The A-Team Uncle buckle-up

The A-Team

Hannibal doet auditie voor de rol van beer Ruff in de 'Uncle Buckle-Up Show'. Daar krijgt hij in de gaten dat presentator Sidney in de problemen zit: iemand smokkelt heroïne en gebruikt daarvoor Sidneys spullen. 

The Owl Afl. 14

The Owl

Animatieserie over een roze uil die graag met rust gelaten wil worden. Maar in het bos ben je nooit alleen! Zijn opvliegende karakter brengt de uil in absurde situaties, die allesbehalve goed voor hem aflopen. 

Super Caribou Jeremy en het vreselijke gegorgel

Super Caribou

Margreet hoort gegrom in het bos en denkt dat er een monster is, want dat staat in haar boek. In werkelijkheid is het Jeremy, die zingend en gorgelend zijn tanden aan het poetsen is. 

Inazuma 11 Hier komt de draak

Inazuma 11

Raimon speelt tegen een tegenstander die op hun zenuwen werkt: Occult Junior High. Deze spelers hebben een geheim wapen tot hun beschikking. Als Mark en zijn team niet snel iets bedenken om de vloek te doorbreken, maken ze geen ... 

Blazing Team Afl. 4

Blazing Team

Avontuurlijke animatieserie over het Blazing Team. De groep tieners strijdt tegen het mysterieuze kwaad door gebruik te maken van de magische krachten van Yo Kwon Do, een combinatie van jojoën en de vechtkunst taekwondo.