Everybody Loves Raymond

Amerikaanse sitcom.
Everybody Loves Raymond The getaway

The getaway

Ray en Debra gaan een weekendje weg. Omdat het romantische dagen moeten worden, voelen ze beiden de druk om er het beste van te maken. 

Everybody Loves Raymond Move over

Move over

Ray klaagt dat Debra hem te weinig ruimte in bed geeft. Al snel krijgt hij spijt van zijn opmerking. 

Everybody Loves Raymond Big shots

Big shots

Ray wil indruk maken op Robert en probeert een ontmoeting met de 1969 Miracle Mets te regelen. 

Everybody Loves Raymond Ray home alone

Ray home alone

Als Debra en de kinderen een weekendje weg zijn, wordt Ray geconfronteerd met de reden waarom hij niet alleen thuis wil zijn. 

Everybody Loves Raymond Cruising with Marie

Cruising with Marie

Frank en Marie staan op het punt een cruise te maken als Frank zijn knie bezeert. Ray wil zijn moeder niet teleurstellen en besluit met haar mee te gaan. 

Everybody Loves Raymond Frank's tribute

Frank's tribute

Ray en Robert interviewen Franks oude vrienden voor een herinneringsfilmpje. Ze zijn verbaasd over de uitspraken van de vrienden en slaan steil achterover als ze zien hoe Frank hierop reageert. 

Everybody Loves Raymond Robert's date

Robert's date

Robert gaat steeds vaker uit met Judy en haar vrienden en begint daardoor een heel andere houding aan te nemen. 

Everybody Loves Raymond Pants on fire

Pants on fire

Marie is ontroostbaar als ze ontdekt dat Raymond niet zo'n brave tiener was als ze dacht. Robert maakt van de gelegenheid gebruik om zich als 'perfecte zoon' voor te doen. 

Everybody Loves Raymond Ping pong

Ping pong

Frank laat vallen dat hij Ray als kind ooit een tafeltenniswedstrijd heeft laten winnen. Ray daagt Frank uit voor een nieuwe wedstrijd, omdat hij wil laten zien dat hij op eigen kracht kan winnen. 

Everybody Loves Raymond The toaster

The toaster

Ray geeft vrienden en familie een 'Barone'-broodrooster. Hij is erg gelukkig met de blije reacties van iedereen. Alleen van Frank en Marie hoort hij niets. 

Everybody Loves Raymond The apartment

The apartment

Ray ziet groen van jaloezie als hij langskomt in Roberts nieuwe appartement en de sexy nieuwe buren ziet. 

Everybody Loves Raymond No fat

No fat

Op een gezondheidsbeurs voor senioren komen Frank en Marie erachter dat hun cholesterol te hoog is. Marie besluit meteen om iedereen op dieet te zetten. 

Everybody Loves Raymond The Ione barone

The Ione barone

Amy en Robert gaan uit elkaar. De hele familie geeft Ray hier de schuld van, omdat ze denken dat dit komt door een opmerking die hij tegen Robert heeft gemaakt. 

Everybody Loves Raymond The article

The article

Ray wordt gepest omdat hij van streek is na een artikel van Andy in het magazine 'Sports Illustrated'. 

Everybody Loves Raymond Moving out

Moving out

Robert gaat eindelijk uit huis, maar het duurt niet lang voor de hele familie merkt hoe belangrijk hij was. 

Everybody Loves Raymond Halloween candy

Halloween candy

Om het in de slaapkamer wat romantischer te maken voor Debra, koopt Ray de voorbehoedsmiddelen en kiest een kleurig pakketje. Zijn vader denkt dat het snoepjes zijn en dat komt mooi uit, want het is Halloween. 

Everybody Loves Raymond The visit

The visit

De moeder van Debra komt op bezoek, maar besteedt weinig tijd aan Debra, Ray of de kinderen. Teleurgesteld roept Debra dat ze wenste dat haar moeder meer als Marie was. Van die uitspraak krijgt ze al heel snel spijt. 

Everybody Loves Raymond Getting even

Getting even

Nadat Debra belachelijk wordt gemaakt door Ray, vertelt ze hem dat ze hem terug zal pakken. Ray vreest vanaf dat moment voor haar wraak. 

Everybody Loves Raymond The sitter

The sitter

Omdat Debra het zo druk heeft, huurt ze een oppas in voor de kinderen. Dit is een groot succes en de kinderen zijn gek op haar. Ze vinden haar zo leuk, dat Debra jaloers wordt en de oppas weg wil hebben. 

Everybody Loves Raymond Driving Frank

Driving Frank

Nadat Frank weer een ongeluk heeft gehad met de auto, mogen de kinderen niet meer met hem meerijden. Ray beseft dat zijn vader ouder wordt en heeft het hier erg moeilijk mee. 

Everybody Loves Raymond The invasion

The invasion

Het huis van Ray en zijn gezin wordt gereinigd waardoor ze tijdelijk bij zijn ouders verblijven. Zijn moeder vindt het geweldig dat haar kleine jongen weer even thuis woont, maar die blijdschap is van korte duur. 

Everybody Loves Raymond The wedding (part 2)

The wedding (part 2)

Ray en Debra denken terug aan de periode dat ze gingen trouwen. Ray herinnert zich dat hij doodsbang was dat Debra alleen met hem wilde trouwen, omdat ze als kind al van een grote bruiloft droomde. 

Everybody Loves Raymond The wedding (part 1)

The wedding (part 1)

Ray en Debra denken terug aan hun verloving. Ray herinnert zich hoe nerveus en onzeker hij was. 

Everybody Loves Raymond The garage sale

The garage sale

Debra geeft alle babyspullen weg. Ze worden verkocht op een rommelmarkt. Ray is boos, omdat hij dit als een signaal ziet dat ze geen kinderen meer wil. 

Everybody Loves Raymond Six feet under

Six feet under

Ray beseft dat hij ouder wordt als hij denkt iets gekrompen te zijn. Hij maakt een lijstje met dingen die hij nog wil doen, voordat hij sterft. Debra vindt die negativiteit ongezond en besluit hem te helpen om een normale midli ... 

Everybody Loves Raymond Traffic school

Traffic school

De verkeerslessen van Robert worden door zijn studenten als veel te saai gezien. Hij oefent op zijn familie, maar zij kunnen hun aandacht er ook niet bij houden. Om zijn lessen op te vrolijken, komt hij met een buikspreekpop ge ... 

Everybody Loves Raymond T-ball

T-ball

Debra neemt lekkers mee naar Ally's wedstrijd, maar dit wordt niet goedgekeurd door de andere ouders. Ze wordt boos als Ray het niet voor haar opneemt. 

Everybody Loves Raymond Good girls

Good girls

Als Robert per ongeluk vertelt dat zijn vriendin nog maagd is, wordt ze automatisch de favoriet van Marie. Debra is jaloers nu Roberts vriendin opeens zoveel aandacht van haar schoonmoeder krijgt. 

Everybody Loves Raymond The family bed

The family bed

De nachtrust van Ray en Debra wordt verstoord als Ally denkt dat er monsters in haar kamer zijn. 

Everybody Loves Raymond The ride along

The ride along

Ray rijdt een keertje mee met Frank tijdens zijn werk als politieagent. Hierdoor krijgt Ray bewondering voor zijn broer, al weet hij niet hoe hij dat moet uiten. 

Everybody Loves Raymond The checkbook

The checkbook

Ray stelt voor om de boekhouding te doen omdat het hem zo makkelijk lijkt. Hij heeft hier meer moeite mee dan gedacht en komt dan ook al snel in geldproblemen. 

Everybody Loves Raymond Marie's meatballs

Marie's meatballs

Tijdens het avondeten kiest Ray de spaghetti van zijn moeder in plaats van de kip van zijn vrouw. Debra geeft hierdoor de moed op en Ray vraagt zijn moeder om Debra kookles te geven. 

Everybody Loves Raymond Mia famiglia

Mia famiglia

De Barones krijgen bezoek van een tante uit Italië. Iedereen is gelijk gek op haar, maar Ray denkt dat het te mooi is om waar te zijn. 

Everybody Loves Raymond Civil wars

Civil wars

Om dichterbij zijn vader te komen, doet Ray mee aan een burgeroorlogherdenking. 

Everybody Loves Raymond All I want for Christmas

All I want for Christmas

Ray wil een intieme avond met zijn vrouw, maar ze is niet in de stemming. Hij trekt alles uit de kast om haar te verleiden. Als het hem eindelijk lukt, komt de familie langs vanwege de kerst. 

Everybody Loves Raymond The letter

The letter

Debra schrijft een boze brief naar Marie, omdat ze haar Tupperware-party heeft verpest. Ray probeert te voorkomen dat de brief bij zijn moeder aankomt. 

Everybody Loves Raymond High school

High school

Ray neemt Debra mee naar zijn schoolreünie. Daar komt hij erachter dat zij hoorde tot de populaire leerlingen, terwijl hij vroeger door dat soort types werd gepest. Hij vraagt zich af waarom ze ooit met hem is getrouwd. 

Everybody Loves Raymond The gift

The gift

Ray voelt zich schuldig, omdat hij zijn vader geen mooi cadeau voor zijn 65ste verjaardag heeft gegeven. Hij maakt het goed door een gigantisch aquarium voor hem te kopen. 

Everybody Loves Raymond The children's book

The children's book

Debra besluit om zelf een kinderboek te schrijven, omdat ze haar dochter altijd hetzelfde verhaaltje moet voorlezen. Ze vraagt Ray om mee te doen, maar wat Debra als een hobby ziet, is voor hem een wedstrijd met hun dochter als ... 

Everybody Loves Raymond Working late again

Working late again

Als Ray moet overwerken, komt Debra hem eten brengen. Op het werk ziet ze hem pizza eten en voetballen met zijn collega's. Ze vraagt hem om thuis te werken, omdat ze bang is dat hij geen tijd wil besteden met de familie. Daar k ... 

Everybody Loves Raymond Anniversary

Anniversary

Als kind viel Ray van zijn fiets en brak zijn arm. Hij is geschokt als hij hoort dat die gebeurtenis ervoor heeft gezorgd dat zijn ouders niet zijn gescheiden en na veertig jaar nog steeds bij elkaar zijn. Ray voelt zich schuld ... 

Everybody Loves Raymond Golf

Golf

Tijdens het spelen van een potje golf krijgt Ray door de stress een paniekaanval. Zijn dokter vindt dat hij moet ontspannen en stelt voor dat hij een ontspannende sport gaat doen, zoals golf. 

Everybody Loves Raymond Mozart

Mozart

Ally wil stoppen met de pianolessen van haar grootmoeder. Ray is het hier niet mee eens en wil haar het goede voorbeeld geven door zijn oude pianolessen bij zijn moeder weer op te pakken. 

Everybody Loves Raymond Brother

Brother

Ray wordt gevraagd zijn broer mee op stap te nemen. Als Robert over zijn gevoelens begint, voelt Ray zich ongemakkelijk. 

Everybody Loves Raymond Father knows least

Father knows least

Debra dwingt Ray om mee te gaan naar een les over opvoeding. Hij beseft pas hoe nuttig de les was als hij de kennis toepast op zijn ouders. 

Everybody Loves Raymond Ray's on tv

Ray's on tv

Ray mag te gast zijn in een sportprogramma. Zijn familie geeft hem enkele tips om goed over te komen op tv. Ook al doet hij zijn best om het advies te herinneren, toch gaat het volledig mis. 

Everybody Loves Raymond Why are we here

Why are we here

Debra en Ray denken terug aan de tijd dat ze nog niet tegenover Rays bemoeizuchtige ouders woonden en een rustig leventje leidden. 

Everybody Loves Raymond Fascinating Debra

Fascinating Debra

Debra wordt geïnterviewd voor een boek over Amerikaanse families. Door het interview krijgt ze het idee dat ze niet zo interessant is als haar schoonfamilie. 

Everybody Loves Raymond The neighbors

The neighbors

De buren zijn Frank en Marie zat en komen klagen bij Ray. Als Rays ouders toevallig langskomen, denken ze dat hij achter hun rug een bijeenkomst met de buren heeft georganiseerd. Ray voelt zich schuldig, maar krijgt hulp uit on ... 

Everybody Loves Raymond The dog

The dog

Ray vindt een zwerfhond en besluit hem te houden, omdat hij hem doet denken aan zijn oude hond. Robert raakt ook gehecht aan het dier en de broers moeten kiezen wie zijn nieuwe baasje wordt. 

Everybody Loves Raymond Recovering pessimist

Recovering pessimist

Ray wint een prijs en Debra vindt dat dit een goed moment is om zijn pessimisme vaarwel te zeggen. Ray besluit optimistischer te worden, maar dit wringt met zijn pessimistische familie. 

Everybody Loves Raymond The game

The game

Als de kabel uitvalt, besluit de familie om een spelletje te spelen. Ze krijgen een discussie over eerlijkheid. 

Everybody Loves Raymond Diamonds

Diamonds

Ray ontdekt dat de diamant in Debra's ring nep is. Hij besluit de ring te stelen en de diamant te vervangen door een echte. 

Everybody Loves Raymond The car

The car

Debra vraagt zich af waarom Ray zo gehecht is aan zijn oude auto. Ze wordt boos als ze erachter komt dat hij vroeger die auto voor zijn vrijpartijtjes gebruikte en weigert er nog langer in te rijden. 

Everybody Loves Raymond Who's handsome

Who's handsome

Robert heeft geen zin om te daten, omdat hij onzeker is over zijn uiterlijk. Debra vertelt hem dat hij er knap uitziet en Ray hoort dit. Hij wordt jaloers en besluit indruk op zijn vrouw te maken, maar gaat daar net iets te ver ... 

Everybody Loves Raymond Debra's sick

Debra's sick

Debra en de kinderen zijn ziek, waardoor Ray voor iedereen moet zorgen en het huis moet bijhouden. Tegelijkertijd heeft hij een afspraak met een sportlegende wiens biografie hij mag gaan schrijven. 

Everybody Loves Raymond The ball

The ball

Ray komt erachter dat de handtekening van speler Mickey Mantle op zijn honkbal niet echt is en vraagt zich af hoe vaak zijn ouders tegen hem gelogen hebben. Hij besluit Ally de waarheid over de Kerstman te vertellen, maar dan v ... 

Everybody Loves Raymond Captain Nemo

Captain Nemo

Debra vindt dat Ray te veel tijd besteedt aan zijn basketbalteam en te weinig aan zijn kinderen. Als Robert zijn positie als teamleider verliest, neemt Ray zijn plaats in. Dit wordt hem niet in dank afgenomen door de rest van d ... 

Everybody Loves Raymond Turkey or fish

Turkey or fish

Thanksgiving wordt een stuk minder traditioneel als Debra's ouders langskomen en Debra vis klaarmaakt in plaats van kalkoen. 

Everybody Loves Raymond Win, lose or draw

Win, lose or draw

Ray is het zat dat Frank hem als een kind behandelt tijdens het pokeren. Hij negeert zijn advies, waardoor hij al zijn geld verliest aan zijn vader. Debra zegt dat hij zijn geld terug moet vragen, maar Ray is te koppig. 

Everybody Loves Raymond In-laws

In-laws

Debra's ouders komen op bezoek. Ray is bang dat zijn ouders zullen botsen met zijn schoonouders. Hij vraagt hen zich in te houden, maar dit blijkt toch moeilijker te zijn dan gedacht. 

Everybody Loves Raymond Your place or mine

Your place or mine

Frank en Marie krijgen ruzie en gaan even uit elkaar. Marie trekt in bij Ray en Frank geniet van zijn nieuwe bestaan als vrijgezel. Ray probeert zijn ouders te overtuigen het weer goed te maken. 

Everybody Loves Raymond Frank the writer

Frank the writer

Een paar anekdotes van Frank worden gepubliceerd in een blad en hij denkt dat hij daarom een column in de krant van Ray verdient. De eindredacteur van de krant is het hier niet mee eens. 

Everybody Loves Raymond Look, don't touch

Look, don't touch

Debra wordt jaloers als Ray gebeld wordt door een serveerster en hij ontkent te weten wie ze is. 

Everybody Loves Raymond Standard deviation

Standard deviation

Robert laat Ray en Debra een IQ-test doen. Het verschil tussen de twee is niet zo groot, maar als experiment voor zijn psychologieles liegt Robert over de uitkomsten. 

Everybody Loves Raymond I wish I were Gus

I wish I were Gus

Als Ray een toespraak moet geven op de begrafenis van zijn favoriete oom, komt een tante roet in het eten gooien. Jaren geleden had tante Alda ruzie gemaakt op de bruiloft van Ray en hij is bang dat ze ook de begrafenis zal ver ... 

Everybody Loves Raymond I love you

I love you

Debra is boos op Ray omdat hij te weinig laat zien hoeveel hij om haar geeft. Ze wordt pas echt kwaad als hij hun problemen bespreekt met zijn ouders. 

Everybody Loves Raymond Pilot

Pilot

Ray Barone is een succesvolle sportjournalist. Hij woont op Long Island met zijn echtgenote Debra, hun dochter Ally van twaalf en de tweeling Geoffrey en Michael van acht. Rays ouders wonen aan de overkant en vallen te pas en t ... 

Everybody Loves Raymond Who's next

Who's next

Debra fantaseert erover wie haar vervanger zou zijn als ze overlijdt. Zelf kiest ze haar vriendin Linda uit. Ze raakt wat overstuur als Ray voor haar de man van Linda kiest, Bernie. 

Everybody Loves Raymond Super Bowl

Super Bowl

Ray mag voor de krant naar de Super Bowl. Zijn blijdschap wordt overschaduwd door het feit dat hij niet weet wie hij mee moet nemen. 

Everybody Loves Raymond What good are you

What good are you

Ray gaat twijfelen aan zijn mannelijkheid als blijkt dat iedereen denk dat hij nutteloos is in een noodsituatie. 

Everybody Loves Raymond Christmas present

Christmas present

Ray geeft Debra een extra mooi kerstcadeau, in de hoop dat ze hem een weekendje weg laat gaat met zijn vrienden.