Foute Vrienden USA

Komisch improvisatieprogramma waarin de vier echte vrienden Brian 'Q' Quinn, James 'Murr' Murray, Sal Vulcano en Joe Gatto allerlei hilarische opdrachten uitvoeren. Om beurten moet een van hen in opdracht van de rest in alledaagse situaties iets raars zeggen of doen. Een verborgen camera registreert de reacties van hun 'slachtoffers' op de vreemde, schokkende en vaak gênante opmerkingen en vragen. De vriend die de opdrachten het slechtst uitvoert, zal als loser een passende vernedering moeten ondergaan.
Foute Vrienden USA Cyber buddies

Cyber buddies

Het gaat er explosief aan toe als de gekke vrienden een aantal klassieke grappen uit de kast halen. In een eliminatieproef proberen ze elkaar te overtreffen door de grootste onzin te verkondingen. 

Foute Vrienden USA All the wrong moves

All the wrong moves

In een waterpretpark moeten de vrienden elkaar om de beurt blindelings vertrouwen. De lolbroeken proberen er ook voor te zorgen dat vreemden hun stoeltjes op Times Square bezet houden. 

Foute Vrienden USA Sorry for your loss

Sorry for your loss

De mannen proberen ongemerkt ballonnen aan vreemden te bevestigen. Verder voeren ze rare opdrachten uit in een muziekwinkel en vissen ze naar complimenten over hun bijzondere outfits. 

Foute Vrienden USA Dog days of bummer

Dog days of bummer

De maffe vrienden proberen hun frietjes door sauzen op andermans borden te halen, gaan aan de slag in een hamburgertent en starten een zoektocht naar een vrouw genaamd Beth. 

Foute Vrienden USA Enter the dragons

Enter the dragons

De lolbroeken stellen de raarste enquêtevragen, moeten razendsnel improviseren in een lift en fluisteren onhoorbare complimenten tegen vreemden. 

Foute Vrienden USA Everything's just Rosie

Everything's just Rosie

De vrienden maken er een puinhoop van in een bowlingcentrum en proberen de borden van restaurantgasten vol te scheppen met puree. En wanneer ze met vreemden wolken bestuderen, zien ze de raarste dingen. 

Foute Vrienden USA The alliance

The alliance

De grappenmakers gaan een uitdaging aan waarbij ze hun lach moeten inhouden tijdens het zien van hilarische beelden. Ook gaan ze op zoek naar lookalikes van beroemdheden en krijgt Q het aan de stok met de rest. 

Foute Vrienden USA Not safe for work

Not safe for work

Joe, Sal, Q en Murr voeren gênante opdrachten uit in een park, geven een presentatie over veiligheid op het werk en vragen de bediening in een café om advies over hun onlinedatingprofiel. 

Foute Vrienden USA Film fail

Film fail

De vrienden staren zich rot om een supermarktrace te winnen, begraven vreemde spullen in een park en doen zich voor als artsen gespecialiseerd in voeten. 

Foute Vrienden USA Sweat the small things

Sweat the small things

De grappenmakers geven schilderles waarbij ze zichzelf in een hoek schilderen. In een kroeg tarten de waaghalzen het noodlot achter een dartboard. 

Foute Vrienden USA Human Piñata

Human Piñata

De mannen proberen met vreemden te knuffelen om het goed te maken. Verder presenteren ze rare uitvindingen aan verbaasde consumenten en starten ze een massale zoektocht naar hun zogenaamd vermiste vrouwen. 

Foute Vrienden USA Down in the dump

Down in the dump

De vier vrienden verliezen hun gezichtsvermogen in een park, proberen vakantiegangers op te lichten en stoppen stiekem spullen in de zakken van vreemden. 

Foute Vrienden USA Joker vs. joker

Joker vs. joker

In een nagelsalon proberen de vrienden ondanks hun idiote gedrag toch fooi te krijgen van klanten. Verder geven de grappenmakers handlezingen en doen ze zich voor als receptionisten. 

Foute Vrienden USA Scaredy cat

Scaredy cat

De grappenmakers presenteren bizarre ideeën voor reclamecampagnes, gaan aan de slag als conciërges in een winkelcentrum en testen zichzelf door aan het 'Rad des Onheils' te draaien. 

Foute Vrienden USA Out of fashion

Out of fashion

De mannen gaan aan het werk bij een benzinepomp, dingen af op waardeloze spullen op een vlooienmarkt en houden een proeftest gevolgd door ongemakkelijke vragen. 

Foute Vrienden USA Love expert

Love expert

De vier vrienden geven dansles, voeren debatten en proberen tickets te verkopen voor Broadway-uitvoeringen. 

Foute Vrienden USA Get out of dodge

Get out of dodge

De vrienden gaan aan het werk als opticien, geven slechte financiële adviezen en proberen zoveel mogelijk stemmen binnen te halen met absurde politieke opvattingen. 

Foute Vrienden USA The truth hurts

The truth hurts

De vrienden proberen vreemden te overtuigen van het bestaan van duistere plekken. Ook doen ze hun best om iemand te vinden die op hun huis past en moeten ze kiezen uit twee kwaden. 

Foute Vrienden USA Do something to my face

Do something to my face

De grapjassen gaan aan de slag in een ijssalon, vragen winkelende mensen om te bemiddelen in hun conflicten en starten protesten in een park om de gekste redenen. 

Foute Vrienden USA Psychic not-line

Psychic not-line

De mannen schudden vreemden de hand, draaien aan het 'Rad des Onheils' en gaan aan het werk in een grillrestaurant. 

Foute Vrienden USA Sound effeXX

Sound effeXX

De vrienden tonen rare apparaten in werkgroepen, proberen vreemden in een park als kussen te gebruiken en doen er alles aan om mensen te weerhouden van hun aankopen. 

Foute Vrienden USA Strip high five

Strip high five

De mannen geven een lezing over sensitiviteit en doen zich voor als receptionisten in een druk kantoorgebouw. 

Foute Vrienden USA Birds and the bees

Birds and the bees

De mannen delen hun gevoelens met volslagen vreemden, werken in een drive-through en proberen onbekenden aan het dansen te krijgen. 

Foute Vrienden USA The stoop sessions (part 2)

The stoop sessions (part 2)

De vrienden blikken terug op hun favoriete momenten van het afgelopen seizoen. 

Foute Vrienden USA Art attack

Art attack

De vier mannen racen door een supermarkt, proberen vreemden te bewegen hun hand vast te houden en irriteren mensen in een stripboekenwinkel. 

Foute Vrienden USA The stoop sessions (part 1)

The stoop sessions (part 1)

De vrienden blikken terug op hun favoriete momenten van het afgelopen seizoen. 

Foute Vrienden USA Elephant in the room

Elephant in the room

De mannen gaan aan de slag in een tandartspraktijk, werken in de kiosk van een bioscoop en nemen deel aan een gekke fotoshoot. 

Foute Vrienden USA Supercuts

Supercuts

De mannen halen rare fratsen uit in een restaurant, starten een studentenvereniging en komen vast te zitten in een lift met vreemden. 

Foute Vrienden USA Pick a loser

Pick a loser

In een supermarkt eten de vrienden zoveel mogelijk producten op uit de karretjes van vreemden tot ze worden betrapt. Verder proberen ze vreemden een zoen te geven, doen ze zich voor als fotografen en verstoren ze gesprekken tus ... 

Foute Vrienden USA Theater del absurdo

Theater del absurdo

De mannen zamelen geld in voor bizarre liefdadigheidsinstellingen, eten van andermans borden in een Chinees restaurant en geven ongevraagd advies aan shoppers in een winkelcentrum. 

Foute Vrienden USA Charity case

Charity case

De vier vrienden gaan aan het werk in een dierenwinkel, doen zich voor als professionele golfers en zamelen geld in voor een 'goed doel'. 

Foute Vrienden USA Belly dancer

Belly dancer

De foute vrienden gaan aan de slag in een tuincentrum, staan achter de toonbank in een delicatessenwinkel en doen ze zich voor als deskundigen op het gebied van reanimeren. 

Foute Vrienden USA Belly dancer

Belly dancer

De foute vrienden gaan aan de slag in een tuincentrum, staan achter de toonbank in een delicatessenwinkel en doen ze zich voor als deskundigen op het gebied van reanimeren. 

Foute Vrienden USA Starfart macchiato

Starfart macchiato

De vier vrienden proberen vreemden ervan te overtuigen dat zij elkaar kennen. Verder gaan ze haren wassen in een kapsalon, geven rijles en laten via hun laptop scheetgeluiden horen in het bijzijn van vreemden. 

Foute Vrienden USA What did I eat?

What did I eat?

De mannen gaan aan de slag in een Ikea-filiaal en bij een juwelier, spreken mensen aan op straat en tonen hun levensverhaal in een powerpointpresentatie. 

Foute Vrienden USA A loser presents

A loser presents

De foute vrienden gaan aan de slag bij een fastfoodketen, werken als uitsmijters bij een trendy club, interviewen reizigers over hun reisgewoonten en geven een presentatie op een universiteit. 

Foute Vrienden USA Special: Joker's choice

Special: Joker's choice

Special waarin Joe, Murr, Q en Sal hun favoriete momenten van het eerste seizoen delen, maar ook de meest schokkende, vernederende en hilarische situaties waarin de vrienden belandden. 

Foute Vrienden USA Who arted

Who arted

De vier mannen gaan los in een bakkerij, sturen een focusgroep aan, geven een fitnesstraining en doen zich voor als beroemde kunstenaars. 

Foute Vrienden USA Out of TP

Out of TP

De vrienden doen alsof ze professionele handlezers zijn, pakken eten van andermans borden, geven gratis taallessen, en schreeuwen om toiletpapier in een restaurant. 

Foute Vrienden USA Panty raid

Panty raid

De mannen doen zich voor als verslaggevers, geven karate-les, pakken spullen van mensen af en gaan aan de slag als professionele masseurs. 

Foute Vrienden USA Drawing a blank

Drawing a blank

De foute vrienden doen zich voor als verslaggevers. Ze vragen nietsvermoedende voorbijgangers om een reactie op een verzonnen krantenartikel. Verder gaan ze aan de slag als karikatuurtekenaars, verhuren ze zogenaamd een apparte ... 

Foute Vrienden USA Unmotivational speaker

Unmotivational speaker

De mannen gaan speeddaten, doen alsof ze de toekomst kunnen voorspellen en geven bijzondere peptalks. 

Foute Vrienden USA Boardwalk of shame

Boardwalk of shame

De vrienden proberen vreemden ervan te overtuigen dat ze elkaar kennen. Verder vallen ze mensen lastig door op hun picknickkleedjes of strandhanddoeken te gaan liggen en doen ze zich voor als autoverkopers. 

Foute Vrienden USA Butterfly crime scene

Butterfly crime scene

De vrienden smeren vreemden in met bodylotion, jatten spullen uit andermans winkelwagen en zingen in een volgepakt honkbalstadion. 

Foute Vrienden USA Pay it forward

Pay it forward

De vrienden gaan aan de slag in een fastfoodrestaurant, proberen handtekeningen te verzamelen voor een petitie en ruimen hondenpoep op voordat de baasjes dit kunnen doen. 

Foute Vrienden USA Anniversary edition

Anniversary edition

De foute vrienden vieren drie jaar van lol trappen en elkaar voor paal zetten. Daarbij laten ze een aantal niet eerder vertoonde gênante en buitensporige fragmenten zien. 

Foute Vrienden USA Takes the cake

Takes the cake

Joe, Sal, Q en Murr proberen vreemden op te warmen in een skihut en schuiven ongevraagd aan bij gasten in een Italiaans restaurant. 

Foute Vrienden USA Snow way out

Snow way out

De lolbroeken krijgen vernederende opdrachten op bonnetjes met volgnummers, verzamelen handtekeningen voor nepvakanties en verlenen 'service' in een slijterij. 

Foute Vrienden USA Bigger in Texas

Bigger in Texas

De mannen gaan aan de slag op een ranch, proberen cowboylaarzen te verkopen en moeten opdrachten uitvoeren met een geblindeerde zonnebril op. 

Foute Vrienden USA More bonus footage

More bonus footage

De foute vrienden kiezen weer een aantal van hun meest gênante en buitensporige fragmenten uit en laten nog niet eerder vertoond materiaal zien. 

Foute Vrienden USA Scarytales

Scarytales

De grappenmakers gaan langs bij een singlesbijeenkomst en vragen aan vreemden in een park of ze hun telefoon mogen lenen. 

Foute Vrienden USA Toasted

Toasted

De maffe vrienden gaan aan de slag als obers en proberen hun standpunten te verdedigen tijdens een debatteerwedstrijd. De uiteindelijk verliezer moet tijdens een bruiloft een speech voordragen die door de rest is geschreven. 

Foute Vrienden USA Nationals disaster

Nationals disaster

Murr, Joe, Sal en Q worstelen met hun vage opdracht in een supermarkt en proberen een mysterieuze tas met bijzondere inhoud mee te geven aan vreemden. Het viertal eindigt met een 'speld-in-een-hooibergopdracht'. 

Foute Vrienden USA The great escape

The great escape

Murr, Joe, Sal en Q raken een gevoelige snaar als ze muziekles geven en proberen geen gezichtsverlies te leiden tijdens een gênante discussie in een focusgroep. 

Foute Vrienden USA Look out below

Look out below

De mannen vullen hun rol als piccolo's in een hotel niet bepaald gastvrij in. Verder proberen ze bizarre uitvindingen te verkopen en serveren ze lunch met bijzondere bijgerechten in hun hotdogkraam. 

Foute Vrienden USA Impractical Jokers: bonus footage

Impractical Jokers: bonus footage

De foute vrienden kiezen hun meest gênante en buitensporige fragmenten uit en laten nog niet eerder vertoond materiaal zien. 

Foute Vrienden USA Field of screams

Field of screams

De vrienden voeren opdrachten uit in een park en proberen ondertussen te achterhalen wie van hen met vervormde stem vernederende instructies geeft. Verder geven ze als dino-experts een absurde prehistorische les. 

Foute Vrienden USA Trouble shoot

Trouble shoot

Joe, Sal, Murr en Q krijgen het zwaar te verduren tijdens een zakenlunch en struikelen over hun eigen voeten tijdens het verkopen van hardloopschoenen. Murr verliest in een drukke winkel niet alleen zijn moeder, maar ook zijn w ... 

Foute Vrienden USA Panty raid

Panty raid

De mannen doen zich voor als verslaggevers, geven karate-les, pakken spullen van mensen af en gaan aan de slag als professionele masseurs. 

Foute Vrienden USA Butterfly crime scene

Butterfly crime scene

De vrienden smeren vreemden in met bodylotion, jatten spullen uit andermans winkelwagen en zingen in een volgepakt honkbalstadion. 

Foute Vrienden USA Pay it forward

Pay it forward

De vrienden gaan aan de slag in een fastfoodrestaurant, proberen handtekeningen te verzamelen voor een petitie en ruimen hondenpoep op voordat de baasjes dit kunnen doen.