Waffel de wonderhond

Waffel is een unieke hond, hij kan namelijk praten! Hij leidt een fijn leventje bij de familie Brooklyn Bell, maar heeft het altijd met buurvrouw Hobbs aan de stok.
Waffel de wonderhond Waffel trainen

Waffel trainen

Waffel gaat voor het eerst naar een hondentraining. 

Waffel de wonderhond Plasje doen met Waffel

Plasje doen met Waffel

Waffel houdt heel veel van plasjes doen en maakt de Brooklyn Bells elke ochtend vroeg wakker met zijn geblaf. Mevrouw Hobbs is daar niet blij mee. 

Waffel de wonderhond Waffel knoeit met verf

Waffel knoeit met verf

De kamer van Dirk wordt geverfd. Waffel leert het verschil tussen ja en nee, maar snapt het nog niet helemaal... 

Waffel de wonderhond Waffel groeit

Waffel groeit

Jess en Simon besluiten dat Waffel mag blijven. Het gezin ontdekt dat Waffel via een gat in de kast op bezoek gaat bij George. 

Waffel de wonderhond Waffel gaat op onderzoek uit

Waffel gaat op onderzoek uit

Ali en Anaya komen spelen. Evie maakt een ballenbak voor Waffel, maar Waffel besluit op onderzoek uit te gaan. Hij steelt de pantoffel van mevrouw Hobbs. Iedereen kan hem horen praten, behalve Simon die niet gelooft dat honden ... 

Waffel de wonderhond Tot ziens, Waffel?

Tot ziens, Waffel?

Jess en Evie proberen de microchip van Waffel te vinden, maar hij blijkt er geen te hebben. Dus gaat hij maar weer mee terug naar huis. Simon maakt foto's voor flyers om zijn baasje te vinden. 

Waffel de wonderhond Slaap lekker Waffel

Slaap lekker Waffel

Dirk en Evie willen Waffel dolgraag houden, maar Jess en Simon zeggen dat hij terug moet naar zijn eigen baasje. Waffel wil niet slapen en houdt met zijn geblaf iedereen wakker. Bovendien lijkt het of hij kan praten! 

Waffel de wonderhond Daar is Waffel

Daar is Waffel

De moeder van Evie en de vader van Dirk gaan trouwen. Als ze thuiskomen maken ze kennis met Waffel, de pratende wonderhond.