Holland Doc De verloren stad

Holland Doc

Documentaire van Britta Hosman over het desolate leven in de Bosnische stad Bosansko Grahovo, een stad die is vergeten in de wederopbouw. Hosman maakte samen met de inwoners van deze stad een film over hun bestaan. 

Nederland te koop Nederland te koop (najaar 2008)

Nederland te koop

Deze aflevering: - diamanten: Anita Witzier komt bij een Amsterdamse juwelier waar ze behangen wordt met juwelen, die dezelfde waarde hebben als een vrijstaand huis; - kapsalon: na jarenlang geknipt, geföhnd en gewaxed te ... 

 Oud hout

In deze aflevering aandacht voor de enorme vraag naar oud hout. Daartoe wordt nieuw hout dusdanig behandeld dat het er oud uitziet. 

De 100 singles

De 100 singles

Realityserie waarin honderd vrijgezellen gevolgd worden in hun zoektocht naar de ware liefde. In aflevering 5 komen oa de singles Sander, Karin, Walter, Pien, Jos en Marcel S voorbij. Presentatie: Caroline Tensen. 

Bikkel BIKKEL

Bikkel

Documentaire over Bart de Graaff, presentator en oprichter van omroep BNN, die op 25 mei 2002 op 35-jarige leeftijd overleed. In 2008 bestaat zijn BNN tien jaar. 

So You Think You Can Dance

So You Think You Can Dance

Geen extra informatie aanwezig.

SinterKerst De kerstboom van je mooiste dromen.

SinterKerst

Afl.3 : De kerstboom van je mooiste dromen. Bram mist zijn overleden vader. Hij heeft maar één droom; zijn vader nog een keer zien. Als hij op zoek gaat naar een sparrenboom voor de kerst maakt een wonderlijke kerstbo ... 

Wereldburgers Gezondheid

Wereldburgers

In deze aflevering staat de gezondheidzorg centraal. Gezondheid en armoede hebben veel met elkaar te maken: een slechte gezondheid is vaak het gevolg van armoede. 

Kunstlicht Kunst en vermaak: De lach als voertuig

Kunstlicht

Deze aflevering over kunst en vermaak, over humor als wapen en leuk doen met als bedoeling een boodschap over te brengen. Aan de orde komt de wijze waarop spotprenttekenaar Joep Bertrams en de cabaretiers Paul Groot en Owen Sch ... 

House Vision

House Vision

Geen extra informatie aanwezig.

Lingo

Lingo

Woord- en taalspel waarbij de kandidaten zes-, zeven- en tienletterwoorden moeten raden. Voor deelnemers aan de Sponsor Bingo Loterij tevens bekendmaking van de winnaar van de auto. Presentatie: Lucille Werner.