De Ambassade Afl. 8

Afl. 8

Consul Didier en consulair agent Paul helpen een vrouw die in België dood werd verklaard, maar nog steeds springlevens is in Palma de Mallorca. 

De Ambassade Afl. 7

Afl. 7

In Rio de Janeiro buigt consul-generaal Jean-Paul zich over een zaak van kinderontvoering: Johnny wil er alles aan doen om zijn zoon opnieuw te zien. 

De Ambassade Afl. 6

Afl. 6

Een koppel uit Syrië wil na zeventien jaar hun zoon bezoeken in België. Er is een kans dat ze geen visum krijgen van de ambassade in New York. 

De Ambassade Afl. 5

Afl. 5

Een Belg wordt gearresteerd op de luchthaven van Phnom Penh in Cambodja voor drugssmokkel. Ambassadeur Philippe houdt meteen een spoedvergadering. 

De Ambassade Afl. 4

Afl. 4

Philippe Kridelka, de ambassadeur van Thailand, ontvangt koninklijk bezoek en ook Marleen, consulair medewerkster in New York, zit niet stil. 

De Ambassade Afl. 3

Afl. 3

Consul-generaal Jean-Paul gaat op bezoek in de sloppenwijken van Rio de Janeiro en dat is niet zonder risico, want er is veel geweld en criminaliteit. 

De Ambassade Afl. 2

Afl. 2

De dag begint vroeg voor consul Hilde, want ze moet het lichaam van een plots overleden Belg gaan identificeren in Mombassa. Aan de andere kant van de oceaan ontwaakt The Big Apple, waar consul-generaal Cathy een afspraak heeft ... 

De Ambassade Afl. 1

Afl. 1

De consuls en ambassadeurs komen meteen al in actie om landgenoten in alle uithoeken van de wereld uit de nood te helpen. Van verloren papieren tot huwelijksaanvragen: de problemen zijn zeer divers.