Spoorloos Spoorloos (voorjaar 2008)

Spoorloos

Deze aflevering o.a.: - Petra en Richard zoeken hun vader: nadat de vader van Petra en Richard het huis verliet, woonde hij nog jaren aan de overkant van het plein. Hoewel ze hem dagelijks zagen, hadden ze geen enkel contact m ... 

Clubvan100.nl Club van Oranje

Clubvan100.nl

Deze aflevering: Een speciale aflevering van Club over de echte helden van oranje, die zich inzetten voor kleinschalige doelen. Die bijvoorbeeld proberen kinderen en dieren een betere situatie te geven. 

De klas van 2008 De klas van 2008

De klas van 2008

Deze aflevering: 1. Siegert (gekleed als vrouw) wordt gevolgd voorafgaande aan en tijdens zijn examen Nederlands; zijn ouders vertellen over hoe zij omgaan met Siegerts wens om een meisje te worden; 2. Charlotte uit Blaricum la ... 

Het Klokhuis Hiphop.

Het Klokhuis

Afl.: Hiphop. Rapper Def P. van de Osdorp Posse weet alles over rappen. Dolores maakt zelf een rap en gaat samen met Def het podium op om 'm aan het publiek te laten horen. 

Jensen!

Jensen!

Geen extra informatie aanwezig.

Dames En Heren In De Dop

Dames En Heren In De Dop

Geen extra informatie aanwezig.

Tulpenrallye

Tulpenrallye

Geen extra informatie aanwezig.

Ontopic Hotdog (2007-2008)

Ontopic

Deze aflevering: 1. 'Nederlandse meisjes gedragen zich als sletjes'; 2. 'God is dood'; 3. 'Online zelfdodingstips moeten verboden worden'. 

Lingo

Lingo

Woord- en taalspel waarbij de kandidaten zes-, zeven- en tienletterwoorden moeten raden. Voor deelnemers aan de Sponsor Bingo Loterij tevens bekendmaking van de winnaar van de auto. Presentatie: Lucille Werner.