Vampieren in de nacht

Europa, 1889: de overgebleven vijf vampieren clans in Europa worden bedreigd met uitsterven. Om te overleven worden de erven van de overgebleven clans samengebracht op een nieuw gecreëerde school op het schip The Elisabetha om, anders dan hun ouders, samen te werken en sterker te worden dan ooit.
Vampieren in de nacht Vechten voor een volgende nacht

Vechten voor een volgende nacht

De vampieren verzamelen zich terwijl zowel de Redmasks als Dracula het schip de Elisabetha naderen. 

Vampieren in de nacht Donkere tijden

Donkere tijden

De Redmasks bereiden zich voor om aan te vallen. Contessa Viola doet er alles aan om Alisa te beschermen. Uiteindelijk voegt een nieuwe jonge vampier zich bij de groep. 

Vampieren in de nacht Nieuw bloed

Nieuw bloed

Alisa moet veel verwerken als ze informatie uit het verleden krijgt over de vampieren op het schip. Ze eindigt met Nicu bij een Redmask-bijeenkomst. Tegelijkertijd heeft Malcolm mensenbloed gedronken en veroorzaakt problemen. 

Vampieren in de nacht Doolhof van gedachtes

Doolhof van gedachtes

Dracula is een oude vijand tegengekomen die zowel zichzelf als Alisa in gevaar brengt. De enige die haar kunnen redden zijn Lars en zijn nichten. 

Vampieren in de nacht Freak

Freak

De vampieren op het schip en Dracula realiseren zich steeds meer dat Alisa enorme krachten bezit. Ondertussen probeert Alisa alle krachten met veel plezier uit. Inger en Fanny leren de Erven gedachtes te lezen, wat Alisa in de ... 

Vampieren in de nacht Schaduw voor de zon

Schaduw voor de zon

Alisa weigert zich neer te leggen bij de beslissing van Conte Claudio. Met de hulp van Ivy en Lars vindt ze het boek over Dracula's geschiedenis. Ondertussen wordt Dracula steeds sterker. 

Vampieren in de nacht De vloek van de Spark

De vloek van de Spark

Alisa neemt Lars en Ivy in vertrouwen. Ivy doet hetzelfde. In de klas leren de Erven hoe ze met dieren kunnen praten. 

Vampieren in de nacht De grote ontsnapping

De grote ontsnapping

Het nieuws over een bijtende vampier in de stad zorgt voor paniek op het schip. Alisa en Ivy besluiten niets te vertellen van wat ze weten over de bijtende vampier. 

Vampieren in de nacht Diner voor twee

Diner voor twee

Ivy heeft haar eerste nacht op de vampierenschool. Op zoek naar het boek over Dracula's geschiedenis ontmoet Alisa de jongen Nicu weer, maar ze zijn niet alleen, Lars houdt ze in de gaten. 

Vampieren in de nacht De Spark

De Spark

De overgebleven vampierenclans moeten hun krachten bundelen, anders zullen ze uitsterven. Alisa, een jonge vampier, ontdekt dat ze de Spark heeft. Waarom heeft het haar gekozen? 

Vampieren in de nacht Ongenode gast

Ongenode gast

Alisa heeft het moeilijk op school. Hindrik spoort haar aan om zich aan te passen en de Spark geheim te houden. Een vreemd meisje en een wolf sluipen het schip op. 

Vampieren in de nacht Heilige problemen

Heilige problemen

Er gebeurt veel op de eerste nacht van de vampierenschool; Alisa worstelt om vrienden te maken, want ze heeft een geheim te verbergen. Lars en Malcolm spijbelen tijdens de eerste les en komen in heilige problemen.