Irene Huss De man met een klein gezicht

Irene Huss

Een oudere man steekt de straat over en wordt doodgereden door een gestolen auto. De politie zet de achtervolging in, maar de daders weten te ontkomen. De gestolen auto wordt uitgebrand teruggevonden. 

De wekelijkse Lottotrekking 22 juni 2013

De wekelijkse Lottotrekking

Trekking van de winnende getallen van de Lotto, met iedere week kans op één miljoen euro en de Lotto Jackpot. 

The Borgias The Borgia Bull

The Borgias

De vondst van een schat aan Romeinse artefacten inspireert Paus Alexander VI tot het organiseren van een groots 

 Stoffe jongens

Bert Visscher stort zich op het leven van een noeste mijnwerker. Bert Visscher stort zich op het leven van een noeste mijnwerker. Het is bijna gedaan met de goede man. Hij hoest gruis op en plast alleen nog maar stof, het gros ... 

The Queens Palaces Windsor Castle

The Queens Palaces

Fiona Bruce dwaalt van de kerkers tot de kantelen door Windsor Castle. Dit paleis is rijk aan koninklijke schatten. Zo is er de kogel uit een musket die een zeeheld doodde, de tafeldecoraties van goud en zilver en het poppenhui ... 

Music Academy Music Academy

Music Academy

Na dagen van workshops, door verschillende grootheden uit het muziekvak, volgt voor één regio een allesbeslissend optreden. De Music Master moet beslissen: welke van de acts mag er door naar de finale? Na dagen van workshops, ... 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

3Doc Rihanna 777

3Doc

Deze documentaire geeft je een kijkje voor en achter de schermen van Rihanna 

Kunstuur Kunstuur

Kunstuur

De Spaanse kunstenaar Fernando Sánchez Castillo keert zich met zijn vlammende werken tegen de symboliek van politieke en religieuze macht en stelt daar de persoonlijke verantwoordelijkheid tegenover. En een nieuw paviljoen op ... 

Robs Grote Tuinverbouwing Aflevering 4

Robs Grote Tuinverbouwing

Rob Verlinden en zijn team zetten een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is. Van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-kok Jeremy ko ... 

The Comedy Factory Afl. 8

The Comedy Factory

De volgende comedians betreden het podium: Allan Havey (Verenigde Staten), Berit Companjen (Nederland), Jermaine Fowler (Verenigde Staten) en Rene van Meurs (Nederland). 

Benidorm Bastards Benidorm Bastards "Aflevering 4"

Benidorm Bastards

Humoristisch programma waarin een aantal bejaarden, met behulp van een verborgen camera, jongeren op straat bij de neus nemen. Hun bizarre acties doen bij omstanders de mond van verbazing openvallen. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 19:30 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

Eigen Huis & Tuin Afl. 4

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma waarbij niet alleen de mouwen worden opgestroopt, maar ook ontwerpen van bekende stylisten en de laatste trends worden bekeken. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 18:00 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

Wipeout Afl. 8

Wipeout

Amerikaanse spelshow waarbij kandidaten tegen elkaar en tegen de klok strijden op een hindernisbaan die spectaculaire uitdagingen presenteert. De thrillseekers strijden om een geldbedrag en om de eer. 

House Vision Afl. 25

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

Glee Glee Mattress /12

Glee

Geen extra informatie aanwezig.

Life Is Beautiful Afl. 13

Life Is Beautiful

Lifestyleprogramma voor kijkers die van hoogwaardige uiterlijke verzorging houden en van een vleugje luxe, maar die tevens letten op biologische en duurzame voeding en producten. 

RTL GP: 6 Uur Van Spa

RTL GP: 6 Uur Van

Na het openingsweekend op Silverstone slaat het World Endurance Championship zijn tenten op in de Belgische Ardennen. Op het circuit van Spa-Francorchamps staat de tweede 6-uurs race van het seizoen op het programma. Zal opnieu ... 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

Lifestylexperience Afl. 14

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Sesamstraat Zelf doen

Sesamstraat

Frank heeft een zere arm. Maar met de andere arm kan hij prima nog een vogelhuisje ophangen. Daar hoeven Tommie, Ieniemienie en Pino echt niet bij te helpen. Frank heeft een zere arm. Maar met de andere arm kan hij prima nog ee ... 

Herman's Passie Voor Eten Afl. 3

Herman's Passie Voor Eten

Herman den Blijker vertelt over de achtergrond van een speciaal product, bereidingswijze of gerecht waar hij gek op is en laat zien hoe men kan genieten van eten in de breedste zin van het woord. 

New Beauty Looks Afl. 4

New Beauty Looks

Informatief programma waarin de kijker een beeld krijgt van de mogelijkheden van onder andere een haarstamceltransplantatie. 

Studio 100 Zomerfestival Studio 100 Zomerfestival "Aflevering 5"

Studio 100 Zomerfestival

Registratie van dit familiespektakel met Piet Piraat, Samson & Gert, Bumba, Mega Mindy, Kabouter Plop en de meiden van K3!