Nieuwe Tijden

Nederlandse serie die zich afspeelt in de bruisende studentenstad Utrecht. De jonge bewoners worden gevolgd terwijl zij lief en leed delen. Vriendschappen worden gesmeed, dromen gedeeld en grenzen verlegd.
Nieuwe Tijden Afl. 75

Afl. 75

Sil besluit te vertrekken, net als nog twee andere huisgenoten. Tiffy krijgt iets schokkends te horen. Mark wil haar redden, maar dat loopt helemaal uit de hand. 

Nieuwe Tijden Afl. 74

Afl. 74

Elin neemt een dramatisch besluit en Tiffy's ergste vermoedens worden waarheid als een onverwachte gast zich aandient. 

Nieuwe Tijden Afl. 73

Afl. 73

Tiffy denkt een oplossing te hebben voor het huisprobleem, maar of dat zo is? En juist op het moment dat Elin eindelijk gelukkig is, haalt haar verleden haar in. 

Nieuwe Tijden Afl. 72

Afl. 72

Tiffy vreest dat Jan Jaap terug is, maar ziet dan in dat ze zich heeft vergist. Of toch niet? Ondertussen Wijst Loki Amy af en vindt zij troost bij een andere man. 

Nieuwe Tijden Afl. 71

Afl. 71

Karim gaat wetenschappelijk te werk in zijn speurtocht naar liefde, maar heeft hij succes? Ondertussen heeft Loki goed nieuws. 

Nieuwe Tijden Afl. 70

Afl. 70

Elin stort zich op Yamal, maar is ze eigenlijk niet meer bezig met Karim? Ondertussen neemt Tiffy een besluit met grote consequenties. 

Nieuwe Tijden Afl. 69

Afl. 69

Karim dealt eindelijk met zijn verleden, terwijl Amy vraagtekens heeft bij wat er speelt tussen Sil en Fien. 

Nieuwe Tijden Afl. 68

Afl. 68

Amy probeert Loki jaloers te maken. Karim vermoedt dat Elin in oude fouten vervalt als het plan dat zij met Tiffy heeft volledig uit de hand loopt. 

Nieuwe Tijden Afl. 67

Afl. 67

Elin zet haar catfishkwaliteiten in voor het goede doel. Karim worstelt met een vraag van Carlijn en Tiffy krijgt onverwacht bezoek. 

Nieuwe Tijden Afl. 66

Afl. 66

Fien heeft wilde plannen met Sil, maar of hij daar wel op zit te wachten? Ondertussen probeert Tiffy Eduard erin te luizen. 

Nieuwe Tijden Afl. 65

Afl. 65

Sil gaat wel heel ver om zijn muzikale toekomst veilig te stellen en Tiffy neemt drastische maatregelen om in huis te kunnen blijven. 

Nieuwe Tijden Afl. 64

Afl. 64

Tiffy haalt onverwachte gasten in huis om het gemis van Mark te compenseren. Door de komst van Lucas wordt ze op andere gedachten gebracht. 

Nieuwe Tijden Afl. 63

Afl. 63

Mark besluit te vertrekken, waardoor Elin Karim de liefde verklaart. Maar of hij daar zo blij mee is? 

Nieuwe Tijden Afl. 62

Afl. 62

Fien vindt het vreselijk dat Amy en Sil weer nader tot elkaar lijken te komen. Ondertussen schrikt Tiffy van Marks besluit. 

Nieuwe Tijden Afl. 61

Afl. 61

Tiffy's plan om Mark te verzoenen met zijn verleden loopt uit de hand en de zoon van de huisbaas bezorgt de bewoners de schrik van hun leven. 

Nieuwe Tijden Afl. 60

Afl. 60

Elin hoopt op toenadering met Karim, maar het verleden haalt hem in. Ondertussen legt Sil het aan met Fien en stort Amy zich op Loki. 

Nieuwe Tijden Afl. 59

Afl. 59

Loki probeert de boel recht te trekken, maar als zijn zus erachter komt wat hij heeft gedaan, lijkt dat vrijwel onmogelijk. 

Nieuwe Tijden Afl. 58

Afl. 58

Elins argwaan blijkt gegrond als Eduards vader opduikt. Daardoor zitten alle huisgenoten onmiddellijk in grote problemen. 

Nieuwe Tijden Afl. 57

Afl. 57

Elin vertrouwt Eduard voor geen cent, terwijl Tiffy de verschrikkelijke waarheid over Mark ontdekt. 

Nieuwe Tijden Afl. 56

Afl. 56

Er dient zich een nieuwe huisgenoot aan die meteen voor veel opschudding zorgt. Mark probeert zich te ontworstelen aan Tiffy, maar of dat lukt? 

Nieuwe Tijden Afl. 55

Afl. 55

Moons besluit treft iedereen in huis en Marks gedrag leidt ertoe dat Tiffy ingrijpende maatregelen treft. 

Nieuwe Tijden Afl. 55

Afl. 55

Moons besluit treft iedereen in huis en Marks gedrag leidt ertoe dat Tiffy ingrijpende maatregelen treft. 

Nieuwe Tijden Afl. 54

Afl. 54

Karim raakt gewond en brengt Sil en Mark hiermee op een idee. Als Amy Sil met een ander ziet, grijpt Loki zijn kans. 

Nieuwe Tijden Afl. 53

Afl. 53

Moon grijpt alles aan om een beslissing uit de weg te gaan en Elin stort zich op Eduard om Karim te vergeten. Maar of dat lukt? 

Nieuwe Tijden Afl. 52

Afl. 52

Moon krijgt een aanbod dat ze bijna niet kan afslaan en een onbekende jongen is zeer geïnteresseerd in Elin. Maar is hij wel te vertrouwen? 

Nieuwe Tijden Afl. 51

Afl. 51

Hoewel Loki denkt dat hij de huisbaas heeft ontzenuwd, blijkt niets minder waar. Ondertussen zet Karim een onverwachte stap. 

Nieuwe Tijden Afl. 50

Afl. 50

Loki wordt kwaad omdat Karim Elin geen nieuwe kans wil geven. Daardoor neemt hij contact op met iemand die de verhoudingen in huis voorgoed zal veranderen. 

Nieuwe Tijden Afl. 49

Afl. 49

Elin vergeet haar mobiele telefoon en daarmee zet ze iets in gang wat haar ondergang dreigt te worden. 

Nieuwe Tijden Afl. 48

Afl. 48

Jan Jaaps brief zorgt voor veel onrust in huis. Tiffy wil haar leven beteren en Sil ziet in dat hij en Amy heel anders naar hun samenzijn kijken. Hij neemt een drastisch besluit. 

Nieuwe Tijden Afl. 47

Afl. 47

Loki besluit het Spacefeest wat gezelliger te maken en bestelt drugs. Amy wil daar niets van weten, maar Moon en Mark gaan erin mee. Dat heeft verstrekkende gevolgen. 

Nieuwe Tijden Afl. 46

Afl. 46

Elin blijft liegen, terwijl haar broertje er alles aan doet om een plek in het huis te bemachtigen. Moon heeft een nieuwe lover op het oog, maar dat pakt heel anders uit dan verwacht. 

Nieuwe Tijden Afl. 45

Afl. 45

Loki weet de lekkage op te lossen, maar bereikt daarmee niet wat hij wil. Elins sollicitatie loopt uit op een debacle, waardoor ze vervalt in haar oude fouten. 

Nieuwe Tijden Afl. 44

Afl. 44

Het huis wordt geteisterd door een nieuw probleem en Elin gaat op zoek naar een baan. Maar of dat nu wel zo'n goed idee is? 

Nieuwe Tijden Afl. 43

Afl. 43

Als er geld is verdwenen, verdenkt iedereen Elin. Ze krijgt steun uit onverwachte hoek. Maar wie zit er echt achter de diefstal? 

Nieuwe Tijden Afl. 42

Afl. 42

Jan Jaaps daden hebben grote gevolgen die niemand in het huis onberoerd laten. Elin komt steeds meer alleen te staan en Mark is zijn emoties niet meer de baas. 

Nieuwe Tijden Afl. 41

Afl. 41

Mark denkt het slechtste van Moon, terwijl Jan Jaap doorslaat en probeert Amy te vermoorden. Wordt zij nog op tijd gered? 

Nieuwe Tijden Afl. 40

Afl. 40

Juist als Moon Mark de waarheid wil vertellen, gaat alles mis. Het bal masqué is een groot succes, maar Loki ziet Tiffy aan voor Amy en Jan Jaap denkt dat Amy Tiffy is. En dat heeft verstrekkende gevolgen. 

Nieuwe Tijden Afl. 39

Afl. 39

Door wat Noud is overkomen, ziet Mark in dat hij voor Tiffy moet gaan. Ondertussen zet Jan Jaap alles op alles om het gemaskerde bal door te laten gaan. Wat is hij daar van plan? 

Nieuwe Tijden Afl. 38

Afl. 38

Elin probeert Loki bij iedereen uit de buurt te houden, maar heeft niet in de gaten dat hij niet haar grootste probleem vormt. En Tiffy's moeder blijkt een groot geheim voor haar dochter te verbergen. 

Nieuwe Tijden Afl. 37

Afl. 37

Er duikt een ongenodigde gast op in huis die de boel flink op stelten zet. Noud blijkt een onverwachte connectie in huis te hebben, maar met wie? 

Nieuwe Tijden Afl. 36

Afl. 36

Terwijl de temperaturen in huis hoog oplopen, probeert Karim erachter te komen wie Becky is en onthult Moon eindelijk haar geheim. 

Nieuwe Tijden Afl. 35

Afl. 35

Jan Jaap wordt gedwarsboomd door Amy. Karim denkt dat hij een pijnstiller neemt, maar het is iets heel anders. Vervolgens doet hij een onverwachte ontdekking. 

Nieuwe Tijden Afl. 34

Afl. 34

De huisgenoten maken zich zorgen om Amy. Zij wijst Jan Jaap aan als boosdoener, maar wordt niet geloofd. Drijft dit Amy over het randje? 

Nieuwe Tijden Afl. 33

Afl. 33

De jongens doen er alles aan om aan geld te komen en Karim betrapt Elin op weer een leugen. Lukt het haar om zich hier nog uit te redden? 

Nieuwe Tijden Afl. 32

Afl. 32

Amy neemt Sil eindelijk in vertrouwen, maar kan haar obsessie voor Jan Jaap niet beteugelen. Is hun relatie hier wel tegen bestand? 

Nieuwe Tijden Afl. 31

Afl. 31

De zoen tussen Elin en Sil heeft onverwachte consequenties. Tiffy komt Marks geheim op het spoor. 

Nieuwe Tijden Afl. 30

Afl. 30

Tiffy's verhuizing is geen succes en Mark kan Moon niet op andere gedachten brengen over de adoptie. Ondertussen schrikt Elin van Nouds komst en komt Amy eindelijk achter de waarheid. 

Nieuwe Tijden Afl. 29

Afl. 29

Het lukt zowel Elin als Sil niet om Karim te kalmeren. Elin wil Sil niet kwijt en dwingt hem, onbedoeld, zich in de schulden te steken. 

Nieuwe Tijden Afl. 28

Afl. 28

Jan Jaap vreest dat Mark ontdekt waar hij mee bezig is. Elin probeert erachter te komen waarom Karim zo raar doet, maar krijgt een enorme schok te verwerken. 

Nieuwe Tijden Afl. 27

Afl. 27

Amy neemt Elin in vertrouwen, terwijl zij tegen Amy blijft liegen. Tiffy's toestand verslechtert en Marks trauma blijkt groter dan verwacht. 

Nieuwe Tijden Afl. 26

Afl. 26

Amy probeert Tiffy op te vrolijken, maar wordt keihard geconfronteerd met haar verleden. Moon gaat veel te ver om een vader voor haar kind te vinden. 

Nieuwe Tijden Afl. 25

Afl. 25

Jan Jaap gaat steeds verder in zijn plan om Tiffy de zijne te maken, maar overziet hij de consequenties wel? Ondertussen lijkt Karim minder ongevoelig voor Elin dan hij doet voorkomen. 

Nieuwe Tijden Afl. 24

Afl. 24

Elin dreigt door de mand te vallen als een onbekende zich aandient en Tiffy laat zich troosten door Jan Jaap. Maar of dat wel zo'n goed idee is? 

Nieuwe Tijden Afl. 23

Afl. 23

Tiffy doet er alles aan om Mark voor zich te winnen. Amy heeft niet in de gaten dat er meer speelt tussen Sil en Elin dan alleen muziek. 

Nieuwe Tijden Afl. 22

Afl. 22

Amy vraagt zich af wie Yasmin is waar Mark nachtmerries over heeft. Ondertussen Mark confronteert Moon met zijn vermoedens over haar geheim. 

Nieuwe Tijden Afl. 21

Afl. 21

Elin blijkt zich online voor te doen als iemand anders en Amy krijgt te maken met een insluiper. Of is het iemand die zij kent? 

Nieuwe Tijden Afl. 20

Afl. 20

Amy trapt in Jan Jaaps val, waardoor hij tot heftige maatregelen overgaat. Zijn de huisgenoten hun leven nog wel zeker? 

Nieuwe Tijden Afl. 19

Afl. 19

Jan Jaap is zijn gevoelens voor Tiffy niet langer de baas. Ondertussen wordt iedereen in het huis doodziek. Wie heeft dat op zijn geweten? 

Nieuwe Tijden Afl. 18

Afl. 18

Tiffy's verrassing voor Mark valt niet in goede aarde, evenals die van Mark voor Elin. De politie moet er zelfs aan te pas komen! 

Nieuwe Tijden Afl. 17

Afl. 17

Mark verzint een list om van Elin af te komen. En Moon neemt een beslissing die haar leven voorgoed zal veranderen. 

Nieuwe Tijden Afl. 16

Afl. 16

Amy raakt steeds meer geobsedeerd door Jan Jaaps snode plannen en drijft Sil daardoor richting Elin. 

Nieuwe Tijden Afl. 15

Afl. 15

Elin raakt steeds verder verstrikt in haar leugens, maar is Karim te slim af. Ondertussen komt het tot een confrontatie tussen Amy en Jan Jaap. 

Nieuwe Tijden Afl. 14

Afl. 14

Niet Mark maar Tiffy dreigt het slachtoffer te worden van Jan Jaaps ingreep. Elin dreigt achter Moons geheim te komen. 

Nieuwe Tijden Afl. 13

Afl. 13

De hospiteerronde loopt uit op een hilarische bedoening. Als het Jan Jaap niet lukt om Mark uit het huis te weren, gaat hij over tot zeer drastische maatregelen. 

Nieuwe Tijden Afl. 12

Afl. 12

Tiffy is volkomen onder de indruk van Jan Jaaps verrassing voor haar. Ze heeft geen idee wat hij werkelijk met haar van plan is. 

Nieuwe Tijden Afl. 11

Afl. 11

Moon doet een schokkende ontdekking, terwijl Mark het plan opvat om in het huis te komen wonen. Maar of dat zo makkelijk gaat? 

Nieuwe Tijden Afl. 10

Afl. 10

Terwijl Elin en Karim vrede sluiten, komt Amy erachter dat Jan Jaap niets goeds van plan is met Tiffy. 

Nieuwe Tijden Afl. 9

Afl. 9

Sil weet niet dat Elin tegen hem liegt en wil naar Amerika om zijn muziek carrière op te starten. Is dit het eind van zijn relatie met Amy? 

Nieuwe Tijden Afl. 8

Afl. 8

Jan Jaap heeft gevoelens voor Tiffy, maar zij heeft alleen maar oog voor Mark. Hij ligt echter met iemand anders in bed. 

Nieuwe Tijden Afl. 7

Afl. 7

Terwijl Elin haar belofte aan Sil niet nakomt, maakt Tiffy een fout die grote gevolgen heeft in huis. 

Nieuwe Tijden Afl. 6

Afl. 6

Jan Jaap begint zijn plan ten uitvoer te brengen. Amy vertrouwt hem niet, maar kan ze de anderen daarvan overtuigen? 

Nieuwe Tijden Afl. 5

Afl. 5

De situatie tussen Jan Jaap en Amy komt op scherp te staan, als een huisfeest volledig uit de hand loopt.