Zapplive

Zapplive is het interactieve magazine waar jij invloed hebt op de uitzending. Met bekende gasten, gadgets & trends, maffe filmpjes en te gekke spellen. Presentatie: Klaas van Kruistum en Saskia Weerstand.
Zapplive 3/3

3/3

Guus Meeuwis is te gast, hij is op zoek naar een kindermanager voor zijn nieuwe concert 'Groots Junior'. We sluiten af met POEF! 

Zapplive 2/3

2/3

Presentatrice Anne-Mar Zwart vertelt over haar programma 'Hallo ik heb kanker'. En een van de gasten moet aan het schrikdraad. 

Zapplive 1/3

1/3

YouTube bestaat 15 jaar, YouTuber Bardo Ellens en de familie Knol vertellen er alles over. En we spelen 'Ik heb nog nooit'. 

Zapplive 3/3

3/3

Julian Jordan is te gast. Hij vertelt over zijn leven als wereldberoemde dj. We kijken hoe het gaat in de Sims-wereld van Gio. We sluiten af met POEF 

Zapplive 2/3

2/3

De mystery guest maakt zichzelf bekend. Quinten Verschure vertelt alles over TikTok-zones op scholen. En er worden kijkersvragen beantwoord. 

Zapplive 1/3

1/3

We maken het eindbedrag van Zapp Your Planet bekend. Computerspel De Sims bestaat twintig jaar, Gio vertelt erover. En er is een mystery guest in de studio. 

Zapplive 3/3

3/3

Presentatrice Tatum vertelt over het nieuwe seizoen Van Vader naar Moeder. Fernando laat ons weten welke muziek dope is in 2020. We spelen weer POEF! 

Zapplive 2/3

2/3

Janouk, Sosha en Tim vertellen meer over de moord op Bruno. Wie is de beste detective? Er gaat ook een BN'er aan het schrikdraad. 

Zapplive 1/3

1/3

Zapplive in 2020! We beginnen het nieuwe jaar met De Zappdetective en we bespreken de bosbranden in Australië. Klaas en Saskia zijn er ook. 

Zapplive Zapplive

Zapplive

Wie wint de grote quiz? Wie wint de vlogcamera met de fotowedstrijd? Hoeveel geld hebben we ingezameld voor Unicef? Je ziet het in Zapplive! 

Zapplive Zapplive

Zapplive

Wow! Wat een leuke laatste uitzending van 2019! We zamelen geld in voor Unicef en spelen het spel onder spanning. Wie moet aan het schrikdraad? 

Zapplive Zapplive

Zapplive

Chef-kok Pierre is in the house! Klaas en Saskia spelen spellen met Rutger Vink, Cas en Nicole en ook acteurs van SpangaS en Brugklas. 

Zapplive Zapplive

Zapplive

Freek Vonk laat zijn schorpioen zien. Spannend! En wat is mind gym? Wouter de Jong legt het uit en vertelt over zijn nieuwe boek. 

Zapplive Zapplive

Zapplive

De gasten gaan in een gek pak een spel spelen. Freek Vonk, Tommy, Paul Sinha en Chip Charlez nemen ons mee de wildernis in met hun nieuwe song! 

Zapplive Zapplive

Zapplive

Zapplive is nog steeds in actie en zamelt geld in voor Unicef! Sterre Koning zingt haar nieuwe kerstnummer. Klaas en Saskia zijn er natuurlijk ook! 

Zapplive AFL. 123 - DEEL 3

AFL. 123 - DEEL 3

Rapper Ashafar is in tha house! Hij gaat ook optreden. Acteurs Bas en Sonia vertellen over de nieuwe Zapp serie en er wordt Poef! gespeeld. 

Zapplive AFL. 123 - DEEL 2

AFL. 123 - DEEL 2

Gio en Melanie zijn in de studio en vertellen over de nieuwe film. Hoe goed kent de tweeling elkaar? Ook moet een gast weer aan het schrikdraad. 

Zapplive AFL. 123 - DEEL 1

AFL. 123 - DEEL 1

Tim zet zich in voor de opa's en oma's in Nederland met zijn KerstKrasKaart! Er worden spellen gespeeld en presentatoren Klaas en Saskia zijn er ook. 

Zapplive AFL. 122 - DEEL 3

AFL. 122 - DEEL 3

Interactief magazine waarin jij invloed hebt op de uitzending. Met bekende gasten, gadgets & trends, maffe filmpjes en te gekke spellen. 

Zapplive AFL. 122 - DEEL 2

AFL. 122 - DEEL 2

Interactief magazine waarin jij invloed hebt op de uitzending. Met bekende gasten, gadgets & trends, maffe filmpjes en te gekke spellen. 

Zapplive AFL. 122 - DEEL 1

AFL. 122 - DEEL 1

Interactief magazine waarin jij invloed hebt op de uitzending. Met bekende gasten, gadgets & trends, maffe filmpjes en te gekke spellen. 

Zapplive AFL. 121 - DEEL 3

AFL. 121 - DEEL 3

Interactief magazine waarin jij invloed hebt op de uitzending. Met bekende gasten, gadgets en trends, maffe filmpjes en te gekke spellen. 

Zapplive AFL. 121 - DEEL 2

AFL. 121 - DEEL 2

Interactief magazine waarin jij invloed hebt op de uitzending. Met bekende gasten, gadgets en trends, maffe filmpjes en te gekke spellen. 

Zapplive AFL. 121 - DEEL 1

AFL. 121 - DEEL 1

Interactief magazine waarin jij invloed hebt op de uitzending. Met bekende gasten, gadgets en trends, maffe filmpjes en te gekke spellen. 

Zapplive AFL. 120 - DEEL 3

AFL. 120 - DEEL 3

Buddy is gek op muziek en wil zijn liefde voor muziek verspreiden in zijn programma. De gasten spelen een spel en iemand wint de fotochallenge! 

Zapplive AFL. 120 - DEEL 2

AFL. 120 - DEEL 2

Sterrin is gek op reptielen en heeft haar slang mee naar de studio. Daarnaast staat een gast weer onder spanning en bestaan de kinderrechten 30 jaar. 

Zapplive AFL. 120 - DEEL 1

AFL. 120 - DEEL 1

De jongens van Broederliefde zijn er en spelen een te gek spel. Er is een fotochallenge en onze presentatoren Klaas en Saskia zijn er ook! 

Zapplive AFL. 119 - DEEL 3

AFL. 119 - DEEL 3

Interactief magazine waarin jij invloed hebt op de uitzending. Met bekende gasten, gadgets & trends, maffe filmpjes en te gekke spellen. 

Zapplive AFL. 119 - DEEL 2

AFL. 119 - DEEL 2

Vajen en Naidjim van de musical Kinky Boots vertellen ons alles. Ergens in Nederland staat een camera en er worden te gekke spellen gespeeld. 

Zapplive AFL. 119 - DEEL 1

AFL. 119 - DEEL 1

Pierre staat in de keuken en gaat dippen. Ook Kwebbelkop, die 11 miljoen abonnees heeft, zit op de bank. En Klaas en Saskia zijn er weer. 

Zapplive AFL. 118 - DEEL 3

AFL. 118 - DEEL 3

Saskia heeft Snelle gesproken bij de MTV EMA's! Fotograaf Jasper Doest geeft tips over het fotograferen en Bruno en Tara treden op. 

Zapplive AFL. 118 - DEEL 2

AFL. 118 - DEEL 2

KNAL daar is ie al! We spelen het spel weer. De jongens van FRITS pakken het anders aan op Youtube. We steken ook een kaarsje op. 

Zapplive AFL. 118 - DEEL 1

AFL. 118 - DEEL 1

Bruno en Tara van Spangas hebben ook een ander talent en doen bij ons een primeur. Hun eigen lied! Klaas en Saskia zijn er natuurlijk ook weer. 

Zapplive AFL. 117 - DEEL 3

AFL. 117 - DEEL 3

Er staat weer een camera ergens in het land. The Boy Next Door laat zijn vette tracks horen in de studio en iemand heeft de fotochallenge gewonnen. 

Zapplive AFL. 117 - DEEL 2

AFL. 117 - DEEL 2

Acrobaten van Circus of Torment doen trucs in de uitzending. Zangeres Emma Heesters, Rick Paul van Mulligen en Teun Luijkx zitten op de bank. 

Zapplive AFL. 117 - DEEL 1

AFL. 117 - DEEL 1

Het griezelt in de uitzending! Saskia transformeert een kind om tot een mummie en Klaas stelt vragen aan de acteurs van een nieuw toneelstuk. 

Zapplive AFL. 116 - DEEL 3

AFL. 116 - DEEL 3

Rapper Leafs is ook in de uitzending en gaat optreden. De fotochallenge: wie heeft dit keer gewonnen? 

Zapplive AFL. 116 - DEEL 2

AFL. 116 - DEEL 2

Skatekeet vertelt alles over haar EK-overwinning en YouTuber Korthom zit ook op de bank. Ergens in Nederland staat een camera. Herken jij de plek? 

Zapplive AFL. 116 - DEEL 1

AFL. 116 - DEEL 1

Roosmarijn, Jard en Giorgio uit Spangas zitten op de bank. Klaas heeft scherpe vragen voor ze en Saskia heeft weer een leuke fotochallenge in petto. 

Zapplive AFL. 115 - DEEL 3

AFL. 115 - DEEL 3

Rein kun je kennen van Mainstreet, maar speelt ook in GTST. Daarnaast zingt hij zijn nieuwe nummer bij ons. Het spel Poef! wordt gespeeld. Gekkigheid! 

Zapplive AFL. 115 - DEEL 2

AFL. 115 - DEEL 2

Rapper Ginger werd bekend door The Voice en rapt ritmisch het dak van de studio eraf. Het schrikdraad is er weer! Wie staat er vandaag onder spanning? 

Zapplive AFL. 115 - DEEL 1

AFL. 115 - DEEL 1

De beperking van Redo houdt hem niet tegen: hij is een topdanser! Doe jij weer mee met de foto-opdracht? Klaas en Saskia zijn er natuurlijk ook weer. 

Zapplive Deel 3

Deel 3

Pierre heeft weer een BN-er op zijn bord. Raad jij de BN-er en weet jij waarom we NAAR DE KNOPPEN gaan in de uitzending? Je ziet het in Zapplive! 

Zapplive Deel 2

Deel 2

Ergens in Nederland staat de Zapplive camera en de gasten spelen Whiplash. Pim Muda legt uit hoe je een echte grappenmaker kunt worden. 

Zapplive Deel 1

Deel 1

Klaas en Saskia gaan snacken met Pierre en de cast van Brugklas de Musical vertelt alles over de voorstelling. Heb je de gekke foto-opdracht gezien? 

Zapplive AFL. 113 - DEEL 3

AFL. 113 - DEEL 3

Maan is er met de Club van de Lelijke Kinderen en iemand wint de fotochallenge. Ridder vertelt over zijn werk als musicalster en presentator. 

Zapplive AFL. 113 - DEEL 2

AFL. 113 - DEEL 2

De gasten spelen het spel Punten Pakken, wat een gekkigheid! Anna laat wetenschappelijke tips en tricks zien en Maan zingt de sterren van de hemel. 

Zapplive AFL. 113 - DEEL 1

AFL. 113 - DEEL 1

Te gast: Maan, wetenschapsjournalist Anna Gimbrere en acteur en presentator Ridder van Kooten. Klaas is er ook en Saskia heeft iets speciaals. 

Zapplive AFL. 112 - DEEL 3

AFL. 112 - DEEL 3

Tim en Edson van Willem Wever zijn er ook en spelen gekke spellen en quizzen. Wie heeft deze week de foto-opdracht gewonnen? 

Zapplive AFL. 112 - DEEL 2

AFL. 112 - DEEL 2

Er is een sapjesbar in de studio en het belsnelspel op locatie. De acteurs van Misfit zijn er ook. Wat hebben Janouk en Niek te maken met plastic? 

Zapplive AFL. 112 - DEEL 1

AFL. 112 - DEEL 1

Vinchenzo en Nochtli dansen en Anne-Mar en Thomas gaan deze week de strijd tegen het pesten aan. Zapplive met spellen en uiteraard Klaas en Saskia! 

Zapplive AFL. 111 - DEEL 3

AFL. 111 - DEEL 3

Youtuber FC Roelie geeft tips voor de e-divisie. Abdollah Tribak legt uit hoe een pannawedstrijd eruit ziet en we eindigen met een optreden van Rolf. 

Zapplive AFL. 111 - DEEL 2

AFL. 111 - DEEL 2

De voetjes gaan van de vloer! Rolf gaat zingen en Keizer laat met zijn danspartner al hun dansmoves zien. Daarnaast wordt er een te gek spel gespeeld. 

Zapplive AFL. 111 - DEEL 1

AFL. 111 - DEEL 1

Latin zanger Rolf Sanchez, youtuber FC Roelie, pannavoetballer Abdollah Tribak en swingende rapper Keizer zijn te gast. Een uitzending met veel beweging! 

Zapplive AFL. 110 - DEEL 3

AFL. 110 - DEEL 3

Interactief magazine waarin jij invloed hebt op de uitzending. Met bekende gasten, gadgets en trends, maffe filmpjes en te gekke spellen. 

Zapplive AFL. 110 - DEEL 2

AFL. 110 - DEEL 2

Interactief magazine waarin jij invloed hebt op de uitzending. Met bekende gasten, gadgets en trends, maffe filmpjes en te gekke spellen. 

Zapplive AFL. 110 - DEEL 1

AFL. 110 - DEEL 1

Interactief magazine waarin jij invloed hebt op de uitzending. Met bekende gasten, gadgets en trends, maffe filmpjes en te gekke spellen. 

Zapplive AFL. 109 - DEEL 3

AFL. 109 - DEEL 3

Soy en Jolijn van Mamma Mia! spelen een spel, Shary-An laat haar nieuwe single horen en alle gasten spelen een challenge. 

Zapplive AFL. 109 - DEEL 2

AFL. 109 - DEEL 2

Een gast neemt plaats achter het schrikdraad, Saskia stelt spannende vragen aan de deelnemers van Expeditie Robinson en Pierre gaat los in de keuken. 

Zapplive AFL. 109 - DEEL 1

AFL. 109 - DEEL 1

Zapplive is terug! Roy Donders en Shary-An zijn te gast voor het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Soy Kroon en Jolijn Henneman van Mamma Mia! en straatvoetbalster Rocky komen ook langs in de studio. 

Zapplive De nachtmerrie van...

De nachtmerrie van...

In de Nachtmerrie van-marathon laat Saskia haar gasten hun nachtmerrie beleven. 

Zapplive AFL. 104 - DEEL 4

AFL. 104 - DEEL 4

Bart en Robin (BENR) komen praten over hun actie #tranenvangeluk en treden live op met het gelijknamige nummer. Verder spelen we het Bel-Snel-Spel. 

Zapplive AFL. 104 - DEEL 3

AFL. 104 - DEEL 3

Pierre staat in de keuken en maakt Paasrecepten, Saskia behandelt kijkersvragen en we spelen 'Punten Pakken.' 

Zapplive AFL. 104 - DEEL 2

AFL. 104 - DEEL 2

Thom van Blasterjaxx vertelt over hun internationale carrière, Avicii en treedt live op in de studio. Verder is er een foto opdracht en spelen we het Bel-Snel-Spel. 

Zapplive AFL. 104 - DEEL 1

AFL. 104 - DEEL 1

Bart en Robin (BENR), Thom van Blasterjaxx en Pierre zijn te gast! Saskia heeft een foto opdracht en we spelen het 'Wat Wie Wiel'. 

Zapplive AFL. 103 - DEEL 4

AFL. 103 - DEEL 4

Paralympisch handbiker Jetze Plat vertelt over zijn succesvolle carrière en Paralympische toekomstdromen, Gers Pardoel treedt op en we spelen het Bel-Snel-Spel. 

Zapplive AFL. 103 - DEEL 3

AFL. 103 - DEEL 3

Quique treedt op met zijn nummer 'Bici', Saskia heeft nieuws over een nieuwe Zapplive YouTube serie en we spelen 'Dunk of Drink.' 

Zapplive AFL. 103 - DEEL 2

AFL. 103 - DEEL 2

Luna van Circus Noël laat haar circuskunsten zien en acteurs Rein Hofman en Rick Paul van Mullingen vertellen over de Circus Noël film. Verder is er een foto opdracht en spelen we het Bel-Snel-Spel. 

Zapplive AFL. 103 - DEEL 1

AFL. 103 - DEEL 1

Paralympisch handbiker Jetze Plat, angers Gers Pardoel en Quique én Circus Noël zijn te gast! Saskia heeft een foto opdracht en we spelen 'Ik heb nog nooit...' 

Zapplive AFL. 102 - DEEL 4

AFL. 102 - DEEL 4

Het interactieve magazine waar jij invloed hebt op de uitzending. Met bekende gasten, gadgets & trends, maffe filmpjes en te gekke spellen. 

Zapplive AFL. 102 - DEEL 3

AFL. 102 - DEEL 3

Het interactieve magazine waar jij invloed hebt op de uitzending. Met bekende gasten, gadgets & trends, maffe filmpjes en te gekke spellen. 

Zapplive AFL. 102 - DEEL 2

AFL. 102 - DEEL 2

Het interactieve magazine waar jij invloed hebt op de uitzending. Met bekende gasten, gadgets & trends, maffe filmpjes en te gekke spellen.