Nigella Kitchen

Nigella bereidt de volgende gerechten: Ierse graanbolletjes, zoetzoute, knapperige notenrepen, risotto gekleurd door inktvisinkt, Aziatisch gestoofd rundvlees en pittig-zure saladereepjes.
Nigella Kitchen Kitchen comforts

Kitchen comforts

Nigella bereidt de volgende gerechten: coquilles met een erwtenpuree bereid op Thaise wijze, pasta met pesto, gehaktbrood, kruimeltaart met aardbeien en amandelen en gebakken aardappeltjes met een dressing van blauwaderkaas. 

Nigella Kitchen Don't knock it till you've tried it

Don't knock it till you've tried it

Nigella bereidt de volgende gerechten: Ierse graanbolletjes, zoetzoute, knapperige notenrepen, risotto gekleurd door inktvisinkt, Aziatisch gestoofd rundvlees en pittig-zure saladereepjes. 

Nigella Kitchen Suppertime & The cooking is easy

Suppertime & The cooking is easy

Nigella bereidt de volgende gerechten: Spaghetti Puttanesca, Spaanse kip met chorizo en aardappelen, een eenvoudige salade, quesadilla's met kip, een fruittaartje en zalm met citroen, cherrytomaten en couscous. 

Nigella Kitchen Rags to riches

Rags to riches

Nigella bereidt de volgende gerechten: Indiase groentencurry, pudding met stukjes chocola en brood, in bier gesmoord varkensvlees, salade met ei en bacon en paella. 

Nigella Kitchen Inspiration everywhere

Inspiration everywhere

Nigella bereidt onder andere de volgende gerechten: een dessert met chocolade en marshmallows, genaamd `grasshopper pie´, spaghetti met marmite en Koreaanse gefrituurde inktvis. 

Nigella Kitchen Hurry up I'm hungry!

Hurry up I'm hungry!

Nigella bereidt de volgende gerechten: een toetje met sinaasappel en bramen, lam met rozemarijn en port, gebakken aardappeltjes, pizza zonder korst, Japanse garnalen, kip fajitas en Largarita-cocktails. 

Nigella Kitchen You know it makes sense

You know it makes sense

Nigella bereidt voor haar vrienden een gerecht voor met gegrilde zeevruchten. Daarnaast maakt ze pasta met salami voor kinderen, een kipgerecht van moeders recept, een overheerlijke chocolade-pindakaaskwarktaart en een Thaise n ... 

Nigella Kitchen Safety In Numbers

Safety In Numbers

Nigella bereidt de volgende gerechten: kalkoengehaktballetjes in tomatensaus, ontbijtkoek gemaakt van donker bier, cocktailworstjes met mosterd en gember en Cypriotische kaas met bieten en limoen. 

Nigella Kitchen Devilishly good

Devilishly good

Nigella bereidt de volgende gerechten: tortillachips met chilisaus, een Americano-cocktail, gebraden eend met aardappelen, groene salade, wentelteefjes met pruimen en een overheerlijke chocoladetaart. 

Nigella Kitchen I did it my way

I did it my way

Nigella bereidt de volgende gerechten: Tiramisu met hazelnootlikeur, huisgemaakte Jamaicaanse kip, rijst met erwten, caesarsalade met kip en worstjes in deeg. 

Nigella Kitchen Easy does it

Easy does it

Nigella bereidt de volgende gerechten: kip met dragon en gestoomde sperziebonen, scones gemaakt van karnemelk, pinãcolada-ijs, Mexicaanse lasagne en avocadosalsa. 

Nigella Kitchen Can't live without

Can't live without

Nigella bereidt de volgende gerechten: cake met citroen en polenta, kip met veertig teentjes knoflook, alledaagse brownies en een chorizo- en kikkererwtenstoofpot. 

Nigella Kitchen Kitchen tourist

Kitchen tourist

Nigella bereidt de volgende gerechten: kip teriyaki met noodles en sugar snaps, Venetiaanse worteltjestaart met room van rum en mascarpone, pasta met witte truffelolie, Spaanse donut en een chocoladedipsaus.