Peperbollen

Hilke Blum runt de Kledinginzameling voor vluchtelingen. Als ze op een ochtend bij haar winkeltje komt, blijkt dat er ingebroken is en is de nieuwe zending kleding uit een dure buurt in Hamburg gestolen. De Peperbollen, die wel eens meehelpen, nemen direct het onderzoek op zich.
Peperbollen Viskoppen

Viskoppen

De viskraam van Sven wordt vernield, vermoedelijk door een stel hooligans. Kira gaat op eigen houtje achter hen aan. 

Peperbollen Zwembadhelden

Zwembadhelden

De Peperbollen proberen de diefstal van een partij levensgevaarlijk chloorgas uit het plaatselijke zwembad op te lossen. 

Peperbollen Diploma tot elke prijs

Diploma tot elke prijs

Martin wordt gechanteerd met een filmpje dat in scene is gezet. Hij wordt geschorst en lijkt aan het kortste eind te trekken, maar dan komen de Peperbollen in actie. 

Peperbollen De oude vrouw

De oude vrouw

Tayo en Femi vinden een zieke oude vrouw op straat, die niet meer weet waar ze woont. Ze nemen haar mee naar het hoofdkwartier. De Peperbollen proberen te achterhalen wie de mysterieuze vrouw is. 

Peperbollen Het wonderkind

Het wonderkind

De twaalfjarige Koreaanse pianist Kim Soo-Ri komt naar Hamburg om een concert te geven en Nena zoekt hem op bij de repetities. Als Kim wordt ontvoerd laat Nena zien dat ze een echte Peperbol is. 

Peperbollen Het bendelid

Het bendelid

De nieuwe Peperbollen worden voorgesteld. Ze moeten gelijk aan de slag als ze een criminele bende op het spoor komen. 

Peperbollen De glasaalmaffia

De glasaalmaffia

De Peperbollen komen erachter dat er vanuit Hamburg jonge paling voor enorme bedragen naar Azië wordt gesmokkeld en gaan op onderzoek uit. 

Peperbollen Natuurlijk Julia

Natuurlijk Julia

Er komt een nieuwe leerlinge in de klas van de Peperbollen, Julia. Zij heeft een kanaal op YouTube waarop ze haar natuurzuivere, allergievrije cosmetica aanprijst. Maar als Lisa na gebruik van haar mascara een heftige allergisc ... 

Peperbollen Voor de kunst

Voor de kunst

Sam houdt zijn eerste expositie in het café. Een belangrijke galeriehouder uit New York heeft belangstelling voor zijn werk. Maar als hij de volgende dag komt kijken, zijn alle schilderijen verdwenen... 

Peperbollen Reisplezier

Reisplezier

Als Lene, Sven en Rasmus terugkomen van een weekendje uit, blijkt hun huis totaal te zijn leeggehaald. Het lijkt op het werk van een Italiaanse bende, maar het ligt toch even anders. 

Peperbollen Het blauwe jack

Het blauwe jack

Jan houdt een kledinginzameling om zijn boot, De Schipperskerk, te kunnen repareren. Dan vinden Rasmus en Lina een bedrag van 1200 euro in een jaszak. Het geld blijkt afkomstig van een overval, en de Peperbollen komen in aanrak ... 

Peperbollen De smaakversterker

De smaakversterker

Als Emma vlak voor ze op schoolreisje gaat nog even wat te eten haalt bij de kruidenier op de hoek, blijkt er iets ernstig mis te zijn met haar yoghurtje en belandt ze in het ziekenhuis. 

Peperbollen Het zilveren gebit

Het zilveren gebit

Als Sophie een beugel aangemeten krijgt die niet vergoed wordt, rijzen er al snel vragen over de betrouwbaarheid van de tandarts. De Peperbollen zijn een nieuwe zaak op het spoor. 

Peperbollen Intelligentie te koop

Intelligentie te koop

Als Lina naar haar klasgenootje Solveig gaat om te werken aan een presentatie voor school, reageert Solveig wel erg vreemd. Als ze zelfs flauwvalt, belandt ze in het ziekenhuis. Dan blijkt dat Solveig pillen slikt om beter te k ... 

Peperbollen Vervuilde aarde

Vervuilde aarde

Als Feline bij het uitlaten een bouwterrein oploopt, reageert de ploegbaas wel erg paniekerig en spuit Feline schoon met ontsmettingsmiddel. Thuis wordt Feline toch ziek en moet naar de... 

Peperbollen Hoofdgerecht: slang

Hoofdgerecht: slang

Als Jessie een interview heeft met een beroemde dierenactivist, ontdekt Max dat deze een beschermde slangensoort naar een chique restaurant smokkelt. Als Jessie een interview heeft met een... 

Peperbollen In de container

In de container

Nina is steeds haar tekst kwijt tijdens de repetities van het schooltoneelstuk en wordt vervangen door Corinna. Maar na het eten van een muffin moet Corinna ziek afhaken, en beschuldigt ze Nina van vergiftiging. Een nieuwe zaak ... 

Peperbollen Geocashen

Geocashen

Als Luis en Jessi samen gaan geocachen, komen ze uit op een verlaten fabrieksterrein waar twee louche figuren net bezig zijn om illegaal schroot op te halen. Luis en Jessi worden opgesloten in een kelder. 

Peperbollen Gevaar van rechts

Gevaar van rechts

Als Matteo plotseling wil verhuizen naar zijn oma in Italië blijkt hij bedreigd te zijn door Lennart, een klasgenoot van Max, Jessi en Nina, die zich heeft aangesloten bij een groep extreem rechtse jongeren. 

Peperbollen De verdwenen engel

De verdwenen engel

Alex krijgt opdracht de kapel op de begraafplaats te restaureren. Al snel blijkt dat het pronkstuk van de kapel, een engelbeeldje van de beroemde Hamburgse steenhouwer Von der Hagen, gestolen is. 

Peperbollen Het geheim van de curryworst

Het geheim van de curryworst

Oma Leni verkoopt haar eigen currysaus die ze gemaakt heeft volgens een geheim recept van haar moeder. Ze boekt er een recordomzet mee in de buurt, maar daar is niet iedereen blij mee! 

Peperbollen Waaghalzen

Waaghalzen

Als Nina, Jessi en Luis op weg zijn naar het zwembad, rijdt Isabell een skater aan. Maar is het wel een aanrijding? 

Peperbollen Jacht op groot wild

Jacht op groot wild

Als Jessi tijdens haar werkzaamheden in de villa van Dr. Lüderich wordt weggeroepen, blijkt bij terugkeer dat er een waardevolle rinoceroshoorn is gestolen. Eerste verdachte is aannemer Lars Heyen, die zakelijk overhoop ligt m ... 

Peperbollen In het bejaardenhuis

In het bejaardenhuis

Als Nina, Max en Jessi hun maatschappelijke stage lopen in het bejaardenhuis, ontdekt Nina dat er met de medicijnen van de oudjes wordt geknoeid. 

Peperbollen Hiphop

Hiphop

Als Nina en Jessi het jeugdhonk bezoeken, voelt Jessi zich gelijk aangetrokken tot Chuoc, die actie voert om het Jeugdhonk open te houden maar het pand ook gebruikt om gestolen waar op te slaan. 

Peperbollen Alarm op school

Alarm op school

Schoolhoofd Schröder-Hartmann krijgt anonieme dreigbrieven en er gebeuren gekke dingen op school. De Peperbollen gaan uitzoeken wie de dader is. Is het de geschorste Nolan of toch iemand anders? 

Peperbollen Dakloos

Dakloos

Max en Nina zijn nog in Hamburg, de rest is verhuisd naar Afrika, maar er komen twee nieuwe kinderen in het Theehuis - Jessi en Luis. Als Jessi getuige is van mishandeling van een zwerver, begint de eerste zaak van de nieuwe Pe ... 

Peperbollen Hortensiasnoeiers

Hortensiasnoeiers

Antonio doet mee aan de verkiezing voor de mooiste schooltuin van Hamburg en Maria heeft als verrassing hortensia's voor hem gekocht. Dan blijkt dat iemand alle bloemen uit de planten heeft geknipt. Antonio doet mee aan de verk ... 

Peperbollen Een zaak voor de gentleman

Een zaak voor de gentleman

Het geldkistje met de opbrengst van een inzameling is gestolen en Matteo wordt verdacht door iemand van het schoolbestuur. Het geldkistje met de opbrengst van een inzameling is gestolen en Matteo wordt verdacht door iemand van ... 

Peperbollen Sneakerkoorts

Sneakerkoorts

De Peperbollen krijgen bij toeval het gestolen prototype in handen van de nieuwste sneakers van een populair merk. Zit de nepmerkenmaffia hier achter of is de dader een eenling? 

Peperbollen Brand in de BSO

Brand in de BSO

Bij een brand in de BSO, komt Lene bijna om het leven. Dan blijkt de brand aangestoken te zijn. Kunnen de Peperbollen achterhalen wie de dader is? 

Peperbollen Nina's geheim

Nina's geheim

Emma en Nina worden beroofd door een meisje. Als ze haar opsporen blijkt dat de moeder depressief is en niet in staat om een gezin te runnen. Gelukkig grijpt Jan op tijd in en kunnen de vier vrienden aan het slot de Peperbollen ... 

Peperbollen Een nieuw team

Een nieuw team

Emma en Sophie Krogmann komen met hun ouders aan in Hamburg en leren al snel Themba, Lina en Rasmus kennen. Als Emma twee sigarettensmokkelaars betrapt, vormen de vijf al snel een hecht Peperbollen-team. 

Peperbollen Uit varen

Uit varen

Als Lina en Rasmus achter de rug van Jan om een zeiltochtje maken in een zeldzame Olympiajol, wordt hun bootje prompt gestolen. Toevallig komen ze zo in aanraking met een criminele antiekhandelaar. Rasmus en Themba vechten hun ... 

Peperbollen Spinnenweb

Spinnenweb

Als Max een aanrijding krijgt met drugsdealer Dragan, komt hij in de problemen. Emma, Nina en Henri helpen hem en Dragan wordt opgepakt. Maar een nieuw Peperbollen-team blijkt nog een stap te ver. 

Peperbollen Alle begin is moeilijk

Alle begin is moeilijk

Sophie, Rasmus, Lina en Themba maken een wereldreis, Emma blijft alleen achter. Henri, het neefje van Jan, komt logeren bij Emma. Nina Pellicano is nieuw op school. Max is een klasgenoot. Een nieuw team is in de maak: Emma, Hen ... 

Peperbollen Kofferbackpuppy's

Kofferbackpuppy's

Op weg naar hondentraining betrapt Emma een man die een doos met puppy's wil verdrinken. Zo komen de Peperbollen op het spoor van twee Oost-Europese handelaren in kofferbakpuppy's. 

Peperbollen Zware jongens

Zware jongens

Als Themba's geld voor een nieuwe microscoop in de pauze in het leslokaal wordt gestolen, komen de Peperbollen op het spoor van een clubje jongens die meisjes online geld aftroggelen. 

Peperbollen Bruiloft in gevaar

Bruiloft in gevaar

Op de trouwdag van Sven en Lene zijn Rasmus en Themba getuige van een diefstal op een bouwterrein en komen ze in grote problemen, waardoor niet alleen zij maar ook de bruiloft ernstig in gevaar komen. 

Peperbollen Geruchtenmolen

Geruchtenmolen

De wiskundelerares wordt door Sophie betrapt als ze in de pauze uit de tas van een leerling een mobieltje pakt. Vrijwel direct gonzen er geruchten op school dat ze het mobieltje wilde stelen, en al snel komen er belastende film ... 

Peperbollen Afscheid doet pijn

Afscheid doet pijn

Nina moet met haar familie mee naar Italië. Het afscheid van Max en haar vrienden valt haar zwaar. Maar dan wordt Niklas vals beschuldigd van zakkenrollen en moeten de Peperbollen in actie komen. 

Peperbollen Autobrandstichters

Autobrandstichters

Dalu wil Gabi en Themba verrassen met de nieuwe taxi die hij buiten hun medeweten heeft aangeschaft. Maar dan blijkt dat vandalen de auto in brand hebben gestoken en dat Dalu heeft verzuimd de auto te verzekeren. 

Peperbollen Cijferstress

Cijferstress

Jessi heeft veel moeite met het accepteren van nieuwe Peperbollen, maar als haar Chinese klasgenootje Jiao de druk van haar schoolwerk, ballet en cello spelen niet meer aan kan en wegloopt, draait ze bij. 

Peperbollen Een gevaarlijke tegenstander

Een gevaarlijke tegenstander

Anton wordt op een gemene manier vals beschuldigd door een jongetje dat zich in de steek gelaten voelt door zijn rijke en altijd drukke ouders. De beschuldigingen gaan zover dat niemand meer in Antons onschuld gelooft en hij va ... 

Peperbollen Ceyda's geheim

Ceyda's geheim

Ceyda is stikzenuwachtig voor haar dictee Duits. Zo erg zelfs dat ze een gestolen dictee koopt van Dennis, een foute gast. Hij heeft het van Joost, die het weer heeft gekregen van Helene. Zij is verliefd op Joost en de dochter ... 

Peperbollen Verknipte liefde

Verknipte liefde

Vlak voor de modewedstrijd op school blijkt dat alle ingezonden kledingstukken vernield zijn, behalve het jurkje van Sophie. Zij wordt dan ook gelijk door de hele school verdacht. Alleen Lukas lijkt Sophie te steunen. 

Peperbollen Vals geld

Vals geld

Robin, een oude bekende van Niklas uit het kindertehuis, zit zwaar in de problemen. Hij en z'n moeder wonen in bij een valsemunter, die Robin schaamteloos misbruikt om z'n valse geld in omloop te brengen. Niklas komt erachter, ... 

Peperbollen Campingvrienden

Campingvrienden

Niklas is bang. Hij woont met z'n moeder op een camping en ineens wordt zij van diefstal verdacht. Gelukkig helpen de Peperbollen uitzoeken wie de ware dief is. 

Peperbollen Munitie

Munitie

Op de dag van de bruiloft van Alex en Isabel gaat alles mis. Luis komt in de handen van wapenhandelaars terecht en Anton en Errol worden beschuldigd van terroristische activiteiten. Kunnen de Peperbollen zich uit deze netelige ... 

Peperbollen Vergiftigd

Vergiftigd

Feline, de hond van Luis, heeft in het park een gehaktbal gegeten. Er blijkt rattengif in te zitten en Feline haalt het maar net. De Peperbollen zijn vastbesloten om de dader te vinden. Even lijkt het erop dat dat gelukt is, ma ... 

Peperbollen Doorgestoken kaart

Doorgestoken kaart

De Peperbollen moedigen Jessi aan tijdens haar klimtraining. Na afloop van de training maakt Niklas foto's van haar, met op de achtergrond een verdachte criminele handeling van wat later de sportmaffia blijkt te zijn. Die komen ... 

Peperbollen Liefde maakt blind

Liefde maakt blind

Niklas wordt ervan verdacht van diefstal tijdens een feestje. Gelukkig weten de andere Peperbollen dat hij onschuldig is. Intussen wordt Ceyda verliefd op Ivo. Niklas zegt dat Ivo achter de diefstallen zit. Maar kan hij de Pepe ... 

Peperbollen De rem erop

De rem erop

Een jongen op school verkoopt een remschijf aan Till die hij uit de fietsenwinkel van zijn oom heeft gestolen. Als Till zijn broer er een ongeluk mee krijgt blijkt het een slechte kopie te zijn uit China en gaan de Peperbollen ... 

Peperbollen Eindelijk bruiloft

Eindelijk bruiloft

Terwijl de voorbereidingen voor de bruiloft van Isabell en Alex in volle gang zijn, wordt er in het Hoofdkwartier ingebroken. De Peperbollen proberen de zaak op te lossen zonder dat het bruidspaar er iets van merkt. 

Peperbollen In de rechtbank

In de rechtbank

Ramin en Stella gaan voor school een rechter interviewen. Terwijl ze in de rechtbank zijn worden ze gegijzeld door een wanhopige vader die zijn dochter niet meer mag zien. 

Peperbollen Wisseltruc

Wisseltruc

Pinja botst per ongeluk tegen een boef aan waarbij hun telefoons verwisseld worden. Op zijn telefoon blijkt bewijs voor een inbraak te staan. Als Pinja dan ontvoerd wordt moeten de Peperbollen ingrijpen. 

Peperbollen Flessenpost

Flessenpost

Als blijkt dat een man in de haven een paar paarden zomaar wil laten slachten, gaan de kinderen samenwerken om de dieren te bevrijden. In een fles wordt ook nog eens een geheime boodschap gevonden van een andere groep kinderen ... 

Peperbollen Bommetje

Bommetje

Een stel tieners maken zelf bommen en blazen dingen op, waarvan ze de filmpjes online zetten. Als Till's hond gewond raakt daarbij, gaan de Peperbollen op zoek naar de daders. 

Peperbollen Bootdiefstal

Bootdiefstal

Bij de bootopslag wordt het jacht van een klant gestolen. De verzekering wil niet betalen en Erols broodwinning staat op het spel. 

Peperbollen Kinderspel

Kinderspel

De Peperbollen zijn op zoek naar gestolen kinderwagens. Dan verdwijnt Niklas' moeder Janin. Is er een verband? 

Peperbollen In de vlindertuin

In de vlindertuin

Bij een roofoverval worden waardevolle insecten gestolen. Till wordt verdacht en Stella moet alleen op onderzoek uit. Welke rol speelt een nieuwsgierige oude dame in deze zaak? 

Peperbollen Een raam op het plein

Een raam op het plein

Een groepje kinderen voorkomt de diefstal van een kostbaar medicijn uit een ziekenhuis. 

Peperbollen Een nacht in het museum

Een nacht in het museum

Een klasgenootje daagt Jale uit om een nacht in het museum te slapen. Diezelfde nacht willen dieven hun slag slaan in het museum. Als Jale opgesloten komt te zitten, moet ze de andere Perbollen inschakelen om alles weer goed te ... 

Peperbollen Uitgezet

Uitgezet

Iemand heeft stiekem een pakje cocaïne in het huis gelegd van een buitenlandse familie. Hierdoor dreigt de familie het land te worden uitgezet. De Peperbollen proberen een verblijfsvergunning voor ze te regelen door uit te zoe ... 

Peperbollen De superhelden

De superhelden

Waarin onze vrienden samen met twee 'superhelden' een verzekeringsfraudezaak oplossen. 

Peperbollen Gestolen kunst

Gestolen kunst

De moeder van Ramin en Jale komt onterecht in de gevangenis terecht. Iedereen doet zijn best om de waarheid boven water te halen, maar als Till ontvoerd wordt, loopt het bijna uit de hand. 

Peperbollen Störtebeckers schedel

Störtebeckers schedel

De feestelijke heropening van Theehuis Krogmann wordt wreed verstoord als een dief het theehuis binnenvlucht en inspecteur Von Ütrecht vervolgens alle gasten urenlang verhoort, omdat de roemruchte Störtebecker-schedel uit het ... 

Peperbollen De roze diamant

De roze diamant

Alice is getuige als twee juwelendieven een overval op veilinghuis Modick plannen. Ze willen een unieke roze diamant stelen. Kunnen de Peperbollen de diefstal voorkomen? 

Peperbollen De vader van Tom

De vader van Tom

De Peperbollen helpen een jongen die door zijn vader wordt mishandeld. 

Peperbollen Eigen goal

Eigen goal

Als Themba in de halve finale van het schoolvoetbal geheel ten onrechte een strafschop mee krijgt, schiet hij de bal bewust naast, tot grote woede van de fans en de vader van de keeper. Maar dan blijkt de broer van de keeper aa ... 

Peperbollen Van de ratten besnuffeld

Van de ratten besnuffeld

Het café van de Goldmans wordt door een onbekende zo besmeurd en vernield dat de Voedsel- en Warenautoriteit zelfs dreigt de tent te sluiten. De Peperbollen proberen uit te vinden wie hierachter zit. 

Peperbollen De geur van rozen

De geur van rozen

Onze vrienden van de Peperbollen gaan de strijd aan met een handelaar in illegaal tropisch hout.