zo: Raymann zo: RAYMANN

zo: Raymann

Jörgen sluit op humorvolle en kleurrijke manier het weekend af voordat Nederland de volgende dag getrouw weer aan het werk gaat. 

Entourage Bottoms up

Entourage

Drama wordt neergeschoten. Vince blijft zich vreemd gedragen en Eric heeft relatieproblemen. Ari wacht een verrassing. 

Wegmisbruikers Aflevering 232

Wegmisbruikers

Rechts inhalen, bumperkleven en levensgevaarlijke inhaalmanoeuvres. Wegmisbruikers worden geconfronteerd met hun verkeersgedrag waarmee ze hun eigen leven en dat van anderen in gevaar brengen. Presentator André van der Toorn p ... 

The Spiral The spiral

The Spiral

Aldo, de agent van Arturo, speelt een gevaarlijk spel. Enerzijds wil hij The spiral beschermen, anderzijds moet hij voor zijn leven vrezen. Stelt hij zichzelf voorop, of toch het doel van Arturo? Aldo, de agent van Arturo, spee ... 

Focus Gras

Focus

Over de opmerkelijke invloed van slechts één plantensoort: gras. Aflevering over de opmerkelijke invloed van slechts één plantensoort: gras. Op de savanne van Zuid-Afrika zien we hoe gras een vuurstorm ontketent in de strij ... 

Beste Voetballers Ooit, De Onze Club

Beste Voetballers Ooit, De

Onze Club 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een blik op de actuele weerkaart en de weersverwachtingen op de korte en langere termijn. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

Oh Oh Europa Compilatie Afl. 4

Oh Oh Europa Compilatie

Nederlandse realityserie waarin zeven markante duo´s en een joviale reisleider gedurende elf weken, per bus, op vakantie gaan. De vakantie start in Nederland en eindigt in Zuid-Europa. 

Game Of Thrones Game Of Thrones Cripples, bastards, and broken things /4

Game Of Thrones

Geen extra informatie aanwezig.

Vermist Weilandboy

Vermist

In een afgelegen weiland in de buurt van de luchthaven, wordt het lichaam gevonden van een jonge, zwarte man. Is het een verstekeling uit Afrika die uit het vliegtuig is gevallen, of ligt de oplossing minder voor de hand? De Ce ... 

So You Think You Can Dance Auditie 4

So You Think You Can Dance

Dansprogramma waarin alles draait om de zoektocht naar het meest favoriete danstalent van Nederland en Belgie. De danser met de meeste skills en de meeste fans wint een dansopleiding en een geldbedrag. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een blik op de actuele weerkaart en de weersverwachtingen op de korte en langere termijn. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 19:30 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

RTL GP: Formule 1 - Samenvatting RTL GP: Formule 1 - Samenvatting Singapore /13

RTL GP: Formule 1 - Samenvatting

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Nieuws RTL Nieuws - 18:00 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Autowereld Afl. 4

RTL Autowereld

Informatief programma met het laatste autonieuws, de snelste sportwagens, exclusieve oldtimers en bijzondere reisspecials. De ultieme autobeleving. 

Carlo & Irene: Life 4 You Afl. 5

Carlo & Irene: Life 4 You

Zanger Mika komt zijn single `Celebrate´ zingen. Ook actrice Whoopi Goldberg is te gast en vertelt over de musical `Sister Act´ die naar Nederland komt. De andere gasten zijn onder meer: Daphne Deckers, Paul Turner, Angel ... 

RTL Transportwereld Afl. 4

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieen. 

Baan In 1 Dag Afl. 1

Baan In 1 Dag

Programma waarin werkzoekenden, die om uiteenlopende redenen nog niet hebben gevonden wat ze zochten, aan een nieuwe baan worden geholpen. Een team bereidt de kandidaat voor op mogelijke sollicitaties. 

RTL GP: Rally Report Afl. 17

RTL GP: Rally Report

Verslag van alle manches van het altijd spannende wereldkampioenschap rally. 

Knallen In De Horeca Kegel- en zalencentrum Hindriks

Knallen In De Horeca

Meneer Reimers schiet het restaurant van kegel- en zalencentrum Hindriks in Emmer-Compascuum te hulp. Eigenares Leonie heeft de hulp van meneer Reimers ingeschakeld om de boel vanaf nu professioneel aan te gaan pakken. Maar haa ... 

Citynews Afl. 4

Citynews

Door middel van dynamische reportages op locatie, sprekend vanuit het hart van de gemeente, wordt de leefbaarheid in Nederland in beeld gebracht. 

Lifestylexperience Afl. 4

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

RTL GP: Formule 1 - Samenvatting RTL GP: Formule 1 - Singapore (race)

RTL GP: Formule 1 - Samenvatting

De Formule 1 is voor de vijfde keer te gast in Singapore. De zon gaat langzaam onder, het kunstlicht wordt ontstoken en de coureurs kunnen de baan op. Onder deze unieke omstandigheden vindt de Grand Prix van Singapore plaats. V ... 

RTL GP: Formule 1 RTL GP: Formule 1 - Singapore (race) /28

RTL GP: Formule 1

Geen extra informatie aanwezig.

Sesamstraat Prijs

Sesamstraat

Doe mee met het blikkenwerpspel van Ieniemienie en Tommie en win hele mooie prijzen! Verslaggever Kermit de Kikker is vandaag bij de spannende atletiekwedstrijd tussen de schildpad en de haas. Arjan vertelt tot slot een verhaal ... 

Business-channel Afl. 2

Business-channel

Businessprogramma dat ondernemers, werkgevers en werknemers inspireert en in hun eigen omgeving laat zien. Dynamische reportages op locatie, sprekend vanuit het hart van de onderneming. 

In De Apotheek Afl. 3

In De Apotheek

Serie over het dagelijks leven in een wisselende apotheek, met portretten van mensen die afhankelijk zijn van medicijnen. 

Wist Je Dat? Afl. 5

Wist Je Dat?

Programma waarin leuke feiten en wetenswaardigheden aan bod komen over kinderen, gezondheid, duurzaamheid en mode. 

Team Hot Wheels Team Hot Wheels Double dare loop deel 2 /8

Team Hot Wheels

Geen extra informatie aanwezig.

Business Class Afl. 1

Business Class

Vanuit de Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee ontvangt Harry Mens gasten die over hun bedrijfsvoering, product of dienst vertellen. De nadruk ligt hierbij op nieuws uit de financieel-economische hoek. 

Stabilo: Spellingstrijd Afl. 7

Stabilo: Spellingstrijd

Nederlandse basisscholieren worden getest op wie het beste kan spellen. In elke aflevering strijden zeven kandidaten uit groep zeven en acht van de basisschool om mooie prijzen en een plek in de finale. 

Ondernemend Nederland Afl. 4

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma dat alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep neemt. Het is een specialistisch platform dat inspireert, prikkelt, informeert en ondernemers in Nederland stimuleert. 

Watt Nu?! Afl. 12

Watt Nu?!

Programma over de energietoekomst van Nederland. Hoe wekken we in 2030 onze energie op? Wat doen we als fossiele brandstoffen opraken? En welke duurzame energiebronnen zetten we in? 

Hour Of Power Afl. 31

Hour Of Power

Verslag van de kerkdienst van de Amerikaanse predikant Robert Schuller, vanuit de Crystal Cathedral in Los Angeles. Er wordt een Nederlandse inleiding gegeven. 

Fabeltjeskrant Fabeltjeskrant Heftige demonstraties /319

Fabeltjeskrant

Geen extra informatie aanwezig.