De wekelijkse Lottotrekking Zaterdag 27 juli 2013

De wekelijkse Lottotrekking

Trekking van de winnende getallen van de Lotto, met iedere week kans op één miljoen euro en de Lotto Jackpot. 

The Borgias Days of Ashes

The Borgias

Alexander is ervan overtuigd dat de blikseminslag een teken van God is over zijn manier van handelen. Cesare probeert zich te bewijzen als militaire diender. De paus zet druk op Lucrezia. Alexander is ervan overtuigd dat de bli ... 

 Amsterdams parfum

De zomer nadert zijn einde en het wordt tijd om op te breken. Dat gaat niet zonder slag of stoot: tot ieders verbazing krijgen hartsvriendinnen Riek en Greet ruzie over een tuinkabouter. De zomer nadert zijn einde en het wordt ... 

Yes, Prime Minister Diplomatic Dilemma

Yes, Prime Minister

Om de de lening van Kumranistan,die hij wanhopig nodig heeft, te bemachtigen moet Jim een aantal ongewone sexuele arrangementen organiseren voor de Minister van Buitenlandse Zaken van het land. 

Upstairs Downstairs All the Things You Are

Upstairs Downstairs

Harry 

Heel Engeland Bakt Brood

Heel Engeland Bakt

De Engelse bakkers wagen zich aan drie lastige broodrecepten. Het bakken van brood is moeilijker dan het bakken van koekjes. In Kent wagen de zes overgebleven bakkers zich aan deze moeilijke opdracht. Wie bakt er onder de d ... 

Ronald Goedemondt Ronald Goedemondt: Dedication

Ronald Goedemondt

In Dedication zitten constant onverwachte wendingen. Op het oog niets met elkaar te maken hebbende onderwerpen worden door Goedemondt schijnbaar logisch aan elkaar geknoopt. 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Robs Grote Tuinverbouwing Aflevering 22

Robs Grote Tuinverbouwing

Rob Verlinden en zijn team zetten een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is. Van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-kok Jeremy ko ... 

Echt Waar?! Afl. 5

Echt Waar?!

Komische entertainmentshow waarin Ruben van der Meer en Tijl Beckand in verschillende rondes vragen, humoristische stellingen en triviale kwesties krijgen voorgelegd. Welke zijn `Echt Waar?!´. 

RTL 7 Darts: World Matchplay Afl. 8

RTL 7 Darts: World Matchplay

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 19:30 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

Eigen Huis & Tuin Afl. 9

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma waarbij niet alleen de mouwen worden opgestroopt, maar ook ontwerpen van bekende stylisten en de laatste trends worden bekeken. 

Wipeout Afl. 13

Wipeout

Amerikaanse spelshow waarbij kandidaten tegen elkaar en tegen de klok strijden op een hindernisbaan die spectaculaire uitdagingen presenteert. De thrillseekers strijden om een geldbedrag en om de eer. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 18:00 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

House Vision Afl. 30

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

RTL Xtreme RTL Xtreme Aflevering 9

RTL Xtreme

Geen extra informatie aanwezig.

Close Up Vrijheid van Morgen - Cees Dam

Close Up

Voor architect Cees Dam geldt: een dag niet gewerkt is een dag niet geleefd. Met de blik op de toekomst filosofeert hij over zijn vak en zijn leven en hoe deze met elkaar zijn vervlochten. Voor architect Cees Dam geldt: een dag ... 

Glee Glee Bad reputation /17

Glee

Geen extra informatie aanwezig.

Life Is Beautiful Afl. 1

Life Is Beautiful

Lifestyleprogramma voor kijkers die van hoogwaardige uiterlijke verzorging houden en van een vleugje luxe, maar die tevens letten op biologische en duurzame voeding en producten. 

RTL Woonmagazine Afl. 8

RTL Woonmagazine

Woonprogramma waarin, naast interieurtips, woontrends en nieuwtjes, aandacht wordt besteed aan functionaliteit, design, recycling en ecomaterialen. De kern van het programma is de metamorfose. 

Films & Sterren Afl. 4

Films & Sterren

Entertainmentprogramma waarin een overzicht wordt gegeven van de nieuwste films in de bioscoop en op dvd. 

De Succesfactor Afl. 17

De Succesfactor

Vijf verschillende spelers uit verschillende branches worden getoond; topbedrijven geselecteerd op basis van strenge succescriteria. Allen strijden zij voor de prijs: Nationale Succes Award 2013. 

Schrootjagers Afl. 10

Schrootjagers

Amerikaanse realityserie waarin drie teams van schrootjagers uit Brooklyn, New York metaalafval inzamelen en verkopen. 

Lifestylexperience Afl. 3

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

RTL Vakantie Magazine Afl. 3

RTL Vakantie Magazine

Vakantiemagazine waarin alles voorbijkomt wat de kijker helpt bij het plannen, organiseren of nog leuker maken van de vakantie. De nieuwste vakantiegadgets, koffertrends en badmode passeren de revue. 

Sesamstraat Meedoen

Sesamstraat

Tommie wil heel graag spelen met Frank. Hij heeft een winkel maar ook een restaurant. Grover en Zoë zingen en dansen samen en willen dat jij meedoet. Meneer Aart leest voor over Joep en zijn buurman. Tommie wil heel graag spel ... 

Herman's Passie Voor Eten Afl. 8

Herman's Passie Voor Eten

Herman den Blijker vertelt over de achtergrond van een speciaal product, bereidingswijze of gerecht waar hij gek op is en laat zien hoe men kan genieten van eten in de breedste zin van het woord. 

Lekker Weg In Eigen Land Afl. 5

Lekker Weg In Eigen Land

Deze keer bezoeken we bijzondere bungalowparken en een jarige dierentuin! Ook gaan we op bezoek in Afrika! Daarnaast besteden we aandacht aan een stukje geschiedenis en heeft deze aflevering een koninklijk randje. 

Ambassadeur Voor Een Dag Vivienne van den Assem

Ambassadeur Voor Een Dag

Vivienne van den Assem neemt de rol van ambassadeur van de Zonnebloem op zich. Zij krijgt een dag de tijd om een grote publiciteitsstunt te organiseren op het strand bij Zandvoort. Sander Janson gaat op pad met de 36-jarige Ger ... 

Mijn Vriendin & Ik Afl. 2

Mijn Vriendin & Ik

Realityprogramma met daarin unieke verhalen over vriendinnen met een bijzondere vriendschap. De ene vriendin verrast de andere en samen ondergaan ze de ultieme vriendinnentest.