De Nachtzoen Wynn Heliczer

De Nachtzoen

Dat nachtmerries niet alleen maar vervelend zijn, blijkt wel uit het verhaal van deze actrice. Ze vertelde erover op social media en kwam zodoende in contact met iemand die een geluidsopname van haar overleden vader had. 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

First Dates First Dates

First Dates

Jon wil de zachte kant van Regan vinden. Dan wil een meisje, dat meegaat naar live-action role-playing games. Corinne is weg van Zane. Jackie en Colin hebben het leuk en Jonny valt voor Amy. Metroseksueel Jon is vastbesloten om ... 

Jinek Andre van Duin, Gerard Smits, Anouk Hoogendijk, Dylan Groenewegen

Jinek

Gasten: Ellen Brouns, Gerard Smits, Anouk Hoogendijk, Carolien Borgers, Dylan Groenewegen en Andre van Duin. Andre van Duin's zomerhit 'Als De Zon Schijnt' krijgt een nieuwe versie. * Dylan Groenewegen haalde zijn allereerste z ... 

RTL Boulevard - Late Editie Afl. 20

RTL Boulevard - Late Editie

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op. 

De Vloer Op 2016 Wie is de held? Verbeterpunten, Vrouw vond boer

De Vloer Op 2016

'Wie is de held?' met Sanne den Hartogh en Nasrdin Dchar. Het is 1942. Verzetsstrijders Sanne en Nasrdin staan op het punt een overval te plegen, waarbij een van beiden hoogstwaarschijnlijk het leven zal laten. Wie offert zich ... 

Show Shownieuws - Late Editie: 28 juli 2017

Show

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.  

Piets Weer Piet's Weerbericht (1 minuut): 28 juli 2017

Piets Weer

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht. 

Nieuwsuur Nieuwsuur

Nieuwsuur

Met: 'Amerikaanse sancties doen pijn in Rusland, maar ook in Europa'. VNO-NCW maakt zich zorgen over de Amerikaanse sancties tegen Rusland. Volgens de werkgeversorganisatie kunnen de sancties Europese bedrijven en consumenten r ... 

Eu00e9n tegen 100 Eén tegen 100

Eu00e9n tegen 100

 Wil je een moeilijke of een makkelijke vraag? Zet je een escape in of ben je zo zeker van je zaak dat je de inzet wilt verdubbelen? 

Flikken Rotterdam Aanslag

Flikken Rotterdam

Een mogelijke aanslag houdt het hele team onder hoogspanning. Er zijn sterke aanwijzingen dat twee meisjes 's middags bommen willen laten ontploffen in de stad. Een mogelijke aanslag houdt het hele team onder hoogspanning. Er z ... 

De slimste mens De slimste mens 28 juli 2017

De slimste mens

Onder leiding van Philip Freriks en onder het kritisch oog van (enig) jurylid Maarten van Rossem gaan dagelijks drie prominente Nederlanders de strijd aan in de vragenarena. Nieuwe uitdager: Angela de Jong. 

Geer En Goor: Zoeken Een Hobby! Afl. 4

Geer En Goor: Zoeken Een Hobby!

Ook in de gezelligste provincie van Nederland wonen helaas nog veel eenzame ouderen. Gerard en Gordon ontmoeten er een aantal die ze aan oude en nieuwe hobby's proberen te helpen. Zo wordt er heerlijk geknutseld. Ook maken ze e ... 

Koken met Van Boven Inmaken en wecken

Koken met Van Boven

Voor onze grootouders was het heel normaal: de groente- en fruitoverschotten die van het land en uit de tuin kwamen, werden ingemaakt en geweckt zodat er in herfst en in de winter ook nog van gegeten kon worden. Deze gewoonte i ... 

NOS Journaal 20.00 uur NOS Journaal

NOS Journaal 20.00 uur

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

3 Op Reis 3 op Reis Midweek: Love in the city

3 Op Reis

Valerio Zeno is in Londen en heeft vandaag een date met een meisje uit de wijk Shoreditch. Na een bezoekje aan de kapper duiken ze dieper de wijk in en eindigen ze de dag in een kattencafe. 

Trauma Centrum Aflevering 424

Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; a ... 

RTL 7 Darts: World Matchplay Afl. 8

RTL 7 Darts: World Matchplay

Verslag van de World Matchplay, dat na het WK het langst op de kalender van de PDC staat en een echte klassieker is. Het toernooi wordt elke zomer gehouden in de schitterende Empress Ballroom in Blackpool. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Wie Doet De Afwas Afl. 15

Wie Doet De Afwas

De vier kandidaten zijn te gast bij Wolter Kroes. 

Klassiek viert de zomer Aldeburgh Festival - Engeland

Klassiek viert de zomer

Floris Kortie volgt het echtpaar Auguste Glastra en Jaap van Poelgeest naar het Aldeburgh Festival in Suffolk, Engeland. Dit festival werd in 1948 opgericht door de Britse componist Benjamin Britten en zijn partner, tenor Peter ... 

Burgers' Zoo Natuurlijk De gevlekte reuzentandbaars

Burgers' Zoo Natuurlijk

Informatief programma over dieren. Iedere aflevering leren we een dier beter kennen aan de hand van verrassende weetjes. 

Utopia Utopia: 28 juli 2017

Utopia

Een groep van vijftien zeer diverse mensen zegt hun huidige leven vaarwel. Ze bouwen aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn. 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

NOS Sport NOS Sport: WK Zwemmen

NOS Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Brugklas S1 Marathons Spoorloos

Brugklas S1 Marathons

Ramzi en Joy brengen de middag bij Kim thuis door. Maar als er geld verdwijnt is de pret snel voorbij. 

Bouwen Met Bryan Afl. 23

Bouwen Met Bryan

Canadees huizenprogramma waarin huiseigenaren die willen verbouwen de hulp inroepen van de ervaren aannemer Bryan Baeumler. Ze mogen drie plannen indienen en Bryan voert er één uit. Maakt hij de juiste keuze? 

NOS Jeugdjournaal NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

NOS Sportjournaal 2016 NOS Sportjournaal

NOS Sportjournaal 2016

Met het belangrijkste sportnieuws van vandaag. 

Droomhuis op het Platteland Aflevering 14

Droomhuis op het Platteland

Avontuurlijke mensen willen hun huis in de stad opgeven en een nieuw bestaan beginnen op het platteland. 

EenVandaag EenVandaag

EenVandaag

Met: Zijn onze staldieren wel veilig? Een ongekend aantal van twintigduizend varkens is omgekomen bij een brand in een varkensstal in Erichem (Gelderland). Al in 2012 bracht de Universiteit Wageningen een rapport uit over de br ... 

Het Klokhuis Tenten

Het Klokhuis

Een tent is niet meer dan een draagbaar huis gemaakt van stof en een paar stokken. Toch beschermt een tent je tegen kou, regen, en wind. Hoe krijgen ze dat voor elkaar? Lisa krijgt in een tentenfabriek alle ins en outs. Waarom ... 

RTL Boulevard Afl. 150

RTL Boulevard

Met in deze uitzending: -De voetbalvrouwen spelen morgen de kwartfinale en Fatima peilt alvast de Oranjekoorts. -Marc van der Linden praat ons bij over Michelle en Barack Obama. -Zijn de Kluivertjes nou de Nederlandse Kardashia ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 40

The Bold And The Beautiful

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations. 

RTL Weer 18:30 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

MasterChef Australia Aflevering 34

MasterChef Australia

Amateurkoks uit heel Australiu00eb gaan de strijd met elkaar aan en tonen hun kooktalenten aan juryleden Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston. Deze kritische fijnproevers bepalen uiteindelijk wie zich mag uitroepen t ... 

Rad van Fortuin Aflevering 115

Rad van Fortuin

Het spraakmakende Rad van fortuin is dagelijks terug op tv. De spelformule blijft ongewijzigd. Andru00e9 Hazes Jr. presenteert de show en hij wordt bijgestaan door zijn assistent Stephanie Tency.  

Zapp Skills Zapp Skills

Zapp Skills

Bij Zapp zie je elke dag een nieuwe skill... die je wil! 

NOS Sport NOS Sport: WK Zwemmen

NOS Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Editie NL Afl. 150

Editie NL

Met in deze uitzending: -Depressief door suiker. -Zo verstaat u 80 talen. -Transgender slaat terug. -Zelf-sleutel-verslaafde slaat door. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7585

The Bold And The Beautiful

Ridge voert veranderingen door bij Forrester Creations: Coco wordt teruggevraagd en Zende mag gaan ontwerpen. Thomas neemt Sally mee naar huis. Ze belooft hem dat hij nooit spijt zal hebben dat hij haar heeft geholpen. Bill ver ... 

Nieuwe Tijden Afl. 15

Nieuwe Tijden

Karim doet Carlijn een romantisch verzoek. Tiffy mist haar vriendschap met Moon, waardoor Moon een heftige conclusie trekt. Lucas heeft een geheime telefoon en blijkt contact te hebben met een wel heel verrassend persoon. 

Hart van Nederland Hart van Nederland - Vroeg: 28 juli 2017

Hart van Nederland

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.  

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS

Shirley probeert Reggy te ontlopen. Jip is populair nu hij Maud als vriendin heeft, maar wat vindt Maud er eigenlijk van? Wieteke wil het graag goed maken met Dylan, en Eman gaat flink onderuit. Caro hoort vandaag of ze mag beg ... 

Gezond Verstand Houtskool voor witte tanden

Gezond Verstand

Martine van Os ontmoet onder meer de 23-jarige Soukaïna uit België. Zij gebruikt houtskool om haar tanden wit te krijgen. Vervolgens denkt Trees (75) de oplossing te hebben tegen nachtelijke beenkrampen. De oudste deelneems ... 

NOS Sport NOS Sport: WK Zwemmen

NOS Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

The King Of Queens Business affairs

The King Of Queens

Doug komt onverwachts langs op Carries werk. Hij voelt zich bedreigd door Carries homoseksuele collega Curt. 

Stadsmormels Vos

Stadsmormels

Deze uitzending: de vos. In Londen is hij een ware plaag en ook in Amsterdam komt hij vaker voor dan je denkt, loopt dit sluwe prachtbeest binnenkort op de Dam? Deze uitzending: de vos. In Londen is hij een ware plaag en ook in ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

TopChef: De Jonge Professionals Afl. 35

TopChef: De Jonge Professionals

Kookwedstrijd waarin meesterkok Robert Kranenborg en chef-kok Julius Jaspers op zoek gaan naar de beste jonge professional in de keuken. 

Huizenjacht Aflevering 71

Huizenjacht

In Huizenjacht worden mensen geholpen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt ... 

Topchef Afl. 35

Topchef

Kookwedstrijd waarin meesterkok Robert Kranenborg en chef-kok Julius Jaspers op zoek gaan naar de beste jonge professional in de keuken. 

Everybody Loves Raymond The first time (part 3)

Everybody Loves Raymond

Debra wijst voor de zoveelste keer de avances van Ray af. Ze halen herinneringen op aan de eerste keer dat ze met elkaar naar bed gingen. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

RTL Nieuws 16:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Bij Ron op de Camping Papegaaitje leef je nog?

Bij Ron op de Camping

Ron neemt de leiding van de camping op zich, omdat eigenaar Pierre Wind naar het ziekenhuis moet. De papegaai van een van de gasten ontsnapt. Wie heeft het kooitje opengezet? 

Littlest Pet Shop Aan de grond

Littlest Pet Shop

Animatieserie. Blythe en haar vader wonen boven een dagopvang voor dieren. Blythe blijkt tot haar grote verbazing met de dieren te kunnen praten. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Smaken Verschillen Aflevering 5

Smaken Verschillen

In dit dagelijkse programma draait alles om het organiseren van het meest smakelijke en vermakelijke etentje in eigen huis. Vijf amateurkoks rouleren een week lang als gastheer of vrouw en beoordelen elkaars diner. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Kindertijd Kindertijd

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma met: Ludovic, Egelverhalen - wachten op mama, De post en Uit-Me-Kaar. Ludovic, Egelverhalen - wachten op mama, De post en Uit-Me-Kaar. 

Mega Mindy De magnetische magnetiseur

Mega Mindy

Ergens in een doorsnee provinciestadje op een klein politiebureau werkt Mieke. Een onopvallend meisje waar niemand echt naar omkijkt. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nijntjes avonturen, groot en klein Nijntje verdwaalt in het bos

Nijntjes avonturen, groot en klein

Animatieserie over de avonturen van nijntje en haar vriendjes. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 5599

Goede Tijden, Slechte Tijden

Rik en Aysen werken aan hun plan om Jos te grazen te nemen, totdat Jos laat doorschemeren dat hij Rik verdacht vindt doen. Als Noud tevergeefs op Becky wacht, probeert Sjoerd hem in te laten zien dat zij totaal onbetrouwbaar is ... 

Kindertijd Kindertijd

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma met: Charlie & Lola, Watergevecht, De post en Sammy Paramaribo. Charlie & Lola, Watergevecht, De post en Sammy Paramaribo. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Zapp Skills Een vlot bouwen

Zapp Skills

Epic Friday! Boerin Bertie laat zien hoe je een vlot bouwt. Hoe skill is dat!? 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

RTL Nieuws 09:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Studio Snugger Studio Snugger

Studio Snugger

Showprogramma waarin vliegensvlug onderwerpen uit de wereldoriëntatie voorbijkomen. In de studio staat de vraag centraal of het waar is of niet. Is het 'kletspraat'? 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

Rintje Na-apen

Rintje

Rintje, Tobias en Henriette gaan samen spelen. Maar Henriette zegt de hele tijd de jongens na. Ze is aan het na-apen. Tobias en Rintje willen dat ze ophoudt, maar Henriette houdt lang vol. Daarna doen Rintje en Tobias Henriette ... 

Destined to Reign Aflevering 128

Destined to Reign

Pastor Joseph Prince is een toonaangevende stem in het onderwijs over de waarheden van Gods genade. Zijn preken werpen een geheel nieuw licht op wat die genade werkelijk betekent. De Goddelijke genade verschilt fundamenteel van ... 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

RTL Nieuws 07:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Omrop Fryslu00e2n Hyls een Fries naar Ariya (1/2)

Omrop Fryslu00e2n

Wat is de prijs van waar geluk? Hyls Hiddema (37) uit Weidum heeft een jaar geleden, na een lange spirituele zoektocht, zijn intrede gedaan in het boeddhistische Ariya Centrum in Thailand. Met als doel: leven in een permanente ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Films bij de VARA De Heineken ontvoering

Films bij de VARA

Op 9 november 1983 wordt biermagnaat Freddy Heineken samen met zijn chauffeur Ad Doderer ontvoerd. Al snel laait een psychologische strijd op tussen de succesvolle bierbrouwer en zijn ontvoerders. Een strijd die na zijn vrijlat ... 

Dodelijk 360 Panama

Dodelijk 360

Volg Steve Backshall op zijn zoektocht naar de 60 dodelijkste dieren op aarde. 

EenVandaag EenVandaag

EenVandaag

Van maandag tot en met zaterdag om 18.15 uur het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Met dagelijks een miljoen kijkers is EenVandaag (AVROTROS) het best scorende actualiteitenprogramma van de Publieke O ... 

Het Klokhuis Rolverdeling bij pesten

Het Klokhuis

Aflevering van de Klokhuisweek tegen het pesten. Pestsituaties hebben vaak een vaste rolverdeling van pester, gepeste, meelopers en omstanders. Pestonderzoeker Gijs Huitsing legt aan de hand van een alledaags voorbeeld uit hoe ... 

NOS Sportjournaal NOS Sportjournaal

NOS Sportjournaal

Met het belangrijkste sportnieuws van vandaag. 

 NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

Man bijt hond Man bijt hond

Man bijt hond

Programma dat dagelijks laat zien waarin groot nieuws klein kan zijn en klein nieuws groot. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Lef wordt hard aangepakt door zijn vader. Lef is bang. Tinco gelooft zijn ouders niet meer. Abel heeft een idee voor het liefdesproject. Wieteke wordt uitgelachen na haar optreden. Ze wil dat Eman het goed maakt. 

De Wereld Draait Door De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

Met: Morgen start de Week tegen de Eenzaamheid. In de documentaire 'Dien en Eric' wordt de 95-jarige Dien Lacroix, die nog steeds zelfstandig woont, door de hele buurt geholpen. Haar buurman Eric van den Elsen beschouwt ze als ... 

SpangaS Had ik maar een manier om te helpen..

SpangaS

M'n vader is steeds vaker agressief en ik ben bang dat het binnenkort een keer echt mis kan gaan.. Had ik maar een manier om te helpen, maar die heb ik niet.. Weten jullie hoe? 

De Kennis van Nu De vlucht van de brandgans

De Kennis van Nu

Als een echte Nils Holgersson vliegt onderzoeker Thomas Lameris met de Brandgans mee naar een broedgebied in Arctisch Rusland. Hij weet waar zijn ganzen heen gaan, maar niet welke route ze nemen en hoe ze hun reis plannen. Daar ... 

Week Tegen Pesten Op school

Week Tegen Pesten

Arie Boomsma en Tim Hofman zijn te gast op de mavo-havo-vwo school Titus Brandsma in Velp. Er wordt gesproken over: Wat de impact is van pesten en wat kun je doen als omstander van pesterijen? Elke avond is er ook een deel te z ... 

NOS Journaal 20.00 uur NOS Journaal

NOS Journaal 20.00 uur

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Tussen Kunst en Kitsch Noord Veluws Museum Nunspeet

Tussen Kunst en Kitsch

Vanuit het Noord Veluws Museum in Nunspeet bespreken Frits Sissing en de experts weer verrassende kitsch en veelzijdige kunst. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Hip voor Nop Donna en Jennifer

Hip voor Nop

Donna en Jennifer zijn het liefst 24 uur per dag bij elkaar. Maar ze zitten in groep 8, en dat betekent dat ze allebei een andere kant op gaan straks.. super jammer! Gelukkig is er nog een zomers eindfeest van de basisschool, w ... 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Geloof en een Hoop Liefde Bolsward

Geloof en een Hoop Liefde

Hella houdt wel van een beetje bewegen. En waar kan dat in Bolsward nou het best? Ze gaat op onderzoek uit en komt terecht op het kaatsveld: de sport van Bolsward. Maar niet voordat ze de verzameling kaatsballen van Janneke Pag ... 

Gek op jou! Rosa & Nicky

Gek op jou!

Yes-R gaat langs bij verliefde kinderen. Samen schrijven ze een liefdesrap om zijn of haar grote liefde te overtuigen. Het is niet makkelijk om je eerste liefde mee te vragen op een date. Daarom neemt de populaire rapper Yes-R ... 

Beste Vrienden Quiz Aflevering 148

Beste Vrienden Quiz

Quiz van een kwartier waarin twee teams van drie vrienden uit groep 7 of 8 tegen elkaar spelen. Het winnende team komt de volgende dag terug. De beste teams van het seizoen spelen in de laatste twee weken om de titel 'Beste Vri ... 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Studio Snugger Studio Snugger

Studio Snugger

Kletspraat of niet? Daar gaat het om bij Studio Snugger. Een energiek studioprogramma voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar. In hoog tempo komen er zes onderwerpen uit de wereldoriëntatie voorbij. Centraal daarbij staat de vra ... 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Junior Songfestival 1e halve finale Live

Junior Songfestival

Geen extra informatie aanwezig.

NPO Spirit 2015 Week Tegen Eenzaamheid

NPO Spirit 2015

'Sinds Eric in mijn leven is, is alles veranderd; ten goede!' vertelt Dien vol overtuiging. Buren Dien La Croix (95) en Eric van den Elsen (53) hebben in de acht jaar dat ze naast elkaar wonen een intense band opgebouwd. Men ... 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

MAX Geheugentrainer MAX Geheugentrainer

MAX Geheugentrainer

Kijkers kunnen hun geheugen trainen door mee te spelen met de kandidaat in de studio. Presentatie: Jan Slagter of Pauline Spiering 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Koek & Ei Lekker peuteren

Koek & Ei

Ga vandaag Anna helpen bij de hoornraven. Wat hebben die een lange snavel. Leuk om ze te verrassen met iets om in te peuteren! 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Ochtendshow, live vanuit Hilversum en afwisselend gepresenteerd door Rozemarijn Moggré en Leonie ter Braak. Het programma is een combinatie van nieuws, sport en entertainment. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Ochtendshow, live vanuit Hilversum en afwisselend gepresenteerd door Rozemarijn Moggré en Leonie ter Braak. Het programma is een combinatie van nieuws, sport en entertainment. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Ochtendshow, live vanuit Hilversum en afwisselend gepresenteerd door Rozemarijn Moggré en Leonie ter Braak. Het programma is een combinatie van nieuws, sport en entertainment. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Ochtendshow, live vanuit Hilversum en afwisselend gepresenteerd door Rozemarijn Moggré en Leonie ter Braak. Het programma is een combinatie van nieuws, sport en entertainment. 

 NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker, live vertaald door een gebarentolk. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland in Beweging Nederland in Beweging

Nederland in Beweging

Met niet aflatend enthousiasme wordt elke Nederlander gestimuleerd om mee te bewegen. Presentatie: Olga Commandeur, Duco Bauwens 

Andere Tijden Seks in de speelfilm

Andere Tijden

Eind jaren 60, begin jaren 70 wordt de Nederlandse film overspoeld door een seksgolf. Een nieuwe generatie filmmakers staat op, die met expliciete blootscènes hordes bezoekers naar de bioscoop trekt. O.a. regisseur Paul Verhoe ... 

Spuiten En Slikken Spuiten En Slikken

Spuiten En Slikken

Spuiten en Slikken bestaat tien jaar! In dit programma zie je alles wat je wilt weten over seks en drugs (maar nooit durfde te vragen). Geraldine Kemper en Tim Hofman ontvangen iedere week BN'ers die spannende onthullingen doen ... 

Nieuwsuur Nieuwsuur

Nieuwsuur

Met: Europa niet unaniem over spreiding vluchtelingen. Europa heeft een akkoord bereikt over de verdeling van vluchtelingen, maar wel een afgedwongen akkoord. Tegen de wil van Hongarije, Tsjechië, Slowakije en Roemenië. Die l ... 

De Rijdende Rechter De Zaanse zuurpruim

De Rijdende Rechter

Kenneth Eijer is de trotse eigenaar van een Bed & Breakfast in Zaandam. Alleen zijn schuurtje is een doorn in zijn oog. Het staat op instorten en hij wil het graag opknappen. Maar de buurman Kees te Kolsté moet daar aan meewer ... 

2Doc: Kleine delicten: rake klappen

2Doc:

Slot van het tweeluik Kleine delicten. In deze documentaire wordt dieper ingegaan op een aantal strafzaken die betrekking hebben op mishandeling. Anders dan bij alcoholmisbruik of diefstal kan de politierechter hier niet uitgaa ... 

Pauw Pauw

Pauw

Latenight talkshow live vanuit Amsterdam. Te gast: Dirk Scheringa, Hero Brinkman, Jan Smink, Peter R. de Vries, Iris van de Scheur, Stephanie Hagen, Patricia Bolwerk, Arie Boomsma, Tim Hofman en Djamila Celina. 

 NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

NOS Studio Sport WK Wielrennen Weg

NOS Studio Sport

Samenvatting van de individuele tijdrit voor vrouwen. 

Tijd voor MAX Ode aan de mode

Tijd voor MAX

Viktor & Rolf, Iris van Herpen en Jan Taminiau hebben ons land op de kaart gezet in modeland. Deze, en ook andere, modeontwerpers van Nederlandse bodem oogsten internationale waardering. Daarom vond Gemeentemuseum Den Haag het ... 

EenVandaag EenVandaag

EenVandaag

Met: Diplomatieke rel VS-NL vanwege Guantanamo Bay. De Amerikanen zijn boos op Nederland. Niet in het openbaar, maar diplomatiek staat de verhouding onder druk. Nederland weigert namelijk enkele Guantanamo Bay-gevangenen op te ... 

Het Klokhuis Wat is pesten?

Het Klokhuis

Vanwege een technische storing schokt het tweede deel van de aflevering een beetje. Ga naar www.hetklokhuis.nl/pesten om de goede versie te kijken. Pesten komt altijd en overal voor. Pesten dieren ook? Bioloog Patrick van Vee ... 

NOS Sportjournaal NOS Sportjournaal

NOS Sportjournaal

Met het belangrijkste sportnieuws van vandaag. 

 NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

Man bijt hond Man bijt hond

Man bijt hond

Programma dat dagelijks laat zien waarin groot nieuws klein kan zijn en klein nieuws groot. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Eman is in paniek over zijn optreden. Lef biedt zich aan als proefkonijn voor Shirley. Juliette ziet dat Abel en Tinco een mailtje hebben gekregen van Raaf. Juliette kan Raaf niet vergeten. 

SpangaS Het optreden van Eman en Juliëtte!

SpangaS

Dit is het hele optreden van mij en Eman! Het was zo leuk! 

De Wereld Draait Door De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

Jeroen Smit en Mathijs Bouman zitten bij ons aan tafel om te praten over Volkswagen. Het automerk heeft milieu-inspecteurs bewust om de tuin geleid door software in de auto te installeren waardoor het lijkt dat de auto heel sch ... 

Vroege Vogels TV Vroege Vogels

Vroege Vogels TV

Menno Bentveld en Milouska Meulens brengen kleine, grote, mooie en nieuwsgierige verhalen uit de natuur. 

Week Tegen Pesten Op school

Week Tegen Pesten

De scholen zijn begonnen en daarmee is ook het pesten weer begonnen. een op de zeven kinderen wordt op de middelbare school gepest en dat doet pijn. Arie Boomsma (KRO) en Tim Hofman (BNN) zijn deze week vier dagen lang te gast ... 

NOS Journaal 20.00 uur NOS Journaal

NOS Journaal 20.00 uur

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Brandpunt 35 doden door stalkers, interview Kofi Annan en winkelen in het bos

Brandpunt

Jaarlijks leidt stalking tot wel 35 doden in Nederland. Vrouwen, heel soms ook mannen, die eerst maandenlang getreiterd worden door een ex. Bedreigd, mishandeld en dan uiteindelijk vermoord. Ondanks alle signalen komt de politi ... 

De Wandeling De wandeling - Op de vlucht

De Wandeling

In drie specials besteedt men aandacht aan de vluchtelingenproblematiek in Europa. Presentatoren Sander de Kramer en Joris Linssen hebben in Griekenland, Hongarije en Duitsland gesprekken met vluchtelingen over de tocht die ze ... 

NPO Spirit Einde der tijden

NPO Spirit

Deze week vergaat de wereld. NPO Spirit staat stil bij het Einde der Tijden. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

SpangaS Het optreden!

SpangaS

Dit was het optreden van mij en Wieteke, of nee eh.. Juliëtte! 

RKK Dialoog Mensen van goede wil

RKK Dialoog

Aflevering 4: Van vroeger en nu. Op 28 oktober 1965 verscheen Nostra Aetate. Een verklaring van het Tweede Vaticaans Concilie over de houding van de Katholieke Kerk ten aanzien het joodse geloof, maar ook andere niet-christelij ... 

Zappbios Kort: Munya in mij Munya in mij

Zappbios Kort: Munya in mij

De zware Munya van tien probeert op haar dagelijkse route naar de Turkse supermarkt tevergeefs het bankje met pesters te ontwijken. En dan heeft ze ook nog eens een moeder die het haar niet makkelijk maakt. Tot ze op een dag in ... 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Geloof en een Hoop Liefde Bolsward

Geloof en een Hoop Liefde

In Bolsward woont Maria. Onze-Lieve-Vrouwe Maria van Sevenwouden heet ze voluit en ze staat in de Sint-Franciscuskerk in Bolsward. Maria is een beeld uit de 13e eeuw. Maar pas sinds 1515 is het beeld een mirakelbeeld omdat ze o ... 

Junior Songfestival Report 11 - Finalisten 2e halve finale

Junior Songfestival

Jan Smit laat de finalisten van het Junior Songfestival voor het eerst het nieuwe gezamenlijke nummer Living Our Dream horen, wat ze na een paar keer oefenen gaan inzingen. Ook leren we Eliyha, 4LIFE, Myrthe en Nohr, de finalis ... 

Beste Vrienden Quiz Aflevering 147

Beste Vrienden Quiz

Quiz van een kwartier waarin twee teams van drie vrienden uit groep 7 of 8 tegen elkaar spelen. Het winnende team komt de volgende dag terug. De beste teams van het seizoen spelen in de laatste twee weken om de titel 'Beste Vri ... 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

NPO Spirit 2015 NPO Spirit 23 september 2015

NPO Spirit 2015

Morad (35) is DJ bij FunX en de 'stem' van deze zender. Hij begon op zijn 17e bij de stadsomroep van Arnhem, en nu heeft hij samen met Shay zijn eigen show op FunX. Morad heeft een hekel aan slachtoffer-denken: "Geloof in jezel ... 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Het vragenuurtje NOS het vragenuurtje

NOS Het vragenuurtje

Het vragenuurtje tijdens de dinsdagmiddagvergadering van de Tweede Kamer, waarin kamerleden vragen stellen aan een bewindspersoon. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Documentaires Boeddhistische Omroep De monnik met 85 kinderen

Documentaires Boeddhistische Omroep

De met prijzen overladen film Tashi and the Monk is een portret van een innovatieve gemeenschap in het Himalayagebergte in Noord-India, Jhamtse Gatsal, Tibetaans voor ‘tuin van liefde en compassie’. Hier geeft de toegewijde ... 

Oog in oog Joost Eerdmans

Oog in oog

Sven Kockelmann praat met oud-LPF'er Joost Eerdmans, nu loco-burgemeester van Rotterdam. 

MAX Geheugentrainer MAX Geheugentrainer

MAX Geheugentrainer

Kijkers kunnen hun geheugen trainen door mee te spelen met de kandidaat in de studio. Presentatie: Jan Slagter of Pauline Spiering 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Rail Away Engeland: NewCastle-Lancaster

Rail Away

Een reis vanuit de bakermat van het railvervoer, Newcastle, waar vader en zoon Stephenson hun eerste lokomotieven bouwden. We reizen over de eerste oost-west spoorlijn van Engeland langs de muur van Hadrianus, de Romeinse keize ... 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Ochtendshow, live vanuit Hilversum en afwisselend gepresenteerd door Rozemarijn Moggré en Leonie ter Braak. Het programma is een combinatie van nieuws, sport en entertainment. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Ochtendshow, live vanuit Hilversum en afwisselend gepresenteerd door Rozemarijn Moggré en Leonie ter Braak. Het programma is een combinatie van nieuws, sport en entertainment. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Ochtendshow, live vanuit Hilversum en afwisselend gepresenteerd door Rozemarijn Moggré en Leonie ter Braak. Het programma is een combinatie van nieuws, sport en entertainment. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Ochtendshow, live vanuit Hilversum en afwisselend gepresenteerd door Rozemarijn Moggré en Leonie ter Braak. Het programma is een combinatie van nieuws, sport en entertainment. 

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker, live vertaald door een gebarentolk. 

 NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland in Beweging Nederland in Beweging

Nederland in Beweging

Beweeg mee met Nederland in Beweging! Kijkers kunnen door mee te doen aan de oefeningen al de helft van de dagelijkse norm van 30 minuten gezond bewegen behalen. 

Spoorloos Heeft Bjorn 200 broers en zussen?

Spoorloos

Toen Bjorn van zijn moeder hoorde dat hij verwekt was met hulp van een spermadonor, begreep hij dat zijn vader het contact na de scheiding liet verwateren. Bjorn wist contact te leggen met de donor, en hoorde van hem dat er mog ... 

De Fractie De Fractie

De Fractie

Een pijnlijke privékwestie zorgt ervoor dat Jans hoofd even niet naar de Algemene Beschouwingen staat. Marise stuit op een overdaad aan lobbyisten. Michaël komt in zijn speurtocht naar gesjoemel in het onderwijs voor een onpl ... 

Streetlab Streetlab

Streetlab

Vier jeugdvrienden Jasper Demollin (23), Stijn van Vliet (23), Daan Boom (25) en Tim Senders (24) zoeken originele antwoorden vragen. We maakten al eerder kennis met de jongens in TV Lab afgelopen zomer en nu zoeken ze wederom ... 

Nieuwsuur Nieuwsuur

Nieuwsuur

Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. 

Bij Dino in de Straat Bij Dino in de Straat

Bij Dino in de Straat

'Bij Dino in de Straat' is een vrolijke quiz waarin presentator Jandino wordt bijgestaan door teamcaptains Roué Verveer, Howard Komproe & Murth Mossel. Om punten te verdienen moeten de teamcaptains samen met hun zorgvuldig ges ... 

Het Familiediner Jeu de boules

Het Familiediner

Ashwins zus kreeg anderhalf jaar geleden een kindje. De overgrootopa en -oma van de kleine komen nog wel op kraamvisite, maar hebben daarna al het contact met de hele familie verbroken. Reden: onbekend. Vooral Ashwins vader is ... 

Pauw Pauw

Pauw

Te gast: Sander de Kramer, John de Mol, Wesley Stokkers, Kristie van der Linden, Rosa Dams, Shirma Rouse, Bram Moszkowicz en Maarten Spanjer. 

 NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Tijd voor MAX Evergreen Top 1000

Tijd voor MAX

Van 21 tot en met 25 september 2015 is op NPO Radio 5 de 'Evergreen Top 1000' te horen. In deze lijst uitsluitend de allermooiste liedjes uit het verleden. Wij staan hier op onze eigen manier bij stil. Want wij willen graag wet ... 

EenVandaag EenVandaag

EenVandaag

Met: Schond Van der G. voorwaarden proeftijd? Volkert van der G., de moordenaar van Pim Fortuyn, zou doelbewust de voorwaarden van zijn proeftijd hebben geschonden. Hierdoor moet hij mogelijk opnieuw naar de gevangenis. Journal ... 

Het Klokhuis Het Kantoor 171

Het Klokhuis

In deze bijzondere aflevering in het kader van 'de Week tegen het pesten' blijkt dat Ben van het Klokhuiskantoor al maanden gepest wordt door collega's van het hoofdkantoor. Nemen Wouter, Timo en Leonoor het voor hem op? Mauric ... 

 NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

Man bijt hond Man bijt hond

Man bijt hond

Programma dat dagelijks laat zien waarin groot nieuws klein kan zijn en klein nieuws groot. 

NOS Sportjournaal NOS Sportjournaal

NOS Sportjournaal

Met het belangrijkste sportnieuws van vandaag. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Bodil heeft een apart idee voor haar liefdesproject. Het liefdesproject van Shirley mislukt. Eman is stapelverliefd op Juliette en wil met haar samenwerken, maar Juliette wil het niet. Wieteke biedt Eman haar hulp aan. 

SpangaS Juliëtte is boos..

SpangaS

Juliëtte is boos op mij.. Ik kan het nu dus wel vergeten met Juliëtte. Heb jij dat ook wel eens mee gemaakt, dat je het verpest in de liefde? Wat deed je toen? 

De Wereld Draait Door De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

Met: Het Nederlands Film Festival wordt geopend met de speelfilm J. Kessels, naar het gelijknamige boek van P.F. Thomése. Hij zit aan de DWDD-tafel met regisseur Erik de Bruyn en acteurs Fedja van Huêt en Frank Lammers. * Op ... 

SpangaS Het optreden van Eman en Wieteke!

SpangaS

Eman doet het optreden samen met Wieteke, omdat Juliëtte niet wilde. Uiteindelijk gebeurt er iets onverwachts.. 

Week Tegen Pesten Op school

Week Tegen Pesten

De scholen zijn begonnen en daarmee is ook het pesten weer begonnen. 1 op de 7 kinderen wordt op de middelbare school gepest en dat doet pijn. Arie Boomsma (KRO) en Tim Hofman (BNN) zijn deze week vier dagen lang te gast op een ... 

NOS Journaal 20.00 uur NOS Journaal

NOS Journaal 20.00 uur

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

2Doc: Kleine delicten

2Doc:

Gefascineerd door kleine delicten onderzoekt Jaap van Hoewijk de 'huis-, tuin- en keukenzaken' bij de politierechter in Haarlem. De regisseur, en de kijker met hem, vraagt zich af: zou ik daar zelf ook als verdachte kunnen zitt ... 

Radar Uitzending 21-09-2015

Radar

Watch this video with English subtitels Radar is diep in de wereld van de bekkenbodemmatjes gedoken. Hoe kon het gebeuren dat vrouwen zoveel pijn en ongemak lijden door een dergelijk implantaat? Hoe kan het dat deze medische p ... 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NPO Spirit 2015 Geluk door Ganesh

NPO Spirit 2015

In het Indiase Mumbai is het jaarlijkse Ganesh festival van start gegaan. Ganesh is de god van wijsheid en kennis. De verjaardag van de populaire god met het olifantenhoofd is op straat groots gevierd. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Geloof en een Hoop Liefde Bolsward

Geloof en een Hoop Liefde

Wat hebben zeilen en Berenburg met elkaar te maken? Voor dat antwoord moet je in Bolsward zijn, want daar komen deze twee zaken bij elkaar. Herman neemt een kijkje bij de distilleerderij van Berenburg. Achter het recept gaat hi ... 

Willem Wever Willem Wever

Willem Wever

Informatief magazine waarin vragen van kinderen worden beantwoord. 

Beste Vrienden Quiz Aflevering 146

Beste Vrienden Quiz

Quiz van een kwartier waarin twee teams van drie vrienden uit groep 7 of 8 tegen elkaar spelen. Het winnende team komt de volgende dag terug. De beste teams van het seizoen spelen in de laatste twee weken om de titel 'Beste Vri ... 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Dus Ik Ben Dus ik ben/Brainwash - Rutger Bregman

Dus Ik Ben

Historicus Rutger Bregman over een groot idee, misschien wel het grootste idee van de 21e eeuw. Het basisinkomen. In zijn woorden: gratis geld voor iedereen. Zal het er dan toch gaan komen? 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

MAX Geheugentrainer MAX Geheugentrainer

MAX Geheugentrainer

Kijkers kunnen hun geheugen trainen door mee te spelen met de kandidaat in de studio. Presentatie: Jan Slagter of Pauline Spiering 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Dus Ik Ben Dus ik ben/Brainwash - Daan Roovers

Dus Ik Ben

Filosoof Daan Roovers worstelt met de opvoeding van haar twee kinderen. 'Waartoe voeden we op?', vraagt ze zich af? En: 'Wat heeft de Duitse filosoof Immanuel Kant over het onderwerp te zeggen?' 

Dus Ik Ben Dus ik ben/Brainwash - Nienke Wijnants

Dus Ik Ben

Volgens psycholoog Nienke Wijnants hebben we het maar zwaar. Er is teveel te kiezen en we verliezen onszelf in het nastreven van perfectie. Is er een weg uit deze existentiële crisis? 

MAX Geheugentrainer MAX Geheugentrainer

MAX Geheugentrainer

Kijkers kunnen hun geheugen trainen door mee te spelen met de kandidaat in de studio. Presentatie: Jan Slagter of Pauline Spiering 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Ochtendshow, live vanuit Hilversum en afwisselend gepresenteerd door Rozemarijn Moggré en Leonie ter Braak. Het programma is een combinatie van nieuws, sport en entertainment. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Ochtendshow, live vanuit Hilversum en afwisselend gepresenteerd door Rozemarijn Moggré en Leonie ter Braak. Het programma is een combinatie van nieuws, sport en entertainment. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag.