Nelli en Nora

Het waait erg hard vandaag, Nelli en Nora zijn aan het strand. Het is nog best een flinke onderneming om thuis te komen met die harde wind. Gelukkig worden ze geholpen door de schaapjes.
Nelli en Nora Sneeuw flurry

Sneeuw flurry

Het heeft gesneeuwd en de was van Mevrouw Flurry is helemaal bevroren, als Meneer Flurry de voordeur dichtslaat valt alle sneeuw van hun dak. De voordeur raakt geblokkeerd en de meisjes helpen Mevrouw Flurry om de weg weer vrij ... 

Nelli en Nora Nachtelijke zon

Nachtelijke zon

Boer Jos heeft een cadeautje voor de camping. Het zijn solarlichtjes die opladen in de zon, zodat de zon ook 's nachts schijnen kan. Nelli en Nora mogen ze neerzetten. 

Nelli en Nora Stormachtige zeemeeuwen

Stormachtige zeemeeuwen

Het stormt buiten, het gezin gaat naar het strand. De zeehonden schuilen op het strand voor de storm, ze zijn erg gelukkig op het zand. Tot de zeemeeuwen ze lastig beginnen te vallen. 

Nelli en Nora Het schaduwkasteel

Het schaduwkasteel

De meisjes spelen met zonsondergang op het strand. Hun zandkastelen werpen een schaduw op het zand, ze gaan een schaduwkasteel bouwen waar een prinses in kan wonen. 

Nelli en Nora Lentesneeuw

Lentesneeuw

De winter is bijna voorbij, er is zelfs al een boompje met nieuwe bladeren eraan. Als het begint te sneeuwen proberen de meisjes de blaadjes warm te houden. Maar is het eigenlijk wel sneeuw? 

Nelli en Nora Nelli's haar

Nelli's haar

Het is erg vochtig buiten, de krullen van papa en Nelli lijken wel ontploft. Nora probeert een manier te vinden om Nelli's haar weer in model te krijgen. 

Nelli en Nora Kitesurfen

Kitesurfen

Het waait erg hard en het gezin gaat naar het strand. Ze hebben vier vliegers meegenomen. Als ze die aan het boogyboard vastmaken dan kunnen ze kitesurfen! 

Nelli en Nora Zonnige brillen

Zonnige brillen

Het is erg zonnig vandaag, zonder zonnebril kun je niet naar buiten. Gelukkig heeft mama hele mooie zonnebrillen met gekleurde glazen, de wereld krijgt er een ander kleurtje door. 

Nelli en Nora Alles praat

Alles praat

Er komt een nieuw gezin aan op de camping, hun dochter lijkt niet te willen praten. De omgeving praat des te meer, tot het meisje ook begint te praten. Maar ze is totaal onverstaanbaar. 

Nelli en Nora Onweer!

Onweer!

Vandaag komt Woef een dagje spelen. Als het begint te onweren wordt hij heel erg bang. De meisjes bedenken een manier om hem gerust te stellen. 

Nelli en Nora Nora's plantje

Nora's plantje

De meisjes krijgen een plantje van mevrouw Bonner, ze mogen het zelf verzorgen en planten. Nelli vindt al gauw een mooi plekje, Nora is er langer naar op zoek. 

Nelli en Nora Mistige dierentuin

Mistige dierentuin

Het is koud buiten en binnen zijn de ramen beslagen. Nelli en Nora tekenen dieren op de ramen, het lijkt van buiten wel een dierentuin! 

Nelli en Nora Zonnige plekjes

Zonnige plekjes

De zon schijnt en straalt zonnige plekjes tevoorschijn. Op elk plekje is wel iets speciaals te vinden. En als het er niet te vinden valt, dan maken de meisjes er zelf iets speciaals van. 

Nelli en Nora Zonsondergang-picknick

Zonsondergang-picknick

Het is windstil en de zonsondergang is prachtig, het gezin gaat picknicken op een mooie plek om de zonsondergang te kunnen zien. Alleen zijn er overal muggen! Of toch niet overal? 

Nelli en Nora Boer kerstman

Boer kerstman

Nelli en Nora zien de Kerstman rijden, op een traktor. Het is heel gek want het is nog lang geen kerstmis. Als het uiteindelijk Boer Jos blijkt te zijn, zijn ze er toch nog niet helemaal zeker... 

Nelli en Nora Oogstfeest

Oogstfeest

Boer Jos oogst al het voedsel van het land, het is zoveel dat hij niet weet of hij alles wel bewaren kan. Nelli en Nora hebben een geweldig idee, ze willen een feestje houden met al het voedsel van Boer Jos. Een oogstfeest! 

Nelli en Nora Muziek show

Muziek show

Iedereen is binnen vandaag, het is buiten te warm. Uit alle caravans klinkt muziek, de meisjes dansen op alle verschillende stijlen. En als ze circusmuziek horen bedenken ze er acts bij. 

Nelli en Nora Maansverduisteringzzz

Maansverduisteringzzz

De hele camping is uitgelopen om de maansverduistering te bekijken. Midden op het veld zitten ze in stoeltjes onder een dekentje. Alleen is het zo laat dat het lastig is om wakker te blijven. 

Nelli en Nora Flitsdans

Flitsdans

Het bliksemt buiten, de stroom valt uit. De flitsen die de kamer verlichten brengen Nelli en Nora op een idee. Bij elke flits nemen ze een andere pose aan. Jammer genoeg gaat het licht snel weer aan. 

Nelli en Nora Bevroren

Bevroren

Het heeft gevroren, de meisjes gaan sleeën met vader. Verderop horen ze eendjes kwaken, ze proberen te zwemmen maar de vijver is bevroren. 

Nelli en Nora Rotsmeer redding

Rotsmeer redding

De meisjes spelen aan het strand met Vincent, ze spelen met hun visnetje in een rotsmeertje. Ze zijn bang dat door de zon het water uit het kleine meertje verdampt. De meisjes spelen aan het strand met Vincent, ze spelen met hu ... 

Nelli en Nora Zandmonsters

Zandmonsters

De meisjes gaan vandaag naar het strand, het is er erg gezellig want bijna iedereen is er. Als ze zich hebben ingesmeerd gaat de rest ineens weg, het zou gaan regenen zeggen ze. De meisjes gaan vandaag naar het strand, het is e ... 

Nelli en Nora Windmolenmeisje

Windmolenmeisje

Het waait, de windmolen bij buurman Tom draait op volle toeren. Nora heeft ook een windmolen, als het hard waait wordt ze net zo snel als haar molen. Het waait, de windmolen bij buurman Tom draait op volle toeren. Het is een ma ... 

Nelli en Nora Te warm

Te warm

Het is vreselijk benauwd vandaag, de meisjes kunnen nergens afkoelen. Ze zouden willen dat het eindelijk eens ging regenen. Maar regen kun je ook zelf maken! 

Nelli en Nora Sneeuwhuis

Sneeuwhuis

Het is koud buiten, er valt zelfs wat sneeuw. De meisjes willen van alles bouwen maar helaas ligt er niet genoeg sneeuw. Als ook nog de zon tevoorschijn komt, willen ze de sneeuw het liefst bewaren. Het is koud buiten, er valt ... 

Nelli en Nora Zonnevlekjes

Zonnevlekjes

Het hele kampeerveld ligt bezaaid met paardenbloemen. Nelli en Nora maken kettingen en ander moois van de bloemen. Wanneer ze de volgende dag wakker worden zijn de bloemen weg. Het hele kampeerveld ligt bezaaid met paardenbloem ... 

Nelli en Nora Stilte voor de storm

Stilte voor de storm

Er is een storm op komst, het speelveld ligt bezaaid met spulletjes van alle campingbewoners. Nelli en Nora besluiten alles op te gaan ruimen voordat de storm losbarst. 

Nelli en Nora Warm hondje

Warm hondje

Het is een stranddag vandaag, op het strand loopt een hondje rond. Nelli en Nora mogen met hem spelen. Als hij het warm krijgt geven ze hem te drinken. 

Nelli en Nora Regendans

Regendans

Het is een dag met veel buien, de wormen wiebelen ervan. De schapen schudden met hun vacht en de meeuw wappert met zijn vleugels. Ze maken allemaal een andere regendans. 

Nelli en Nora Caravan-mobiel

Caravan-mobiel

Nora en Olivier hebben zelf een telefoon gemaakt, de verbinding is alleen slecht omdat het gaat hagelen en er een vogel op de lijn zit. Dan bedenken ze een grote oplossing Nora en Olivier hebben zelf een telefoon gemaakt, de ve ... 

Nelli en Nora Als een boom breekt

Als een boom breekt

Het waait ongelooflijk buiten, Nelli en Nora doen alsof de caravan een ruimteschip is. Dan klinkt er buiten een harde knal, als de wind is gaan liggen gaan ze met papa op onderzoek uit. 

Nelli en Nora Spoor van sneeuw

Spoor van sneeuw

Het heeft gesneeuwd, er staan voetstappen in de sneeuw. Van mensen en van beestjes, en misschien wel van een monster? 

Nelli en Nora Maanpad

Maanpad

Het is volle Maan buiten en mevrouw Bonner zoekt naar Morris. De Maan verlicht een pad het bos in, de meisjes en mevrouw Bonner volgen het pad en vinden Morris terug. 

Nelli en Nora Familiefoto

Familiefoto

Nora en Nelli maken foto 

Nelli en Nora Schip ahoy

Schip ahoy

Het is vochtig buiten, er ligt dauw en de lucht zit vol met druppels. Als de meisjes naar mevrouw Bonner lopen met een krant, wordt deze al gauw kleddernat. Gelukkig kun je knutselen met kranten. 

Nelli en Nora Opstaan koetjes!

Opstaan koetjes!

Het is een mooie dag, er staan koetjes in de wei. Als ze gaan liggen dan komt er misschien wel regen. Nelli en Nora willen dat de koetjes gaan staan anders neemt papa ze vast niet mee naar het strand. Het is een mooie dag, er s ... 

Nelli en Nora Lenteschaapjes

Lenteschaapjes

Het is lente en erg warm buiten. Moeder knipt het haar van vader en de meisjes gaan naar buiten zonder jasje aan. De schapen in de wei hebben het erg warm, maar ze kunnen hun jasje niet zelf uitdoen. 

Nelli en Nora Regendruppelmuziek

Regendruppelmuziek

Het regent, de druppels maken muziek. Als het stopt met regenen maken Nelli en Nora hun eigen muziek met restjes regendruppels. 

Nelli en Nora Vieze wind

Vieze wind

Het is een prachtige dag, alleen neemt de wind een heel vies geurtje mee vandaag. Boer Jos is zijn land aan het bemesten, de zusjes bedenken een oplossing voor de vieze geur. 

Nelli en Nora Ingevroren

Ingevroren

Het heeft buiten gevroren, het is glad en Nelli en Nora komen maar moeilijk vooruit. Mevrouw Bonner durft zelfs niet naar de winkel, gelukkig is er bij de meisjes thuis genoeg te eten. Het heeft buiten gevroren, het is glad en ... 

Nelli en Nora Één laars uit

Één laars uit

Het is modderig buiten, de laars van Olivier blijft achter in de modderpoel. En al snel ziet iedereen er zelf uit als een modderpoel. 

Nelli en Nora Weggewaaid

Weggewaaid

Het waait erg hard, de kleren waaien van de waslijn en als het ook nog begint te regenen wordt het zelfs lastig om een paraplu vast te houden. 

Nelli en Nora Verkouden in bed

Verkouden in bed

Nelli is verkouden, ze mag niet naar buiten. Nora vindt het maar saai zonder haar grote zus, maar daar bedenkt ze snel wat op. 

Nelli en Nora Regenbogen

Regenbogen

Het regent de hele dag, de planten verdrinken bijna. Gelukkig komt er na de regen een regenboog tevoorschijn. Met alle kleuren op de camping maken Nelli en Nora zelf nog meer regenbogen. 

Nelli en Nora Verdwaald in de mist

Verdwaald in de mist

Het is erg mistig vandaag, de meiden zoeken buiten naar de schommels. Ze kunnen hun weg vinden door goed naar alle geluiden te luisteren. 

Nelli en Nora Verschaapertje

Verschaapertje

Het is vandaag zonnig en bewolkt tegelijk. De wolken spelen verstoppertje met de zon. Toch is het een stranddag, maar de weg naar het strand wordt geblokkeerd door schapen. 

Nelli en Nora Gevallen wolk

Gevallen wolk

Er valt een wolk uit de lucht, Nelli en Nora proberen haar terug te brengen naar huis. Het wil niet echt lukken. Of is het misschien geen wolk? 

Nelli en Nora Wolken maken

Wolken maken

Het heeft gevroren, de lucht is helder. Nelli en Nora maken wolkjes met hun adem. Morris heeft het koud, ze zoeken een warm plekje voor hem. 

Nelli en Nora Nieuwe rivier

Nieuwe rivier

Het is een warme zomerdag, het heeft al heel lang niet geregend. Vandaar dat er een zielig bloempje in de tuin staat, Nelli en Nora gaan op zoek naar water. 

Nelli en Nora Plak aan de bomen

Plak aan de bomen

Het is herfst, alle blaadjes vallen van de bomen. Nelli en Nora zijn bezorgd dat de bomen het koud zullen krijgen. Ze bedenken een geweldige oplossing. 

Nelli en Nora Hete voet

Hete voet

Nelli en Nora gaan een dagje naar het strand, ze zijn alleen vergeten hun slippers aan te doen. Dat maakt het erg lastig om door het zand te lopen. 

Nelli en Nora Bij elkaar waaien

Bij elkaar waaien

Het waait erg hard vandaag, Nelli en Nora zijn aan het strand. Het is nog best een flinke onderneming om thuis te komen met die harde wind. Gelukkig worden ze geholpen door de schaapjes.