zo: Raymann zo: RAYMANN

zo: Raymann

Jörgen sluit op humorvolle en kleurrijke manier het weekend af voordat Nederland de volgende dag getrouw weer aan het werk gaat. 

Pete vs Live Older woman

Pete vs Live

Twee sportcommentatoren observeren het hectische leven van journalist Pete. -Als Pete een kunstveiling bezoekt ontmoet hij een aantrekkelijke oudere vrouw. Als Pete een kunstveiling bezoekt ontmoet hij een aantrekkelijke oudere ... 

Spy Codename: Grades

Spy

Tims prille spionage-carrière gaat goed. Hij heeft dan ook geen problemen met de taak van deze week, namelijk het hacken van computers. Hij neemt wraak op zijn zoon, om de schoolcomputer te hacken. Tims prille spionage-carriè ... 

Breaking Bad I.F.T.

Breaking Bad

Walt daagt Skyler uit en komt weer thuis zonder haar toestemming. Jesse overweegt weer in de drugshandel te gaan en een Mexicaans kartel wacht op het juiste moment om wraak te nemen. Walt daagt Skyler uit en komt weer thuis zon ... 

Undercover in Nederland Aflevering 77

Undercover in Nederland

Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nederl ... 

Brazil with Michael Palin Het Diepe Zuiden

Brazil with Michael Palin

Palin reist naar São Paolo, een megastad met 30 miljoen inwoners waar de superrijken zich verplaatsen per helikopter. Hij bezoekt de Embraer-fabriek, de op twee na grootste vliegtuigfabriek ter wereld. Palin reist naar São Pa ... 

Bellicher Bellicher: Cel

Bellicher

Michael komt vrij, maar de ellende is nog niet voorbij. Om erachter te komen wie zijn identiteit heeft gestolen, duikt hij het Zuid-Hollandse Westland in, samen met een onverwachte metgezel. 

Shot on Location Van God los

Shot on Location

Voor deze uitzending hoeft presentator Tom Barman niet ver te reizen; de compromisloze misdaadfilm 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor meer nieuws kunt u ook terecht op onze tablet app RTLNIEUWS 365. 

Talking 'Bout My Generation Talking 'Bout My Generation Aflevering 1

Talking 'Bout My Generation

Geen extra informatie aanwezig.

Csi: New York Hammer down

Csi: New York

Terwijl Dr. Langston van Miami naar New York reist gebeurt er een groot ongeval dat resulteert in de ontdekking van een internationale truckersgemeenschap. Deze gemeenschap specialiseert zich in menselijke vracht en het 'oogste ... 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport: Tennis ABN/AMRO

NOS Studio Sport

Samenvatting en deels live verslag van het ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Sportcafé: Schaatsen RTL Sportcafé: Schaatsen "Aflevering 2"

RTL Sportcafé: Schaatsen

Te gast is Annette Gerritsen. 

RTL Sportcafé: Schaatsen RTL Sportcafé: Schaatsen "Aflevering 2"

RTL Sportcafé: Schaatsen

Te gast is Annette Gerritsen. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 19:30 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Nieuws RTL Nieuws - 18:00 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

Overal En Nergens Afl. 5

Overal En Nergens

Crossmediaal reisprogramma, gebaseerd op user generated content. Er wordt afgereisd naar meer dan honderd bestemmingen en het ware reisgevoel, van en door reizigers, wordt bij je thuisgebracht. 

Carlo & Irene: Life 4 You Afl. 26

Carlo & Irene: Life 4 You

Cabaretière Sara Kroos vertelt over haar tv-programma `In Goed Gezelschap´. Wendy van Dijk praat over haar haar alter-ego Ushi en de film `Ushi Must Marry´.Jan Keizer en Annie Schilder hebben een nieuw album. Angela Gr ... 

RTL Autowereld Afl. 22

RTL Autowereld

Informatief programma met het laatste autonieuws, de snelste sportwagens, exclusieve oldtimers en bijzondere reisspecials. De ultieme autobeleving. 

Docklands Marathon Docklands Marathon

Docklands Marathon

De elfjarige tweeling Arend en Zus wonen op een kleine scheepswerf in het havengebied van een grote stad bij hun pleeggezin de familie Kater. De tweeling vormt het hart van een hechte groep vrienden die het ruige havengebied, d ... 

RTL Vaart Afl. 7

RTL Vaart

Watersportprogramma waarin Vivian Slingerland gezellige en sfeervolle jachthavens in Nederland bezoekt, waar ze op zoek gaat naar bijzondere verhalen. 

RTL Transportwereld Afl. 22

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieen. 

Scandinavian Road Trip Afl. 1

Scandinavian Road Trip

Autosportevenement waarbij een race- of rallylicentie niet nodig is. De tocht, die werd gereden van 4 tot en met 12 januari, ging kriskras door Scandinavie. 

We Love 2 Shop Afl. 13

We Love 2 Shop

Beertje shopt in de oude vestingstad Naarden en ze neemt Julitza mee naar de leukste winkelplekjes van Hoorn. Make-upartist en haarstylist Tom Sebastian laat ons zijn favoriete winkeltjes zien in het altijd gezellige Breda en w ... 

Style By Jury Afl. 59

Style By Jury

Canadees make-overprogramma, waarin een team van experts mensen helpt een goede eerste indruk te maken. Gedurende zeven dagen transformeren de deskundigen de deelneemster van ruwe diamant tot stralend middelpunt. 

Dichtbij Het Vuur Afl. 1

Dichtbij Het Vuur

Realityserie waarin het leven en het werk van de brandweerman in Nederland centraal staat. Presentator John Jones, zelf werkzaam als brandweerman, volgt wekelijks een andere brandweerkazerne. 

Operation Repo: Payback Time! Afl. 19

Operation Repo: Payback Time!

Amerikaanse realityserie waarin de zware jongens van het repo(sses)-team worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden. Ze brengen goedschiks of kwaadschiks auto's terug naar de rechtmatige eigenaren. 

Operation Repo: Payback Time! Afl. 8

Operation Repo: Payback Time!

Amerikaanse realityserie waarin de zware jongens van het repo(sses)-team worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden. Ze brengen goedschiks of kwaadschiks auto's terug naar de rechtmatige eigenaren. 

Lifestylexperience Afl. 10

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

Sesamstraat Donker/Licht

Sesamstraat

Tommie kijkt zo graag naar de sterren. Hij wist niet dat het er zo veel waren. Harry het harige monster is zo blij dat het ochtend is. Arjan vertelt een verhaal over Prins Vads die de maan kwijt is. 

Mooi Duurzaam Nederland

Mooi Duurzaam Nederland "Aflever ...

De duurzame stand van zaken in Nederland wordt belicht. De Nederlandse overheid koopt per 2010 alleen nog maar 100% duurzaam in; dit om een voorbeeld te willen zijn voor consument en producent. 

Business-channel On Tour

Business-channel

Businessprogramma dat ondernemers, werkgevers en werknemers inspireert en in hun eigen omgeving laat zien. Dynamische reportages op locatie, sprekend vanuit het hart van de onderneming. 

Business Class Afl. 21

Business Class

Vanuit de Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee ontvangt Harry Mens gasten die over hun bedrijfsvoering, product of dienst vertellen. De nadruk ligt hierbij op nieuws uit de financieel-economische hoek. 

Ondernemend Nederland Afl. 22

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma dat alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep neemt. Het is een specialistisch platform dat inspireert, prikkelt, informeert en ondernemers in Nederland stimuleert. 

Vis TV Afl. 8

Vis TV

Hengelsportmagazine waarin uitgebreid aandacht wordt besteed aan vismethodes en -technieken, voorlichting en educatie. Verder worden er veel tips gegeven. 

Hour Of Power Afl. 7

Hour Of Power

Verslag van de kerkdienst van de Amerikaanse predikant Robert Schuller, vanuit de Crystal Cathedral in Los Angeles. Er wordt een Nederlandse inleiding gegeven. 

Fabeltjeskrant Fabeltjeskrant Sport /8

Fabeltjeskrant

Geen extra informatie aanwezig.