gast door presentator Jan van den Bosch. 

Answers With Bayless Conley Afl. 1

Answers With Bayless Conley

Bayless Conley, predikant van de Cottonwood Church in het Californische Orange County, geeft antwoord op belangrijke vragen uit het dagelijks leven. 

Zappbios Asterix & Obelix: De Romeinse lusthof

Zappbios

Julius Caesar beveelt zijn mannen om een nieuw Rome te bouwen, om het dorp van Asterix en Obelix heen. Uiteraard proberen Asterix en Obelix hier een stokje voor te steken. Asterix en Obelix weten...