The A-Team Without reservations

Without reservations

Frankie en Face gaan op bezoek bij Murdock in het restaurant. Daar worden ze alle drie gegijzeld. Hannibal en B.A. redden het drietal, maar er ontstaat paniek als Face wordt neergeschoten. 

The A-Team The grey team

The grey team

Het A-Team moet op zoek naar een meisje dat een koffer van haar vader heeft gestolen met daarin materiaal dat haar vader aan de Russen wil verkopen. Ze vlucht naar een bejaardentehuis, maar zelfs daar is ze niet veilig. 

The A-Team The spy who mugged me

The spy who mugged me

Murdock moet een moordenaar zien te stoppen, voordat die opnieuw een slachtoffer maakt. De enige manier waarop hij dit kan voorkomen, is door zich voor te doen als een geheim agent. 

The A-Team The Crystal skull

The Crystal skull

Het A-Team gaat op een eiland op zoek naar een religieus kunstvoorwerp. Daar stuiten de mannen op een stam die in Murdock hun God ziet en deze laat zich de verering welgevallen. Maar al snel moeten de mannen in actie komen als ... 

The A-Team Point of no return

Point of no return

Stockwell weigert het A-Team toestemming te geven om Hannibal te zoeken, als hij verdwijnt tijdens een missie in Hongkong. De mannen trekken zich niets aan van het verbod. 

The A-Team Family reunion

Family reunion

Een voormalig politiek adviseur biedt aan een dagboek te ruilen voor een weerzien met zijn dochter. Het dagboek kan enkele politici zeer veel schade berokkenen. Dan komt Murdock erachter dat de adviseur mogelijk de vader van Fa ... 

The A-Team Alive at five

Alive at five

Face wil het A-Team verlaten, omdat hij niet gelooft dat hun straf wordt kwijtgescholden. Hij wil tijdens de volgende missie ontsnappen, maar wordt verliefd op een journaliste. 

The A-Team Say uncle

Say uncle

Stockwell wordt ontvoerd door een voormalige collega die het foute pad is opgegaan. Het A-Team heeft achttien uur om hem te vinden, anders krijgen ze geen kwijtschelding van hun straf. 

The A-Team The theory of revolution

The theory of revolution

In opdracht van generaal Stockwell probeert het A-Team drie Amerikanen uit San Marcus te redden. 

The A-Team Quarterback sneak

Quarterback sneak

Het A-Team gebruikt een American football-wedstrijd als dekmantel om een oorlogswetenschapper uit Oost-Duitsland te smokkelen. 

The A-Team Firing line

Firing line

Generaal Stockwell bemoeit zich met de plannen van Murdock en Frankie om het A-Team vrij te krijgen, voordat ze geëxecuteerd worden. 

The A-Team Trial by fire

Trial by fire

Het A-Team wordt aangeklaagd voor de dood van kolonel Samuel Morrison en het beroven van de Nationale Bank van Hanoi. Vreemd genoeg denkt men dat Murdock geen deel uitmaakt van het A-Team. 

The A-Team Dish pan man

Dish pan man

Het A-Team wordt gechanteerd door de gepensioneerde generaal Stockwell. Stockwell ontvoert Hannibal en dreigt hem aan te klagen, als het A-Team er niet voor zorgt dat een groep ontvoerde mensen wordt bevrijd. Josh Curtis en kol ... 

The A-Team The sound of thunder

The sound of thunder

Generaal Fulbright weet het A-Team achter de tralies te krijgen, maar biedt hun aan om onder strafvervolging uit te komen. Hij wil dat ze met hem meegaan naar Vietnam. Maar hij heeft een geheime agenda: hij wil op zoek naar een ... 

The A-Team A little town with an accent

A little town with an accent

Het A-Team ontdekt dat een doodgewaande leider van een criminele bende benzinepomhouders afperst. 

The A-Team Trouble with Harry

Trouble with Harry

Hulk Hogan brengt een bezoek aan B.A. Hun hereniging wordt verstoord door de roep om hulp van een jongen. Zijn aan alcohol verslaafde vader wordt achterna gezeten door een gestoorde boef. 

The A-Team Mission of peace

Mission of peace

Een aantal bejaarden huurt het A-Team in om hun historische en toeristische Texaanse attractie te beschermen tegen projectontwikkelaars. 

The A-Team Beneath the surface

Beneath the surface

Face ontmoet op een reünie een zus van een oude vriend. Ze maakt zich zorgen omdat haar broer is verdwenen. Face helpt haar bij haar zoektocht. 

The A-Team The duke of whispering pines

The duke of whispering pines

Een voormalige vriendin van B.A. heeft een probleem. Haar man, een oude schoolrivaal van B.A., is verdwenen. Terwijl het A-Team op zoek gaat, vinden ze goud dat verstopt is in de bergen. 

The A-Team Waiting for insane Wayne

Waiting for insane Wayne

Murdock wordt aangezien voor een krankzinnige huurling, en het A-Team raakt betrokken bij een ruzie over wie de eigenaar is van een stuk grond. De grondeigenaar huurt het A-Team in, omdat hij wil dat een vader en zijn zoon zijn ... 

The A-Team Cowboy George

Cowboy George

Face weet niet beter dan dat hij countryzanger Cowboy George heeft geboekt voor een optreden in een van de ruigste tenten van het zuidwesten. Als blijkt dat hij niet Cowboy George maar Boy George heeft geboekt, valt dit niet go ... 

The A-Team Members only

Members only

Face maakt weinig kans om lid te worden van een exclusieve club, omdat het A-Team een probleem uitvecht met een corrupte bankdirecteur die een vooraanstaand lid van de club is. 

The A-Team A-Team is coming, the A-Team is coming

A-Team is coming, the A-Team is coming

Russische spionnen roepen de hulp van het A-Team in bij het voorkomen van de diefstal van een Amerikaans satellietwapen. Als het gestolen zou worden, zou dat het begin van een derde wereldoorlog betekenen. 

The A-Team Wheel of fortune

Wheel of fortune

Murdock gebruikt de tips van Face bij het spelen van het rad van fortuin. Hij wint een vakantie naar Hawaï. Daar wordt hij gekidnapt door mensen die beweren van de CIA te zijn, maar het blijken criminelen te zijn. 

The A-Team Uncle buckle-up

Uncle buckle-up

Hannibal doet auditie voor de rol van beer Ruff in de 'Uncle Buckle-Up Show'. Daar krijgt hij in de gaten dat presentator Sidney in de problemen zit: iemand smokkelt heroïne en gebruikt daarvoor Sidneys spullen. 

The A-Team The doctor is out

The doctor is out

Murdocks dokter wordt gekidnapt tijdens één van hun afspraken. Het A-Team reist naar Zuid-Amerika om de man te vinden. Ze worden vergezeld door een vrouw die beweert de dochter van de dokter te zijn. 

The A-Team There goes the neighbourhood

There goes the neighbourhood

Het A-Team helpt een rockster die wordt bedreigd met kidnapping, te verhuizen naar een rustige buitenwijk. Maar het duurt niet lang voor de rust daar bruut wordt verstoord. 

The A-Team Mind games

Mind games

Face zegt het A-Team vaarwel, nadat de overheid hem gratie heeft verleend. Al snel wordt Face een beroemdheid. Het A-Team houdt een oogje in het zeil, omdat ze vermoeden dat er iets niet in de haak is. Murdock probeert ondertus ... 

The A-Team Body slam

Body slam

Hulk Hogan vraagt zijn oude vriend B.A. of het A-Team hem kan helpen. Een paar gangsters zijn erop uit om een jeugdhonk te laten sluiten dat Hulk Hogan medefinanciert. Waarom deze gangsters dit willen, wordt langzaam maar zeker ... 

The A-Team Heart of rock and rool

Heart of rock and rool

Zanger Rick James vraagt het A-Team om rock-n'-rolllegende C.J. Mack te helpen. Hij zit gevangen en zijn leven is ernstig in gevaar. 

The A-Team Road to hope

Road to hope

Hannibal doet zich voor als een landloper om niet in een val van Decker te lopen. Dingen worden knap ingewikkeld als een echte zwerver de plaats inneemt van Hannibal. En of dit nog niet genoeg is: Murdock denkt dat hij onzichtb ... 

The A-Team Lease with an option to die

Lease with an option to die

Als je denkt dat ze B.A.'s moeder zomaar haar appartement uit krijgen, dan heb je het bij het verkeerde eind. Het A-Team helpt de bewoners van het hele appartementencomplex, zodat dit niet wordt afgebroken. 

The A-Team Blood sweat and cheers

Blood sweat and cheers

Een auto wordt tijdens een race gesaboteerd. Dit trekt de aandacht van het A-Team, omdat de auto van een vriend van Hannibal is. 

The A-Team Where is the monster

Where is the monster

Hannibal krijgt een acteerklus. Bij aankomst van de filmcrew in Zuid-Amerika wordt Hannibal opgewacht door een gangster. Deze had alleen niet het complete A-Team verwacht. 

The A-Team Judgement day (part 2)

Judgement day (part 2)

De dochter van de rechter is door het A-Team gered uit handen van een stel gangsters. Als ze per boot terugkeren naar Amerika, blijkt dat de gangsters ook aan boord zijn. Het A-Team moet het gevecht met ze aangaan zonder dat he ... 

The A-Team Judgement day (part 1)

Judgement day (part 1)

Het A-Team gaat naar Italië om de dochter van een rechter uit handen van een stel gangsters te redden. Dat blijkt geen gemakkelijke taak te zijn, aangezien de gangsters zich op bekend terrein bevinden en het A-Team niet. 

The A-Team Trouble brewing

Trouble brewing

Twee zussen vragen het A-Team om hulp als zij gedwongen worden hun om bedrijf voor frisdranken te veranderen in een brouwerij. Het A-Team heeft al genoeg vrienden ten prooi zien vallen aan alcoholisme en schiet te hulp. 

The A-Team Incident at Crystal Lake

Incident at Crystal Lake

Het A-Team heeft een vistripje gepland, maar dat wordt verstoord door Decker. Dit is het begin van een hoop ellende. 

The A-Team Beverly Hills assault

Beverly Hills assault

Het A-Team komt in aanraking met een man die kunst vervalst. Wie anders dan Murdock is het meest geschikt om zich voor te doen als kunstschilder om zo de vervalser in de kraag te vatten. 

The A-Team Bounty

Bounty

Murdock is ontvoerd door premiejagers en wordt gebruikt als lokaas voor de rest van het A-Team. Als zij arriveren om hem te redden, is Murdock verliefd geworden. Decker is onderweg om de ontvoerders te betalen. 

The A-Team Waste 'em

Waste 'em

De eigenaar van een koeriersbedrijf wordt door 'bad guy' Hagen gedwongen met zijn bedrijf te stoppen. Het A-Team komt er al snel achter dat Hagen op de plek van het koeriersbedrif illegaal chemisch afval wil dumpen. 

The A-Team Knights of the road

Knights of the road

Een medewerker van een sleepdienst in Mexico zorgt ervoor dat drugs in weggesleepte auto's over de grens worden gebracht. Murdock verstopt zich in de achterbak om de plannen af te luisteren. 

The A-Team Moving target

Moving target

Het A-Team wordt ingehuurd om de dochter van een sjeik te beschermen op de vooravond van haar huwelijk. Probleem is dat de dochter denkt deze bescherming niet nodig te hebben. 

The A-Team Road games

Road games

Gokverslaafde Jim Sullivan staat op het punt om alles te verliezen. Het A-Team besluit hem te helpen. Face zal zich voordoen als gokker om zo te infiltreren in het casino waar Sullivan diep in het krijt staat. 

The A-Team Skins

Skins

Een wildreservaat wordt geplunderd door een stroper die nauw samenwerkt met een illegale dierenverkoper. Als de broer van een beeldschone jachtopziener wordt vermoord, schakelt ze het A-Team in voor hulp. 

The A-Team Champ

Champ

B.A. gaat undercover als bokser, zodat hij gemanipuleerde bokswedstrijden kan stoppen. Als hij ontdekt dat het geld wordt gebruikt voor drugshandel, heeft hij de hulp van zijn team hard nodig. 

The A-Team The big squeeze

The big squeeze

Een restauranthouder en zijn dochter roepen de hulp in van het A-Team, omdat ze met een gewelddadige woekeraar te maken hebben. Hannibal opent een Ierse pub en leent daarvoor geld bij diezelfde woekeraar. Kan het A-Team deze sc ... 

The A-Team Cup a' Joe

Cup a' Joe

Een restauranthouder probeert de eigenaar van Cup A' Joe te dwingen zijn restaurant aan hem te verkopen, zodat er een afrit van de snelweg kan worden aangelegd. Het A-Team neemt het restaurant voor een paar dagen over. 

The A-Team Breakout

Breakout

Murdock wordt gegijzeld door bankrovers. Hij en B.A. worden aangezien voor medeplichtigen en moeten de gevangenis in, totdat Decker ze kan komen halen. Hannibal en Face moeten hen zien te redden, terwijl B.A. en Murdock probere ... 

The A-Team Hot styles

Hot styles

Face' laatste vriendin is erg ondankbaar, nadat het A-Team haar heeft gered uit de handen van gangsters. Ondertussen lijkt het erop dat het A-Team twee B.A.'s heeft. 

The A-Team Bells of St.Mary's

Bells of St.Mary's

Het A-Team raakt betrokken bij de muziekbusiness als een zanggroepje wordt bedreigd door hun oude label. Face ging ooit met de leden van de zanggroep naar school en kan de opdracht dus niet weigeren, hoewel er geen geld met dez ... 

The A-Team The sheriff of Rivertown

The sheriff of Rivertown

Het A-Team reist naar Zuid-Amerika. Omdat B.A. last heeft van vliegangst, is het erg lastig hem in een vliegtuig te krijgen. 

The A-Team Showdown

Showdown

Een Wild West-show wordt geterroriseerd door drie mannen die zich voor het A-Team uitgeven. Kolonel Lynch verwacht dat het niet lang zal duren voor het echte A-Team komt opdagen en houdt de show in de gaten. De mannen houden hi ... 

The A-Team The island

The island

Een dokter die eens B.A.'s leven redde, vraagt het A-Team om hulp. Het eiland waar hij woont, wordt geterroriseerd door gangsters die de bewoners als slaven behandelen. Het A-Team bedenkt zich geen moment en schiet de dokter te ... 

The A-Team Trouble on wheels

Trouble on wheels

Hannibal gaat undercover zodat hij een zwendel kan onderzoeken, maar het ziet er naar uit dat dit gevaarlijker is dan iedereen had verwacht. Face kan eindelijk een aantal van zijn dromen realiseren. 

The A-Team Double cheat

Double cheat

De hulp van het A-Team wordt ingeroepen bij het opsporen van de dochter van een accountant. Zij is de inzet geworden van een strijd tussen twee maffiabazen. 

The A-Team Timber!

Timber!

Het A-Team komt in actie als een vakbondsleider een klein houthakkersbedrijf uitschakelt door hun truck in brand te steken. Hannibal en zijn mannen hadden eigenlijk gehoopt op een paar rustige dagen in de bergen. 

The A-Team Fire

Fire

Het A-Team wordt ingehuurd door een brandweercommandant die het moet opnemen tegen een gewelddadige vijand. Het leger zit de mannen ondertussen op de hielen. 

The A-Team Bend in the river (part 2)

Bend in the river (part 2)

Het A-Team heeft moeite met het vinden van Tawnia's verloofde in het Amazoneregenwoud. In het ruige gebied komt hun Vietnamervaring goed van pas. 

The A-Team Bend in the river (part 1)

Bend in the river (part 1)

Tawnia vraagt het A-Team haar verloofde op te sporen. Hij is archeoloog en is verdwenen tijdens een expeditie in het Amazonegebied. 

The A-Team Bullets & bikinis

Bullets & bikinis

Twee meisjes uit Miami vragen het A-Team om hen te helpen. Ze willen voorkomen dat hun strandhotel in handen van een stel gangsters valt. 

The A-Team Curtain call

Curtain call

Het lijkt erop dat de uren van het A-Team geteld zijn nu ze zijn omsingeld door Decker en zijn mannen. Murdock is gewond geraakt door een kogel en heeft dringend medische hulp nodig. 

The A-Team Semi-friendly persuasion

Semi-friendly persuasion

Het A-Team krijgt een uitdagende opdracht: hun vredelievende klanten verbieden het gebruik van geweld. 

The A-Team Deadly maneuvers

Deadly maneuvers

Een stel criminelen dat ooit eens in de kraag was gevat door het A-Team stuurt een stel huurmoordenaars op ze af. De teamleden moeten één voor één gedood worden voor de ogen van Hannibal. 

The A-Team Harder than it looks

Harder than it looks

De reddingsoperatie van een ontvoerd slachtoffer lijkt een eitje. Maar het slachtoffer eist dat één van haar ontvoerders meekomt. Hannibal moet snel keuzes maken. 

The A-Team Chopping spree

Chopping spree

Het A-Team zet hun eigen voertuigen in als lokaas voor een bende autodieven. Als B.A's geliefde busje wordt gejat, is hij woest. 

The A-Team It's a desert out there

It's a desert out there

Een bende is zeer succesvol in het beroven van gasten van een casino. Ze gaan zeer professioneel te werk. Het A-Team komt erachter dat de bende een compleet ander doel voor ogen heeft en probeert de criminelen uit te schakelen. 

The A-Team Pure-Dee poison

Pure-Dee poison

Het A-Team helpt een priester in het zuiden van Amerika met zijn strijd tegen de verkoop van giftige whiskey aan jongeren in zijn gemeente. 

The A-Team Say it with bullets

Say it with bullets

Het A-Team wordt ingehuurd door de zus van een gesneuvelde soldaat. De soldaat was betrokken bij wapentransporten op een militaire basis. 

The A-Team Battle of Bel Air

Battle of Bel Air

Het A-Team moet Tawnia Baker redden. Zij deed onderzoek bij een beveiligingsbedrijf en tipte de mannen dat Decker op het punt stond hen op te pakken. Na de missie willen de mannen dat Tawnia zich bij het team voegt. 

The A-Team In plane sight

In plane sight

Het A-Team ontwikkelt een nieuwe methode om B.A. voor te bereiden op een vliegreis naar Zuid-Amerika. Daar moeten ze een piloot bevrijden die door drugdealers wordt vastgehouden. 

The A-Team Maltese cow

Maltese cow

Een stel oude vrienden van het A-Team runt een restaurant. Ze worden afgeperst door de Chinese maffia. Hannibal zorgt er persoonlijk voor dat het afgelopen is met de dreigementen.