Saints & Strangers Afl. 3

Saints & Strangers

Bedrog van de Pilgrim Fathers leidt tot het verbreken van de overeenkomst met de Pokanoket. Al snel ontstaan er geruchten dat de oorspronkelijke bewoners een aanval plannen op de kolonisten. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8278

The Bold And The Beautiful

Hope onderbreekt doelbewust een intiem moment tussen Thomas en Zoe. Brooke sluit een deal met Ridge over haar relatie met Thomas. 

Dr. Phil I am not mentally ill but I am the reincarnation of Pocahontas

Dr. Phil

Ayanna beweert dat ze de reïncarnatie is van Pocahontas. Ze zegt dat ze zelfs herinneringen heeft aan de tijd rond 1600. Ayanna's verhaal over haar reïncarnatie heeft ervoor gezorgd dat ze dakloos is, zonder werk zit en het z ... 

Monchhichi Afl. 33

Monchhichi

Animatieserie over de Monchhichi, de moedige en schattige wezentjes die zorgen voor de mooiste kinderdromen. Ze beleven magische avonturen, want het maken van mooie dromen is meer werk dan je denkt! 

Efteling TV: Titatoverfeest Afl. 8

Efteling TV: Titatoverfeest

Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen Broer en Geeltje zijn er ook én die maken altijd lol. 

Thomas De Stoomlocomotief Een nuttige spoorlijn

Thomas De Stoomlocomotief

Animatieserie over Thomas en zijn vrienden. Ze zijn locomotieven en beleven allerlei avonturen. Als ze vast komen te staan of andere problemen hebben, zijn er gelukkig altijd vrienden die te hulp schieten. 

Oggy En De Kakkerlakken Thunder Oggy

Oggy En De Kakkerlakken

Animatieserie. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar. 

Piet Piraat De trampoline

Piet Piraat

Kinderprogramma. Op zijn schip De Scheve Schuit maakt Piet Piraat samen met zijn bemanning de gekste avonturen mee. Ze speuren de grote wateren af op zoek naar de verborgen schat die Piets opa ooit heeft begraven.