Jupiler League Aflevering 14

Jupiler League

Samenvattingen van de wedstrijden uit de Jupiler League. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

De Nachtzoen Joris Obdam

De Nachtzoen

Deze straatpastor aarzelde toen hij de uitnodiging voor dit programma ontving. Want hoe doe je dat, Nederland op bed leggen? Tóch ging hij overstag, om iets van zichzelf te delen. 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Hollands Hoop Woeste Wieken

Hollands Hoop

Fokke raakt steeds verder verstrikt in het web van zijn eigen leugens en ziet nog maar een uitweg: de waarheid vertellen. Maar welke waarheid vertelt hij aan wie? Pepijn raakt zwaar onder invloed van Bert, totdat hij diens ande ... 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

PowNews Flits PowNews Flits

PowNews Flits

Terrorpastoor van Reusel opgestapt. Tanja Jess ontvlucht Nederhorst den Berg. En in Rotterdam willen coalitiepartijen Leefbaar Rotterdam en CDA een uitgebreid onderzoek naar 'de lange arm van Ankara' in de Maasstad. 

Piets Weer Piet's Weerbericht (1 minuut): 16 oktober 2017

Piets Weer

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht. 

Nieuwsuur Nieuwsuur

Nieuwsuur

China's invloedssfeer groeit. Nieuwsuur besteedt aandacht aan de groeiende invloed van China in de wereld. We kijken met een reportage van Marieke de Vries naar de rol die het land speelt in de internationale politiek. * 'Incas ... 

Show Shownieuws - Late Editie: 16 oktober 2017

Show

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.  

Special Forces: Een Week In De Hel Afl. 6

Special Forces: Een Week In De Hel

Documentaireserie over het selectieproces bij speciale eenheden. Om toegelaten te worden tot een speciale eenheid, moet de kandidaat de zwaarst denkbare lichamelijke en geestelijke beproevingen doorstaan. 

Genante Lijven Afl. 5

Genante Lijven

Realityprogramma over opvallende, gênante en schokkende ziektes. Een team van artsen onderzoekt en geneest mensen met de meest uiteenlopende aandoeningen. 

Hart van Nederland Hart van Nederland - Laat: 16 oktober 2017

Hart van Nederland

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.  

Van God Los (serie) Rehab

Van God Los (serie)

In een luxe afkickkliniek beleven alcoholiste Simone en aan cocaïne verslaafde Luis een stormachtige amour fou, die wat hun betreft eeuwig moet duren. Enig probleem is dat Simone al getrouwd is. 

Seizoen 71 Verlaten door de liefde van haar leven

Seizoen 71

De Braziliaanse Helena is negentien jaar als ze zwanger raakt van haar jeugdliefde Luiz. Helena staat er na de geboorte van haar kind alleen voor in het leven, want op geld of steun van haar familie hoeft ze niet te rekenen. Ze ... 

Andere tijden 2016 Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie

Andere tijden 2016

Honderd jaar geleden vindt de Russische Revolutie plaats. De laatste tsaar Nicolaas II maakt plaats voor een communistisch regime. Tien jaar erna verfilmt de beroemde regisseur Eisenstein de opstand. Oud-Moskou-correspondent (N ... 

Risky Rivers Bobbi Eden en Mark Tuitert - Marokko

Risky Rivers

Bobbi Eden en Mark Tuitert wagen zich aan de gevaarlijke Ahansal rivier in het Marokkaanse Atlasgebergte. Een heftige tocht over ruig water, dwars door afgelegen Berbergebied, waarin ze elkaar goed leren kennen. Via een indrukw ... 

Radar 2016 Radar

Radar 2016

Het multimediale consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht. 

Koken met Van Boven Appel en gember

Koken met Van Boven

Yvette plukt appels van de bomen in haar straat om er cider van te maken. Vervolgens gaat ze aan de slag met gember, een van de gezondste specerijen ter wereld, en maakt een zoete appel-gembertaart en een hartige appel-gembercu ... 

Helemaal Het Einde! Afl. 42

Helemaal Het Einde!

Addy van Wichen heeft na de afronding van zijn droomhuis eindelijk tijd om zich op een ander project te storten: de onlineverkoop van stroopwafels. De familie Pos is begonnen aan hun promotour door Nederland, met als hoogtepunt ... 

Dokter Tinus Aflevering 8

Dokter Tinus

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alwee ... 

Voetbal Inside Afl. 20

Voetbal Inside

Talkshow waarin de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden worden besproken. Er worden wedstrijden, strategieën en prestaties van hoofdrolspelers geanalyseerd. 

NOS Journaal 20.00 uur NOS Journaal

NOS Journaal 20.00 uur

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Van alle Tijden Van Alle Tijden

Van alle Tijden

In deze aflevering: David de Boer en Hugo Schalkwijk tegen Bente de Leede en Lennart 't Hart. 

3 Op Reis Noord-Europa (1/5)

3 Op Reis

Dit keer in het teken van Noord-Europa. Gwen zoekt het geluk op in Noorwegen. Ze begint haar trip in de snelst groeiende stad van Europa: Oslo! Ze scoort o.a. een wereldberoemd kopje koffie bij Tim Wendelboe en ze waagt zich aa ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 5656

Goede Tijden, Slechte Tijden

Linda liegt tegen Sam, omdat ze denkt dat ze haar daarmee helpt. In het ziekenhuis wordt Bill niet tot zijn dochter toegelaten. Sjors biedt Amir haar hulp aan. Amir weigert zolang haar gevoelens voor hem niet zijn veranderd. Bi ... 

Trauma Centrum Aflevering 581

Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; a ... 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

The Big Bang Theory The Commitment Determination

The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een v ... 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Galileo Afl. 36

Galileo

Manuel gaat in de leer bij meestervervalser Geert-Jan Jansen. Hij legt uit waar je op moet letten bij het vervalsen van schilderijen. Verder bekent deskundige Kaat ook kleur: waarom dragen vrouwen graag rood? 

De Bouwbroers Afl. 1

De Bouwbroers

De broers Drew en Jonathan Scott combineren intelligentie met spierkracht om families te helpen met het vinden van een extreme opknapwoning en deze om te bouwen naar een uiterst budgetvriendelijk droomhuis. 

Utopia Utopia: 16 oktober 2017

Utopia

Een groep van vijftien zeer diverse mensen zegt hun huidige leven vaarwel. Ze bouwen aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn. 

NOS Jeugdjournaal NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

BinnensteBuiten BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

Al jarenlang droomt Esther Akkerhuis ervan een huis te kopen in een leuke laan in Rotterdam. Ze verklaart haar vriend Greg Vyent voor gek als hij zegt; dan gaan we daar ooit wonen. Maar niets blijkt onmogelijk als in haar droom ... 

NOS Sportjournaal 2016 NOS Sportjournaal

NOS Sportjournaal 2016

Met het belangrijkste sportnieuws van vandaag. 

Bouwen Met Bryan Afl. 1

Bouwen Met Bryan

Canadees huizenprogramma waarin huiseigenaren die willen verbouwen de hulp inroepen van de ervaren aannemer Bryan Baeumler. Ze mogen drie plannen indienen en Bryan voert er één uit. Maakt hij de juiste keuze? 

Het Klokhuis Het Kantoor 204

Het Klokhuis

Iedereen wil Leonoor feliciteren met haar diploma 'Het heelal voor beginners'. Maar hoeveel zoenen geef je dan? Verder kom je te weten wat het verschil is tussen een komeet en een meteoor en hoe piepschuim wordt gemaakt. 

Hallo Nederland Hallo Nederland

Hallo Nederland

Het is met 26 graden de warmste 16 oktober sinds er is begonnen met het meten van de temperatuur in Nederland. In Utrecht wordt op verschillende manieren genoten van de waarschijnlijk laatste echt warme dag van het jaar: ijsjes ... 

EenVandaag EenVandaag

EenVandaag

Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. 

SpangaS Stiekem logeren

SpangaS

Eman voelt zichzelf een geweldige vlogger, maar de druk is hoog om een nieuwe vlog te bedenken. Ramin logeert bij Maud, maar weten hun ouders dit wel? Jip moet hard trainen om opgesteld te worden. 

RTL Boulevard Afl. 206

RTL Boulevard

Met in deze uitzending: -Affaire-Weinstein: hoe zit dat met de Gooische matras? -Scheidsrechter Bas Nijhuis doet boekje open. -Kon de moord op Anne Faber worden voorkomen? -Jan Smit pakt uit met muziekfeest in Ziggo Dome. 

The Bold And The Beautiful Afl. 96

The Bold And The Beautiful

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations. 

RTL Weer 18:30 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Geloof en een Hoop Liefde Apeldoorn

Geloof en een Hoop Liefde

Henk verkent Apeldoorn op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde. Hij bezoekt Jurrien en Janet ten Brinke die midden in de verbouwing zitten van de oude basisschool die ze hebben aangekocht om er een plek van verbinding ... 

Show Shownieuws - Vroege Editie: 16 oktober 2017

Show

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.  

Editie NL Afl. 206

Editie NL

Met in deze uitzending: -Bewapend tegen belagers. -Verdachte verplicht in rechtszaal. -Nieuw: de baby-airbag. -Help! Het is weer zomer! 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7641

The Bold And The Beautiful

Bill krijgt lofuitingen voor zijn succesvolle modebattle tussen Forrester Creations en Spectra Fashions. Nicole verandert van gedachten en besluit niet te gaan feesten, maar in het hotel te blijven met Lizzy en Rick. Dit tot gr ... 

Nieuwe Tijden Afl. 71

Nieuwe Tijden

Tiffy wil met een DNA-test bewijzen dat zij echt Moons zus is. Gaat dit haar lukken? Jan Jaap veroorzaakt onbedoeld problemen tussen Moon en Amy. Quinn wil met Tiffy gaan samenwonen. Zal Tiffy ja zeggen? 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Hart van Nederland Hart van Nederland - Vroeg: 16 oktober 2017

Hart van Nederland

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.  

Tijd voor MAX 25 jaar Mart Visser

Tijd voor MAX

Mart Visser zit 25 jaar in het vak, dat wordt gevierd met de tentoonstelling Beyond Context. In een ruimte van 3000 vierkante meter aan de Amsterdamse Herengracht komt zijn werk samen. Met hem nemen we zijn kwart eeuw in de mod ... 

Heibel langs de lijn Chester

Heibel langs de lijn

De negenjarige Chester uit Den Haag heeft veel last van zijn schreeuwende moeder Barbara langs de voetballijn. 

The King Of Queens Gorilla warfare

The King Of Queens

Doug moet een nieuwe romantische zin bedenken, nadat Carrie heeft ontdekt dat hij haar op de eerste date heeft versierd met een citaat uit een oude film. Wat het nog pijnlijker maakt, is dat de zin in de film tegen een aapje we ... 

Smart&Dart Smart&Dart

Smart&Dart

Kandidatenkoppels gaan de strijd met elkaar aan. De slimmerik van het duo krijgt een aantal pittige vragen voorgelegd en aan het darttalent de taak om punten te scoren op het grote dartbord. 

Checkpoint Checkpoint

Checkpoint

Een avontuurlijk testprogramma voor kinderen. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

RTL Travel Noord-Vietnam, Australië en Brazilië

RTL Travel

Chris Zegers neemt de trein naar het bergachtige Noord-Vietnam. Floortje Dessing komt tijdens haar reis door Australië aan bij Lake Argyle. Romeo Egbeama brengt een bezoekje aan het Braziliaanse Bloemendaal. 

5 Uur Live Afl. 36

5 Uur Live

Met in deze uitzending: -Acteur Frederik Brom vertelt over het nieuwe theaterstuk 'Vastgoed B.V.'. -Bastiaan Bakker vertelt ons alles over internetbeveiliging. -Susan Aretz maakt groentepannenkoeken. 

Everybody Loves Raymond A job for Robert

Everybody Loves Raymond

Ray wordt jaloers als Marie Robert verwent met een mand vol lotions, geurtjes en kaarsen. Ray denkt dat zijn moeder dit doet, zodat Amy en Robert in 'de stemming' komen om kinderen te maken. Haar goedbedoelde gebaar heeft een a ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Married At First Sight Afl. 6

Married At First Sight

De huwelijksreis van Chantal en Nikolai is goed verlopen, maar de vraag is wel of hun huwelijk standhoudt als het gewone leventje thuis weer wordt opgepakt. Simon en Anthony komen aan in de Portugese stad Porto en kunnen niet w ... 

RTL Nieuws 16:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Freek in het wild Witte Haai

Freek in het wild

In de eerste aflevering gaat Freek in Zuid-Afrika op zoek naar de grootste roofvis in de oceanen: de witte haai. Deze vis is onvoorspelbaar, heeft honderden grote vlijmscherpe tanden, kan wel meer dan zes meter groot worden.. o ... 

MAX Maakt Mogelijk - 10 minuten specials Voedselbank Chisinau Moldavië

MAX Maakt Mogelijk - 10 minuten ...

In het programma ziet u wat Stichting MAX Maakt Mogelijk met uw donatie doet voor kwetsbare ouderen. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

RTL Woonmagazine Afl. 6

RTL Woonmagazine

Sandra en haar zoontje Alex zijn ingetrokken bij Hendy, de zus van Sandra. Door gebrek aan ruimte slapen Hendy en Sandra noodgedwongen bij elkaar in bed. Ook hebben de zussen nauwelijks kastruimte, waardoor ze constant in de tr ... 

De Politie Op Je Hielen! Afl. 5

De Politie Op Je Hielen!

Realityserie over de snelste en gevaarlijkste politieachtervolgingen ooit. Bankovervallers, drugsdealers en andere gewelddadige voortvluchtigen maken de wegen onveilig met bizarre snelheden. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Sesamstraat 10 voor... Bert & Ernie

Sesamstraat 10 voor...

Bert & Ernie. Bert & Ernie. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Kook mee met MAX Snijbietsalade met bietenballetjes

Kook mee met MAX

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken ... 

Kindertijd Kindertijd

Kindertijd

Geen extra informatie aanwezig.

Koffietijd Afl. 36

Koffietijd

Met in deze uitzending: -Esmee van Kampen speelt in de cabaretvoorstelling 'Tijd voor een trio' een twijfeldertiger. -Yvette van Boven heeft een nieuw kookboek 'Home Sweet Home' geschreven en wij gingen met haar mee naar haar g ... 

MAX Geheugentrainer MAX Geheugentrainer

MAX Geheugentrainer

Elke ochtend krijgt de kijker van Pauline Spiering of Mascha de Rooij een aantal oefeningen, die voorzien in de dagelijkse portie hersengymnastiek. Alle oefeningen zijn wetenschappelijk getoetst en dragen bij aan de verbetering ... 

Nederland in Beweging Nederland in Beweging!

Nederland in Beweging

Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen! Kijkers kunnen door mee te doen aan de oefeningen al de helft van de dagelijkse norm van 30 minuten gezond bewegen be ... 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

RTL Nieuws 09:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn voormalig communicatiestrateeg van de VVD Henri Kruithof en hoofdredacteur van Libelle Hilmar Mulder. En met hen hebben we het over het nieuwe kabinet. Wat moet een goede minister in huis hebben? En over het groeie ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn voormalig communicatiestrateeg van de VVD Henri Kruithof en hoofdredacteur van Libelle Hilmar Mulder. En met hen hebben we het over het nieuwe kabinet. Wat moet een goede minister in huis hebben? En over het groeie ... 

Nils Holgersson Uit het niets

Nils Holgersson

Tristan de gans verschijnt met veel bombarie op het toneel, en doet zich voor als de dapperste gans ooit. Maar is hij dat wel echt? Tristan de gans verschijnt met veel bombarie op het toneel, en doet zich voor als de dapperste ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn voormalig communicatiestrateeg van de VVD Henri Kruithof en hoofdredacteur van Libelle Hilmar Mulder. En met hen hebben we het over het nieuwe kabinet. Wat moet een goede minister in huis hebben? En over het groeie ... 

Destined to Reign Aflevering 184

Destined to Reign

Pastor Joseph Prince is een toonaangevende stem in het onderwijs over de waarheden van Gods genade. Zijn preken werpen een geheel nieuw licht op wat die genade werkelijk betekent. De Goddelijke genade verschilt fundamenteel van ... 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn voormalig communicatiestrateeg van de VVD Henri Kruithof en hoofdredacteur van Libelle Hilmar Mulder. En met hen hebben we het over het nieuwe kabinet. Wat moet een goede minister in huis hebben? En over het groeie ... 

Zappelin Go Joe en de sloot

Zappelin Go

Hou jij ook van huppelen en springen? Doe dan mee met dit beweegprogramma voor peuters en kleuters. Beleef samen met Nienke de spannende en stoere avonturen van Joe. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

RTL Nieuws 07:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Joe & Jack Spion

Joe & Jack

Lizzie heeft een nieuwe hut. Jack zegt met een grote mond dat hij en Joe ook een hut hebben, maar deze is nog niet zo makkelijk gemaakt. Lizzie heeft een nieuwe hut. Jack zegt met een grote mond dat hij en Joe ook een hut hebbe ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Masha's sprookjes De tuinkrokodil

Masha's sprookjes

Meisje droomt eng en is zo bijgelovig dat ze de deur niet meer uit durft. De hele zomervakantie zit ze binnen. Jammer.