Everybody Loves Raymond

Amerikaanse sitcom.
Everybody Loves Raymond Finale, part 1

Finale, part 1

Ray moet het ziekenhuis in voor een kleine ingreep. Na de operatie zegt de zuster dat Ray niet wakker wordt vanwege de anesthesie en iedereen vreest dat hij doodgaat. Korte tijd later blijkt het vals alarm. Als Ray het nieuws h ... 

Everybody Loves Raymond The last laugh

The last laugh

Special waarin beelden van achter de schermen worden getoond, interviews met cast en crew, de hoogtepunten van de laatste seizoenen en het drama van de laatste opnameweek. 

Everybody Loves Raymond Pat's secret

Pat's secret

Robert ontdekt dat Pat rookt en ze smeekt hem om niks te zeggen. Doordat Roberts kleren nu naar rook ruiken, denkt de familie dat hij diegene is die stiekem rookt. 

Everybody Loves Raymond The power of no

The power of no

Rays laatste manipulatieve plan houdt in dat hij consequent Debra afwijst in de slaapkamer. 

Everybody Loves Raymond Sister-in-law

Sister-in-law

Ray zegt tegen Robert dat Amy zoveel ouwehoert. Robert vertelt het op zijn beurt weer aan Amy. Dit leidt tot een heftige confrontatie tussen zwager en schoonzus. 

Everybody Loves Raymond Tasteless Frank

Tasteless Frank

Marie is beledigd als Frank zout over haar lasagne strooit zonder het te proeven. Ze denkt dat ze haar gevoel voor koken kwijtraakt. Robert en Ray komen erachter dat hun vader zijn smaak aan het verliezen is. 

Everybody Loves Raymond The faux pas

The faux pas

Ray beledigt per ongeluk een vriendje van de tweeling. Het wordt van kwaad tot erger als hij zijn opmerking herhaalt tegen de vader. 

Everybody Loves Raymond Favors

Favors

Debra moppert op Raymond, omdat hij zoveel rotzooi maakt in huis. Als Ray een brief krijgt van zijn held Muhammed Ali, herinnert hij zich de woorden van Debra en stopt hij de brief in het bureau. Als Debra het bureau ziet, word ... 

Everybody Loves Raymond A date for Peter

A date for Peter

Amy's ouders vragen of Ray hun zoon Peter wat versiertrucs kan leren. Debra organiseert een feestje voor haar broer en nodigt allemaal single vrouwen uit. Ray is niet blij met de gastenlijst. 

Everybody Loves Raymond A job for Robert

A job for Robert

Ray wordt jaloers als Marie Robert verwent met een mand vol lotions, geurtjes en kaarsen. Ray denkt dat zijn moeder dit doet, zodat Amy en Robert in 'de stemming' komen om kinderen te maken. Haar goedbedoelde gebaar heeft een a ... 

Everybody Loves Raymond Debra's parents

Debra's parents

Debra nodigt haar gescheiden ouders uit om Thanksgiving te vieren. Ray loopt bij de twee binnen als ze de liefde aan het bedrijven zijn. Debra krijgt al snel te horen dat dit niet betekent dat haar ouders weer bij elkaar komen. 

Everybody Loves Raymond Boys therapy

Boys therapy

De vrouwen dwingen Frank en Ray om met Robert mee te gaan naar een therapiesessie. De drie mannen eindigen uiteindelijk bij de paardenraces. 

Everybody Loves Raymond Ally's F

Ally's F

Ally komt thuis met een drie op haar rapport. Debra denkt dat het komt, doordat ze haar dochter niet genoeg aandacht heeft gegeven. Ray daarentegen denkt dat de leraar een hork is. Hij vindt dat Debra het niet genoeg voor hun d ... 

Everybody Loves Raymond P.T. & A

P.T. & A

Ray liegt tegen Debra en zegt dat de oudercommissie vindt dat ze er slordig uitziet. Bij de volgende vergadering kleedt Debra zich nog slonziger, waardoor de waarheid boven tafel komt. 

Everybody Loves Raymond Angry sex

Angry sex

Als Debra en Marie ruzie hebben, maakt Ray zich zorgen dat zijn vrouw hun seksavond zal vergeten. Maar het tegenovergestelde is het geval; de nacht wordt alleen maar intenser. Ray ontdekt dat hoe woedender Debra is op Marie, ho ... 

Everybody Loves Raymond Not so fast

Not so fast

Als Debra en Ray op bezoek gaan bij Rays ouders, horen ze dat Frank en Marie door de huisbaas op straat worden gezet. Robert en Amy zijn er niet blij mee, maar nemen de twee in huis. 

Everybody Loves Raymond The home

The home

Frank en Marie hebben een bezoek gebracht aan een bejaardentehuis in New Jersey, omdat ze willen verhuizen. Iedereen is dolgelukkig, behalve het oudere echtpaar zelf. 

Everybody Loves Raymond Golf for it

Golf for it

Robert en Ray krijgen last van schuldgevoelens als ze hun moeder niet helpen, omdat ze een goede plek op het golfterrein belangrijker vinden. 

Everybody Loves Raymond The mentor

The mentor

Een oude vriend van Frank komt op visite en vertelt dat Frank een grote inspiratiebron voor hem is geweest. Ray en Robert kunnen zich niet voorstellen dat hun vader zo'n rol in iemands leven heeft gespeeld. 

Everybody Loves Raymond The model

The model

Robert wordt overgehaald om foto's te laten nemen van zijn hoofd vanwege zijn karakteristieke trekken. Als Ray en Robert de foto's gaan ophalen, blijkt het modellenbureau te zijn verdwenen. 

Everybody Loves Raymond Blabbermouths

Blabbermouths

Amy heeft een aantal sappige roddels over Ray aan Robert verteld. Ray besluit haar terug te pakken. 

Everybody Loves Raymond The nice talk

The nice talk

Als de MacDougalls Pasen bij de Barones komen vieren, proberen ze een grote puzzel te maken. Iedereen geeft het op behalve Ray en Pat. Hun ontluikende vriendschap wordt door de rest van de familie met argusogen bekeken. 

Everybody Loves Raymond Crazy chin

Crazy chin

Amy's ouders constateren dat Robert al zijn eten eerst tegen zijn kin houdt voordat hij een hap neemt. Amy besluit om maatregelen te nemen. Volgens Debra heeft Roberts gedrag een psychische oorzaak. 

Everybody Loves Raymond The ingrate

The ingrate

Ray kwetst Debra als hij haar vergeet te bedanken tijdens een speech. 

Everybody Loves Raymond Security

Security

Als Robert een tweede baan krijgt als verkoper van beveiligingssystemen, denkt hij erover om te stoppen bij het politiekorps. Marie is dolblij, maar Amy denkt dat Robert alleen maar wil stoppen om zijn moeder gelukkig te maken. 

Everybody Loves Raymond Party dress

Party dress

Ally is uitgenodigd voor een formeel verjaardagsfeestje en Debra wil een jurk kopen van 250 dollar. Ray vindt dit veel te veel geld voor iets dat Ally maar één keer aan zal hebben. 

Everybody Loves Raymond Lateness

Lateness

Ray is klaar met het gedrag van zijn vrouw. Omdat ze altijd en overal te laat komt, besluit hij haar thuis te laten als hij naar een prijsuitreiking moet. 

Everybody Loves Raymond Whose side are you on?

Whose side are you on?

Ray krijgt door dat Debra weddenschappen met de kinderen heeft afgesloten over zijn gedrag. Hij herinnert zich dat zijn moeder haar echtgenoot ook altijd neerhaalde en dat Ray zijn vader daarom als een sukkel zag. Ray doet er a ... 

Everybody Loves Raymond Slave

Slave

Als Ray en Debra een avondje weggaan, past Ally op de tweeling. Omdat dit verbazingwekkend goed gaat, krijgt ze vaker deze verantwoordelijkheid. Marie vindt het te ver gaan als Ally zich ook bezighoudt met wassen en koken. 

Everybody Loves Raymond Debra at the lodge

Debra at the lodge

Als Debra een baan bij Frank aanneemt om een zakelijk feest te organiseren, merkt Ray dat hij het niet leuk vindt dat zijn vrouw zo vaak van huis is. 

Everybody Loves Raymond Jazz records

Jazz records

Als de kinderen Rays woordenboek vernielen, haalt zijn vader herinneringen op aan het moment dat Ray zijn geliefde jazzcollectie kapotmaakte. Ray ontdekt dat hij misschien niet de boosdoener was. 

Everybody Loves Raymond The bird

The bird

Robert en Amy overtuigen hun families om samen Thanksgiving te vieren. Het loopt niet helemaal op rolletjes als blijkt dat de beide families er heel andere tradities op nahouden. 

Everybody Loves Raymond The surprise party

The surprise party

Debra's moeder wil een 'tea-party' geven voor haar dochters verjaardag. Ray krijgt van Debra te horen dat zij een Chinees feest wil. Aan Ray de taak om dit aan zijn schoonmoeder te vertellen. 

Everybody Loves Raymond Liars

Liars

Ray en Debra raken verstrikt in hun eigen leugens als Ray onder een afspraak met Marie probeert uit te komen. Robert bemoeit zich er ook mee, wat voor nog meer leugens zorgt. 

Everybody Loves Raymond Peter on the couch

Peter on the couch

Amy's broer Peter is uitgenodigd om te komen eten. Bij aankomst neemt hij plaats op de bank om er ook niet meer van af te komen. Robert hoort een gesprek dat de Barones met Amy hebben over een 40-jarige man die nog bij zijn oud ... 

Everybody Loves Raymond The contractor

The contractor

Debra overtuigt Ray ervan dat ze hun vriend Gianni de keuken moeten laten verbouwen. Ze krijgen hier al snel spijt van. Frank voelt zich gepasseerd. 

Everybody Loves Raymond Misery loves company

Misery loves company

Debra en Ray storen zich aan het kleffe gedrag van de pasgetrouwde Amy en Robert. Robert voelt zich genoodzaakt om Ray huwelijksadvies te geven. 

Everybody Loves Raymond Home from school

Home from school

Als Michael twee dagen achter elkaar niet naar school gaat, denkt Ray dat het komt doordat hij te veel huiswerk heeft. Raymond besluit de strenge vader te zijn en Michael moet het doen zonder tv, computer en stripboeken. 

Everybody Loves Raymond Thank you notes

Thank you notes

Robert en Amy komen terug van hun huwelijksreis. Marie wil meteen grip krijgen op haar nieuwe schoondochter. Debra grijpt in omdat ze vindt dat Marie zich niet zoveel moet bemoeien met iedereen. 

Everybody Loves Raymond Fun with Debra

Fun with Debra

Debra vindt dat Raymond en zij niet genoeg plezier hebben en stelt voor om samen met hem te gaan golfen. 

Everybody Loves Raymond Robert's wedding (part 2)

Robert's wedding (part 2)

Robert en Amy leggen hun huwelijksgelofte af tijdens een klassieke Barone-huwelijksceremonie. 

Everybody Loves Raymond Robert's wedding (part 1)

Robert's wedding (part 1)

Robert en Amy leggen hun huwelijksgelofte af tijdens een klassieke Barone-huwelijksceremonie. 

Everybody Loves Raymond The bachelor party

The bachelor party

Als de eerste poging mislukt om een vrijgezellenfeest voor Robert te organiseren, zorgen de dames ervoor dat Ray een avond regelt waarbij Amy's familie ook aanwezig kan zijn. 

Everybody Loves Raymond Baggage

Baggage

Robert vraagt aan Ray of hij de koffer die op de overloop staat, kan lenen voor zijn huwelijksreis. Ray vertelt hem dat hij en Debra ruzie hebben over wie de koffer zou moeten opbergen. Robert verklaart ze voor gek. Frank geeft ... 

Everybody Loves Raymond The shower

The shower

Debra organiseert een bruiloftsfeestje voor Amy, maar Marie bemoeit zich ermee. Als Marie het feestje helemaal over wil nemen, schiet Debra uit haar slof. Marie vertrekt beledigd. 

Everybody Loves Raymond Who's next

Who's next

Debra denkt erover na wie haar zou moeten vervangen als ze overlijdt. Ze kiest haar aantrekkelijke vriendin Linda uit. Als Ray laat blijken dat hij blij is met haar keuze, raakt ze geïrriteerd. 

Everybody Loves Raymond Sleepover at Peggy's

Sleepover at Peggy's

Ray brengt Ally naar een vriendinnetje voor een slaapfeestje, maar schrikt als hij door de moeder op zijn kont getikt wordt. Hij realiseert zich dat hij een jaar eerder ook al problemen had met deze vrouw. 

Everybody Loves Raymond The plan

The plan

Op advies van Frank en Ray verpest Robert de huwelijksuitnodigingen. Hij hoopt dat Amy daardoor alle verdere voorbereidingen voor het huwelijk op zich neemt. 

Everybody Loves Raymond Meeting the parents

Meeting the parents

Amy's ouders staan onverwacht op de stoep om hun dochter over te halen om niet met Robert te trouwen. Ze overtuigen haar ervan om mee te gaan naar huis, maar Robert staat daar al snel voor de deur. Als Marie en Frank ook arrive ... 

Everybody Loves Raymond Sweet charity

Sweet charity

Met tegenzin begint Ray aan vrijwilligerswerk in het ziekenhuis. Hij wordt daar erg gewaardeerd en brengt er uiteindelijk meer tijd door dan thuis. Dat bevalt Debra helemaal niet. 

Everybody Loves Raymond The disciplinarian

The disciplinarian

Debra is het beu om altijd gezien te worden als de boze heks. Ze vindt dat het Rays beurt is om de kinderen discipline bij te brengen. Ze stelt voor dat de tweeling niet weg mag, voordat ze hun kamer hebben opgeruimd. Ray slaat ... 

Everybody Loves Raymond Just a formality

Just a formality

Robert gaat naar Pennsylvania om aan Amy's ouders toestemming te vragen voor een huwelijk met haar. Hij neemt Ray mee. 

Everybody Loves Raymond Somebody hates Raymond

Somebody hates Raymond

Raymond hoort dat een radio-dj een hekel aan hem heeft. Hij is hierdoor in shock en Robert verkneukelt zich erover. 

Everybody Loves Raymond Grandpa steals

Grandpa steals

Als Frank met Ray en Ally naar de supermarkt gaat, steelt Frank wat studentenhaver. Als het winkelpersoneel er iets van zegt, valt Frank uit. Ally schrikt van het gedrag van haar opa. 

Everybody Loves Raymond The thought that counts

The thought that counts

Robert doet Ray een goed idee aan de hand voor een kerstcadeau voor Debra, maar hij vindt het niet leuk als Ray met alle eer strijkt. 

Everybody Loves Raymond Marie's vision

Marie's vision

Raymond, Robert en Frank durven niet te praten over de problemen die Marie heeft met haar ogen, omdat ze bang zijn voor haar reactie. 

Everybody Loves Raymond She's the one

She's the one

Robert denkt dat hij de ideale vrouw heeft gevonden: Angela. Ze heeft een goede baan, is slim en spreekt vier talen. Iedereen is weg van haar, maar Ray ontdekt iets heel vreemds. 

Everybody Loves Raymond The annoying kid

The annoying kid

Ray en Debra zijn blij dat ze eindelijk een stel hebben ontmoet dat erg op hen lijkt. Dit verandert als het 8-jarige zoontje van het koppel als een orkaan door hun huis raast. 

Everybody Loves Raymond The sigh

The sigh

Frank en Robert plagen Ray ermee dat hij niet meer de baas is in huis. Ray heeft namelijk al zijn spullen naar de badkamer van de kinderen verhuisd om Debra meer ruimte te geven. 

Everybody Loves Raymond Robert needs money

Robert needs money

Ray en Debra geven Robert 1000 dollar als ze horen dat hij het financieel moeilijk heeft. Als Robert met het extra geld naar Las Vegas wil reizen, zijn ze hoogst verbaasd. 

Everybody Loves Raymond Who am I?

Who am I?

Ray denkt dat er iets mis is met hem als hij het niet leuk heeft gehad tijdens een avond stappen. Debra denkt dat hij eindelijk volwassen wordt. 

Everybody Loves Raymond Pet the bunny

Pet the bunny

Ray ziet het als een uitdaging om een in memoriam voor zijn vader te schrijven, nog voordat hij overleden is. Hij schrijft een anekdote over Franks liefde voor een konijn. Daar is Frank helemaal niet blij mee, want dat verpest ... 

Everybody Loves Raymond Homework

Homework

Als Ally's leraar hoort dat Ray de werklast voor de kinderen te hoog vindt, vraagt ze hem om de schoolcommissie toe te spreken. Ter voorbereiding overlaadt ze hem met rapporten. Als Ray de avond van tevoren nog niks heeft gedaa ... 

Everybody Loves Raymond Counseling

Counseling

Als Debra voor de zoveelste keer ruzie heeft met Ray over het huishouden, neemt ze de tip van haar vrienden ter harte en wil ze in huwelijkstherapie. Ray gaat overstag als hij de therapeute Pamela ontmoet, die zijn kant kiest. 

Everybody Loves Raymond The cult

The cult

Robert raakt depressief door de ruzies tussen Marie en Debra. Hij besluit om naar een praatgroep te gaan. De familie is bang dat het een sekte is en vraagt Raymond om een avond met Robert mee te gaan. 

Everybody Loves Raymond The first time (part 3)

The first time (part 3)

Debra wijst voor de zoveelste keer de avances van Ray af. Ze halen herinneringen op aan de eerste keer dat ze met elkaar naar bed gingen. 

Everybody Loves Raymond The bigger person (part 2)

The bigger person (part 2)

Debra en Rays moeder, Marie, praten nog steeds niet met elkaar. Ray realiseert zich dat hij van de situatie kan profiteren. 

Everybody Loves Raymond Mother's day (part 1)

Mother's day (part 1)

Marie beschuldigt Debra ervan brutaal te zijn en de twee krijgen ruzie. De vrouwen praten hierna niet meer met elkaar. Zelfs niet op Moederdag. 

Everybody Loves Raymond Call me mom

Call me mom

Ray voelt zich eindelijk vrij genoeg om Debra's moeder 'mam' te noemen. Nu wil hij dat Debra hetzelfde bij Marie doet. 

Everybody Loves Raymond The first six years

The first six years

Special met terugblikken op de afgelopen zes jaar. Daarnaast geven beroemdheden hun mening over de serie. 

Everybody Loves Raymond A vote for Debra

A vote for Debra

Debra besluit dat ze wil proberen voorzitter van de raad van bestuur van de school te worden. Ray heeft hier problemen mee. 

Everybody Loves Raymond Talk to your daughter

Talk to your daughter

Als Debra Ray ervan beschuldigt onvolwassen te zijn, besluit Ray Ally alles uit te leggen over de bloemetjes en de bijtjes.