McLeod's Daughters A house of cards

McLeod's Daughters

Liz en Harry zijn dertig jaar getrouwd en vieren dat met een uitgebreide lunch. Een ex-vriendin van Alex brengt Harry aan het twijfelen over wie de vader is van Claires baby. Als hij hier met Nick en Liz over praat, ontdekt Har ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 7972

The Bold And The Beautiful

Katie wacht tot Thorne op zijn werk is en heeft dan een gesprek met Bill over hun zoontje. Steffy praat met Liam en Hope over de naderende feestdagen. Ze stelt voor hun meningsverschillen opzij te zetten. 

Dr. Phil Exclusive: Deadly Michigan rock throwing: parents of accused teen speak out

Dr. Phil

Vijf tieners uit Michigan worden als volwassenen berecht voor doodslag wegens het gooien van stenen op auto's vanaf een viaduct. Ze raakten daarbij de auto van een vader van vier kinderen, die als gevolg daarvan verongelukte. E ... 

Kopen, Klussen, Cashen Split at the seams

Kopen, Klussen, Cashen

Tarek en Christina zijn geïnteresseerd in een huis op de hoek van een straat in Torrance. Ze denken snel te kunnen cashen, maar dan zien ze overal barsten in de muren en de fundering. 

5MinutenShow Afl. 22

5MinutenShow

Dagelijkse spelshow waarin zwerfafval en afvalscheiding centraal staan. Vier kinderen uit een gemeente krijgen samen met Ruben of Pauline een ludieke, grappige, creatieve of spannende opdracht. 

Hoe Maak Je Dat?! Afl. 44

Hoe Maak Je Dat?!

Educatief jeugdprogramma. Gears woont samen met zijn maatje Wiz in een fabriek. Samen trekken ze de wijde wereld in om te ontdekken hoe alledaagse voorwerpen worden gemaakt. 

Doodle Flying train

Doodle

Educatief kinderprogramma. Begin je tekenavontuur met Doedel! Met Doedel leer je stap voor stap de leukste tekeningen maken. In iedere aflevering is te zien hoe een tekening tot stand komt van het begin tot het einde. 

Brandweerman Sam Hij die ervandoor ging

Brandweerman Sam

Animatieserie. In het dorpje Piekepolder vinden Norbert Puk en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen. 

Efteling TV: Titatoverfeest Afl. 230

Efteling TV: Titatoverfeest

Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen Broer en Geeltje zijn er ook én die maken altijd lol. 

Rescue Bots Afl. 14

Rescue Bots

Animatieserie. Vier jonge Rescue Bots hebben van Optimus Prime de taak gekregen om de mensheid te bestuderen én te beschermen. Cody leert de Bots hoe ze tussen de mensen kunnen leven. 

Brandweerman Sam Geen verpleegster als jij

Brandweerman Sam

Animatieserie. In het dorpje Piekepolder vinden Norbert Puk en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.