Peperbollen

Hilke Blum runt de Kledinginzameling voor vluchtelingen. Als ze op een ochtend bij haar winkeltje komt, blijkt dat er ingebroken is en is de nieuwe zending kleding uit een dure buurt in Hamburg gestolen. De Peperbollen, die wel eens meehelpen, nemen direct het onderzoek op zich.
Peperbollen Sabotage

Sabotage

Kira maakt zich op voor een kickbokswedstrijd, maar wordt in de problemen gebracht door de trainer van haar tegenstander. 

Peperbollen Wasbeer en konijn

Wasbeer en konijn

Nena wordt aangereden door twee meisjes die na de botsing doorrijden. De Peperbollen laten het hier niet bij zitten en sporen de daders op. 

Peperbollen Berichten uit het hiernamaals

Berichten uit het hiernamaals

Edith wordt door een medium benaderd met een bericht van haar overleden man. 

Peperbollen Nul sterren

Nul sterren

Imke koopt fake-beoordelingen om haar koffiehuis een boost te geven en wordt vervolgens afgeperst. 

Peperbollen Op afstand bestuurd

Op afstand bestuurd

Opa Reiko heeft problemen met zijn geheugen. Dan ontdekken de Peperbollen dat hij slachtoffer is van een hypnotiseur. 

Peperbollen Kira's nachtmerrie

Kira's nachtmerrie

Kira krijgt te maken met haar oude vijand Moro en komt in de problemen. 

Peperbollen Eendenjacht

Eendenjacht

In het park wordt een gewonde eend gevonden. Wie maakt er jacht op weerloze dieren? Het spoor leidt de Peperbollen naar een illegale paintball-hal. 

Peperbollen Pepper in gevaar

Pepper in gevaar

Hond Pepper verdwijnt in het park. Het spoor leidt de Peperbollen naar een fabriekshal, waar drie mannen hondengevechten organiseren. 

Peperbollen Goudkoorts

Goudkoorts

Kira, Levin, Nena en Tayo worden opgesloten tijdens de zoektocht naar een schat. Olufemi schakelt de hulp van de oude Peperbollen in om zijn vrienden te redden. 

Peperbollen Escaperoom

Escaperoom

Tijdens een verjaardagsfeestje in een escaperoom ontdekt Nena dat de eigenaar in drugs handelt. Ze gaat samen met de andere Peperbollen op onderzoek uit. 

Peperbollen Geloofsvragen

Geloofsvragen

Maja wordt opgevoed in een sekte. Wanneer ze van huis wegloopt, komt ze in aanraking met Tayo. Hij overtuigt zijn vrienden ervan dat ze dit meisje moeten helpen. Kira vertelt Levin een geheim waar hij onzeker van wordt. 

Peperbollen Kansspelen

Kansspelen

Jannes is nieuw op school, maar vindt geen aansluiting. Wanneer hij met een gokspelletje 100 euro van Mattis wint, koopt hij een nieuw skateboard, zodat hij bij de coole skaters kan hangen. Wanneer Mattis zijn geld terug wil, b ... 

Peperbollen De cello

De cello

De cello van Krissi wordt gestolen. Tayo en Olufemi leren hun opa kennen en hij helpt hen bij het terughalen van de cello. 

Peperbollen Stralende thee

Stralende thee

Bij het opruimen van de zolder vindt Henri een geigerteller, die vreemd genoeg straling meet. Hannes heeft een partij Chinese thee gekocht van een jeugdvriendin, voor een zacht prijsje. Alleen blijkt de thee niet uit China afko ... 

Peperbollen Oma Leni in nood

Oma Leni in nood

Als Oma Leni een nieuwe standplaats krijgt toegewezen voor haar worstkraam, komt ze in de problemen met een kroegbaas in de buurt die geen concurrentie duldt en wordt haar kraam gestolen. 

Peperbollen Diefstal in het ziekenhuis

Diefstal in het ziekenhuis

Als Oma Leni en Max zich klaarmaken om naar de ouderavond van school te gaan, moet Oma Leni met hartklachten naar het ziekenhuis, waar ze wordt bestolen van haar antieke halsketting en 200 euro. 

Peperbollen Gevaarlijke downloads

Gevaarlijke downloads

Ben heeft een muziekbestand geschreven voor Nina. Maar dan blijkt er op de cd ook een illegale ruwe opname van een popster te staan. Met een geraffineerd plan lokken de Peperbollen en Ben de drie jongens in de val. 

Peperbollen De kist uit Afrika

De kist uit Afrika

Henri's moeder Elisabeth komt over uit Afrika en neemt een kist met Afrikaanse beelden en maskers mee voor haar vriendin Tamara, die een winkel in Afrikaanse spullen heeft. Maar dan ontdekt Henri dat er in de beelden ivoor verb ... 

Peperbollen Cyberpesten

Cyberpesten

Max ontdekt dat Sara en Madeleine op de toiletten en in de kleedkamers van school worden gefilmd en afgeperst door een medeleerling. 

Peperbollen Slavernij

Slavernij

Henri helpt een meisje ontsnappen als ze iets steelt in een winkel. Dan blijkt dat ze een vluchteling is uit Soedan en dat haar moeder en een aantal andere asielzoekers worden uitgebuit in de illegale sigarettenhandel. 

Peperbollen Stille nacht

Stille nacht

De Peperbollen ontdekken dat in het Hamburgse kerstmuseum de originele bladmuziek van het lied Stille Nacht is vervangen door een vervalsing. 

Peperbollen Tankstop

Tankstop

Een benzinedief gebruikt de kentekenplaten van Imke en Kriss om te tanken zonder te betalen. Tayo en Femi lopen van huis weg. 

Peperbollen Twee maal Willie

Twee maal Willie

De Peperbollen komen in actie wanneer ze ontdekken dat een wetenschapster illegaal honden kloont. 

Peperbollen Aliens

Aliens

De Peperbollen ontmaskeren twee bedriegers die goedgelovige slachtoffers veel geld laten betalen voor een 'nieuw leven' op de planeet Athena. 

Peperbollen Viskoppen

Viskoppen

De viskraam van Sven wordt vernield, vermoedelijk door een stel hooligans. Kira gaat op eigen houtje achter hen aan. 

Peperbollen Zwembadhelden

Zwembadhelden

De Peperbollen proberen de diefstal van een partij levensgevaarlijk chloorgas uit het plaatselijke zwembad op te lossen. 

Peperbollen Diploma tot elke prijs

Diploma tot elke prijs

Martin wordt gechanteerd met een filmpje dat in scene is gezet. Hij wordt geschorst en lijkt aan het kortste eind te trekken, maar dan komen de Peperbollen in actie. 

Peperbollen De oude vrouw

De oude vrouw

Tayo en Femi vinden een zieke oude vrouw op straat, die niet meer weet waar ze woont. Ze nemen haar mee naar het hoofdkwartier. De Peperbollen proberen te achterhalen wie de mysterieuze vrouw is. 

Peperbollen Het wonderkind

Het wonderkind

De twaalfjarige Koreaanse pianist Kim Soo-Ri komt naar Hamburg om een concert te geven en Nena zoekt hem op bij de repetities. Als Kim wordt ontvoerd laat Nena zien dat ze een echte Peperbol is. 

Peperbollen Het bendelid

Het bendelid

De nieuwe Peperbollen worden voorgesteld. Ze moeten gelijk aan de slag als ze een criminele bende op het spoor komen. 

Peperbollen De glasaalmaffia

De glasaalmaffia

De Peperbollen komen erachter dat er vanuit Hamburg jonge paling voor enorme bedragen naar Azië wordt gesmokkeld en gaan op onderzoek uit. 

Peperbollen Natuurlijk Julia

Natuurlijk Julia

Er komt een nieuwe leerlinge in de klas van de Peperbollen, Julia. Zij heeft een kanaal op YouTube waarop ze haar natuurzuivere, allergievrije cosmetica aanprijst. Maar als Lisa na gebruik van haar mascara een heftige allergisc ... 

Peperbollen Voor de kunst

Voor de kunst

Sam houdt zijn eerste expositie in het café. Een belangrijke galeriehouder uit New York heeft belangstelling voor zijn werk. Maar als hij de volgende dag komt kijken, zijn alle schilderijen verdwenen... 

Peperbollen Reisplezier

Reisplezier

Als Lene, Sven en Rasmus terugkomen van een weekendje uit, blijkt hun huis totaal te zijn leeggehaald. Het lijkt op het werk van een Italiaanse bende, maar het ligt toch even anders. 

Peperbollen Het blauwe jack

Het blauwe jack

Jan houdt een kledinginzameling om zijn boot, De Schipperskerk, te kunnen repareren. Dan vinden Rasmus en Lina een bedrag van 1200 euro in een jaszak. Het geld blijkt afkomstig van een overval, en de Peperbollen komen in aanrak ... 

Peperbollen De smaakversterker

De smaakversterker

Als Emma vlak voor ze op schoolreisje gaat nog even wat te eten haalt bij de kruidenier op de hoek, blijkt er iets ernstig mis te zijn met haar yoghurtje en belandt ze in het ziekenhuis. 

Peperbollen Het zilveren gebit

Het zilveren gebit

Als Sophie een beugel aangemeten krijgt die niet vergoed wordt, rijzen er al snel vragen over de betrouwbaarheid van de tandarts. De Peperbollen zijn een nieuwe zaak op het spoor. 

Peperbollen Intelligentie te koop

Intelligentie te koop

Als Lina naar haar klasgenootje Solveig gaat om te werken aan een presentatie voor school, reageert Solveig wel erg vreemd. Als ze zelfs flauwvalt, belandt ze in het ziekenhuis. Dan blijkt dat Solveig pillen slikt om beter te k ... 

Peperbollen Vervuilde aarde

Vervuilde aarde

Als Feline bij het uitlaten een bouwterrein oploopt, reageert de ploegbaas wel erg paniekerig en spuit Feline schoon met ontsmettingsmiddel. Thuis wordt Feline toch ziek en moet naar de... 

Peperbollen Hoofdgerecht: slang

Hoofdgerecht: slang

Als Jessie een interview heeft met een beroemde dierenactivist, ontdekt Max dat deze een beschermde slangensoort naar een chique restaurant smokkelt. Als Jessie een interview heeft met een... 

Peperbollen In de container

In de container

Nina is steeds haar tekst kwijt tijdens de repetities van het schooltoneelstuk en wordt vervangen door Corinna. Maar na het eten van een muffin moet Corinna ziek afhaken, en beschuldigt ze Nina van vergiftiging. Een nieuwe zaak ... 

Peperbollen Geocashen

Geocashen

Als Luis en Jessi samen gaan geocachen, komen ze uit op een verlaten fabrieksterrein waar twee louche figuren net bezig zijn om illegaal schroot op te halen. Luis en Jessi worden opgesloten in een kelder. 

Peperbollen Gevaar van rechts

Gevaar van rechts

Als Matteo plotseling wil verhuizen naar zijn oma in Italië blijkt hij bedreigd te zijn door Lennart, een klasgenoot van Max, Jessi en Nina, die zich heeft aangesloten bij een groep extreem rechtse jongeren. 

Peperbollen De verdwenen engel

De verdwenen engel

Alex krijgt opdracht de kapel op de begraafplaats te restaureren. Al snel blijkt dat het pronkstuk van de kapel, een engelbeeldje van de beroemde Hamburgse steenhouwer Von der Hagen, gestolen is. 

Peperbollen Het geheim van de curryworst

Het geheim van de curryworst

Oma Leni verkoopt haar eigen currysaus die ze gemaakt heeft volgens een geheim recept van haar moeder. Ze boekt er een recordomzet mee in de buurt, maar daar is niet iedereen blij mee! 

Peperbollen Waaghalzen

Waaghalzen

Als Nina, Jessi en Luis op weg zijn naar het zwembad, rijdt Isabell een skater aan. Maar is het wel een aanrijding? 

Peperbollen Jacht op groot wild

Jacht op groot wild

Als Jessi tijdens haar werkzaamheden in de villa van Dr. Lüderich wordt weggeroepen, blijkt bij terugkeer dat er een waardevolle rinoceroshoorn is gestolen. Eerste verdachte is aannemer Lars Heyen, die zakelijk overhoop ligt m ... 

Peperbollen In het bejaardenhuis

In het bejaardenhuis

Als Nina, Max en Jessi hun maatschappelijke stage lopen in het bejaardenhuis, ontdekt Nina dat er met de medicijnen van de oudjes wordt geknoeid. 

Peperbollen Hiphop

Hiphop

Als Nina en Jessi het jeugdhonk bezoeken, voelt Jessi zich gelijk aangetrokken tot Chuoc, die actie voert om het Jeugdhonk open te houden maar het pand ook gebruikt om gestolen waar op te slaan. 

Peperbollen Alarm op school

Alarm op school

Schoolhoofd Schröder-Hartmann krijgt anonieme dreigbrieven en er gebeuren gekke dingen op school. De Peperbollen gaan uitzoeken wie de dader is. Is het de geschorste Nolan of toch iemand anders? 

Peperbollen Dakloos

Dakloos

Max en Nina zijn nog in Hamburg, de rest is verhuisd naar Afrika, maar er komen twee nieuwe kinderen in het Theehuis - Jessi en Luis. Als Jessi getuige is van mishandeling van een zwerver, begint de eerste zaak van de nieuwe Pe ... 

Peperbollen Hortensiasnoeiers

Hortensiasnoeiers

Antonio doet mee aan de verkiezing voor de mooiste schooltuin van Hamburg en Maria heeft als verrassing hortensia's voor hem gekocht. Dan blijkt dat iemand alle bloemen uit de planten heeft geknipt. Antonio doet mee aan de verk ... 

Peperbollen Een zaak voor de gentleman

Een zaak voor de gentleman

Het geldkistje met de opbrengst van een inzameling is gestolen en Matteo wordt verdacht door iemand van het schoolbestuur. Het geldkistje met de opbrengst van een inzameling is gestolen en Matteo wordt verdacht door iemand van ... 

Peperbollen Sneakerkoorts

Sneakerkoorts

De Peperbollen krijgen bij toeval het gestolen prototype in handen van de nieuwste sneakers van een populair merk. Zit de nepmerkenmaffia hier achter of is de dader een eenling? 

Peperbollen Brand in de BSO

Brand in de BSO

Bij een brand in de BSO, komt Lene bijna om het leven. Dan blijkt de brand aangestoken te zijn. Kunnen de Peperbollen achterhalen wie de dader is? 

Peperbollen Nina's geheim

Nina's geheim

Emma en Nina worden beroofd door een meisje. Als ze haar opsporen blijkt dat de moeder depressief is en niet in staat om een gezin te runnen. Gelukkig grijpt Jan op tijd in en kunnen de vier vrienden aan het slot de Peperbollen ... 

Peperbollen Een nieuw team

Een nieuw team

Emma en Sophie Krogmann komen met hun ouders aan in Hamburg en leren al snel Themba, Lina en Rasmus kennen. Als Emma twee sigarettensmokkelaars betrapt, vormen de vijf al snel een hecht Peperbollen-team. 

Peperbollen Uit varen

Uit varen

Als Lina en Rasmus achter de rug van Jan om een zeiltochtje maken in een zeldzame Olympiajol, wordt hun bootje prompt gestolen. Toevallig komen ze zo in aanraking met een criminele antiekhandelaar. Rasmus en Themba vechten hun ... 

Peperbollen Spinnenweb

Spinnenweb

Als Max een aanrijding krijgt met drugsdealer Dragan, komt hij in de problemen. Emma, Nina en Henri helpen hem en Dragan wordt opgepakt. Maar een nieuw Peperbollen-team blijkt nog een stap te ver. 

Peperbollen Alle begin is moeilijk

Alle begin is moeilijk

Sophie, Rasmus, Lina en Themba maken een wereldreis, Emma blijft alleen achter. Henri, het neefje van Jan, komt logeren bij Emma. Nina Pellicano is nieuw op school. Max is een klasgenoot. Een nieuw team is in de maak: Emma, Hen ... 

Peperbollen Kofferbackpuppy's

Kofferbackpuppy's

Op weg naar hondentraining betrapt Emma een man die een doos met puppy's wil verdrinken. Zo komen de Peperbollen op het spoor van twee Oost-Europese handelaren in kofferbakpuppy's. 

Peperbollen Zware jongens

Zware jongens

Als Themba's geld voor een nieuwe microscoop in de pauze in het leslokaal wordt gestolen, komen de Peperbollen op het spoor van een clubje jongens die meisjes online geld aftroggelen. 

Peperbollen Bruiloft in gevaar

Bruiloft in gevaar

Op de trouwdag van Sven en Lene zijn Rasmus en Themba getuige van een diefstal op een bouwterrein en komen ze in grote problemen, waardoor niet alleen zij maar ook de bruiloft ernstig in gevaar komen. 

Peperbollen Geruchtenmolen

Geruchtenmolen

De wiskundelerares wordt door Sophie betrapt als ze in de pauze uit de tas van een leerling een mobieltje pakt. Vrijwel direct gonzen er geruchten op school dat ze het mobieltje wilde stelen, en al snel komen er belastende film ... 

Peperbollen Afscheid doet pijn

Afscheid doet pijn

Nina moet met haar familie mee naar Italië. Het afscheid van Max en haar vrienden valt haar zwaar. Maar dan wordt Niklas vals beschuldigd van zakkenrollen en moeten de Peperbollen in actie komen. 

Peperbollen Autobrandstichters

Autobrandstichters

Dalu wil Gabi en Themba verrassen met de nieuwe taxi die hij buiten hun medeweten heeft aangeschaft. Maar dan blijkt dat vandalen de auto in brand hebben gestoken en dat Dalu heeft verzuimd de auto te verzekeren. 

Peperbollen Cijferstress

Cijferstress

Jessi heeft veel moeite met het accepteren van nieuwe Peperbollen, maar als haar Chinese klasgenootje Jiao de druk van haar schoolwerk, ballet en cello spelen niet meer aan kan en wegloopt, draait ze bij. 

Peperbollen Een gevaarlijke tegenstander

Een gevaarlijke tegenstander

Anton wordt op een gemene manier vals beschuldigd door een jongetje dat zich in de steek gelaten voelt door zijn rijke en altijd drukke ouders. De beschuldigingen gaan zover dat niemand meer in Antons onschuld gelooft en hij va ... 

Peperbollen Ceyda's geheim

Ceyda's geheim

Ceyda is stikzenuwachtig voor haar dictee Duits. Zo erg zelfs dat ze een gestolen dictee koopt van Dennis, een foute gast. Hij heeft het van Joost, die het weer heeft gekregen van Helene. Zij is verliefd op Joost en de dochter ... 

Peperbollen Verknipte liefde

Verknipte liefde

Vlak voor de modewedstrijd op school blijkt dat alle ingezonden kledingstukken vernield zijn, behalve het jurkje van Sophie. Zij wordt dan ook gelijk door de hele school verdacht. Alleen Lukas lijkt Sophie te steunen. 

Peperbollen Vals geld

Vals geld

Robin, een oude bekende van Niklas uit het kindertehuis, zit zwaar in de problemen. Hij en z'n moeder wonen in bij een valsemunter, die Robin schaamteloos misbruikt om z'n valse geld in omloop te brengen. Niklas komt erachter, ... 

Peperbollen Campingvrienden

Campingvrienden

Niklas is bang. Hij woont met z'n moeder op een camping en ineens wordt zij van diefstal verdacht. Gelukkig helpen de Peperbollen uitzoeken wie de ware dief is.