McLeod's Daughters The merry widow

McLeod's Daughters

Iemand brengt een geruchtenstroom op gang over Stevie en Marcus. Grace weet niet wat ze moet met haar gevoelens voor pastoor Dan. Moira en Phil maken toekomstplannen. Tayler vermoedt dat Patrick haar zal verlaten. 

House Help me

House

Een hijskraan stort in en een vrouw komt vast te zitten onder een berg puin. House ontfermt zich over haar en werkt ondertussen telefonisch aan de diagnose van de kraanmachinist. Door de stress van deze situatie en de pijn aan ... 

Grey's Anatomy Raindrops keep falling on my head

Grey's Anatomy

Amerikaanse ziekenhuisserie waarin het persoonlijke en professionele leven wordt gevolgd van een aantal jonge chirurgen in het Grey Sloan Memorial Hospital in Seattle. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8137

The Bold And The Beautiful

Liam en Thomas kibbelen over waarom Hope nog niet is verschenen. Zoe raakt in paniek als een dronken Flo meldt dat ze nog steeds tijd hebben om de bruiloft te stoppen en de waarheid te vertellen over baby Beth. 

Burgers' Zoo En Waarom Fleur en de gifslangen

Burgers' Zoo En Waarom

Leerzaam kinderprogramma waarin kinderen zelf op zoek gaan naar antwoorden op hun vragen. 

Efteling TV: Titatoverfeest Afl. 195

Efteling TV: Titatoverfeest

Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen Broer en Geeltje zijn er ook én die maken altijd lol. 

Piet Piraat De verdubbelaar

Piet Piraat

Kinderprogramma. Op zijn schip De Scheve Schuit maakt Piet Piraat samen met zijn bemanning de gekste avonturen mee. Ze speuren de grote wateren af op zoek naar de verborgen schat die Piets opa ooit heeft begraven.