Teletubbies

Po moet, voordat ze het Tubbie-foon-dansje kan doen, eerst nog even een dutje doen. In het verhaaltje zingen de kinderen het liedje De slapende konijntjes.
Teletubbies Ronddraaien

Ronddraaien

De Teletubbies gaan met de Tubbie-auto naar de Speelweide. Daar draaien ze rond in de Tubbie-draaimolen. 

Teletubbies Dat kietelt

Dat kietelt

De Teletubbies hebben veel pret met Komt een muisje aangelopen; vooral op het einde van het rijmpje wanneer ze elkaar gaan kietelen. Ook de Tiddlytubbies hebben kietelpret. 

Teletubbies Niet genoeg plek

Niet genoeg plek

De Teletubbies willen met de Tubbietoetjes-trein, samen met de hoed, de tas, de bal en de step, maar merken dat er niet genoeg plek is. Noo-noo let wel even op hun spullen. 

Teletubbies Toet toet

Toet toet

De Teletubbies horen 'toet toet' en de Tubbieauto komt aanrijden. De Tubbieauto rijdt de Teletubbies door Teletubbieland terwijl ze het Tubbieauto-liedje zingen. 

Teletubbies Picknick

Picknick

De Teletubbies gaan samen picknicken. Er schiet heel veel Tubbietoast uit de Dup Dup omhoog en dat landt precies op de bordjes van de Teletubbies. 

Teletubbies Zeg maar hallo

Zeg maar hallo

Tinky Winky en Laa-Laa zijn in de Huisheuvel als de Tubbiefoon gaat. Het zijn Dipsy en Po die bellen met de Tubbymobiel. Ze willen even hallo zeggen. 

Teletubbies De wagen

De wagen

Als het tijd is voor de Tubbietoetjes-trein, staat er een nieuwe wagen die de Teletubbies nog niet eerder hebben gezien. Het is een wagen speciaal voor Noo-noo; hij mag een ritje maken met de Tubbietoetjes-trein. 

Teletubbies Het hek dichtdoen

Het hek dichtdoen

De Teletubbies laten per ongeluk het hek naar de Tiddlytubbies openstaan. Een paar Tiddlytubbies weten te ontsnappen naar de huisheuvel. De Teletubbies gaan naar ze op zoek en doen daarna het hek dicht. 

Teletubbies Nog een keer!

Nog een keer!

De Teletubbies krijgen maar niet genoeg van rijden in de Tubbietoetjestrein en dus willen ze nog een keer én nog een keer! In het verhaaltje gaan kinderen van een glijbaan af. Én nog een keer! 

Teletubbies Voetbal

Voetbal

De Teletubbies spelen voetbal. De bal rolt net de huisheuvel binnen als de Tubbiefoon gaat: het is tijd voor het Tubbiefoondansje! De kinderen in het verhaaltje hebben voetbaltraining. 

Teletubbies Twinkel twinkel

Twinkel twinkel

Het is nacht in Teletubbieland en alle Teletubbies slapen: behalve Tinky Winky. Als hij naar buiten stapt ziet Tinky Winky een ster aan de hemel die 'Tinky Winky kleine ster' voor hem zingt. Tinky Winky maakt de andere Teletubb ... 

Teletubbies De regenboog

De regenboog

Op een mooie zomerse dag maken de Teletubbies een wandelingetje. Maar dan duikt er ineens een grijze wolk op en begint het te regenen. Een regenboog staat aan de hemel en in Teletubbieland lopen de Teletubbies over een regenboo ... 

Teletubbies Geluiden maken

Geluiden maken

Po maakt allemaal gekke geluiden met de hendels en de knoppen in de huisheuvel. Daarna is het tijd voor het Tubbiefoondansje. In het verhaaltje gaan de kinderen op bezoek bij een boerderij en doen de geluiden na die ze daar horen. 

Teletubbies Muziek

Muziek

De Teletubbies beginnen samen een band en spelen een liedje. In het verhaaltje kijken de kinderen naar een eenmansorkest en maken daarna samen muziek met hem. 

Teletubbies Stil zijn

Stil zijn

Tinky Winky kan niet slapen en gaat buitenspelen zodat hij de andere Teletubbies niet wakker maakt. Maar Tinky Winky zijn stampvoetendansje, boven op de huisheuvel, maakt de anderen toch wakker! In het verhaaltje zijn de kinder ... 

Teletubbies Dingen maken

Dingen maken

De Tubbietoetjesmachine is kapot, maar de Noo-noo maakt hem weer. De Teletubbies maken een ritje met de Tubbietoetjestrein en maken er binnen en buiten een flinke kliederboel van. In het verhaaltje repareert een jongen samen me ... 

Teletubbies Hardloopwedstrijd

Hardloopwedstrijd

De Teletubbies doen hardloopwedstrijdjes en maken allemaal kans om te winnen. Daarna is het tijd voor het Tubbiefoondansje. In het verhaaltje moedigen twee zusjes hun vader aan die meedoet aan een hardloopwedstrijd. 

Teletubbies Paarden

Paarden

Tinky Winky, Dipsy en Laa-Laa doen net alsof ze paarden zijn en draven en galopperen door Teletubbieland. De kinderen uit het verhaaltje helpen met de verzorging van een paard en geven het te eten. 

Teletubbies De speeldoos

De speeldoos

De Teletubbies kijken hoe een oma een ouderwetse speeldoos aan haar kleinzoon laat zien. Tinky Winky en Po spelen met een magische speeldoos. En dan is het bedtijd voor de Tiddlytubbies. 

Teletubbies Stuiterbal

Stuiterbal

Laa-Laa's stuiterbal maakt een bende in de huisheuvel waar de andere Teletubbies net hun lekkere Tubbietoetjes aan het eten zijn. In het verhaaltje blazen de kinderen een grote bal op om mee te spelen in het park. 

Teletubbies Rond en rond

Rond en rond

De Teletubbies doen een rondedansje en kijken naar een verhaaltje over kinderen in een draaimolen. De Tiddlytubbies vallen in slaap op de draaischijf. 

Teletubbies Tijd om op te staan!

Tijd om op te staan!

Po moet, voordat ze het Tubbie-foon-dansje kan doen, eerst nog even een dutje doen. In het verhaaltje zingen de kinderen het liedje De slapende konijntjes. 

Teletubbies Lekker vies!

Lekker vies!

De Teletubbies worden lekker vies als de Tubbie-toetjes-trein ze meeneemt en Tubbie-toetje in het rond spat. De kinderen in het verhaaltje worden vies als ze gaan schilderen in het park. 

Teletubbies Moddervoeten

Moddervoeten

Laa-Laa laat modderige voetafdrukken achter op een kleed maar tovert ze weg door een liedje te zingen. De kinderen in het verhaaltje lopen over een modderig blotevoetenpad. 

Teletubbies Nieuw speelgoed

Nieuw speelgoed

De kinderen in het verhaaltje spelen het spel 'Geef het pakje door' en krijgen nieuw speelgoed. De Dup Dup brengt speelgoed voor de Teletubbies om mee te spelen. Zelfs Noo-Noo krijgt iets nieuws. 

Teletubbies Regenplassen

Regenplassen

Als het regent, dan is dat geen probleem voor de Teletubbies; dan gaan ze naar binnen en eten ze Tubbietoast. Later dansen en springen ze in de regenplassen, net zoals de kinderen uit het verhaaltje. 

Teletubbies Een winderige dag

Een winderige dag

Het is een winderige dag in Teletubbieland en Dipsy zijn hoed waait weg. Po helpt Dipsy zijn hoed terug te vinden. In het verhaaltje spelen de kinderen op een winderig strand. 

Teletubbies Malle mopjes

Malle mopjes

Tinky Winky, Laa-Laa en Po hebben de grootste lol om een mopje. Maar Dipsy kan er niet om lachen. Gelukkig kan hij wel lachen om zijn eigen grappige dansje. Dus danst Dipsy zijn dansje en zo kunnen de Teletubbies toch samen lac ... 

Teletubbies Vliegen

Vliegen

De Teletubbies doen net alsof ze kunnen vliegen. In het verhaaltje kijken de kinderen naar vliegende zwanen. Po gaat zo snel op haar step dat ze opstijgt en over Teletubbieland vliegt. 

Teletubbies Sneeuwbal

Sneeuwbal

Het is een koude dag in Teletubbieland en het sneeuwt. De Teletubbies vinden sneeuwballen, dansen met een sneeuwpop en kijken naar een verhaaltje waarin kinderen een rups van sneeuw maken. 

Teletubbies Inpakken

Inpakken

Tinky Winky stopt Dipsy's hoed in een tas. Dan zuigt Noo-noo de tas op. De kinderen in het verhaaltje pakken hun tas voor een nachtje uit logeren en de Teletubbies doen een kofferdansje. 

Teletubbies Met de trein

Met de trein

Po maakt een ritje met de Tubbietoetjes-trein. De Tubbietoetjes-machine maakt zo veel Tubbietoetjes, dat kan Po nooit alleen op! Dus tsjoek-tsjoekt Po naar de andere Teletubbies om samen Tubbietoetjes te eten. In het verhaaltje ... 

Teletubbies Rood

Rood

Een rode ballon zweeft door Teletubbieland. Po mag het Tubbie-foon-dansje doen. Po laat de Teletubbies de rode ballon zien en ze kijken samen naar het verhaaltje over kinderen die in een kamer vol rode ballons spelen. 

Teletubbies Kranen

Kranen

Tinky Winky vult zijn tas met glitters uit een kraan en de huisheuvel stroomt vol met Tubbietoetje, tot Po de kraan dichtdraait. In het verhaaltje gebruikt Eleanor de nieuwe kraan in de badkamer als zij haar tanden poetst voor ... 

Teletubbies Even wachten!

Even wachten!

De Teletubbies wachten eerst op hun Tubbietoast en daarna wachten ze op de Tubbie-foon. Een jongen in het verhaaltje wacht eerst samen met zijn opa op het groene stoplicht en daarna wachten ze op de bus. 

Teletubbies Tubbietoetjeskliederboel

Tubbietoetjeskliederboel

De Tubbietoetjestrein rijdt met een op hol geslagen Tubbietoetjesmachine door Teletubbieland met alle vier de Teletubbies aan boord. Na afloop ruimt de Noo-noo de huisheuvel op en spoelt de regen de heuvels weer schoon. Een jon ... 

Teletubbies De conga

De conga

De Teletubbies dansen de conga: eerst over de heuvels en dan naar de huisheuvel om de Tubbiefoon op te nemen. Daarna doen ze een speciaal conga-Tubbiefoon-dansje. In het verhaaltje dansen de kinderen de conga. 

Teletubbies De grootste en de kleinste

De grootste en de kleinste

De Teletubbies staan rechtop om te zien wie de grootste en wie de kleinste Teletubbie is. Tinky Winky en Po spelen De grootste en de kleinste met de Tiddlytubbies en de kinderen uit het verhaaltje gaan op volgorde van grootte s ... 

Teletubbies Rollen

Rollen

Laa-Laa en Po hebben veel plezier als zij eerst een bal van de heuvel af rollen en daarna elkaar. De Teletubbies kijken naar een filmpje waarin kinderen langzaam van een heuvel af rollen. 

Teletubbies Springen

Springen

Laa-Laa en Po rijden in de Tubbie-auto naar de Speelweide. Daar gaan ze om de beurt op de trampoline. Tinky Winky en Dipsy komen ook; zij willen ook springen! 

Teletubbies Didgeri-huh?

Didgeri-huh?

Tinky Winky leert didgeridoo spelen. De Teletubbies doen een speciaal didgeridoo-Tubbiefoon-dansje. En Tiddlytubbie Ping vindt de didgeridoo ook heel mooi! 

Teletubbies Toast

Toast

De Teletubbies eten heel veel Tubbietoast en maken daarbij heel veel kruimels. Gelukkig is Noo-noo in de buurt om alles weer op te ruimen. 

Teletubbies Teddybeer

Teddybeer

Po vindt een beer in Teletubbieland. Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po laten de beer aan de Tiddlytubbies zien. Ze zijn allemaal dol op de teddybeer! 

Teletubbies Geel

Geel

Het is een speciale dag voor de gele Laa-Laa. Er groeien grote gele bloemen in Teletubbieland en een gele ballon brengt Laa-Laa naar de gele Tiddlytubbie Umby Pumby. 

Teletubbies Slaap lekker

Slaap lekker

De Teletubbies wensen de Tiddlytubbies welterusten; het is bedtijd. Maar Po is niet moe meer en rijdt weg op haar step. 

Teletubbies Bonen

Bonen

Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po plukken groene bonen. Noo-noo stopt de bonen in de Tubbietoetjes-machine die er lekkere groene Tubbietoetjes van maakt! 

Teletubbies Van de glijbaan

Van de glijbaan

De Tubbie-auto brengt de Teletubbies naar de Speelweide waar de Tubbie-glijbaan staat. Tinky Winky, Laa-Laa en Po hebben veel plezier als ze -nog een keer, nog een keer!- naar beneden glijden. 

Teletubbies Langzaam en snel

Langzaam en snel

De Teletubbies gaan om de beurt op en neer op de Dup Dup. Soms gaat het snel, en soms gaat het langzaam. Noo-noo mag ook een keer! 

Teletubbies Vooruit en achteruit

Vooruit en achteruit

De Teletubbies hebben plezier als ze vooruit en dan weer achteruit lopen. De Tubbietoetjestrein rijdt vooruit, dan achteruit, en dan weer vooruit! 

Teletubbies Op en neer

Op en neer

Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po rijden met de Tubbie-auto naar de Speelweide waar ze de Tubbie-wipwap ontdekken. Ze hebben veel plezier als ze op en neer én op en neer gaan! 

Teletubbies Blazen

Blazen

Het is een winderige dag en de Teletubbies verzamelen allerlei blaadjes die van de bomen zijn gewaaid. De blaadjes liggen zelfs in de Huisheuvel, maar gelukkig ruimt Noo-noo alles weer op. 

Teletubbies Geef terug

Geef terug

Tinky Winky en Dipsy willen allebei de tas en beginnen te kibbelen. Noo-noo zuigt de tas op en wil hem pas teruggeven als Tinky Winky en Dipsy de tas willen delen. 

Teletubbies Ik zie, ik zie

Ik zie, ik zie

De omroeper speelt het spelletje Ik zie, ik zie met de Teletubbies. Zij moeten verschillende kleuren vinden; paars, groen, geel en rood. Wat of wie zouden ze zien in die kleuren? 

Teletubbies Hoe heet jij?

Hoe heet jij?

De Teletubbies spelen het spel Hoe heet jij? Ze worden verrast als een kommetje Tubbietoetje het spel met ze meespeelt! 

Teletubbies Hierheen, daarheen

Hierheen, daarheen

De Teletubbies gaan met de Tubbie-auto 'hierheen en daarheen' op weg naar de Speelweide. 

Teletubbies Stopdans

Stopdans

Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po spelen Stopdans. Het duurt even voor de Teletubbies begrijpen wat ze moeten doen als de muziek stopt; dan moeten ze stil blijven staan. 

Teletubbies Luisteren

Luisteren

Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po luisteren om de beurt naar muziek door een koptelefoon. De Teletubbies dansen op de muziek die zij horen. 

Teletubbies Vast

Vast

De Teletubbies zitten vast; Tinky Winky zijn hand zit vast in de tas, Dipsy's hoed zit vast, Laa-Laa's bal zit vast en Po zit vast in de Tubbie-glijbaan! 

Teletubbies Lawaai

Lawaai

Nieuwe avonturen van Dipsy, Po, Tinky Winky en Laa-Laa. 

Teletubbies Voetafdrukken

Voetafdrukken

Nieuwe avonturen van Dipsy, Po, Tinky Winky en Laa-Laa. 

Teletubbies Slaapliedje

Slaapliedje

De Tiddlytubbies moeten gaan slapen maar RuRu is nog klaarwakker. Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po zingen om de beurt een slaapliedje voor hem. Maar pas wanneer de Teletubbies sámen een slaapliedje voor hem zingen, valt hij i ... 

Teletubbies Van plaats ruilen

Van plaats ruilen

Nieuwe avonturen van Dipsy, Po, Tinky Winky en Laa-Laa. 

Teletubbies Weer beter

Weer beter

Nieuwe avonturen van Dipsy, Po, Tinky Winky en Laa-Laa. 

Teletubbies Dagje uit

Dagje uit

Nieuwe avonturen van Dipsy, Po, Tinky Winky en Laa-Laa. 

Teletubbies Heel hoog

Heel hoog

Nieuwe avonturen van Dipsy, Po, Tinky Winky en Laa-Laa. 

Teletubbies Licht uit

Licht uit

Nieuwe avonturen van Dipsy, Po, Tinky Winky en Laa-Laa. 

Teletubbies Opstijgen

Opstijgen

Nieuwe avonturen van Dipsy, Po, Tinky Winky en Laa-Laa. 

Teletubbies Spoorzoeken

Spoorzoeken

Nieuwe avonturen van Dipsy, Po, Tinky Winky en Laa-Laa. 

Teletubbies Rondjes rennen

Rondjes rennen

Nieuwe avonturen van Dipsy, Po, Tinky Winky en Laa-Laa. 

Teletubbies Koud

Koud

Nieuwe avonturen van Dipsy, Po, Tinky Winky en Laa-Laa. 

Teletubbies Tiddlytubbie feestje

Tiddlytubbie feestje

Nieuwe avonturen van Dipsy, Po, Tinky Winky en Laa-Laa. 

Teletubbies Drie

Drie

Nieuwe avonturen van Dipsy, Po, Tinky Winky en Laa-Laa.