Ziggy en de Zootram Een dagje vrij

Een dagje vrij

Juf Emilie komt erachter dat ze haar handtas is verloren. Bunbury en Ziggy willen hem wel zoeken, maar dat blijkt minder makkelijk dan ze dachten. 

Ziggy en de Zootram Hoogtevrees

Hoogtevrees

Nadat Tony uit de lucht valt terwijl hij zich klaarmaakt voor de vliegshow bij de dierentuin, krijgt hij hoogtevrees. 

Ziggy en de Zootram Kleine kriebelkruipers

Kleine kriebelkruipers

Door een storm zijn alle spinnen uit het riool naar de dierentuin gegaan. Lukt het Ziggy en zijn vrienden om de spinnen een nieuw thuis te geven? 

Ziggy en de Zootram De koekjesredding

De koekjesredding

Wanneer Tony zijn koekjes deelt met een stel meeuwen, willen ze alleen maar meer. Hoe komt hij weer van ze af? 

Ziggy en de Zootram De pratende tram

De pratende tram

Wanneer Scottie en Shackleton Amy vergeten bij verstoppertje, besluiten Amy en Ziggy een geintje met ze uit te halen. 

Ziggy en de Zootram De kraterspelen

De kraterspelen

De dieren organiseren de kraterspelen, maar Scottie is nergens goed in. Of zou er toch een spelletje zijn waarin hij uitblinkt? 

Ziggy en de Zootram De winterslaapwandelaar

De winterslaapwandelaar

Wanneer Bunbury slaapwandelt tijdens zijn winterslaap, moet de rest zorgen dat hij niet in de problemen komt. 

Ziggy en de Zootram De geheimzinnige kist

De geheimzinnige kist

De dag zit er weer op en de dieren pakken de Zootram terug naar huis. De pinguïns spelen met Flora's telefoon. Shackleton plaatst per ongeluk een grote bestelling. 

Ziggy en de Zootram Nachtelijk avontuur

Nachtelijk avontuur

Het is weer tijd voor de grote schoonmaak en iedereen helpt een handje. Maar dan krijgt de tram pech en moet iedereen een nachtje in de Zoo blijven. 

Ziggy en de Zootram Tram op de vlucht

Tram op de vlucht

De dieren staan klaar op het perron om naar de Zoo te vertrekken als de tram ineens tot leven lijkt te komen en er zelf vandoor gaat. 

Ziggy en de Zootram De T.rex-tram

De T.rex-tram

Lionel, de koning van de jungle, is vreselijk aan het opscheppen over dat hij voor niets en niemand bang is. Zelfs niet voor een T. rex. 

Ziggy en de Zootram De tramrace

De tramrace

Op weg naar huis ontdekken Ziggy en zijn vrienden een oude tram, achtergelaten in de jungle. Ze slepen de tram naar de krater en Ziggy gaat aan het werk. 

Ziggy en de Zootram Rotsvast

Rotsvast

Er ligt al een aantal dagen een enorme rots op het spoor. Geen probleem: Ziggy en de tram vliegen, springen en kruipen er gewoon over heen. Maar dat is natuurlijk geen oplossing; die rots moet daar weg. 

Ziggy en de Zootram Competitie voor Brian

Competitie voor Brian

Brian is een beetje verdrietig omdat hij het niet leuk vindt om in zijn eentje basketbal te spelen. De anderen dagen hem uit, maar ze zijn geen partij voor hem. 

Ziggy en de Zootram Ziggy en de Zootram

Ziggy en de Zootram

Geen extra informatie aanwezig.

Ziggy en de Zootram Slaap, Scottie, slaap

Slaap, Scottie, slaap

Na een lange dag in de Zoo nemen de dieren de tram terug naar de krater. Onderweg komt Scottie erachter dat hij zijn knuffelsteen George kwijt is. En zonder George kan Scottie niet slapen. 

Ziggy en de Zootram Tramsformaties

Tramsformaties

De Zootram is kapot en Ziggy moet hem repareren. In de tussentijd vermaken de anderen zich door elkaar verhalen te vertellen over hun favoriete tram-transformaties. 

Ziggy en de Zootram Stanley de slak

Stanley de slak

Ziggy ontmoet een slak. Hij noemt de slak Stanley en vertelt hem alles over de tram en zijn passagiers. 

Ziggy en de Zootram Rijles

Rijles

Één van de dragers van de spoorbrug is gebroken. Ziggy en Bunbury gaan op pad om hem te repareren. Amy mag mee, ook al vinden Ziggy en Bunbury haar eigenlijk nog te klein. 

Ziggy en de Zootram Griezelfilm

Griezelfilm

Na het kijken van een griezelige film in de Tram-bioscoop besluiten Ziggy en zijn vrienden zelf een griezelfilm te maken. 

Ziggy en de Zootram Plaagpinguïns

Plaagpinguïns

Het huis van meneer Timmers is net geverfd, dus hij gaat met de dieren mee naar de krater om daar een nachtje te logeren. Het wordt alleen een nacht vol kattenkwaad van de pinguïns. 

Ziggy en de Zootram De ruige race

De ruige race

Wanneer Bunbury naar de tenniswedstrijd wil luisteren, krijgt hij een koptelefoon van Brian. Hierdoor krijgt hij alleen niet meer mee wat er allemaal om hem heen gebeurt. 

Ziggy en de Zootram Wie zorgt er voor Wiekje?

Wie zorgt er voor Wiekje?

Ziggy vindt een klein krokodilletje en wil voor hem zorgen. Maar heeft het krokodilletje niet al een familie? 

Ziggy en de Zootram Een step voor Scottie

Een step voor Scottie

Scottie gebruikt de krachtaandrijver van de tram voor zijn step. Hij komt op een strand terecht. 

Ziggy en de Zootram Dansen bij de flamingo maan

Dansen bij de flamingo maan

Wanneer Flora een roze maan ziet, besluiten de dieren te dansen tot de ochtend, alleen Ziggy durft niet mee te doen. 

Ziggy en de Zootram De vliegende pinguïn

De vliegende pinguïn

Wanneer Ziggy een vlieger maakt waarmee Shackleton kan vliegen, vergeet hij het touw vast te maken. Kunnen juf Emilie en Lionel hun geschillen bijleggen om ze te redden? 

Ziggy en de Zootram Buiten 'gewoon' kamperen

Buiten 'gewoon' kamperen

Lionel is 'expert-kampeerder', maar kan niet slapen omdat hij bang is in het donker. Door zijn nachtelijke capriolen houdt hij iedereen wakker. Kunnen ze de volgende dag nog heelhuids in de zoo aankomen? 

Ziggy en de Zootram Niet niezen, Brian!

Niet niezen, Brian!

Brian is ziek en wil eigenlijk thuis blijven, maar juf Emilie denkt dat hij alleen een medicijn nodig heeft. Wanneer Ziggy de accu van de tram leegtrekt met wat trucjes moeten ze de hoofden bij elkaar steken om toch nog op tijd ... 

Ziggy en de Zootram Bunbury's grote dag

Bunbury's grote dag

Bunbury plant een verrassing voor alle dieren ter gelegenheid van zijn honderdste tramrit. Maar zijn vrienden zijn iets anders van plan... 

Ziggy en de Zootram Keizerin Emilie

Keizerin Emilie

Juf Emilie wil graag een plant zien die naar haar vernoemd is. Maar wanneer de plant de hele tram overwoekert, moeten Ziggy en zijn vriendjes een plan bedenken om de tram te bevrijden en op tijd bij de zoo te komen. 

Ziggy en de Zootram De veren van Flora

De veren van Flora

Flora is in de rui en schaamt zich zo dat ze niet meer mee wil naar de zoo. Weten Ziggy en zijn vriendjes haar over te halen? 

Ziggy en de Zootram De was van Lionel

De was van Lionel

Lionel wil er altijd piekfijn uitzien, dus wanneer zijn safarikostuum vuil wordt door een ongelukje met Scottie's lunchpakket, is dat een catastrofe. Juf Emilie krijgt het kostuum gewassen zonder water en Ziggy verandert de tra ... 

Ziggy en de Zootram De toekan factor

De toekan factor

Tony wil samen met zijn vrienden optreden op de verjaardag van zijn vader. Maar hij wil zo veel repeteren dat ze te laat aankomen en zijn vader al weg is. Gelukkig heeft Ziggy iets waardoor Tony's vader ze toch hoort. 

Ziggy en de Zootram Tony geeft toe

Tony geeft toe

Tony maakt de pinguïns belachelijk omdat ze springen in plaats van te vliegen. Wanneer de tram in de knoei komt merkt Tony dat het soms helemaal niet zo'n gek idee is om te kunnen springen. 

Ziggy en de Zootram Scottie's smeltstandbeeld

Scottie's smeltstandbeeld

Scottie breekt per ongeluk het standbeeld dat hij voor meneer Timmers heeft gemaakt. Iedereen wil hem helpen een nieuwe te maken, maar wanneer de vrienden het werk overnemen en er hun eigen ding mee doen, komt Scottie er achter ... 

Ziggy en de Zootram Ziggy's baaldag

Ziggy's baaldag

Wanneer Ziggy een onderdeel beschadigt verliest hij zijn zelfvertrouwen. Kunnen de vrienden hem zijn zelfvertrouwen terug laten krijgen? 

Ziggy en de Zootram Toestanden in de tunnel

Toestanden in de tunnel

Brian kan hard trappen, maar niet zo goed mikken met voetbal. Wanneer de tram in de problemen komt in de tunnel zal hij zijn kracht en behendigheid moeten leren combineren. 

Ziggy en de Zootram Brian's winter wonderland

Brian's winter wonderland

Brian gelooft dat hij meteen net zo goed kan schaatsen als de pinguïns. Maar wanneer hij blijft vallen leert hij dat hij instructies aan moet nemen van iemand om een sport te leren. 

Ziggy en de Zootram Het ongelukje van juf Emilie

Het ongelukje van juf Emilie

Juf Emilie wil een foto maken van een zeldzame meeuw. Maar wanneer ze haar enkel verstuikt moet ze leren op haar vrienden te vertrouwen om iets goed te doen. 

Ziggy en de Zootram De telefoon van Flora

De telefoon van Flora

Amy laat per ongeluk Flora's nieuwe telefoon in het water vallen. Wanneer Amy niet meer terugkomt van een zoekactie leert Flora wat belangrijker is; haar telefoon of haar vrienden. 

Ziggy en de Zootram Ziggy's blunderberg

Ziggy's blunderberg

Ziggy vergeet in zijn enthousiasme de tram op de handrem te zetten. Wanneer de tram in een moeras neerstort moeten de dieren alles op alles zetten om hem eruit te halen en op tijd bij de zoo te komen. 

Ziggy en de Zootram Amy staat op springen

Amy staat op springen

Lionel wil een berg beklimmen maar wil niet dat Amy meegaat omdat 'pinguïns niet kunnen stuiteren'. Maar wanneer Lionel in de knel komt moet Amy toch te hulp schieten. 

Ziggy en de Zootram De gevleugelde schim

De gevleugelde schim

Shackleton wil graag een superheld zijn, maar niemand neemt hem serieus. Maar wanneer een wieltje van de tram in een rioolbuis verdwijnt is er maar een iemand klein en moedig genoeg om het te gaan halen. Shackleton schiet te hulp! 

Ziggy en de Zootram Tony zingt een toontje lager

Tony zingt een toontje lager

Wanneer Tony zijn stem verliest nemen de pinguïns dat letterlijk en gaan ze hem zoeken. De andere dieren moeten een plan bedenken om de pinguïns weer te vinden. 

Ziggy en de Zootram Padvinder Scottie

Padvinder Scottie

Scottie, Amy en Shackleton kunnen hun spoorzoekersbadge verdienen, maar wanneer Scottie niet goed blijkt te zijn in spoorzoeken, moet hij leren dat je niet overal goed in kunt zijn. 

Ziggy en de Zootram Tram op hol

Tram op hol

De pinguïns willen Bunbury verrassen, maar starten per ongeluk de tram. Kunnen Bunbury en zijn vrienden de pinguïns stoppen voor ze de krater verlaten? 

Ziggy en de Zootram Jeukt het, Lionel?

Jeukt het, Lionel?

Het is inspectiedag bij de padvinders, en wanneer Lionel er achter komt dat Shackleton vlooien heeft, is hij niet blij. Maar als de vlooien overspringen op hem blijkt dat iedereen vlooien kan krijgen. 

Ziggy en de Zootram Lionel's griezeldag

Lionel's griezeldag

Lionel slaapt niet goed omdat hij bang is in het donker. De vrienden besluiten hem mee te nemen in een 'spooktram' om hem zo over zijn angst heen te helpen. 

Ziggy en de Zootram De hik van Lionel

De hik van Lionel

Lionel heeft de hik en wil er vanaf zijn voor ze bij de zoo aankomen. Ziggy moet vreemde capriolen uithalen met de tram om Lionel zo hard te laten schrikken dat hij de hik kwijtraakt. 

Ziggy en de Zootram Flora raakt de weg kwijt

Flora raakt de weg kwijt

Flora vindt dat ze volwassen genoeg is om zelf de weg naar huis te vinden. Ze heeft toch een navigatie-app op haar telefoon! Maar wanneer zij en Brian verdwalen en haar telefoon uitvalt, moet ze toch leren op zichzelf te vertro ... 

Ziggy en de Zootram Gymnastiek met juf Emilie

Gymnastiek met juf Emilie

Wanneer juf Emilie besluit om elke morgen ochtendgymnastiek te organiseren raakt Bunbury zo uitgeput dat hij in slaap valt onderweg naar de zoo. Wanneer de tram overbelast raakt moeten de vrienden hem zelf naar boven trekken. A ... 

Ziggy en de Zootram Bunbury's mistige dag

Bunbury's mistige dag

Bunbury denkt dat hij de roep van een zeldzame blonde beer hoort. Wanneer ze de beer vinden blijkt deze in het nauw te zitten. Kunnen Bunbury en zijn vrienden de beer helpen?