NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

De Nachtzoen Jaap Marinus

De Nachtzoen

De nacht is niet voor iedereen een periode van uitrusten. Als deze predikant in opleiding onder de dekens kruipt, doemt de God uit zijn jeugd op. Wat er dan gebeurt, deelt hij vanavond met ons. 

2Doc: Garden lovers

2Doc:

Slaapkamers meets Maartens moestuin in deze Finse ode aan de liefde en tuinieren. Een documentair liefdesverhaal over Finse stellen die een passie hebben voor tuinieren, waarin de tuin als metafoor fungeert voor hun relatie, no ... 

Mag ik U Kussen? Mag ik u kussen?

Mag ik U Kussen?

Wim De Vilder is een van de nieuwslezers van het VRT journaal. Hij wordt verleid door Lieven Scheire, Adriaan Van den Hoof en Rik Verheye. Wim De Vilder is een van de nieuwslezers van het VRT journaal. Hij wordt verleid door Li ... 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Het Uur van de Wolf Lotta Blokker - Het Wolfsuur

Het Uur van de Wolf

'Elk beeld dat met gevoel gemaakt is, toont ons de kunstenaar, niet het model', schreef Oscar Wilde. Regisseur Frans Weisz legde de wonderlijke wisselwerking vast tussen model, beeld en kunstenaar Lotta Blokker bij haar project ... 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Jinek Frederique van der Wal, Arjen Lubach, Marina van Dansik, Mahdi Adel Nikkhooy,

Jinek

Gasten: Frederique van der Wal, Guus Valk, Marina van Dansik, Mahdi Adel Nikkhooy, Arjen Lubach, Sacha Harland. DJ-duo Arjen Lubach en Sacha Harland gaat als een speer. * De anorexia-film 'To the bone' zorgt voor ophef. * Marin ... 

RTL Boulevard - Late Editie Afl. 19

RTL Boulevard - Late Editie

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op. 

First Dates First Dates

First Dates

Rajan heeft een vierde date, nu met Corinne. Shakira date met Xany. Devon heeft zin in een drankje, maar date Will drinkt niet. Purdey valt op Matt. En Dan plaagt Angela. John hoopt ook op een date. Rajan is terug. Het lijkt er ... 

Piets Weer Piet's Weerbericht (1 minuut): 27 juli 2017

Piets Weer

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht. 

Show Shownieuws - Late Editie: 27 juli 2017

Show

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.  

Nieuwsuur Nieuwsuur

Nieuwsuur

Met: Antibioticakuur onder vuur. De dokter zegt bij een antibioticakuur dat je die volledig moet afmaken, ook als de klachten al verdwenen zijn. Door het voortijdig stoppen van een kuur zouden niet alle bacteriën gedood worden ... 

Kerels Met Een Kleintje Afl. 5

Kerels Met Een Kleintje

Danielle en Maik maken zich klaar voor een professionele fotoshoot en er wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De kijker maakt kennis met DJ Steff DaCampo en zijn vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage ... 

Hart van Nederland Hart van Nederland - Laat: 27 juli 2017

Hart van Nederland

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.  

Hollandse Zaken 'De les van Nouri'

Hollandse Zaken

De Nederlanders leken even over de eigen schaduw heen te springen. Etnische, culturele en godsdienstige tegenstellingen vielen weg in de ontzetting over het lot dat de talentvolle jonge Ajax-speler Abdelhak Nouri trof. Jong en ... 

Dames 4 Dames 4

Dames 4

De eigenzinnige dertiger Wyne heeft er maar moeite mee dat al haar vriendinnenbezig zijn met hypotheken en kinderen krijgen. Als de relatie met haar vriend Arjen ontploft door zijn kinderwens en haar beste vriendin en huisgenoo ... 

Sex Academy Afl. 5

Sex Academy

Dit keer draait het allemaal om seksuele hypes. De koppels gaan grenzen verkennen, verleggen en bewaken. Voor sommige studenten gaat er een wereld aan plezier open. 

De slimste mens De slimste mens 27 juli 2017

De slimste mens

De nieuwe uitdager: Thomas Olde Heuvelt. 

Chantal Blijft Slapen Afl. 4

Chantal Blijft Slapen

Een logeerpartij bij Edwin Evers betekent natuurlijk vroeg opstaan voor Chantal. En dat is best lastig als hij de avond daarvoor in Carré heeft gestaan met zijn band. Chantal ontmoet Tygo Gernandt op de set tijdens opnames van ... 

Koken met Van Boven Amerikaanse rode rivierkreeft uit Amsterdam

Koken met Van Boven

Wel eens een kreeft op straat zien lopen? Dat kan. Grote kans dat het een Amerikaanse rode rivierkreeft is, want de Nederlandse wateren zitten vol met deze exoot. Zo vol dat ze een plaag aan het worden zijn. Bioloog Hiske vist ... 

NOS Journaal 20.00 uur NOS Journaal

NOS Journaal 20.00 uur

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

3 Op Reis 3 op Reis Midweek: Love in the city

3 Op Reis

Valerio Zeno is in Londen en heeft vandaag een groepsdate met vijf meiden van een DJ collective uit de wijk Peckham. Deze wijk is van achterstandswijk uitgegroeid tot Londens nieuwste hotspot. 

Ons Goeie Geld Ons Goeie Geld

Ons Goeie Geld

We volgen Sietse en Coco & Piet en Heleen. 

RTL 7 Darts: World Matchplay Afl. 7

RTL 7 Darts: World Matchplay

Verslag van de World Matchplay, dat na het WK het langst op de kalender van de PDC staat en een echte klassieker is. Het toernooi wordt elke zomer gehouden in de schitterende Empress Ballroom in Blackpool. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Trauma Centrum Aflevering 423

Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; a ... 

Wie Doet De Afwas Afl. 14

Wie Doet De Afwas

De vier kandidaten zijn te gast bij Lodewijk Hoekstra. 

Burgers' Zoo Natuurlijk De coloradopad

Burgers' Zoo Natuurlijk

Informatief programma over dieren. Iedere aflevering leren we een dier beter kennen aan de hand van verrassende weetjes. 

NOS Sport NOS Sport: WK Zwemmen

NOS Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Utopia Utopia: 27 juli 2017

Utopia

Een groep van vijftien zeer diverse mensen zegt hun huidige leven vaarwel. Ze bouwen aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn. 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Brugklas S1 Marathons Ongesteld

Brugklas S1 Marathons

Kim wordt tijdens de les voor het eerst ongesteld en is daar helemaal niet op voorbereid. 

Bouwen Met Bryan Afl. 22

Bouwen Met Bryan

Canadees huizenprogramma waarin huiseigenaren die willen verbouwen de hulp inroepen van de ervaren aannemer Bryan Baeumler. Ze mogen drie plannen indienen en Bryan voert er één uit. Maakt hij de juiste keuze? 

NOS Sportjournaal 2016 NOS Sportjournaal

NOS Sportjournaal 2016

Met het belangrijkste sportnieuws van vandaag. 

NOS Jeugdjournaal NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

Droomhuis op het Platteland Aflevering 13

Droomhuis op het Platteland

Avontuurlijke mensen willen hun huis in de stad opgeven en een nieuw bestaan beginnen op het platteland. 

NOS Sport NOS Sport: WK Zwemmen

NOS Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

EenVandaag EenVandaag

EenVandaag

Met: Zorgen over acties waterpolitie. De waterpolitie schrijft tot eind augustus geen bonnen uit aan de kust en op een deel van de binnenwateren. Het deel dat onder de Landelijke Eenheid valt voert al maanden af en aan actie en ... 

Het Klokhuis ZOEK HET UIT! Scheepsarcheologie

Het Klokhuis

De bodem is een geschiedenisboek. Zeker voor archeologen. Onder de klei van de Flevopolder liggen nog honderden scheepswrakken verscholen. Hoe worden die gevonden? En waarom worden ze niet allemaal opgegraven? 

RTL Boulevard Afl. 149

RTL Boulevard

Met in deze uitzending: -Bieber rijdt paparazzo aan. -Amsterdam Pride staat weer voor de deur. -Simon Keizer vader geworden. -Angelina Jolie open over scheiding. 

RTL Weer 18:30 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

The Bold And The Beautiful Afl. 39

The Bold And The Beautiful

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations. 

MasterChef Australia Aflevering 32

MasterChef Australia

Amateurkoks uit heel Australiu00eb gaan de strijd met elkaar aan en tonen hun kooktalenten aan juryleden Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston. Deze kritische fijnproevers bepalen uiteindelijk wie zich mag uitroepen t ... 

Zapp Skills Zapp Skills

Zapp Skills

Bij Zapp zie je elke dag een nieuwe skill... die je wil! 

Rad van Fortuin Aflevering 200

Rad van Fortuin

Het spraakmakende Rad van fortuin is dagelijks terug op tv. De spelformule blijft ongewijzigd. Andru00e9 Hazes Jr. presenteert de show en hij wordt bijgestaan door zijn assistent Stephanie Tency.  

Editie NL Afl. 149

Editie NL

Met in deze uitzending: -Meldpunt foute flitspalen. -Wijk niet voor wild. -Hond krijgt vertaalmachine. -Gek van Whatsapp! 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7584

The Bold And The Beautiful

Thomas vertelt Sally dat Bill achter de slechte recensie van haar eerste collectie zat, en biedt aan om te helpen haar bedrijf weer op poten te zetten. Wyatt ontdekt hoe Liam achter de waarheid kwam van de recensie. Steffy maak ... 

Nieuwe Tijden Afl. 14

Nieuwe Tijden

Karim en Bobby bekokstoven een deal waar ze beiden beter van worden. Tiffy ziet hoe Quinn Lucas bedreigt en gelooft dat hij hem inderdaad geslagen heeft. Lucas denkt terug aan de oorzaak van zijn verwonding. Was het Quinn? 

NOS Sport NOS Sport: WK Zwemmen

NOS Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Hart van Nederland Hart van Nederland - Vroeg: 27 juli 2017

Hart van Nederland

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.  

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS

Shirley krijgt geen straf van Marie de Wind en vindt dit raar. Jip heeft moeite met wakker blijven. Wieteke belt en waarschuwt Dylan maar dan wordt de verbinding opeens verbroken. Is hij gevallen? Wieteke verzint een smoes voor ... 

Gezond Verstand Goud masker tegen acné

Gezond Verstand

Er komen weer bijzondere huis-, tuin-, en keukenremedies voorbij. Zo hebben Moeder Nga en dochter Tu een familierecept uit Vietnam meegenomen: een goud masker tegen acné. Marco heeft bijen bij zich, bijengif is namelijk zijn w ... 

The King Of Queens Mammary lane

The King Of Queens

Carrie gaat na lang wikken en wegen overstag en besluit om op de zoon van meneer Kaplan te passen. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

TopChef: De Jonge Professionals Afl. 34

TopChef: De Jonge Professionals

Kookwedstrijd waarin meesterkok Robert Kranenborg en chef-kok Julius Jaspers op zoek gaan naar de beste jonge professional in de keuken. 

Everybody Loves Raymond The bigger person (part 2)

Everybody Loves Raymond

Debra en Rays moeder, Marie, praten nog steeds niet met elkaar. Ray realiseert zich dat hij van de situatie kan profiteren. 

Huizenjacht Aflevering 72

Huizenjacht

In Huizenjacht worden mensen geholpen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt ... 

Topchef Afl. 34

Topchef

Kookwedstrijd waarin meesterkok Robert Kranenborg en chef-kok Julius Jaspers op zoek gaan naar de beste jonge professional in de keuken. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nooit Meer Naar Huis Afl. 4

Nooit Meer Naar Huis

Na haar scheiding, inmiddels tien jaar geleden, belandt moeder Angela in de schuldsanering. Samen met haar drie zoons staat ze er alleen voor. Zeker nadat haar oudste zoon aangeeft liever een meisje te willen zijn. Naast alle m ... 

RTL Nieuws 16:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Littlest Pet Shop Verliefde Pepper

Littlest Pet Shop

Animatieserie. Blythe en haar vader wonen boven een dagopvang voor dieren. Blythe blijkt tot haar grote verbazing met de dieren te kunnen praten. 

Bij Ron op de Camping De badmintonwedstrijd

Bij Ron op de Camping

Jeugdserie waarin Ron Boszhard en zijn familie vakantie vieren op camping De Frisse Wind. Een zorgeloze zomer wordt het niet voor Ron, zijn vrouw Pien, de kinderen Barry en Puck en opa Boszhard. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Smaken Verschillen Aflevering 4

Smaken Verschillen

In dit dagelijkse programma draait alles om het organiseren van het meest smakelijke en vermakelijke etentje in eigen huis. Vijf amateurkoks rouleren een week lang als gastheer of vrouw en beoordelen elkaars diner. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Beestengeluk Aflevering 15

Beestengeluk

Dierengelukzoeker Piet Hellemans ontvangt op een boerderij in Nederland een aantal dieren. Hij geeft uitleg over hoe het dier bij iemand thuis mogelijk nog gelukkiger zou kunnen zijn. 

Kindertijd Kindertijd

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma met: Ludovic, Paskal helpt papa met schoenen maken, De dierenclub en Uit-Me-Kaar. Ludovic, Paskal helpt papa met schoenen maken, De dierenclub en Uit-Me-Kaar. 

Mega Mindy De kerkgangster

Mega Mindy

Ergens in een doorsnee provinciestadje op een klein politiebureau werkt Mieke. Een onopvallend meisje waar niemand echt naar omkijkt. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Doodle Pterodactyl

Doodle

Educatief kinderprogramma. Begin je tekenavontuur met Doedel! Met Doedel leer je stap voor stap de leukste tekeningen maken. In iedere aflevering is te zien hoe een tekening gemaakt wordt van het begin tot het einde. 

LEGO Friends Afl. 6

LEGO Friends

Animatieserie over de vijf vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie. Ze wonen in de gezellige stad Heartlake City. Samen vormen ze de LEGO Friendsclub en beleven ze allerlei spannende avonturen. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Radio Gaga Radio Gaga

Radio Gaga

In de tuin van het Oude Rooms Katholieke Ziekenhuis stallen Chris en Eva hun mobiele radiostudio. Het oude ziekenhuis werd in de jaren negentig bruut gekraakt. Het rauwste randje is er tegenwoordig vanaf; zo hebben de heroïnes ... 

Leuke verhaaltjes van Winnie de Poeh Poeh en Teigetje

Leuke verhaaltjes van Winnie de ...

Poeh ontmoet Teigetje voor de eerste keer. Poeh ontmoet Teigetje voor de eerste keer. 

Nijntjes avonturen, groot en klein Nijntjes dansles

Nijntjes avonturen, groot en klein

Animatieserie over de avonturen van nijntje en haar vriendjes. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 5598

Goede Tijden, Slechte Tijden

Ludo en Janine organiseren een uitgebreid familiediner in een krappe flat. Goed nieuws voor Rikki: ze heeft een baan. Ook doet ze een bekentenis aan Sjoerd. Rik schrikt als 'De Beer' zich joviaal opdringt aan zijn familie. Bing ... 

Kindertijd Kindertijd

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma met: Charlie & Lola, Tijn verzamelt beestjes, Vallende sterren en Sammy Paramaribo. Charlie & Lola, Tijn verzamelt beestjes, Vallende sterren en Sammy Paramaribo. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

VPRO Tegenlicht Schaliecowboys

VPRO Tegenlicht

Energie is een belangrijk wapen in een gemondialiseerde wereldeconomie. Sinds 2013 brengt de Verenigde Staten zijn fossielrijke tegenstanders belangrijke slagen toe met de winning van schaliegas en schalieolie uit de eigen bode ... 

MAX Geheugentrainer MAX Geheugentrainer

MAX Geheugentrainer

U kunt uw geheugen verbeteren door uw hersenen te trainen. Iedere ochtend krijgt u van Mascha de Rooij of Pauline Spiering een aantal oefeningen die voorzien in de dagelijkse portie hersengymnastiek. 

Nederland in Beweging Nederland in Beweging!

Nederland in Beweging

Wilt u investeren in uw gezondheid? Beweeg dagelijks mee met Nederland in Beweging! Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur. 

Zapp Skills Een wond verzorgen

Zapp Skills

Kickbokser Rico Verhoeven laat zien hoe je een wond verzorgt. Hoe skill is dat!? 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

RTL Nieuws 09:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Studio Snugger Studio Snugger

Studio Snugger

Onderwerpen: Terugweg sneller, Scherpe messen, Vogelpoep, Robot, Zwembad rode ogen en Vrouwen eerder koud. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

Destined to Reign Aflevering 127

Destined to Reign

Pastor Joseph Prince is een toonaangevende stem in het onderwijs over de waarheden van Gods genade. Zijn preken werpen een geheel nieuw licht op wat die genade werkelijk betekent. De Goddelijke genade verschilt fundamenteel van ... 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

RTL Nieuws 07:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NPO Spirit 2015 Kinga Bán - Omgaan met dood

NPO Spirit 2015

Vanaf haar twaalfde is ze al zangeres. En met haar band Sela vertelt ze verhalen over haar geloof. Ook nu ze gehoord heeft dat ze ongeneeslijk ziek is blijft ze op God vertrouwen. Vandaag krijgen we De Ochtendkus van Kinga Bán. 

Zapp Sinterklaasfeest 28 en 29 november 2015

Zapp Sinterklaasfeest

Hét enige Sinterklaasfeest met alle Zapp en Zappelin vriendjes, Kinderen voor Kinderen, Junior Songfestival en nog veel meer…. Kom je ook? 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Ochtendshow, live vanuit Hilversum en afwisselend gepresenteerd door Rozemarijn Moggré en Leonie ter Braak. Het programma is een combinatie van nieuws, sport en entertainment. 

Kikker Kikker is verliefd

Kikker

Kikker voelt zich vreemd. Soms heeft hij het heet, dan weer koud, en iets in zijn borst gaat heel snel 'boem-boem'. Haas weet wat er met Kikker aan de hand is en zegt dat hij verliefd is - maar op wie is hij verliefd? En hoe ka ... 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Ochtendshow, live vanuit Hilversum en afwisselend gepresenteerd door Rozemarijn Moggré en Leonie ter Braak. Het programma is een combinatie van nieuws, sport en entertainment. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Ochtendshow, live vanuit Hilversum en afwisselend gepresenteerd door Rozemarijn Moggré en Leonie ter Braak. Het programma is een combinatie van nieuws, sport en entertainment. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Ochtendshow, live vanuit Hilversum en afwisselend gepresenteerd door Rozemarijn Moggré en Leonie ter Braak. Het programma is een combinatie van nieuws, sport en entertainment. 

 NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker, live vertaald door een gebarentolk. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland in Beweging Nederland in Beweging

Nederland in Beweging

Met niet aflatend enthousiasme wordt elke Nederlander gestimuleerd om mee te bewegen. Presentatie: Olga Commandeur, Duco Bauwens 

Oog in oog Ad Melkert

Oog in oog

Gast: Ad Melkert. 

Streetlab Streetlab

Streetlab

De jongens van Streetlab zijn blij verrast door de nominatie voor de Gouden Televizier-Ring 2015. In de uitzending vragen Jasper, Stijn, Daan en Tim zich af of je zomaar je stem kan terugvragen en wat vrouwen nou eigenlijk echt ... 

Nieuwsuur Nieuwsuur

Nieuwsuur

Met: PvdA-leider Samsom over asielopvang. VVD en PvdA zijn het eens over een versobering van de opvang van asielzoekers. De plannen gaan minder ver dan de voorstellen die VVD-fractievoorzitter Halbe Zijlstra dit weekend lanceer ... 

Bij Dino in de Straat Bij Dino in de Straat

Bij Dino in de Straat

Vrolijke quiz waarin presentator Jandino wordt bijgestaan door teamcaptains Roué Verveer, Howard Komproe & Murth Mossel. Om punten te verdienen moeten de teamcaptains samen met hun zorgvuldig geselecteerde kandidaten allerlei ... 

Liefde voor later Liefde voor Later

Liefde voor later

Anita bezoekt Desiree, Elsbeth en Ludo. Desiree (38) is 30 weken zwanger als ze een knobbeltje ontdekt in haar borst. Al snel volgt de diagnose borstkanker. Een zware periode breekt aan voor het gezin. Desiree start met de beha ... 

Pauw Pauw

Pauw

Latenight talkshow live vanuit Amsterdam. Te gast: Halbe Zijlstra, Alexander Pechtold, Jeanine Hennis, Peter Bosz, Ralph en Bionda de Kreij. 

De Fractie De Fractie

De Fractie

Politieke dramaserie waarin de fractie van de VPN, de Vrijzinnige Partij Nederland, wordt gevolgd in de dagelijkse werkelijkheid van politiek Den Haag. De zaken komen op scherp te staan: na het aftreden van fractievoorzitter Ma ... 

 NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Tijd voor MAX 10 jaar MAX

Tijd voor MAX

Op deze eerste dag van de feestweek ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van MAX geven alle radio- en televisiepresentatoren die op dit moment werkzaam zijn voor MAX acte de présence in de uitzending. Naast Jan Slagter zij ... 

EenVandaag EenVandaag

EenVandaag

Met: EASA: 'Russische raketten gevaar voor luchtverkeer'. Het Europees Agentschap voor de veiligheid van de luchtvaart (EASA) heeft luchtvaartmaatschappijen die over Irak, Iran en de Kaspische Zee vliegen, gewaarschuwd rekening ... 

Het Klokhuis Het Kantoor 162

Het Klokhuis

Leonoor wordt uitgenodigd voor de reünie van de Miss Drenthe verkiezingen. Zou ze daar naar toe gaan? In 'Waarom?Daarom!' antwoord op de vraag waarom mannetjesdieren vaak mooier zijn. Verder zien we hoe fruitsalade wordt gemaa ... 

 NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

NOS Sportjournaal NOS Sportjournaal

NOS Sportjournaal

Met het belangrijkste sportnieuws van vandaag. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Bodil twijfelt aan zichzelf. Juliette is blij als Wieteke aanbiedt te helpen met de zoektocht naar haar biologische vader. Miss Madge baalt dat ze niet op de hoogte is gesteld van de kapotte centrale verwarming op school. Eman ... 

De Wereld Draait Door De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

Veel gemeenten klagen over de slecht gecoördineerde opvang voor asielzoekers. Aan tafel burgemeester van Woerden Victor Molkenboer en burgemeester van Weert Jos Heijmans * Na 'De Voedselzandloper' van Kris Verburgh is het boek ... 

De Wandeling Antoine Bodar: Heimwee naar het oude Rome

De Wandeling

Sander rijdt op de scooter door Rome, met als gids niemand minder dan priester Antoine Bodar. Bodar woont een groot deel van het jaar in deze mooie stad van de oudheid, de levensgenieters en de rooms-katholieke kerk. Onderwijl ... 

Per Seconde Wijzer Per Seconde Wijzer

Per Seconde Wijzer

Twee kandidaten testen hun kennis onder hoge druk in de verschillende categorieën. Hoe zetten zij hun jokers in? Hoeveel rondes houden de spelers het vol en met welk bedrag gaan de spelers uiteindelijk naar huis? 

NOS Journaal 20.00 uur NOS Journaal

NOS Journaal 20.00 uur

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

2Doc: Babyluik

2Doc:

Ieder jaar worden in Nederland kinderen te vondeling gelegd. Vaak komt hulp te laat. Op 2 september 2014 opende in Papendrecht de eerste vondelingenkamer, waar wanhopige ouders hun pasgeboren baby anoniem kunnen afstaan. 

Radar Uitzending 12-10-2015

Radar

Jaarlijks zakken duizenden mensen onder de armoedegrens door het rigide beleid van de Belastingdienst. De gemeentes doen een oproep aan staatssecretaris Klijnsma om orde op zaken te stellen.En: Hoe kan het dat die kleine irrita ... 

De Wereld Draait Door Tot Zover! 10 jaar DWDD

De Wereld Draait Door

Op de kop af 10 jaar na de allereerste uitzending - op 10 oktober - sluit De Wereld Draait Door het jubileumjaar groots af. Het programma komt eenmalig vanuit Studio 22 in een spectaculair uitvergroot decor met álle huisbands, ... 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Checkpoint Checkpoint

Checkpoint

Ontbijtje maken in een schommelschip. Een goed idee? En hoe sterk is papier? 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Willem Wever Willem Wever

Willem Wever

Informatief magazine waarin vragen van kinderen worden beantwoord. 

Geloof en een Hoop Liefde Vlissingen

Geloof en een Hoop Liefde

Mirjam mag geloof, hoop en liefde uitdelen aan de inwoners van Vlissingen. Zo komt ze terecht bij de enorm optimistische 86-jarige mevrouw Van Dun aan wie ze geloof mag uitdelen. Hella komt erachter dat niet Den Briel, maar Vli ... 

Beste Vrienden Quiz Aflevering 161

Beste Vrienden Quiz

Quiz van een kwartier waarin twee teams van drie vrienden uit groep 7 of 8 tegen elkaar spelen. Het winnende team komt de volgende dag terug. De beste teams van het seizoen spelen in de laatste twee weken om de titel 'Beste Vri ... 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

MAX Geheugentrainer MAX Geheugentrainer

MAX Geheugentrainer

Kijkers kunnen hun geheugen trainen door mee te spelen met de kandidaat in de studio. Presentatie: Jan Slagter of Pauline Spiering 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Koekeloere Patatje gezond

Koekeloere

Het is etenstijd. Moffel haalt lekker patat. Hij is vaste klant, de patatbakker weet precies wat hij lekker vindt. 's Avonds in bed heeft Moffel buikpijn. Het wordt steeds erger en hij moet naar de dokter. De dokter vertelt dat ... 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Ochtendshow, live vanuit Hilversum en afwisselend gepresenteerd door Rozemarijn Moggré en Leonie ter Braak. Het programma is een combinatie van nieuws, sport en entertainment. 

Kikker Kikker en de sneeuwman

Kikker

Het is een koude winterdag en er ligt een dik pak sneeuw. Kikker zou willen dat hij iemand had om mee te spelen. Eend, Varkentje en Haas zijn allemaal aan het schaatsen, maar Kikker houdt niet van het koude weer en al helemaal ... 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Ochtendshow, live vanuit Hilversum en afwisselend gepresenteerd door Rozemarijn Moggré en Leonie ter Braak. Het programma is een combinatie van nieuws, sport en entertainment. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Ochtendshow, live vanuit Hilversum en afwisselend gepresenteerd door Rozemarijn Moggré en Leonie ter Braak. Het programma is een combinatie van nieuws, sport en entertainment. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Ochtendshow, live vanuit Hilversum en afwisselend gepresenteerd door Rozemarijn Moggré en Leonie ter Braak. Het programma is een combinatie van nieuws, sport en entertainment. 

 NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker, live vertaald door een gebarentolk. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

Nederland in Beweging Nederland in Beweging

Nederland in Beweging

Met niet aflatend enthousiasme wordt elke Nederlander gestimuleerd om mee te bewegen. Presentatie: Olga Commandeur, Duco Bauwens 

Andries Reinier van den Berg

Andries

Als klein jongetje fascineerde het weer Reiner van den Berg al en die fascinatie is nooit meer overgegaan. Hij heeft van zijn hobby zijn werk kunnen maken en is al meer dan 25 jaar een bekende weerman. 

 NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

VPRO Tegenlicht Branding Europe

VPRO Tegenlicht

De aantrekkingskracht van het IS kalifaat op jonge moslims, de sterke propagandamachine van het Kremlin en de onstuitbare stroom migranten aan de poorten: Europa voelt aan alle kanten de hete adem van dreiging in de nek. Het wo ... 

TV Show TV Show

TV Show

In de eerste TV Show van het 35e seizoen gaat Ivo Niehe onder meer op bezoek bij de winnaar van het afgelopen Eurovisie Songfestival, Måns Zelmerlöw. Thuis in Stockholm vertelt Måns - zoon van een chirurg en een professor- h ... 

Zondag met Lubach aflevering 4

Zondag met Lubach

Deze week in Zondag met Lubach: alles over de inwoners van Oranje, de oplossing voor het vluchtelingenprobleem, en Arjen vraagt in een aflevering van Kleutergasten of er niet teveel wordt gevraagd van de jeugd. Verder: Arjen is ... 

Nieuwsuur Nieuwsuur

Nieuwsuur

Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. 

NOS-Studio Voetbal NOS Studio Voetbal

NOS-Studio Voetbal

Voetbalprogramma waar de presentator met een aantal voetbalgasten het voorbije voetbalweekend nabeschouwt. 

De Monitor De harde werkelijkheid van de tegenprestatie

De Monitor

Het is geen pretje in de bijstand. Uitkeringsgerechtigden worden steeds harder aangepakt door sociale diensten. Er moeten tegenprestaties worden verricht, fraude wordt fors beboet, aanvragen worden afgehouden. En wie bijstand w ... 

Kruispunt De kerk gaat uit

Kruispunt

Reportage over het pijnlijke proces van kerksluitingen. De komende jaren zullen in Nederland honderden kerken hun deuren sluiten. Doordat er steeds minder mensen naar de kerk gaan wordt het te duur alle circa 1700 rooms-katholi ... 

De Kist Harm Edens

De Kist

Kefah Allush ontmoet de altijd energieke Harm Edens voor een goed gesprek over leven en dood. Harm vindt de Fiat met kist een 'mooi plaatje'.: "Pijn, verdriet en ellende vragen om humor en verzachting". 

Podium Witteman Podium Witteman

Podium Witteman

Muziekprogramma met Paul Witteman, huispianist Mike Boddé en klassieke muziekkenner Floris Kortie dat een podium biedt aan ensembles en solisten en hun bijzondere verhalen, met veel ruimte voor jong talent en live optredens va ... 

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdjournaal 11 oktober 2015

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdj ...

In Noord-Korea wordt de leider Kim Jong-un extreem verheerlijkt. Journaliste Marieke de Vries mocht bij hoge uitzondering filmen in dit bizarre land. Verder meer nieuws over boeken. Hoe kies je een boek? In de bibliotheek staan ... 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Taarten van Abel Luka

Taarten van Abel

Een lekkerder dessert is er niet. In de smakelijkste kindertalkshow van Nederland bakt bakker Abel samen met een kind een taart voor een speciaal persoon. Ondertussen voeren ze een openhartig gesprek, waarbij taboes niet worden ... 

De Wereld Draait Door De Wereld Draait Door Compilatie

De Wereld Draait Door

Liveprogramma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV. 

3 Op Reis 3 Op Reis

3 Op Reis

Evi vervolgt haar reis door Noorwegen. Met een strakblauwe lucht vaart ze door de fjorden van Flam om vervolgens richting Bergen en Stavanger te reizen. Hier wil ze de 700 meter hoge preekstoel zien. Dat is een rotsplateau met ... 

NOS Journaal 20.00 uur NOS Journaal

NOS Journaal 20.00 uur

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Heel Holland Bakt Klassiek

Heel Holland Bakt

De kandidaten mogen zich in deze uitzending vrij uitleven, er is dit keer namelijk geen thema. De kandidaten beginnen met een chipolatataart. Een echte klassieker uit de banketbakkerij. Vervolgens wagen de bakkers zich aan he ... 

5 minuten over 5 minuten over: Sinan Can

5 minuten over

Bastiaan Verberne gaat vandaag in gesprek met tv en documentairemaker Sinan Can. Als programmamaker vindt hij het belangrijk dat waarheden worden verteld, maar het risico bestaat dat je hierbij alsnog kort door de bocht kan ga ... 

Vals plat Vals Plat

Vals plat

Edith Kooijman ligt in een scheiding, omdat ze tien jaar lang zwaar depressief is geweest. Ze stond zelfs op het punt om euthanasie aan te vragen want de situatie was uitzichtloos. Maar als laatste strohalm heeft Edith elektros ... 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Zappsport Zappsport compilatie

Zappsport

Presentator Ron Boszhard en HockeySTER Naomi van As presenteren het leukste kindersportprogramma van de Nederlandse Televisie. In Zappsport komen alle takken van sport voorbij. In het wekelijkse onderdeel 'The Battle' strijden ... 

Dus Ik Ben Dus ik ben een vriend - Lammert Kamphuis

Dus Ik Ben

Wat is de waarde van vriendschap? Volgens filosoof Lammert Kamphuis is de paradox van deze tijd dat enerzijds vriendschappen steeds belangrijker aan het worden zijn, maar dat anderzijds vriendschappen steeds minder waard worden ... 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Puberruil Zapp Martijn vs Rens

Puberruil Zapp

Martijn komt uit Huissen en is een stoere jongen die bij de zeekadetten zit en aan American football doet. In deze aflevering ruilt hij met astronaut in spe Rens uit Apeldoorn die autisme heeft. Rens woont met zijn ouders en tw ... 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Buitenhof Henk Kamp, George van Houts, Robin Fransman, Henk te Velde

Buitenhof

Zondag 11 oktober 2015 in Buitenhof: --- Minister Henk Kamp: vluchtelingen niet goed voor de economie --- Het IMF verwacht een terugval van de wereldeconomie, Nederland dreigt te worden meegezogen in die neergang. En dat terwi ... 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Beestieboys Norma's Beestenboel

Beestieboys

De dierenopvang van Norma is in nood na een verwoestende brand. Tim en Nicolaas helpen haar en de dieren een handje mee. In Extreme Animal Hobby's vertelt Jantien over haar passie voor koerijden en in Dr. Tim wordt een poes van ... 

Nederland Zingt op Zondag Schuilplaats

Nederland Zingt op Zondag

Koor- en samenzang rond het thema 'Schuilplaats'. God is ons thuis. Bij Hem mogen we schuilen tegen weer en wind. 

WNL Op Zondag WNL Op Zondag

WNL Op Zondag

WNL Op Zondag is een rechts georiënteerde ochtendshow op Nederland 1. Volgens vaste formule wordt hier elke zondagochtend politiek, ondernemerschap, media & cultuur en opinies besproken met prominente gasten. 

De Kapel Schuilen bij het hart van God

De Kapel

Soms heb je het nodig: een plek om te schuilen. Als het leven moeilijk is, als je in gevaar bent. Een veilige plek als je bang bent - wie wil dat nu niet? 

SpangaS Weekoverzicht SpangaS

SpangaS

Juliette is nieuwsgierig naar de vaders van haar klasgenoten. Als Juliette aan haar eigen moeder vragen stelt over haar donorvader, krijgt ze geen antwoord. Bodil legt aan Dennis uit dat ze meer afstand van hem moet nemen. Tinc ... 

Geloofsgesprek 125 jaar Lambertusbasiliek

Geloofsgesprek

De Lambertusbasiliek van Hengelo bestaat 125 jaar. Pastoor Marc Oortman is positief over de toekomst van geloven. Samen met burgemeester Sander Schelberg koestert hij de traditie, zonder jongeren te vervreemden. Want op de avon ... 

Eucharistieviering Hengelo

Eucharistieviering

Op de 28e Zondag door het jaar komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Lambertusbasiliek te Hengelo. Celebrant: pastoor Marc Oortman. 

VPRO Vrije geluiden Karima el Fillali, Kapok, Felicia van den End, Xavi Torres

VPRO Vrije geluiden

Karima el Fillali is een Nederlands-Marokkaanse zangeres en songwriter, opgegroeid in het Westland, dochter van een Marokkaanse vader en een Nederlandse domineesdochter. Tijdens een muzikale reis naar Marokko raakte ze geïnter ... 

De Vloer Op Jr. Ik ga naar Zuid Afrika, Ben je figurant of crimineel? De Wonderman

De Vloer Op Jr.

Onvoorbereid krijgen jonge acteurs een opdracht en improviseren samen een verhaal. 

VPRO Boeken Maaike Meijer, Joost Kircz en Ap Dijksterhuis

VPRO Boeken

In 'Het slimme onbewuste' schreef psycholoog Ap Dijksterhuis (1968) hoe we ons bewustzijn nodig hebben om geluk te ervaren, hoewel ons gedrag vooral bestuurd wordt door het onbewuste. In 'Op naar geluk' legt hij uit hoe we dat ... 

De Nieuwe Wereld De Nieuwe Wereld

De Nieuwe Wereld

Met: De Nieuwe Wereld komt niet voor niets uit Amsterdam: nergens leven zoveel mensen van verschillende nationaliteiten met elkaar samen als in deze stad. Deze week maken we kennis met Edvina Erebara. Zij is van Albanese afkoms ... 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Studio Snugger Aflevering 23

Studio Snugger

Onderwerpen: Kietelen, Iglo, Zon via spiegel, Tosti, Vliegensticker en Neuspeuter. 

Tijd voor MAX Compilatie Tijd voor MAX

Tijd voor MAX

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van 5 oktober tot en met 8 oktober 2015. Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen. 

De Verwondering Inger van Nes

De Verwondering

'In alle dingen zit een barst, waardoor het licht naar binnen komt.' Zondag 11 oktober legt theoloog Inger van Nes ons uit waarom dat inzicht, ontleend aan een song van Leonard Cohen, zo belangrijk voor haar is. Als kerkelijk p ... 

Zappsport Zappsport

Zappsport

Presentator Ron Boszhard en HockeySTER Naomi van As presenteren het leukste kindersportprogramma van de Nederlandse Televisie. In Zappsport komen alle takken van sport voorbij. In het wekelijkse onderdeel 'The Battle' strijden ... 

Bakkie Troost Eenzaam na verlies?

Bakkie Troost

Hoe is het om kort na elkaar je beide ouders te verliezen? Of om de liefde van je leven al na 10 jaar aan de dood te moeten afstaan? Wat biedt je in dergelijke situaties troost? 

Dit is de Dag Dit is de dag

Dit is de Dag

Verslaggever Henk Valk duikt in de wereld achter zijn eigen woekerpolis. Hij is zelf een van de vele Nederlanders die duizenden euro's verlies leed door een omstreden financiële constructie van zijn verzekeraar. Is hij voorgel ... 

Nieuwsuur Nieuwsuur

Nieuwsuur

Fares vluchtte van Damascus naar Duitsland. De 18-jarige Fares liet zijn vader en oma's achter in Damascus en trok de afgelopen weken samen met zijn moeder en broertje dwars door Europa naar Duitsland. Nieuwsuur volgde de vluch ... 

3Doc Daft Punk Unchained

3Doc

Anno 2015 is Daft Punk een fenomeen in de popmuziek. Bandleden Thomas Bangalter en Guy-Manuel de Homem-Christo hebben een artistiek universum gecreëerd, dat schommelt tussen fictie en realiteit, en voeren over elk aspect van h ... 

Koefnoen Koefnoen

Koefnoen

Koefnoen in de vertrouwde vorm. Types, imitaties, sketches en persiflages over de actualiteit. Met onder andere een serie terugkerende sketches over een aantal kantoormedewerkers in de wereld van de teambuildingsuitjes, geïnsp ... 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

 NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

BZTshow De BZT show

BZTshow

Amusementsprogramma waarin wensen van kinderen worden vervuld. presentatie: Jetske van den Elsen en Pepijn Gunneweg 

De Verandering (TV) Hesli Nataniël

De Verandering (TV)

Hesli Nataniël is de zoon van een ongehuwde moeder uit de krakersscene. Ruim twaalf jaar heeft hij een stiefvader, maar ook die loopt weg uit zijn leven. Het raakt hem diep. 

 NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

Nederland Zingt Nederland Zingt

Nederland Zingt

Koor- en samenzang vanuit de Oude Kerk in Maasland met Kithara en een speciaal samengesteld projectkoor onder leiding van Martin Zonnenberg. 

Blauw Bloed Gespannen staatsbezoek van Turkije aan het Belgisch koningspaar

Blauw Bloed

In deze uitzending blikken we terug op een gespannen staatsbezoek van Turkije aan België. Koning Filip en koningin Mathilde ontvangen president Erdogan maar dit verloopt niet geheel vlekkeloos. Meerdere opstootjes tussen de be ... 

NOS Journaal 20.00 uur NOS Journaal

NOS Journaal 20.00 uur

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Fryslân DOK Fryslân DOK: Klein maar strijdbaar

Fryslân DOK

'Lyts mar krigel (Klein maar strijdbaar); tweehonderd jaar zorgverzekering in Friesland. "Soarch oer de soarch" (Zorgen over de zorg). Al in 1815 werd in Friesland het eerste ziekenfonds opgericht. Als op 18 juni van dat jaar d ... 

MAX Muziekspecials Il Divo a Musical Affair - Live in Japan

MAX Muziekspecials

Il Divo treedt op in het beroemde Budokan Theatre in Tokio. Urs Buhler, Carlos Marin, Sebastien Izambard en David Miller zingen met elkaar klassieke Broadway musicalnummers waaronder ‘Tonight,’ ‘Some Enchanted Evening’ ... 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Schepper & Co Een persoonlijk verhaal over autisme

Schepper & Co

Jacobine Geel ontvangt Gitta Veraart. Zij is de schrijfster van het boek 'Heb je blij? over haar autistische zoon. De cijfers liegen er niet om. Bijna twee op de duizend kinderen lijdt aan een vorm van autisme en het lijkt wel ... 

Het eilandgevoel van Schiermonnikoog Het eilandgevoel van Schiermonnikoog

Het eilandgevoel van Schiermonni ...

Leo Fijen ontmoet de oudste man van Schiermonnikoog Bennie van Bon (97). Deze bekijkt alle drukte op het eiland met gemengde gevoelens: 'Het eiland wordt meegesleurd in de vaart der volkeren en of dat positief is weet ik niet. ... 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

MO Doc Restauraties in Turkije

MO Doc

In deze tweedelige documentaire krijgen steden en gebouwen van verschillende religies en hun beheerders uitgebreid aandacht. Het verband tussen stad, beschaving en architectuur wordt toegelicht. Beheerders van een eeuwenoude m ... 

Sterren NL Top 20 Sterren.nl Top 20

Sterren NL Top 20

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren.nl Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 20 met een clip uit het verleden. Presentatie: Mon ... 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Zapplive Afl. 7 - Deel 2

Zapplive

Jetske en Pepijn vertellen over het nieuwe seizoen van de BZT Show. Klaas praat met Streetlab over hun nieuwe seizoen én over de nominatie van de Televizier-Ring! Saskia heeft vragen binnengekregen via het scherm en we sluiten ... 

Checkpoint Checkpoint

Checkpoint

Deel nooit een weiland met een stier als je iets roods draagt! Die waarschuwing ken je waarschijnlijk vast wel. Stieren worden boos van rood met alle gevolgen van dien. Maar is dat wel echt zo? In de rubriek Wat Valt Sneller? t ... 

Zapplive Afl. 7 - Deel 3

Zapplive

De uitslag van de swipe is bekend en we spelen het spel ‘Zapplive onder spanning’! Damian en Dinand zijn aangeschoven in de studio. Zij wonen sinds een paar jaar in een pleeggezin en gaan hierover met Klaas in gesprek. We s ... 

Freeks wilde wereld In de ban van de condor

Freeks wilde wereld

Freek is in het Andes gebergte van Ecuador. Hier wonen stoere cowboys die op paarden hun vee bijeendrijven. Freek leert paardrijden én lasso werpen. Ook komt hij een kudde lama’s tegen. Op de toppen van de Andes bergen vindt ...