McLeod's Daughters Afl. 22

McLeod's Daughters

Jodi's inzamelingsactie voor mevrouw Gungellan bereikt een hoogtepunt met een polowedstrijd op Drovers Run. De vrolijke stemming slaat om als de vrouwen een macabere ontdekking doen in het stuwmeer. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7941

The Bold And The Beautiful

Bill, Katie en Will delen een innig moment als Bill belooft de beste vader te zullen zijn. Brooke doet een listige zet om rechter McMullen de waarheid te laten vertellen over Ridges betrokkenheid bij de voogdijzaak. 

Dr. Phil My daughter has turned into a partying, stealing mom

Dr. Phil

Brooklin was getrouwd met een NBA-basketballer en leidde een luxeleventje in Hollywood met beroemdheden, mooie auto's, designerkleding en drugs. Haar moeder, Janis, vertelt dat haar dochter meer dan 200.000 dollar van haar spaa ... 

Kopen, Klussen, Cashen Ranch house in ruin

Kopen, Klussen, Cashen

Tarek en Christina rekenen zich rijk met een aankoop in Buena Park. Maar tijdens de verbouwing wijzigen de plannen en komen er verborgen gebreken tevoorschijn, waardoor het nog maar de vraag is of ze kunnen cashen. 

Doodle Archer

Doodle

Educatief kinderprogramma. Begin je tekenavontuur met Doedel! Met Doedel leer je stap voor stap de leukste tekeningen maken. In iedere aflevering is te zien hoe een tekening gemaakt wordt van het begin tot het einde.