Nieuwe Tijden

Nederlandse serie die zich afspeelt in de bruisende studentenstad Utrecht. De jonge bewoners worden gevolgd terwijl zij lief en leed delen. Vriendschappen worden gesmeed, dromen gedeeld en grenzen verlegd.
Nieuwe Tijden Afl. 4

Afl. 4

Sil wil zijn relatie met Amy naar een volgend level brengen, maar of zij daar ook zo over denkt? Ondertussen doet Elin Sil allerlei beloftes, waar Karim zijn vraagtekens bij heeft. 

Nieuwe Tijden Afl. 3

Afl. 3

Zowel Tiffy als Moon valt als een blok voor de mysterieuze Mark. Karim wil zijn kamer delen met Elin: maar of dat nu wel zo'n goed idee is? 

Nieuwe Tijden Afl. 2

Afl. 2

Karim komt onverwacht terug, maar wil niet zeggen wat er in Afrika is gebeurd. Jan Jaap drijft een wig tussen Amy en Sil. 

Nieuwe Tijden Afl. 1

Afl. 1

Amy doet een ontluisterende ontdekking. En is Elin, de nieuwe huisgenote, wel zo onschuldig als ze lijkt? 

Nieuwe Tijden Afl. 75

Afl. 75

Lucas bemiddelt tussen Quinn en Tiffy. Zal dit goed uitpakken? Een huwelijk wordt voltrokken. Wie zijn de gelukkigen? Eén van de huisgenoten blijkt een schokkende geheime agenda te hebben? 

Nieuwe Tijden Afl. 74

Afl. 74

Jan Jaap vreest voor zijn plek in het huis en probeert te voorkomen dat hij weg moet. Er ontstaat toenadering tussen Carlijn en Karim. Zal hun liefde weer opbloeien? Quinn en Sil willen op wereldreis. Zullen zij het huis echt v ... 

Nieuwe Tijden Afl. 73

Afl. 73

Amy legt Sil onomwonden uit waarom het nooit iets kan worden tussen hen. Legt Sil zich daarbij neer? Carlijn komt tot een belangrijk inzicht over de dood van Bobby. Tiffy is geschokt als ze oog in oog staat met onverwacht bezoek. 

Nieuwe Tijden Afl. 72

Afl. 72

Tiffy ontsteekt in woede tegenover al haar huisgenoten. Karim beweert regels niet meer belangrijk te vinden. Zal hij dit volhouden als Carlijn hem uitdaagt om de regels te breken? Moon accepteert Tiffy eindelijk als haar zus, m ... 

Nieuwe Tijden Afl. 71

Afl. 71

Tiffy wil met een DNA-test bewijzen dat zij echt Moons zus is. Gaat dit haar lukken? Jan Jaap veroorzaakt onbedoeld problemen tussen Moon en Amy. Quinn wil met Tiffy gaan samenwonen. Zal Tiffy ja zeggen? 

Nieuwe Tijden Afl. 70

Afl. 70

Een baby in het huis brengt heftige emoties teweeg. Amy wordt overvallen door een liefdesverklaring. Maar van wie? Carlijn confronteert Karim met zijn fouten. Zal hij hier iets mee doen? 

Nieuwe Tijden Afl. 69

Afl. 69

Tiffy schrijft Moon een brief. Hoe zal Moon hierop reageren? Quinn wordt door zijn huisgenoten uitgedaagd om zijn mannelijkheid te bewijzen. Jan Jaap verstopt iets in een cake. Wat is hij van plan? 

Nieuwe Tijden Afl. 68

Afl. 68

Jan Jaap liegt tegen Carlijn. Waarom doet hij dit? Carlijn maakt zich zorgen om Karim. De moeder van Moon en Tiffy komt langs wat een onverwachte wending in het verhaal brengt. 

Nieuwe Tijden Afl. 67

Afl. 67

Moon is gekwetst als Amy tegenover Sil ontkent dat er meer dan vriendschap bestaat tussen haar en Moon. Quinn probeert te bemiddelen tussen Moon en Tiffy. Zal Moon Tiffy eindelijk als zus accepteren? Carlijn zoekt toenadering t ... 

Nieuwe Tijden Afl. 66

Afl. 66

Sil vraagt zich af wat er tussen Amy en Moon speelt. Karim ontdekt dat Carlijn abortus heeft gepleegd. Hoe reageert hij hierop? Tiffy denkt door Carlijns abortus aan haar eigen moeder en Moon en voelt zich ongewenst. 

Nieuwe Tijden Afl. 65

Afl. 65

Tiffy probeert Carlijn te helpen door een medium in te schakelen. Karim is verbaasd als zijn moeder het goed wil maken. Waarom wil zij dit ineens? Jan Jaap adviseert Moon om Amy de liefde te verklaren. Durft Moon dat? 

Nieuwe Tijden Afl. 64

Afl. 64

Jan Jaap regelt een date voor Sil. Wat vindt Amy daarvan? Carlijn kwetst Karim tot op het bot. Zal hij haar dit kunnen vergeven? Moon pusht Tiffy om het uit te maken met Quinn. 

Nieuwe Tijden Afl. 63

Afl. 63

Karim doet een schokkende ontdekking over Carlijn. Moon neemt Amy wel heel fel in bescherming. Voelt zij iets voor haar? Carlijn neemt wraak op Quinn omdat ze hem Bobby's dood verwijt. 

Nieuwe Tijden Afl. 62

Afl. 62

Carlijn ontdekt dat Karim zelf proefpersoon is in zijn onderzoek. Hoe reageert ze daarop? Moon heeft moeite te geloven dat Tiffy haar zus is. Quinn voelt zich schuldig over Bobby's dood. 

Nieuwe Tijden Afl. 61

Afl. 61

Amy vermoedt dat zij Sils muze is. Zal Sil dit toegeven? Carlijn heeft het moeilijk met haar abortus. Quinn wil met Tiffy samenwonen. Wil zij dit ook? 

Nieuwe Tijden Afl. 60

Afl. 60

Karim is jaloers op Sil en onderneemt actie. Quinn vindt dat Carlijn Karim moet vertellen van de abortus. Zal Carlijn dit doen? Zal Tiffy ook zeggen dat ze van Quinn houdt als hij zijn liefde voor haar uitspreekt? 

Nieuwe Tijden Afl. 59

Afl. 59

Moon en Amy zoeken belastende informatie over Tiffy op internet. Waarom doen ze dit? Sil componeert een liedje en probeert zijn muze angstvallig geheim te houden. Zet Quinn Tiffy niet te veel onder druk in hun prille relatie? 

Nieuwe Tijden Afl. 58

Afl. 58

Quinn denkt dat Tiffy verdrietig is omdat Lucas weg is, maar dat is niet de werkelijke reden. Moon wordt boos op Amy omdat ze zich niet door haar gesteund voelt. Kan Amy het nog goedmaken? De nieuwe barman Jan Jaap brengt Moon ... 

Nieuwe Tijden Afl. 57

Afl. 57

Er wordt een afscheidsborrel voor Lucas georganiseerd. Zal hij voorgoed vertrekken? Karim betrapt Carlijn als ze moet overgeven. Ontdekt hij haar zwangerschap? Lucas drukt Tiffy op het hart Moon de waarheid te vertellen. Zal zi ... 

Nieuwe Tijden Afl. 56

Afl. 56

Amy veroorzaakt chaos in het huis en in Spelonk om de aandacht van Sil te trekken. Carlijn stort zich op Amy en Sil om haar eigen problemen te ontlopen. Quinn vraagt Tiffy of ze samen met hem wil zijn. Wat is haar antwoord? 

Nieuwe Tijden Afl. 55

Afl. 55

Janine komt langs waardoor Lucas in de stress schiet. De vieze troep in de keuken leidt tot een onverwacht intiem moment. Carlijn heeft een afspraak bij de abortuskliniek. Gaat ze de baby echt weg laten halen? 

Nieuwe Tijden Afl. 54

Afl. 54

Lucas vindt dat Tiffy haar geheim met Moon moet delen. Durft Tiffy dit aan? Quinn zit in de financiële problemen. Karim neemt Quinns plek in achter de bar in Spelonk. Gaat dit werken? 

Nieuwe Tijden Afl. 53

Afl. 53

Moon maakt ruzie met haar moeder, wat bij Tiffy van alles teweegbrengt. Amy en Tiffy proberen Lucas ervan te overtuigen om contact op te nemen met zijn familie en eerlijk te zijn over zijn hiv-besmetting. Zal Lucas ooit naar zi ... 

Nieuwe Tijden Afl. 52

Afl. 52

De stroom in het huis valt uit, wat tot hevige stress onder de huisgenoten leidt. Quinn hoopt dat Lucas met Pelle mee teruggaat naar Hawaii, zodat hij Tiffy voor zichzelf heeft. Kiest Lucas voor Pelle? Moon reageert opvallend f ... 

Nieuwe Tijden Afl. 51

Afl. 51

Amy en Sil veroorzaken met hun ruzie een tweedeling in het huis. Karim maakt zich zorgen, omdat het slecht gaat met zijn broertje, en stort zich nog harder op zijn onderzoek. Carlijn worstelt met haar zwangerschap. Zal zij Kari ... 

Nieuwe Tijden Afl. 50

Afl. 50

Carlijn overweegt een rigoureuze beslissing die Karim ook aangaat. Zal zij hem in haar keuze betrekken? Lucas komt voor een levensbepalende keuze te staan. Tiffy worstelt met haar gemengde gevoelens voor Lucas, hetgeen leidt to ... 

Nieuwe Tijden Afl. 49

Afl. 49

Karim maakt Lucas bang met betrekking tot zijn ziekte. Zal Lucas eindelijk onder ogen zien dat hij medicijnen moet nemen? De strijd om de nieuwe huisgenoot wordt beslecht. Carlijn overweegt het huis te verlaten. 

Nieuwe Tijden Afl. 48

Afl. 48

Lucas neemt voor het eerst weer contact op met Janine. Zal hij haar de waarheid vertellen? Amy en Sil gaan de strijd aan over de nieuwe huisgenoot. Tiffy is jaloers op Pelle. Heeft ze nog gevoelens voor Lucas? 

Nieuwe Tijden Afl. 47

Afl. 47

Karim besluit Carlijn terug te winnen. Gaat hem dit lukken? De huisgenoten maken ruzie over wie er het huis uit moet en welke nieuwe huisgenoot erbij mag. Pelle bezoekt Lucas. Wat wil hij van hem? 

Nieuwe Tijden Afl. 46

Afl. 46

Moon en Amy slapen bij elkaar in bed. Ontluikt hier een liefde? Tiffy probeert Lucas het huis uit te krijgen. Lukt haar dit? Karim wordt voor moordenaar uitgemaakt. Maar is dat wel terecht? 

Nieuwe Tijden Afl. 45

Afl. 45

Quinn wil Karim bij de politie aangeven. Wat heeft Karim gedaan? Amy wordt geïnterviewd voor een modewebsite, met een boos telefoontje van Nina tot gevolg. Carlijn ontdekt iets dat haar extreem van streek maakt. 

Nieuwe Tijden Afl. 44

Afl. 44

Carlijn ontdekt dat Bobby anabolen gebruikte en gaat verder op onderzoek uit. Wat zal ze ontdekken? Moon en Lucas komen met een origineel idee om Amy terug te krijgen op de academie. Karim doet een schokkende bekentenis aan Car ... 

Nieuwe Tijden Afl. 43

Afl. 43

Tiffy is bang om besmet te worden door Lucas. Lucas weigert onder ogen te zien dat hij actie moet ondernemen wat betreft zijn ziekte. Carlijn weigert Quinns hulp. Weet zij dat hij misschien schuld heeft? 

Nieuwe Tijden Afl. 42

Afl. 42

Karim doorzoekt stiekem Bobby's kamer. Waarom doet hij dit? Moon wil haar verdriet niet onder ogen zien en zet het op een shoppen. Quinn doet een schokkende ontdekking die te maken heeft met de dood van zijn huisgenoot. 

Nieuwe Tijden Afl. 41

Afl. 41

De huisgenoten rouwen om het verlies van hun dierbare vriend. Amy heeft nachtmerries door haar traumatische ervaring. Lucas probeert Tiffy na het uitkomen van zijn leugen te overtuigen van zijn liefde, maar Tiffy kruipt bij iem ... 

Nieuwe Tijden Afl. 40

Afl. 40

Bobby neemt veel te veel pillen in. Quinn vindt dat Sil moet toegeven aan zijn gevoelens voor Amy. Zal Sil dit doen? Lucas bekent zijn diepste geheim, maar krijgt niet de kans om uit te praten omdat Amy plotseling hard begint t ... 

Nieuwe Tijden Afl. 39

Afl. 39

De huisgenoten helpen Tiffy en Quinn om Lucas onder druk te zetten en hem de waarheid te laten opbiechten. Amy wordt geschorst van de modeacademie. Komt dit nog goed? Moon regelt een date voor Bobby, maar Bobby blijkt geïntere ... 

Nieuwe Tijden Afl. 38

Afl. 38

Als Bobby zich door zijn medicijnmisbruik op Moon afreageert, trekt zij een verkeerde conclusie. Moon verdenkt Amy ervan Nina's ontwerpen te gebruiken. Quinn en Tiffy gaan wel heel ver om de waarheid uit Lucas te krijgen. 

Nieuwe Tijden Afl. 37

Afl. 37

Amy eist van Lucas dat hij haar de waarheid vertelt. Gaat dit haar lukken? Carlijn haalt alles uit de kast om Karim terug te winnen. Quinn maakt een foute keuze om zijn klanten tevreden te houden. 

Nieuwe Tijden Afl. 36

Afl. 36

Lucas raakt in paniek als hij geconfronteerd wordt met een oude geliefde. De leugen van Lucas zet het hele huis op zijn kop. Tiffy's geheim komt uit en blijkt alles te maken te hebben met Moon. Gaat Moon hier ooit achter komen? 

Nieuwe Tijden Afl. 35

Afl. 35

Amy en Bobby zoeken elkaar steeds meer op. Bloeit hier iets moois op? Lucas merkt niet dat Tiffy hem niet meer vertrouwt. Quinn en Tiffy voeren een heimelijk plan uit en overvallen Lucas met een oude bekende. 

Nieuwe Tijden Afl. 34

Afl. 34

Quinn doet beloftes om zijn bedrijf op poten te houden, die hij niet waar kan maken. Bobby is zo ontevreden over zijn uiterlijk dat hij te ver gaat. Lucas schrikt als Amy met Ludo belt. Zal ze hem verraden? 

Nieuwe Tijden Afl. 33

Afl. 33

Amy en Moon verwijten elkaar er niet voor de ander te zijn. Komt het nog goed met hun vriendschap? Bobby mist Moon en lijkt zichzelf steeds verder in de problemen te werken. Carlijn veroorzaakt ruzie tussen Karim en zijn ouders ... 

Nieuwe Tijden Afl. 32

Afl. 32

Moon veroorzaakt chaos in het huis door zich op feng shui te storten. Carlijn wil mee naar Karims ouders, maar Karim ziet dit niet zitten. Tiffy doet een volgende schokkende ontdekking over Lucas. Houdt haar liefde voor hem stand? 

Nieuwe Tijden Afl. 31

Afl. 31

Moon kwetst Bobby diep. Is hun romance voorbij? Amy en Sil beseffen hoe belangrijk hun vriendschap is, maar krijgen meteen weer ruzie. Tiffy vergeeft Lucas voor het feit dat hij Pelles dood veroorzaakt heeft, maar beseft niet d ... 

Nieuwe Tijden Afl. 30

Afl. 30

Lucas en Tiffy vieren samen met de anderen hun verlovingsfeest. Bobby kan zijn liefde voor Moon niet langer voor zich houden. Amy doet een grote onthulling over zichzelf. 

Nieuwe Tijden Afl. 29

Afl. 29

Karim maakt een gevaarlijke keuze om het onderzoek voor zijn broertje te kunnen voortzetten. Bobby krijgt last van bijwerkingen die veroorzaakt worden door anabolen. Amy kan het niet meer aanzien dat Lucas voor Tiffy verzwijgt ... 

Nieuwe Tijden Afl. 28

Afl. 28

Zullen Carlijn en Karim hun relatieproblemen weten te overwinnen? Quinn reageert zijn liefdesverdriet af op Lucas, maar Lucas gaat de strijd aan. Tiffy heeft een emotionele brief van haar moeder ontvangen. Waarom houdt ze deze ... 

Nieuwe Tijden Afl. 27

Afl. 27

Carlijn en Karim ontdekken tot hun schrik hoe verschillend zij denken over trouwen en kinderen krijgen. Sil reageert zijn problemen af en maakt er een puinhoop van in Spelonk. Amy houdt zichzelf voor dat ze gelukkig is met Jacq ... 

Nieuwe Tijden Afl. 26

Afl. 26

Amy maakt zich zorgen over haar outfit als ze door Jacques wordt uitgenodigd voor een gala. Quinn en Sil begrijpen de vreemde keuzes niet die meisjes in de liefde maken. Zal het Karim lukken om een nieuwe proefpersoon te vinden ... 

Nieuwe Tijden Afl. 25

Afl. 25

Karim wordt jaloers op Quinn en doet een bekentenis aan Carlijn. Quinn heeft liefdesverdriet en vreest dat hij Tiffy nooit zal krijgen. Een van de huisgenoten wordt ten huwelijk gevraagd. 

Nieuwe Tijden Afl. 24

Afl. 24

Amy besluit Sil op te geven, maar kan ze dit wel? Karim ontdekt dat Carlijn en Quinn ooit iets hebben gehad en reageert hier nogal wonderlijk op. Tiffy verwijt Quinn dat hij Lucas heeft weggejaagd, waarop Quinn een nobele daad ... 

Nieuwe Tijden Afl. 23

Afl. 23

Bobby besluit een poging te doen Moon te verleiden met een onverwacht resultaat tot gevolg. Tiffy krijgt twijfels over haar gevoelens voor Lucas. Houdt ze dan toch nog van hem? Karim begint te vermoeden dat Bobby zich niet aan ... 

Nieuwe Tijden Afl. 22

Afl. 22

Tiffy weet niet meer wie Lucas is en probeert hem te vergeten. Zal Amy voor zich kunnen houden dat Lucas Pelle heeft vermoord? Sil gaat op de versiertoer, waardoor Amy een impulsieve beslissing neemt. 

Nieuwe Tijden Afl. 21

Afl. 21

Moon haalt alles uit de kast om het goed te maken met Amy, maar of dit genoeg is? Sil wordt geconfronteerd met zijn verleden en zoekt steun bij Amy. Tiffy twijfelt aan Lucas' liefde voor haar en zet hem voor het blok. 

Nieuwe Tijden Afl. 20

Afl. 20

Karim denkt dat zijn pillen gezondheidsproblemen bij Bobby veroorzaken. Maar heeft hij het wel bij het rechte eind? Moon gaat daten, wat tot een hevige ruzie met Amy leidt. Tiffy doet een schokkende ontdekking over Lucas. 

Nieuwe Tijden Afl. 19

Afl. 19

Bobby weigert Lucas' hulp met de app. Zal Lucas zijn vertrouwen weten terug te winnen? Amy en Moon roken een joint en horen elkaar uit over de vrouwenliefde. Lucas en Moon confronteren Tiffy met een verwarrende actie. 

Nieuwe Tijden Afl. 18

Afl. 18

Quinn probeert Tiffy en Lucas uit elkaar te spelen. Amy en Sil vinden elkaar eindelijk weer. Zal er ooit liefde tussen hen opbloeien? Bobby confronteert Moon na een vrijpartij met een stellige conclusie. 

Nieuwe Tijden Afl. 17

Afl. 17

Carlijn zoekt een kamer. Is het uit tussen haar en Karim? Lucas zet alles op alles om te voorkomen dat de anderen Quinns onthulling over hem geloven. Hij dreigt zelfs te onthullen dat Sil de verloofde van zijn moeder heeft verm ... 

Nieuwe Tijden Afl. 16

Afl. 16

Zal Karim er op tijd achter komen dat Bobby zich niet aan de afspraken houdt wat betreft hun deal? Karim en Carlijn hebben hun eerste relatiestrubbelingen. Quinn wil wraak op Lucas, omdat deze zijn huisgenoten tegen hem heeft o ... 

Nieuwe Tijden Afl. 15

Afl. 15

Karim doet Carlijn een romantisch verzoek. Tiffy mist haar vriendschap met Moon, waardoor Moon een heftige conclusie trekt. Lucas heeft een geheime telefoon en blijkt contact te hebben met een wel heel verrassend persoon. 

Nieuwe Tijden Afl. 14

Afl. 14

Karim en Bobby bekokstoven een deal waar ze beiden beter van worden. Tiffy ziet hoe Quinn Lucas bedreigt en gelooft dat hij hem inderdaad geslagen heeft. Lucas denkt terug aan de oorzaak van zijn verwonding. Was het Quinn? 

Nieuwe Tijden Afl. 13

Afl. 13

Karim mag het onderzoek voor zijn broertje niet op de universiteit voortzetten en bedenkt hiervoor een geheel eigen oplossing. Lucas veroorzaakt een tweedeling in het huis met zijn beschuldiging dat Quinn hem geslagen heeft. Wa ... 

Nieuwe Tijden Afl. 12

Afl. 12

Bobby raakt in verwarring als Carlijn zich zorgen over hem maakt. Lucas beweert dat Quinn hem geslagen heeft. Maar of dit waar is? Amy doet een grote bekentenis over de liefde aan Moon. 

Nieuwe Tijden Afl. 11

Afl. 11

Karim heeft door dat Bobby middelen gebruikt om breder te worden. Wat doet hij met deze informatie? Sil probeert de vriendschap met Amy te herstellen. Waarom reageert Lucas zo vreemd als Tiffy hem wil helpen, nadat hij zich ver ... 

Nieuwe Tijden Afl. 10

Afl. 10

Moon doet het met iemand in het huis. Amy krijgt ruzie met Jacques. Waarom liegt zij hierover? Bobby probeert iets van Karim te stelen. Komt hij hiermee weg? 

Nieuwe Tijden Afl. 9

Afl. 9

Wordt de verrassing voor Bobby's verjaardag een succes? Carlijn ontdekt dat Karim een verdrietig familieprobleem heeft. Er ontstaat een intiem moment tussen Quinn en Tiffy. Loopt de relatie tussen Lucas en Tiffy gevaar? 

Nieuwe Tijden Afl. 8

Afl. 8

Kunnen Karim en Carlijn dealen met het feit dat hun geheim is uitgekomen? Moon lijkt Amy's verleden niet te accepteren. Tiffy probeert te bemiddelen, maar wat voor verleden verbergt zij zelf?