Zaak van je Leven

Politiemannen Bob en Gerrit over de zaak van hun leven: de moord op barman Gijs Dekker, in 1998 in Amsterdam. Een zaak vol krankzinnig toeval en met een niet te bevatten apotheose.
Zaak van je Leven Tilburgse Taximoord

Tilburgse Taximoord

De Tilburgse taxichauffeur Anand Ramdin wordt in 2010 in een sloot gevonden, naast zijn taxi. Hij is doodgeschoten. Er volgt een uitvoerig rechercheonderzoek naar wie daarvoor verantwoordelijk is, waarbij een krankzinnig motief ... 

Zaak van je Leven De moord op Nadia van de Ven

De moord op Nadia van de Ven

In oktober 2002 wordt de 25-jarige Nadia van de Ven dood aangetroffen door haar huisgenoten. Tijdens het onderzoek van de recherche neemt het verhaal een bizarre wending. 

Zaak van je Leven De vermissing van Ricardo Kooij

De vermissing van Ricardo Kooij

Rechercheurs François en Albert blikken samen met hun collega's terug op de belangrijkste zaak uit hun leven: de vermissing van Ricardo Kooij. 

Zaak van je Leven De verdwijning van Melanie Sijbers

De verdwijning van Melanie Sijbers

De verdwijning van Melanie Sijbers in 2006 houdt heel Nederland in zijn greep. Rechercheurs Luc en Jeroen beginnen aan een klopjacht naar de vermoedelijke dader, wat volgt is een groot rechercheonderzoek met als belangrijkste v ... 

Zaak van je Leven De dood van Gerard Zonneveld

De dood van Gerard Zonneveld

De dood van Gerard Zonneveld op Koninginnedag is in 2010 het gesprek van de dag in Beverwijk. Hij wordt gevonden zonder benen, als oud vuil in een sloot. Wat volgt is bizar rechercheonderzoek, met steeds die vraag: wie heeft he ... 

Zaak van je Leven De kettingrukker

De kettingrukker

Politiemannen Raymond en Nico over de 'kettingrukker': gewelddadige roof van een ketting in Rotterdam, waarbij een vrouw zeer ernstig gewond raakte. Opgelost dankzij klassiek en volhardend politiewerk. 

Zaak van je Leven Moord zonder lijk

Moord zonder lijk

Politiemannen Benno en Peter over de zaak die Arnhem nog altijd in zijn greep houdt: de moordzaak zonder lijk. 

Zaak van je Leven Amstelvaart moord

Amstelvaart moord

Politiemannen Bob en Gerrit over de zaak van hun leven: de moord op barman Gijs Dekker, in 1998 in Amsterdam. Een zaak vol krankzinnig toeval en met een niet te bevatten apotheose.