Irene Huss Het verraderlijke net

Irene Huss

Een fietskoerier is getuige van de brute aanval op een meisje en ziet hoe ze in een busje wordt gesleurd. De politie wordt meteen gewaarschuwd, maar helaas wordt het meisje te laat gevonden. 

De wekelijkse Lottotrekking Zaterdag 15 juni 2013

De wekelijkse Lottotrekking

Trekking van de winnende getallen van de Lotto, met iedere week kans op één miljoen euro en de Lotto Jackpot. 

 Schreeuwstorm

De Schreeuwstorm betekent Youp pur sang. Stevig in zijn gympies, hard en poëtisch, niet bang en heel veel lachen. 

Liza Marklund Lifetime

Liza Marklund

Een populaire politieman wordt vermoord in zijn bed aangetroffen. Zijn driejarige zoontje is spoorloos verdwenen. De verdenking valt al snel op zijn echtgenote, maar die beweert onschuldig te zijn. 

The Queens Palaces Buckingham Palace

The Queens Palaces

Fiona Bruce bezoekt het driehonderd jaar oude Buckingham Palace. Hier bewondert ze de Venetiaanse schoonheid van de achttiende eeuw en maakt ze kennis met de Chinese fantasieën van een prins. Ook leert ze hoe de vele kroonluch ... 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor meer nieuws kunt u ook terecht op onze tablet app RTLNIEUWS 365. 

Robs Grote Tuinverbouwing Aflevering 3

Robs Grote Tuinverbouwing

Rob Verlinden en zijn team zetten een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is. Van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-kok Jeremy ko ... 

Mijn broer Arnold Mijn broer Arnold

Mijn broer Arnold

Muzikaal portret van de in Groningen geboren en getogen muzikant, componist en zanger Arnold Veeman. Muzikaal portret van de in Groningen geboren en getogen muzikant, componist en zanger Arnold Veeman. Arnold heeft zijn Surinaa ... 

The Comedy Factory Afl. 7

The Comedy Factory

De volgende comedians betreden het podium: Gina Yashere (Groot-Brittannie), Victor Luis van Es (Nederland), Rayen Panday (Nederland) en Dan Naturman (Verenigde Staten). 

De Jongens Tegen De Meisjes Afl. 7

De Jongens Tegen De Meisjes

Teamleden Chantal: Judith Osborn, Nance en Denise van Rijswijk. Teamleden Tijl: Dirk Zeelenberg, Bob de Jong en Winston Post. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 19:30 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

Eigen Huis & Tuin Afl. 3

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma waarbij niet alleen de mouwen worden opgestroopt, maar ook ontwerpen van bekende stylisten en de laatste trends worden bekeken. 

Wipeout Afl. 7

Wipeout

Amerikaanse spelshow waarbij kandidaten tegen elkaar en tegen de klok strijden op een hindernisbaan die spectaculaire uitdagingen presenteert. De thrillseekers strijden om een geldbedrag en om de eer. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 18:00 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

House Vision Afl. 24

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

RTL Xtreme RTL Xtreme Aflevering 4

RTL Xtreme

Geen extra informatie aanwezig.

Glee Glee Hairography /11

Glee

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Vaart Afl. 9

RTL Vaart

Watersportprogramma waarin Vivian Slingerland gezellige en sfeervolle jachthavens in Nederland bezoekt, waar ze op zoek gaat naar bijzondere verhalen. 

Films & Sterren Afl. 1

Films & Sterren

Entertainmentprogramma waarin een overzicht wordt gegeven van de nieuwste films in de bioscoop en op dvd. 

Life Is Beautiful Afl. 12

Life Is Beautiful

Lifestyleprogramma voor kijkers die van hoogwaardige uiterlijke verzorging houden en van een vleugje luxe, maar die tevens letten op biologische en duurzame voeding en producten. 

Wereld Van De Binnenvaart Afl. 4

Wereld Van De Binnenvaart

Serie waarin de techniek en de organisatie van de binnenvaart, en de mens achter deze milieuvriendelijke en veilige manier van vervoer, worden getoond. 

Lifestylexperience Afl. 13

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

Sesamstraat Liefde

Sesamstraat

Mamoun probeert een liedje te schrijven voor Elvan. Maar dat is nog best lastig. Tommie en Ieniemienie helpen hem een beetje. Mamoun probeert een liedje te schrijven voor Elvan. Maar dat is nog best lastig. Tommie en Ieniemieni ... 

Herman's Passie Voor Eten Afl. 2

Herman's Passie Voor Eten

Herman den Blijker vertelt over de achtergrond van een speciaal product, bereidingswijze of gerecht waar hij gek op is en laat zien hoe men kan genieten van eten in de breedste zin van het woord. 

New Beauty Looks Afl. 3

New Beauty Looks

Informatief programma waarin de kijker een beeld krijgt van de mogelijkheden van onder andere een haarstamceltransplantatie. 

 In therapie

Vandaag gaat Paul langs bij zijn supervisor Mira om de afgelopen werkweek te bespreken, maar Paul krijgt helaas niet de steun die hij wenst.