72u Ondergronds Afl. 6

72u Ondergronds

Gameshow waarin 10 jongeren hun eigen grenzen opzoeken. Ze abseilen tot 40 meter onder de grond, in de mysterieuze mergelgrotten in Limburg. De kandidaten worden getest op doorzettingsvermogen, inzicht en bovenal lef. 

Oggy En De Kakkerlakken Afl. 32

Oggy En De Kakkerlakken

Animatieserie. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar. 

Oggy En De Kakkerlakken Afl. 31

Oggy En De Kakkerlakken

Animatieserie. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar. 

Robin Hood Klopjacht

Robin Hood

Animatieserie. Prins John misbruikt vaak zijn koninklijke rechten. Robin Hood maakt hem graag belachelijk en wordt door John vogelvrij verklaard. Hij vlucht met zijn vrienden naar Sherwood Forest. 

Super 4 Grijze magie

Super 4

Animatieserie. Een ridder, een piraat, een fee en een techneut vormen samen Super 4. Ze beleven de spannendste avonturen in de gevaarlijkste omgevingen. Niets staat Super 4 en hun ultramoderne voertuig in de weg! 

Super 4 Dinosafari

Super 4

Animatieserie. Een ridder, een piraat, een fee en een techneut vormen samen Super 4. Ze beleven de spannendste avonturen in de gevaarlijkste omgevingen. Niets staat Super 4 en hun ultramoderne voertuig in de weg! 

Mijn Ridder En Ik De wegridder

Mijn Ridder En Ik

Animatieserie over de klungelige ridder Henri van Oranje. Hij beleeft avonturen met zijn zoon, Jimmy, en diens goede vriendin, Cat. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker! 

Het Regent Gehaktballen Afl. 28

Het Regent Gehaktballen

Animatieserie over de scholier Flint Lockwood, die de wereld wil veranderen met zijn uitvindingen. Hij beleeft grappige en spannende avonturen met zijn beste vriendin, Sam Sparks, die graag meteoroloog wil worden. 

De Grobbebollen Maken Lol Gigageeltje

De Grobbebollen Maken Lol

De Grobbebollen spelen samen en Broer ligt vastgebonden op de treinrails. Let op, stoere Gigageeltje komt hem redden! 

TiTaTovenaar Spookfeest

TiTaTovenaar

Er is een spookfeest beneden en alle dorpelingen hebben enge kostuums gemaakt. Maar ook in het luchtkasteel spookt het! Tika en de Grobbebollen zijn erg bang. Kan TiTaTovenaar de rust weer terug toveren in het kasteel? 

Hans En Grietje Afl. 1

Hans En Grietje

Er was eens een arm houthakkersgezin. De vader kan zijn kinderen niet meer onderhouden en besluit Hans en Grietje in het bos achter te laten. Na dagen lopen komen de kinderen de grappige, groene tovenaar Titus tegen. Hij neemt ... 

Polly Pocket Unlocketing the past (part 2)

Polly Pocket

Polly en haar vriendinnen hebben een geheime tunnel gevonden waar ze het medaillon met nieuwe energie kunnen opladen. Maar dan komen ze vast te zitten... 

Polly Pocket Unlocketing the past (part 1)

Polly Pocket

Het magische medaillon werkt niet goed meer. Polly hoopt dat het nog lukt de speciale krachten terug te krijgen. Ze vraagt hulp aan haar vriendinnen en haar oma. 

Mr. Bean Afl. 34

Mr. Bean

Animatieserie waarin Mr. Bean elke keer weer op een doldwaze en onhandige manier in de meest bizarre situaties terechtkomt, maar er ook weer op een eigenzinnige en briljante wijze uit weet te ontsnappen. 

Polly Pocket Night to remember (part 2)

Polly Pocket

Griselle heeft de hele stad onder controle. Polly, Lila en Shani zijn door haar opgesloten, dus zullen ze op Nicolas moeten vertrouwen om iedereen te redden. 

Polly Pocket Night to remember (part 1)

Polly Pocket

Polly, Lila en Shani organiseren het jaarlijkse schoolfeest. Ze moeten samenwerken met Nicolas, die dol is op complottheorieën. Griselle heeft een plan om de hele stad te laten krimpen, dus ze moeten goed oppassen. 

Prinsessia Ontsnapt

Prinsessia

Kinderserie. Roos, Madeliefje, Iris, Violet en Linde gaan naar school in Prinsessia. Ze krijgen er les in etiquette, creativiteit en stijl. De prinsessen zijn goede vriendinnen, maar soms is er ook onenigheid. 

Littlest Pet Shop: A World Of Our Own Afl. 10

Littlest Pet Shop: A World Of Ou ...

Animatieserie over zes huisdieren die een magische verbinding hebben ontdekt naar een stad waar alleen dieren wonen. Daar beleven ze spannende avonturen en hebben ze veel plezier. 

De Avonturen Van Bollo Afl. 7

De Avonturen Van Bollo

Kinderprogramma. De beer Bollo en zijn vriendjes Max, Bijtje en Egel nemen de jonge kijkers mee de natuur in. Samen beleven ze vele avonturen. Zo gaan ze kamperen, schatzoeken, vliegeren, picknicken en nog veel meer. 

Efteling TV: Titatoverfeest Afl. 48

Efteling TV: Titatoverfeest

Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen Broer en Geeltje zijn er ook én die maken altijd lol. 

Sprookjesboom Het lolliebos

Sprookjesboom

Animatieserie waarin Wolf, Roodkapje, Heks, Draak en de andere Sprookjesbosbewoners allerlei avonturen beleven. 

The Adventures Of Chuck And Friends De gouden wieldop

The Adventures Of Chuck And Friends

Animatieserie. Chuck is een slimme, avontuurlijke, creatieve, grappige dromer en doener met de wereld aan z'n wielen. Chuck en z'n vrienden zoeken de grenzen van hun fantasieën op in wat ze kunnen doen en bouwen. 

Florrie's Draakjes Slapeloos in het Snoezelbos

Florrie's Draakjes

Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel. Ze is een buitenbeentje, want haar vrienden zijn geen mensen, nee, het zijn... draken. Florrie en de draken beleven samen fantastische avonturen.