De wekelijkse Lottotrekking Zaterdag 6 juli 2013

De wekelijkse Lottotrekking

Trekking van de winnende getallen van de Lotto, met iedere week kans op één miljoen euro en de Lotto Jackpot. 

The Borgias The beautiful deception

The Borgias

Wanneer haar vader haar vertelt dat Paolo geen christelijke begrafenis kan krijgen en naar de Hel zal gaan omdat hij zelfmoord heeft gepleegd, is Lucrezia kapot van verdriet. Wanneer haar vader haar vertelt dat Paolo geen chris ... 

Yes, Prime Minister Crisis at the Summit

Yes, Prime Minister

Jim Hacker 

Erik van Muiswinkel en Diederik van Vleuten Erik van Muiswinkel en Diederik van Vleuten: Mannen, het Allerbeste!

Erik van Muiswinkel en Diederik ...

Ze gaan er nog één keer tegenaan. De Chinese Paul van Vliet-imitator krijgt nog een kans, Willem van Hanegem bespreekt nog één keer het werk van Tolkien in 

Upstairs Downstairs A faraway country of which we know nothing

Upstairs Downstairs

Lady Agnes is net bevallen van een dochter. Hallam voorspelt dat Hitler z 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Kunstuur Kunstuur

Kunstuur

Hét programma over beeldende kunst. Oude en nieuwe kunst, design, mode, fotografie en architectuur, van alles komt aan bod. Een uur lang kunst uit heden en verleden. 

Robs Grote Tuinverbouwing Aflevering 11

Robs Grote Tuinverbouwing

Rob Verlinden en zijn team zetten een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is. Van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-kok Jeremy ko ... 

Echt Waar?! Afl. 2

Echt Waar?!

Komische entertainmentshow waarin Ruben van der Meer en Tijl Beckand in verschillende rondes vragen, humoristische stellingen en triviale kwesties krijgen voorgelegd. Welke zijn `Echt Waar?!´. 

Tour Du Jour RTL 7 Tour Du Jour Aflevering 9

Tour Du Jour

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Opera op de Parade Opera op de Parade

Opera op de Parade

Compilatie van de openluchtvoorstelling Madama Butterfly van Giacomo Puccini. Op 3 juli 2012 voerden Opera Zuid en het Brabants Orkest de opera Madama Butterfly uit van Giacomo Puccini, op de Parade. De Italiaanse opera is geba ... 

Eigen Huis & Tuin Afl. 6

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma waarbij niet alleen de mouwen worden opgestroopt, maar ook ontwerpen van bekende stylisten en de laatste trends worden bekeken. 

Wipeout Afl. 10

Wipeout

Amerikaanse spelshow waarbij kandidaten tegen elkaar en tegen de klok strijden op een hindernisbaan die spectaculaire uitdagingen presenteert. De thrillseekers strijden om een geldbedrag en om de eer. 

RTL 7 Darts: European Championship Afl. 3

RTL 7 Darts: European Championship

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Nieuws RTL Nieuws - 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

RTL Xtreme RTL Xtreme Aflevering 6

RTL Xtreme

Geen extra informatie aanwezig.

House Vision Afl. 27

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

Glee Glee Hell-O /14

Glee

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Vaart Afl. 13

RTL Vaart

Watersportprogramma waarin Vivian Slingerland gezellige en sfeervolle jachthavens in Nederland bezoekt, waar ze op zoek gaat naar bijzondere verhalen. 

Life Is Beautiful Afl. 15

Life Is Beautiful

Lifestyleprogramma voor kijkers die van hoogwaardige uiterlijke verzorging houden en van een vleugje luxe, maar die tevens letten op biologische en duurzame voeding en producten. 

Lifestylexperience Afl. 16

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

Sesamstraat Verzamelen

Sesamstraat

Pino heeft een bijzondere dingen doos. Meneer Aart vindt het meer een bewaarde rommel doos. Ieniemienie wil later als ze groot is een mini Ieniemienie. Bert laat zijn paperclipverzameling zien. Pino heeft een bijzondere dingen ... 

Herman's Passie Voor Eten Afl. 5

Herman's Passie Voor Eten

Herman den Blijker vertelt over de achtergrond van een speciaal product, bereidingswijze of gerecht waar hij gek op is en laat zien hoe men kan genieten van eten in de breedste zin van het woord. 

Lekker Weg In Eigen Land Afl. 13

Lekker Weg In Eigen Land

Weekendreismagazine waarin meerdere toeristische plaatsen, regio´s en activiteiten centraal staan, die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken. 

Ambassadeur Voor Een Dag Henkjan Smits

Ambassadeur Voor Een Dag

Henkjan Smits neemt de rol van ambassadeur van de ME-CVS Stichting op zich. Hij krijgt een dag de tijd om een grote publiciteitsstunt te organiseren. Presentator Sander Janson gaat op pad met de veertigjarige Arvi, wiens leven ... 

 In therapie

Serie over de fascinerende praktijk van psychotherapeut Paul Westervoort. Paul en zijn vrouw Karen gaan langs bij Mira, de supervisor van Paul, om hun relatiecrisis te bespreken. Paul en zijn vrouw Karen gaan langs bij Mira, de ...