En op een goede dag En op een goede dag

En op een goede dag

Alia (28) en Hamza (32) zijn een verliefd Marokkaans stel. Door de omstreden wet over het verbod op het dragen van hoofddoeken, vindt Alia een grappige, wonderbaarlijke en totaal onverwachte oplossing. Alia (28) en Hamza (32) v ... 

Entourage Dramedy

Entourage

Eric en Phil Yagota proberen Drama over te halen mee te werken aan een serie. Ari en Barbara Miller zijn het oneens over een promotie voor Lizzie. 

Wegmisbruikers Aflevering 230

Wegmisbruikers

Rechts inhalen, bumperkleven en levensgevaarlijke inhaalmanoeuvres. Wegmisbruikers worden geconfronteerd met hun verkeersgedrag waarmee ze hun eigen leven en dat van anderen in gevaar brengen. Presentator André van der Toorn p ... 

The Spiral The spiral

The Spiral

Vijf schilderijen reizen inmiddels door Noord-Europa, maar van de zesde ontbreekt elk spoor. Ook is Jakob, de zesde kunstenaar, vermist. Vijf schilderijen reizen inmiddels door Noord-Europa, maar van de zesde ontbreekt elk spoo ... 

Focus Leven uit licht

Focus

Planten zijn een stille kracht die de aarde hebben vormgegeven, onze atmosfeer opbouwen en de evolutie van elke diersoort in gang houden. -Zonlicht. Uitleg hoe planten het zonlicht gebruikten om onze leven-schenkende atmosfeer ... 

De Wereld Draait Door De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

Hoogtepunten uit DWDD van de afgelopen week. 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een blik op de actuele weerkaart en de weersverwachtingen op de korte en langere termijn. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

Van Der Vorst Ziet Haagse Sterren Afl. 1

Van Der Vorst Ziet Haagse Sterren

Verkiezingsspecial waarin verschillende lijsttrekkers van diverse partijen worden geportretteerd. Peter gaat op bezoek bij een aantal Nederlandse politieke kopstukken en laat de mens achter de politicus zien. Er wordt uitgebrei ... 

Oh Oh Europa Compilatie Afl. 2

Oh Oh Europa Compilatie

Nederlandse realityserie waarin zeven markante duo´s en een joviale reisleider gedurende elf weken, per bus, op vakantie gaan. De vakantie start in Nederland en eindigt in Zuid-Europa. 

Game Of Thrones Game Of Thrones The Kingsroad /2

Game Of Thrones

Geen extra informatie aanwezig.

Vermist Rens

Vermist

De Cel kruist het pad van Klaas De Welt, een topcrimineel van de Nederlandse poldermaffia die in Belgie woont, en komt er zo bij toeval op uit dat diens achtjarige zoontje Rens ontvoerd is. Tegen de zin van de vader, die geen p ... 

So You Think You Can Dance Auditie 2

So You Think You Can Dance

Dansprogramma waarin alles draait om de zoektocht naar het meest favoriete danstalent van Nederland en Belgie. De danser met de meeste skills en de meeste fans wint een dansopleiding en een geldbedrag. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een blik op de actuele weerkaart en de weersverwachtingen op de korte en langere termijn. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 19:30 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

Songs of praise 2012 Psalms

Songs of praise 2012

Engelse traditionele hymnes en moderne kerkliederen worden afgewisseld met persoonlijke geloofsverhalen. Engelse traditionele hymnes en moderne kerkliederen worden afgewisseld met persoonlijke geloofsverhalen. Centraal staat h ... 

RTL GP: Formule 1 - Samenvatting RTL GP: Formule 1 - Samenvatting Italië /12

RTL GP: Formule 1 - Samenvatting

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Nieuws RTL Nieuws - 18:00 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Autowereld Afl. 2

RTL Autowereld

Informatief programma met het laatste autonieuws, de snelste sportwagens, exclusieve oldtimers en bijzondere reisspecials. De ultieme autobeleving. 

Carlo & Irene: Life 4 You Afl. 3

Carlo & Irene: Life 4 You

De bekende zanger Ronan Keating is te gast bij Carlo en Irene. Zijn album Fires is uit. Hij komt zingen en we krijgen antwoord op de vraag of hij nog steeds vrijgezel is. Verder zijn de levens van de vierling Bo, Tessa, Lisa en ... 

RTL Transportwereld Afl. 2

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieen. 

Knallen In De Horeca Afl. 3

Knallen In De Horeca

Meneer Reimers gaat Nederlandse horecagelegenheden redden die vanwege slechte of matige bediening dreigen hun klandizie te verliezen. Hij pakt de bediening, oftewel de `zwarte brigade´, aan. 

RTL GP: Rally Report Afl. 15

RTL GP: Rally Report

Verslag van alle manches van het altijd spannende wereldkampioenschap rally. 

Citynews Afl. 2

Citynews

Door middel van dynamische reportages op locatie, sprekend vanuit het hart van de gemeente, wordt de leefbaarheid in Nederland in beeld gebracht. 

Lifestylexperience Afl. 2

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

RTL GP: Formule 1 RTL GP: Formule 1 - Italië (race) /26

RTL GP: Formule 1

Geen extra informatie aanwezig.

In De Apotheek Afl. 1

In De Apotheek

Serie over het dagelijks leven in een wisselende apotheek, met portretten van mensen die afhankelijk zijn van medicijnen. 

Wist Je Dat? Afl. 3

Wist Je Dat?

Programma waarin leuke feiten en wetenswaardigheden aan bod komen over kinderen, gezondheid, duurzaamheid en mode. 

Team Hot Wheels Team Hot Wheels "Thw Blue Team"

Team Hot Wheels

Geen extra informatie aanwezig.

Stabilo: Spellingstrijd Afl. 5

Stabilo: Spellingstrijd

Nederlandse basisscholieren worden getest op wie het beste kan spellen. In elke aflevering strijden zeven kandidaten uit groep zeven en acht van de basisschool om mooie prijzen en een plek in de finale. 

Ondernemend Nederland Afl. 2

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma dat alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep neemt. Het is een specialistisch platform dat inspireert, prikkelt, informeert en ondernemers in Nederland stimuleert. 

Watt Nu?! Afl. 10

Watt Nu?!

Programma over de energietoekomst van Nederland. Hoe wekken we in 2030 onze energie op? Wat doen we als fossiele brandstoffen opraken? En welke duurzame energiebronnen zetten we in? 

Hour Of Power Afl. 29

Hour Of Power

Verslag van de kerkdienst van de Amerikaanse predikant Robert Schuller, vanuit de Crystal Cathedral in Los Angeles. Er wordt een Nederlandse inleiding gegeven. 

Fabeltjeskrant Fabeltjeskrant De eerste steenkolen /313

Fabeltjeskrant

Geen extra informatie aanwezig.