Peperbollen

Hilke Blum runt de Kledinginzameling voor vluchtelingen. Als ze op een ochtend bij haar winkeltje komt, blijkt dat er ingebroken is en is de nieuwe zending kleding uit een dure buurt in Hamburg gestolen. De Peperbollen, die wel eens meehelpen, nemen direct het onderzoek op zich.
Peperbollen De pakketagent

De pakketagent

Eva's account bij een webwinkel is gehackt en er is 15.000 euro van haar rekening gehaald. Via de pakketagent achterhalen de Peperbollen het brein achter de oplichterij. 

Peperbollen Overwinteren

Overwinteren

Milan ontdekt toevallig dat er in een oud gebouw dat gerenoveerd gaat worden vleermuizen wonen en probeert ervoor te zorgen dat ze de vebouwing heelhuids doorstaan. 

Peperbollen Verwisseld

Verwisseld

Wanneer er een verkeerd pakket bij de moeder van Jet bezorgd wordt, komen de Peperbollen in aanraking met dierensmokkelaars. 

Peperbollen De beschermengel

De beschermengel

Pippa blijkt een geheimzinnige beschermengel te hebben. Ze komt erachter dat dit iemand uit haar verleden is, die iets goed te maken heeft met haar. 

Peperbollen De leukste tante van de wereld

De leukste tante van de wereld

Lou krijgt van haar tante Jenny een jurk die is afgezet met strass-stenen. Bij een deel van deze stenen blijkt het echter om geroofde diamanten te gaan. 

Peperbollen Sven wordt verdacht

Sven wordt verdacht

Er wordt een lading drugs gevonden in de visstal van Sven. De Peperbollen geloven in zijn onschuld en gaan op onderzoek uit. 

Peperbollen De bonbon roof

De bonbon roof

Wanneer een chocolademuseum beroofd wordt van een lading bonbons ter waarde van 15.000 euro, is het aan Milan om deze zaak op te lossen. 

Peperbollen Helden liegen niet

Helden liegen niet

De Peperbollen worden op de proef gesteld, wanneer Rafa erachter komt dat zijn vader betrokken is bij een bende oplichters. 

Peperbollen De gestolen fiets

De gestolen fiets

Als de nieuwe fiets van Jet wordt gestolen, komen de Peperbollen in aanraking met een bende oplichters. 

Peperbollen Bijenmoord

Bijenmoord

Een aantal bijenkasten van imker en klimaatactivst Choi wordt in brand gestoken. De Peperbollen gaan op zoek naar de bijenmoordenaar. 

Peperbollen Een nieuw hoofdkantoor

Een nieuw hoofdkantoor

Freya's computer wordt gestolen. Lou en Pippa zijn op zoek naar een nieuw hoofdkwartier en stuiten op de zolder van Rafa. Deze besluit een deal te maken: als Lou en Pippa de computer van Freya terug weten te krijgen, mogen ze z ... 

Peperbollen De miljoenenroof

De miljoenenroof

Clarissa ziet op een foto iets verdachts en komt drie criminelen op het spoor. Haar vrienden kunnen haar nog maar net redden uit handen van de boeven. 

Peperbollen Struikelstenen

Struikelstenen

De Joodse Tali wordt belaagd door neonazi's, maar ook iemand uit haar klas heeft het op haar gemunt. De Peperbollen gaan op onderzoek uit. 

Peperbollen Reddende engel

Reddende engel

Amisha, Taruns oma komt logeren en blijkt een nog niet toestaan kankergeneesmiddel mee uit India te hebben gesmokkeld om Kai, een kankerpatient, mee te genezen. Kai's verpleger steelt echter de kuur om daar een financieel slaat ... 

Peperbollen In een rolstoel

In een rolstoel

Is het zwerfkind in een rolstoel waar Pippa vriendschap mee sluit, dezelfde ninja-achtige dief die Svens visstal heeft beroofd? En laat weldoener Sigi die een woongroep voor zwerfkinderen leidt, diezelfde kinderen bedelen en st ... 

Peperbollen De rode olifant

De rode olifant

Max wordt achternagezeten, komt hard ten val en wordt wakker in het ziekenhuis met volledig geheugenverlies. Met hulp van de Peperbollen wordt duidelijk dat hij er vandoor is gegaan met de buit van twee roofovervallers die nu d ... 

Peperbollen Blauwe plekken

Blauwe plekken

Hoe komt klasgenoot Ronja aan die bloeduitstortingen op haar armen en waar heeft ze zoveel geld voor nodig? Wanneer Tarun op onderzoek uit gaat, krijgt hij te maken met Ronja's moeder die hém verantwoordelijk houdt voor de gro ... 

Peperbollen Woonboot in nood

Woonboot in nood

De woonboot van Merle, Peter, Clarissa en Jonny wordt belaagd door twee jongens. Wanneer de Peperbollen achter hun identiteit komen, krijgen de zaken een grimmig karakter. 

Peperbollen Gifvaten

Gifvaten

Het water dat grenst aan de camping waar Tarun en zijn moeder en Hanna op vakantie zijn, blijkt zwaar vervuild te zijn. Is de campinghouder hier verantwoordelijk voor of zijn er andere krachten aan het werk? 

Peperbollen De pepperspray-leugen

De pepperspray-leugen

De list die Karla bedenkt om onder haar wiskunde-examen uit te komen loopt uit de hand en de jonge emigrant Parwes komt hierdoor in een kwaad daglicht te staan. 

Peperbollen Frambozentaart-hacker

Frambozentaart-hacker

Iemand probeert de inzending van Tarun aan een wetenschapswedstrijd te saboteren. Is het Lisa, een deelneemster, of wil iemand van de organisatie munt slaan uit Taruns briljante uitvinding? 

Peperbollen De troon der Ashanti

De troon der Ashanti

Onze vrienden komen een malafide kunsthandelaar op het spoor die 'de troon der Ashanti' te koop heeft staan: een troon die al eeuwen wordt gebruikt door stamhoofden en die onlangs werd gestolen uit een dorp in Ghana. De kleinzo ... 

Peperbollen Verkiezingsstrijd

Verkiezingsstrijd

Er zijn leerlingenraadverkiezingen en het groene team van Pippa wordt flink tegengewerkt. Wie heeft het huisvuil van campagneleidster Paula op straat doen belanden en wie hangt al die nare memo's over campagneleden op het schoo ... 

Peperbollen Vergiftigd

Vergiftigd

Een nieuwe lichting Peperbollen onderzoekt de vergiftiging van een bejaarde dame. 

Peperbollen Op het darknet

Op het darknet

Onze vrienden krijgen het aan de stok met valsemunters en zorgen ervoor dat deze gearresteerd kunnen worden. Wanneer de politie ze verrast met een hoge beloning besluiten ze het geld te spenderen aan een laatste gezamenlijke reis. 

Peperbollen Wonderland

Wonderland

Tayo en Femi krijgen te maken met discriminatie in modelspoorbaanmuseum Wonderland en Nena en Levin horen van hun ouders dat ze naar Amsterdam gaan verhuizen. 

Peperbollen Sabotage

Sabotage

Kira maakt zich op voor een kickbokswedstrijd, maar wordt in de problemen gebracht door de trainer van haar tegenstander. 

Peperbollen Wasbeer en konijn

Wasbeer en konijn

Nena wordt aangereden door twee meisjes die na de botsing doorrijden. De Peperbollen laten het hier niet bij zitten en sporen de daders op. 

Peperbollen Berichten uit het hiernamaals

Berichten uit het hiernamaals

Edith wordt door een medium benaderd met een bericht van haar overleden man. 

Peperbollen Nul sterren

Nul sterren

Imke koopt fake-beoordelingen om haar koffiehuis een boost te geven en wordt vervolgens afgeperst. 

Peperbollen Op afstand bestuurd

Op afstand bestuurd

Opa Reiko heeft problemen met zijn geheugen. Dan ontdekken de Peperbollen dat hij slachtoffer is van een hypnotiseur. 

Peperbollen Kira's nachtmerrie

Kira's nachtmerrie

Kira krijgt te maken met haar oude vijand Moro en komt in de problemen. 

Peperbollen Eendenjacht

Eendenjacht

In het park wordt een gewonde eend gevonden. Wie maakt er jacht op weerloze dieren? Het spoor leidt de Peperbollen naar een illegale paintball-hal. 

Peperbollen Pepper in gevaar

Pepper in gevaar

Hond Pepper verdwijnt in het park. Het spoor leidt de Peperbollen naar een fabriekshal, waar drie mannen hondengevechten organiseren. 

Peperbollen Goudkoorts

Goudkoorts

Kira, Levin, Nena en Tayo worden opgesloten tijdens de zoektocht naar een schat. Olufemi schakelt de hulp van de oude Peperbollen in om zijn vrienden te redden. 

Peperbollen Escaperoom

Escaperoom

Tijdens een verjaardagsfeestje in een escaperoom ontdekt Nena dat de eigenaar in drugs handelt. Ze gaat samen met de andere Peperbollen op onderzoek uit. 

Peperbollen Geloofsvragen

Geloofsvragen

Maja wordt opgevoed in een sekte. Wanneer ze van huis wegloopt, komt ze in aanraking met Tayo. Hij overtuigt zijn vrienden ervan dat ze dit meisje moeten helpen. Kira vertelt Levin een geheim waar hij onzeker van wordt. 

Peperbollen Kansspelen

Kansspelen

Jannes is nieuw op school, maar vindt geen aansluiting. Wanneer hij met een gokspelletje 100 euro van Mattis wint, koopt hij een nieuw skateboard, zodat hij bij de coole skaters kan hangen. Wanneer Mattis zijn geld terug wil, b ... 

Peperbollen De cello

De cello

De cello van Krissi wordt gestolen. Tayo en Olufemi leren hun opa kennen en hij helpt hen bij het terughalen van de cello. 

Peperbollen Stralende thee

Stralende thee

Bij het opruimen van de zolder vindt Henri een geigerteller, die vreemd genoeg straling meet. Hannes heeft een partij Chinese thee gekocht van een jeugdvriendin, voor een zacht prijsje. Alleen blijkt de thee niet uit China afko ... 

Peperbollen Oma Leni in nood

Oma Leni in nood

Als Oma Leni een nieuwe standplaats krijgt toegewezen voor haar worstkraam, komt ze in de problemen met een kroegbaas in de buurt die geen concurrentie duldt en wordt haar kraam gestolen. 

Peperbollen Diefstal in het ziekenhuis

Diefstal in het ziekenhuis

Als Oma Leni en Max zich klaarmaken om naar de ouderavond van school te gaan, moet Oma Leni met hartklachten naar het ziekenhuis, waar ze wordt bestolen van haar antieke halsketting en 200 euro. 

Peperbollen Gevaarlijke downloads

Gevaarlijke downloads

Ben heeft een muziekbestand geschreven voor Nina. Maar dan blijkt er op de cd ook een illegale ruwe opname van een popster te staan. Met een geraffineerd plan lokken de Peperbollen en Ben de drie jongens in de val. 

Peperbollen De kist uit Afrika

De kist uit Afrika

Henri's moeder Elisabeth komt over uit Afrika en neemt een kist met Afrikaanse beelden en maskers mee voor haar vriendin Tamara, die een winkel in Afrikaanse spullen heeft. Maar dan ontdekt Henri dat er in de beelden ivoor verb ... 

Peperbollen Cyberpesten

Cyberpesten

Max ontdekt dat Sara en Madeleine op de toiletten en in de kleedkamers van school worden gefilmd en afgeperst door een medeleerling. 

Peperbollen Slavernij

Slavernij

Henri helpt een meisje ontsnappen als ze iets steelt in een winkel. Dan blijkt dat ze een vluchteling is uit Soedan en dat haar moeder en een aantal andere asielzoekers worden uitgebuit in de illegale sigarettenhandel. 

Peperbollen Stille nacht

Stille nacht

De Peperbollen ontdekken dat in het Hamburgse kerstmuseum de originele bladmuziek van het lied Stille Nacht is vervangen door een vervalsing. 

Peperbollen Tankstop

Tankstop

Een benzinedief gebruikt de kentekenplaten van Imke en Kriss om te tanken zonder te betalen. Tayo en Femi lopen van huis weg. 

Peperbollen Twee maal Willie

Twee maal Willie

De Peperbollen komen in actie wanneer ze ontdekken dat een wetenschapster illegaal honden kloont. 

Peperbollen Aliens

Aliens

De Peperbollen ontmaskeren twee bedriegers die goedgelovige slachtoffers veel geld laten betalen voor een 'nieuw leven' op de planeet Athena. 

Peperbollen Viskoppen

Viskoppen

De viskraam van Sven wordt vernield, vermoedelijk door een stel hooligans. Kira gaat op eigen houtje achter hen aan. 

Peperbollen Zwembadhelden

Zwembadhelden

De Peperbollen proberen de diefstal van een partij levensgevaarlijk chloorgas uit het plaatselijke zwembad op te lossen. 

Peperbollen Diploma tot elke prijs

Diploma tot elke prijs

Martin wordt gechanteerd met een filmpje dat in scene is gezet. Hij wordt geschorst en lijkt aan het kortste eind te trekken, maar dan komen de Peperbollen in actie. 

Peperbollen De oude vrouw

De oude vrouw

Tayo en Femi vinden een zieke oude vrouw op straat, die niet meer weet waar ze woont. Ze nemen haar mee naar het hoofdkwartier. De Peperbollen proberen te achterhalen wie de mysterieuze vrouw is. 

Peperbollen Het wonderkind

Het wonderkind

De twaalfjarige Koreaanse pianist Kim Soo-Ri komt naar Hamburg om een concert te geven en Nena zoekt hem op bij de repetities. Als Kim wordt ontvoerd laat Nena zien dat ze een echte Peperbol is. 

Peperbollen Het bendelid

Het bendelid

De nieuwe Peperbollen worden voorgesteld. Ze moeten gelijk aan de slag als ze een criminele bende op het spoor komen. 

Peperbollen De glasaalmaffia

De glasaalmaffia

De Peperbollen komen erachter dat er vanuit Hamburg jonge paling voor enorme bedragen naar Azië wordt gesmokkeld en gaan op onderzoek uit. 

Peperbollen Natuurlijk Julia

Natuurlijk Julia

Er komt een nieuwe leerlinge in de klas van de Peperbollen, Julia. Zij heeft een kanaal op YouTube waarop ze haar natuurzuivere, allergievrije cosmetica aanprijst. Maar als Lisa na gebruik van haar mascara een heftige allergisc ... 

Peperbollen Voor de kunst

Voor de kunst

Sam houdt zijn eerste expositie in het café. Een belangrijke galeriehouder uit New York heeft belangstelling voor zijn werk. Maar als hij de volgende dag komt kijken, zijn alle schilderijen verdwenen... 

Peperbollen Reisplezier

Reisplezier

Als Lene, Sven en Rasmus terugkomen van een weekendje uit, blijkt hun huis totaal te zijn leeggehaald. Het lijkt op het werk van een Italiaanse bende, maar het ligt toch even anders. 

Peperbollen Het blauwe jack

Het blauwe jack

Jan houdt een kledinginzameling om zijn boot, De Schipperskerk, te kunnen repareren. Dan vinden Rasmus en Lina een bedrag van 1200 euro in een jaszak. Het geld blijkt afkomstig van een overval, en de Peperbollen komen in aanrak ... 

Peperbollen De smaakversterker

De smaakversterker

Als Emma vlak voor ze op schoolreisje gaat nog even wat te eten haalt bij de kruidenier op de hoek, blijkt er iets ernstig mis te zijn met haar yoghurtje en belandt ze in het ziekenhuis. 

Peperbollen Het zilveren gebit

Het zilveren gebit

Als Sophie een beugel aangemeten krijgt die niet vergoed wordt, rijzen er al snel vragen over de betrouwbaarheid van de tandarts. De Peperbollen zijn een nieuwe zaak op het spoor. 

Peperbollen Intelligentie te koop

Intelligentie te koop

Als Lina naar haar klasgenootje Solveig gaat om te werken aan een presentatie voor school, reageert Solveig wel erg vreemd. Als ze zelfs flauwvalt, belandt ze in het ziekenhuis. Dan blijkt dat Solveig pillen slikt om beter te k ... 

Peperbollen Vervuilde aarde

Vervuilde aarde

Als Feline bij het uitlaten een bouwterrein oploopt, reageert de ploegbaas wel erg paniekerig en spuit Feline schoon met ontsmettingsmiddel. Thuis wordt Feline toch ziek en moet naar de... 

Peperbollen Hoofdgerecht: slang

Hoofdgerecht: slang

Als Jessie een interview heeft met een beroemde dierenactivist, ontdekt Max dat deze een beschermde slangensoort naar een chique restaurant smokkelt. Als Jessie een interview heeft met een... 

Peperbollen In de container

In de container

Nina is steeds haar tekst kwijt tijdens de repetities van het schooltoneelstuk en wordt vervangen door Corinna. Maar na het eten van een muffin moet Corinna ziek afhaken, en beschuldigt ze Nina van vergiftiging. Een nieuwe zaak ... 

Peperbollen Geocashen

Geocashen

Als Luis en Jessi samen gaan geocachen, komen ze uit op een verlaten fabrieksterrein waar twee louche figuren net bezig zijn om illegaal schroot op te halen. Luis en Jessi worden opgesloten in een kelder. 

Peperbollen Gevaar van rechts

Gevaar van rechts

Als Matteo plotseling wil verhuizen naar zijn oma in Italië blijkt hij bedreigd te zijn door Lennart, een klasgenoot van Max, Jessi en Nina, die zich heeft aangesloten bij een groep extreem rechtse jongeren. 

Peperbollen De verdwenen engel

De verdwenen engel

Alex krijgt opdracht de kapel op de begraafplaats te restaureren. Al snel blijkt dat het pronkstuk van de kapel, een engelbeeldje van de beroemde Hamburgse steenhouwer Von der Hagen, gestolen is. 

Peperbollen Het geheim van de curryworst

Het geheim van de curryworst

Oma Leni verkoopt haar eigen currysaus die ze gemaakt heeft volgens een geheim recept van haar moeder. Ze boekt er een recordomzet mee in de buurt, maar daar is niet iedereen blij mee! 

Peperbollen Waaghalzen

Waaghalzen

Als Nina, Jessi en Luis op weg zijn naar het zwembad, rijdt Isabell een skater aan. Maar is het wel een aanrijding?