NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Mag ik U Kussen? Mag ik u kussen?

Mag ik U Kussen?

Drie cabaretiers strijden om de kus van een prachtige bekende Vlaamse vrouw met humor en romantiek. De Vlaamse zangeres Natalia wordt verleid door Pedro Elias, Tom Waes en Rik Verheye. 

De Nachtzoen Patrick Kicken

De Nachtzoen

Hij was radio-dj, maar begeeft zich nu vol overgave op het spirituele pad. Slapen is voor hem niet zomaar iets dat mensen nu eenmaal doen. 

Jinek Mira van der Lubbe, Thomas Dekker, Hans Dorrestijn en Nico de Haan

Jinek

Gasten: Frits Wester, Emilie van Outeren, Mira van der Lubbe, Huub van der Lubbe, Thomas Dekker, Hans Dorrestijn en Nico de Haan. Emilie van Outeren en Frits Wester over de huidige stand van de formatie. Mira en Huub van der Lu ... 

Piets Weer Piets Weerbericht: 19 juli 2017

Piets Weer

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht. 

RTL Boulevard - Late Editie Afl. 13

RTL Boulevard - Late Editie

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op. 

RTL Boulevard - Late Editie Afl. 13

RTL Boulevard - Late Editie

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op. 

Piets Weer Piet's Weerbericht (1 minuut): 19 juli 2017

Piets Weer

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht. 

Show Shownieuws - Late Editie: 19 juli 2017

Show

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.  

Nieuwsuur Nieuwsuur

Nieuwsuur

Met: De formatie gaat met vakantie. Gaat het om centimeters of meters in de onderhandelingen over een nieuw kabinet? De onderhandelaars van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie zijn nu eerst toe aan twee weken vakantie. * Heeft harder ... 

Hart van Nederland Hart van Nederland - Laat: 19 juli 2017

Hart van Nederland

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.  

NOS Sport De Avondetappe NOS Sport De Avondetappe

NOS Sport De Avondetappe

De Tour-dag wordt afgesloten met een rechtstreekse uitzending vanaf een sfeervolle locatie in Frankrijk. 

Anatomische les met Ria Bremer Anatomische les met Ria Bremer

Anatomische les met Ria Bremer

Het bewonderen van de autoklisteer. Een apparaat met een akelig grote spijker waarop je moest gaan zitten, 'goed landen' zegt medisch historicus Mart van Lieburg en dan ervoor zorgen dat de inhoud van de spuit, met een soort ha ... 

100 jaar Sonneveld 100 jaar Sonneveld

100 jaar Sonneveld

De one-man shows van Sonneveld staan in ons collectieve geheugen gegrift. Tijdens deze shows ontstaat er een ware run op zijn kaartjes en staat hij avond aan avond in uitverkochte theaters. Als geen ander weet hij hoe hij het p ... 

Lauren! Lauren! en de liefde

Lauren!

Veel vrouwen dromen als klein meisje al van hun bruiloft en zien een soort sprookje voor zich. Voor sommigen lijkt dit een onmogelijke droom, zoals voor de daklozen Martin en Rosa, of zou het toch bereikbaar zijn? Voor anderen ... 

De Gevaarlijkste Wegen van Nederland Aflevering 9

De Gevaarlijkste Wegen van Neder ...

In het programma De gevaarlijkste wegen van Nederland belichten we de onveiligste verkeerslocaties van ons land. Deze variu00ebren van onoverzichtelijke kruisingen tot onbemande spoorwegovergangen en zogenoemde dodenwegen. 

Love Is In The Air Afl. 4

Love Is In The Air

In Nieuw-Zeeland verrast Robert ten Brink de 24-jarige Angela met de komst van haar ouders Frits en Lianne. Tijdens een stage in 2011 viel Angela voor een charmante Nieuw-Zeelander en bleef daar. Nu er bij haar baarmoederhalska ... 

NOS Journaal 20.00 uur NOS Journaal

NOS Journaal 20.00 uur

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

3 Op Reis 3 op Reis Midweek: Festivals

3 Op Reis

Lex Uiting gaat vandaag helemaal los op het Milkshake festival in São Paulo, en we zien Manuel Broekman die zoveel mogelijk bier drinkt tijdens het Oktoberfest. Tim is in Pamplona om de kick van het stierenrennen te onderzoeken. 

Koken met Van Boven Honing uit Hoorn

Koken met Van Boven

Bijen zijn ontzettend belangrijk voor de bestuiving van allerlei gewassen die wij eten, maar het worden er steeds minder. Daarom aandacht voor de bij en zijn ambachtelijke honing. Als bijen van bloem naar bloem zijn gevlogen op ... 

Trauma Centrum Aflevering 461

Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; a ... 

NOS Tourjournaal NOS Tourjournaal

NOS Tourjournaal

De kijker wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in de Ronde van Frankrijk. Het programma bevat een ruime samenvatting van de verreden Touretappe met reacties op de koers. 

Tour Du Jour Afl. 20

Tour Du Jour

Dagelijkse wielertalkshow gepresenteerd door Wilfred Genee en zijn vaste tafelgenoot Michael Boogerd. Daarnaast schuiven afwisselend Maarten Tjallingii, Erik Dijkstra en de Belgische schrijver Dimitri Verhulst aan. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Wie Doet De Afwas Afl. 8

Wie Doet De Afwas

De vier kandidaten zijn te gast bij Andy & Melissa. 

Het gevoel van de vierdaagse Het gevoel van de Vierdaagse

Het gevoel van de vierdaagse

Dagelijks magazine, waarin Fons de Poel en Sander de Kramer verslag doen van de 101e editie van de Nijmeegse Vierdaagse, het grootste wandelevenement van de wereld. 

Burgers' Zoo Natuurlijk De gitaarrog

Burgers' Zoo Natuurlijk

Informatief programma over dieren. Iedere aflevering leren we een dier beter kennen aan de hand van verrassende weetjes. 

De Aardappeleters Moussaka

De Aardappeleters

Als de aardappeleter even geen lasagne lust, gaat hij naar de Griek. Het iconische gerecht dat daar de menukaart siert is moussaka. Alleen: geen enkele Nederlander die dat goed uitspreekt. Aardappeleter Joris Vermeer gaat op zo ... 

MasterChef Australia Aflevering 21

MasterChef Australia

Amateurkoks uit heel Australiu00eb gaan de strijd met elkaar aan en tonen hun kooktalenten aan juryleden Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston. Deze kritische fijnproevers bepalen uiteindelijk wie zich mag uitroepen t ... 

Utopia Utopia: 19 juli 2017

Utopia

Een groep van vijftien zeer diverse mensen zegt hun huidige leven vaarwel. Ze bouwen aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn. 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Brugklas S1 Marathons Ontgoocheling

Brugklas S1 Marathons

Bo wil haar moeder, conrector De Wilde, verrassen. Maar degene die verrast wordt is Bo zelf. En een leuke verrassing is het niet. 

BinnensteBuiten BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

Met: Isene woont met 28 andere jongeren, uit Nederland maar ook uit Syrië en Eritrea, in een containercomplex. Haar eigen container heeft Isene al helemaal leuk ingericht, maar de gemeenschappelijke ruimte is nog kaal en leeg. ... 

Bouwen Met Bryan Afl. 16

Bouwen Met Bryan

Canadees huizenprogramma waarin huiseigenaren die willen verbouwen de hulp inroepen van de ervaren aannemer Bryan Baeumler. Ze mogen drie plannen indienen en Bryan voert er één uit. Maakt hij de juiste keuze? 

NOS Sportjournaal 2016 NOS Sportjournaal

NOS Sportjournaal 2016

Met het belangrijkste sportnieuws van vandaag. 

NOS Jeugdjournaal NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

Droomhuis op het Platteland Aflevering 7

Droomhuis op het Platteland

Avontuurlijke mensen willen hun huis in de stad opgeven en een nieuw bestaan beginnen op het platteland. 

EenVandaag EenVandaag

EenVandaag

Met: Vader Laura H.: "Mijn dochter is geen terrorist". Met gevaar voor eigen leven vlucht de 21-jarige Laura H. met twee jonge kinderen vanuit IS-gebied naar Nederland. Een jaar zit ze nu vast, op verdenking van terrorisme. In ... 

Het Klokhuis Koraal

Het Klokhuis

Koraal is een bijzondere levensvorm. Het is eigenlijk een plant, een dier en een steen tegelijk. Koraalonderzoeker Mark Vermeij laat Dolores in Curaçao zien hoe het koraal leeft. Eén keer per jaar laten koraaldiertjes allemaa ... 

RTL Boulevard Afl. 143

RTL Boulevard

Met in deze uitzending: -Shelly brengt verkoeling op deze warme zomerdag. -Peter R. de Vries over bejaarde Nederlander die al 33 jaar onterecht vastzit. -En we maken kennis met de 'Buik-Billen-Bonus-Hunk'. 

The Bold And The Beautiful Afl. 33

The Bold And The Beautiful

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations. 

RTL Weer 18:30 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

MasterChef Australia Aflevering 20

MasterChef Australia

Amateurkoks uit heel Australiu00eb gaan de strijd met elkaar aan en tonen hun kooktalenten aan juryleden Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston. Deze kritische fijnproevers bepalen uiteindelijk wie zich mag uitroepen t ... 

Rad van Fortuin Aflevering 194

Rad van Fortuin

Het spraakmakende Rad van fortuin is dagelijks terug op tv. De spelformule blijft ongewijzigd. Andru00e9 Hazes Jr. presenteert de show en hij wordt bijgestaan door zijn assistent Stephanie Tency.  

Zapp Skills Foto bewerken - Dagverslag

Zapp Skills

Bij Zapp zie je elke dag een nieuwe skill... die je wil! 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Editie NL Afl. 143

Editie NL

Met in deze uitzending: -Nijmeegse tweedaagse. -Gemeenteraadsborrel alcoholvrij. -Afterparty met Poetin. -Sabbelen op Rotterdam. 

De Strijd De Nieuwe Arbeider

De Strijd

In deze laatste aflevering wordt naar de toekomst gekeken. Strijd blijkt nog steeds nodig voor banen en fatsoenlijke arbeidsvoorwaarden. Is de arbeidersstrijd gestreden en gloort er een tijd van steeds meer voorspoed? Of bedrei ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 7578

The Bold And The Beautiful

Zende verrast Nicole als hij haar vertelt over zijn nieuwe passie en een aantal nieuwe ontwerpen laat zien. Omdat de kans bestaat dat Sally de gevangenis in moet, kondigt ze aan dat Spectra Fashions de deuren sluit. Thomas praa ... 

Nieuwe Tijden Afl. 8

Nieuwe Tijden

Kunnen Karim en Carlijn dealen met het feit dat hun geheim is uitgekomen? Moon lijkt Amy's verleden niet te accepteren. Tiffy probeert te bemiddelen, maar wat voor verleden verbergt zij zelf? 

Hart van Nederland Hart van Nederland - Vroeg: 19 juli 2017

Hart van Nederland

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.  

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS

Lef denkt dat Ramin onzeker is over zijn Nederlands. Dylan biedt zijn excuses aan bij Caro. Miss Madge helpt Juliette uit de brand en Eman laat zich door Dylan uitdagen. Hoezo is hij een ridder? * Caro helpt Dylan in de pauze m ... 

NOS Tour de France NOS Tour de France

NOS Tour de France

Live verslag van de zeventiende etappe van 183 km, van La Mure naar Serre-Chevalier (1403m) in de Alpen. Aan de finish staat Herman van der Zandt met afwisselend Danny Nelissen of Thijs Zonneveld om renners, ploegleiders en and ... 

The King Of Queens Two thirty

The King Of Queens

Doug denkt dat zijn tandarts hem expres pijn doet, omdat hij vroeger verliefd was op Carrie. Arthur gaat naar een psychiater en denkt terug aan het gedrag van zijn eigen vader. 

TopChef: De Jonge Professionals Afl. 28

TopChef: De Jonge Professionals

Kookwedstrijd waarin meesterkok Robert Kranenborg en chef-kok Julius Jaspers op zoek gaan naar de beste jonge professional in de keuken. 

Huizenjacht Aflevering 78

Huizenjacht

In Huizenjacht worden mensen geholpen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt ... 

Everybody Loves Raymond The breakup tape

Everybody Loves Raymond

Ray is erg jaloers als hij ontdekt dat Debra cadeautjes van vorige vriendjes heeft bewaard. 

Recht van Spreken Jan Terlouw

Recht van Spreken

De 84-jarige Jan Terlouw is nog steeds actief: als kleine boer op zijn landgoed in Twello, als veelgevraagd spreker en als auteur. In februari werd zijn roman Oorlogswinter in het kader van de nieuwe actie Geef mij maar een boe ... 

My Kitchen Rules New Zealand Aflevering 29

My Kitchen Rules New Zealand

In deze kookwedstrijd gaan verschillende teams, bestaande uit twee personen, de strijd met elkaar aan. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

RTL Nieuws 16:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Littlest Pet Shop De grote veren parade

Littlest Pet Shop

Animatieserie. Blythe en haar vader wonen boven een dagopvang voor dieren. Blythe blijkt tot haar grote verbazing met de dieren te kunnen praten. 

Bij Ron op de Camping Open of dicht?

Bij Ron op de Camping

Olivier Locadia (Willie Wartaal) is een recensent die voor de krant een stukje gaat schrijven over de lunch in het pension. Of dat positief wordt is de vraag, gezien de bijzondere service die Ron hem geeft. 

Bommetje XXL Bommetje!

Bommetje XXL

Vijf duo's, bestaande uit pubers met één van hun ouders, nemen het in dit spectaculaire, spannende spel tegen elkaar op. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Smaken Verschillen Aflevering 63

Smaken Verschillen

In dit dagelijkse programma draait alles om het organiseren van het meest smakelijke en vermakelijke etentje in eigen huis. Vijf amateurkoks rouleren een week lang als gastheer of vrouw en beoordelen elkaars diner. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nooit meer alleen Aflevering 4

Nooit meer alleen

Koos moet aan de nierdialyse en tegelijkertijd gaat het met zijn zieke zoon bergafwaarts. Lydia ondervindt ondanks haar slaapproblemen nieuw geluk. Ze krijgt de kans om haar grote hobby - zingen voor publiek – uit te voeren ... 

Kindertijd Kindertijd

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma met: Ludovic, Dan Yang en Vera gaan boterhammen eten, De muziek van Sergej Prokofjev en Uit-Me-Kaar. Ludovic, Dan Yang en Vera gaan boterhammen eten, De muziek van Sergej Prokofjev en Uit-Me-Kaar. 

Mega Mindy Paardenrace

Mega Mindy

Ergens in een doorsnee provinciestadje op een klein politiebureau werkt Mieke. Een onopvallend meisje waar niemand echt naar omkijkt. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nijntjes avonturen, groot en klein Nijntje gaat kamperen

Nijntjes avonturen, groot en klein

Animatieserie over de avonturen van nijntje en haar vriendjes. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 5592

Goede Tijden, Slechte Tijden

Nina wordt in shock afgevoerd, maar moet bij de politie een verklaring afleggen. Sjors zwijgt als Lana vraagt naar wat er met oma gebeurd is. Ludo krijgt twee aanbiedingen: een van Maxime en een van Linda. Hij gaat op allebei i ... 

Kindertijd Kindertijd

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma met: Charlie & Lola, Iris en Maartje gaan naar de speeltuin, Clothilda's verkeerde been en Jesse's wereld. Charlie & Lola, Iris en Maartje gaan naar de speeltuin, Clothilda's verkeerde been en Jes ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

MAX Geheugentrainer MAX Geheugentrainer

MAX Geheugentrainer

Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was. U kunt uw geheugen verbeteren door uw hersenen te traine ... 

Nederland in Beweging Nederland in Beweging!

Nederland in Beweging

Wilt u investeren in uw gezondheid? Beweeg dagelijks mee met Nederland in Beweging! Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

Zapp Skills Een foto bewerken

Zapp Skills

Instagrammer Annelien Schilling laat zien hoe je foto's bewerkt. Hoe skill is dat!? 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Studio Snugger Studio Snugger

Studio Snugger

Showprogramma waarin vliegensvlug onderwerpen uit de wereldoriëntatie voorbij komen. In de studio staat de vraag centraal of het waar is of niet. Is het 'kletspraat'? 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Destined to Reign Aflevering 121

Destined to Reign

Pastor Joseph Prince is een toonaangevende stem in het onderwijs over de waarheden van Gods genade. Zijn preken werpen een geheel nieuw licht op wat die genade werkelijk betekent. De Goddelijke genade verschilt fundamenteel van ... 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

RTL Nieuws 07:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Het gevoel van de vierdaagse Het gevoel van de Vierdaagse

Het gevoel van de vierdaagse

Dagelijks magazine, waarin Fons de Poel en Sander de Kramer verslag doen van de 101e editie van de Nijmeegse Vierdaagse, het grootste wandelevenement van de wereld. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Catfish: The TV Show Catfish: The TV Show

Catfish: The TV Show

Deelnemers van de Catfish TV show en Catfish onderzoekers Nev en Max, ontmoeten elkaar in de studio en beantwoorden vragen van fans. Deelnemers van de Catfish TV show en Catfish onderzoekers Nev en Max, ontmoeten elkaar in de s ... 

Joanna Lumley's India Joanna Lumley's India

Joanna Lumley's India

In de Madurai bekijkt ze de veelkleurige en oogverblindende Meenakshi-tempel, die ’s nachts tot leven komt tijdens een religieus feest. Joanna bezoekt daarna Calcutta, waar de benarde situatie van de vele mensen op straat haa ... 

Pieter Konijn Het verhaal van de koning van het woud

Pieter Konijn

Als Benjamin in de klauwen valt van Heer Vos, lokken Pieter en Lily de vos zijn burcht uit, met de belofte dat hij zal worden gekroond tot koning van het woud! 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport

NOS Studio Sport

Met live-beelden van de Giro d'Italia. Vandaag een tijdrit over 40,4 km van Radda naar Greve, door het golvende wijngebied van de Chianti. 

Kikker Kikker en de stoelendans

Kikker

Als hun picknick verregent, besluiten de vrienden zichzelf te vermaken. Rat speelt viool en de anderen spelen stoelendans. Eend is de eerste die verliest en het blijkt dat zij niet tegen haar verlies kan. Eend moet leren dat ve ... 

Eurovisie Songfestival Eurovisie Songfestival 2016 finale

Eurovisie Songfestival

Vanuit de Stockholm Globe Arena in Stockholm de finale van het Eurovisie Songfestival. 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Zapp Your Planet Zapp Your Planet: Operatie Olifant

Zapp Your Planet

Met de vijfde editie van Zapp Your Planet vraagt de publieke kinderzender dit jaar aandacht voor de bedreigde olifant. Jaarlijks worden er ongeveer 30.000 olifanten in Afrika gestroopt om hun slagtanden voor de handel in nuttel ... 

Zapp Your Planet Zapp Your Planet: Operatie Olifant

Zapp Your Planet

Met de vijfde editie van Zapp Your Planet vraagt de publieke kinderzender dit jaar aandacht voor de bedreigde olifant. Jaarlijks worden er ongeveer 30.000 olifanten in Afrika gestroopt om hun slagtanden voor de handel in nuttel ... 

Close Up Microtopia - Anders wonen voor een nieuwe tijd

Close Up

Hoe zou het zijn om je huis in je zak met je mee te dragen? Of om kleding te hebben waarin je zou kunnen wonen? Voor de meesten van ons betekent het woord 'huis', stabiliteit, structuur en bestendigheid. Maar in een tijdperk va ... 

Kikker Kikker en het vogeltje

Kikker

Op een dag ontdekt Kikker een vogeltje aan de rand van het bos. Hij maakt zich zorgen en vraagt zijn vrienden wat er aan de hand kan zijn. Op een toegankelijke en vriendelijke manier beginnen ze begrijpen wat de dood inhoudt en ... 

PowNews Facebook te machtig

PowNews

Geen extra informatie aanwezig.

PowNews Goedkoopste straat van Nederland

PowNews

Geen extra informatie aanwezig.

PowNews Hakken & Pakken

PowNews

Geen extra informatie aanwezig.

PowNews Burgemeester laat Ede stikken

PowNews

Geen extra informatie aanwezig.

Schilderen met Gary Jenkins Rembrandt Tulp

Schilderen met Gary Jenkins

Dit is zo'n mooie, dramatische bloem. Vandaag schildert Gary deze grote, opvallende bloem met gerafelde randen en heldere kleuren. Dit is een typisch grafische bloem met een dramatisch effect. Op een zwarte achtergrond geschild ... 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn Nick & Simon en Tweede Kamerlid voor het CDA Mona Keijzer en met haar hebben we het over de onzekere situatie binnen de thuiszorg. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn Nick & Simon en Tweede Kamerlid voor het CDA Mona Keijzer en met hen hebben we het over het nieuwe album en het tienjarig jubileum van het Volendamse duo. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn Nick & Simon en Tweede Kamerlid voor het CDA Mona Keijzer en met haar hebben we het over de onzekere situatie binnen de thuiszorg. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn Nick & Simon en met hen hebben we het over het nieuwe album en het tienjarig jubileum van het Volendamse duo. 

3Doc Deal with it

3Doc

Shamira Raphaëla (31) regisseert succesvolle televisieproducties waarvoor ze de hele wereld over reist. Haar leven staat in scherp contrast met dat van haar geliefde vader en broer, die zich in de draaideur van criminaliteit e ... 

2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort

2Doc:

Als het aan Matthieu Smakman (50) ligt, verrijst er binnen afzienbare tijd een woongemeenschap in het landelijke Purmer, waar de bewoners geheel autonoom in eigen behoeften voorzien. Een plek waar de groente weer uit de moestui ... 

PowNews Superboeren lachen om Godenzonen

PowNews

Geen extra informatie aanwezig.

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast is econoom Mathijs Bouman. Met hem wordt er gesproken over de gevolgen voor Nederland bij een vertrek van Groot-Brittannië uit de Europese Unie. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast is opvoeddeskundige Marina van der Wal. Met haar wordt er gesproken over de eindexamens voor middelbare scholieren die vandaag beginnen. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast is econoom Mathijs Bouman. Met hem wordt er gesproken over de gevolgen voor Nederland bij een vertrek van Groot-Brittannië uit de Europese Unie. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast is opvoeddeskundige Marina van der Wal. Met haar wordt er gesproken over de eindexamens voor middelbare scholieren die vandaag beginnen. 

PowNews Defensie zoekt Pinda Pinda roepers

PowNews

Geen extra informatie aanwezig.

De Kennis van Nu in de klas Sprekend Nederland

De Kennis van Nu in de klas

Vak: maatschappijleer. Veel Nederlanders hebben een accent of spreken in een bepaald dialect. Zo is er Limburgs, Haags, Utrechts, Achterhoeks en nog veel meer. Er is zelfs een aparte taal: het Fries. Mensen worden vaak op hun a ... 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast bij Leonie ter Braak zijn misdaadversslaggever Jan Meeus en persofficier van Justitie Gabrielle Hoppenbrouwers. Maaike Timmerman brengt het laatste nieuws. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast bij Leonie ter Braak zijn misdaadversslaggever Jan Meeus en persofficier van Justitie Gabrielle Hoppenbrouwers. Maaike Timmerman brengt het laatste nieuws. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast bij Leonie ter Braak zijn misdaadversslaggever Jan Meeus en persofficier van Justitie Gabrielle Hoppenbrouwers. Maaike Timmerman brengt het laatste nieuws. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast bij Leonie ter Braak zijn misdaadversslaggever Jan Meeus en persofficier van Justitie Gabrielle Hoppenbrouwers. Maaike Timmerman brengt het laatste nieuws. 

PowNews Overheid moet Joodse scholen beveiligen

PowNews

Geen extra informatie aanwezig.

PowNews Huldiging PSV

PowNews

Geen extra informatie aanwezig.

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast bij Leonie ter Braak, mediadeskundige Mark Koster, met hem hebben we het over het songfestival en ook te gast is strafrechtadvocaat Mark Teurlings, met hem hebben we het over de verdediging van Willem Holleeder. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast bij Leonie ter Braak, mediadeskundige Mark Koster, met hem hebben we het over het songfestival en ook te gast is strafrechtadvocaat Mark Teurlings, met hem hebben we het over de verdediging van Willem Holleeder. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast bij Leonie ter Braak, mediadeskundige Mark Koster, met hem hebben we het over het songfestival en ook te gast is strafrechtadvocaat Mark Teurlings, met hem hebben we het over de verdediging van Willem Holleeder. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast bij Leonie ter Braak, mediadeskundige Mark Koster, met hem hebben we het over het songfestival en ook te gast is strafrechtadvocaat Mark Teurlings, met hem hebben we het over de verdediging van Willem Holleeder. 

2Doc: Wonderouders

2Doc:

Lukt het om een kind onbezorgd te laten opgroeien als één van de ouders een geestelijke of lichamelijke beperking heeft? Het leven van de gezinnen uit Wonderouders kent tegenslagen en obstakels, maar de liefde voor elkaar o ... 

Zapp Your Planet De Veilingboys Tim en Nicolaas

Zapp Your Planet

Een luchtballonvaart met Klaas, een shirt met handtekening van Arjen Robben, de Kids Top 20 bij jou op school... Het zit allemaal in de grabbelkont van de Veilingboys en het kan allemaal van jou zijn! Vraag je ouders om te bied ... 

PowNews Onrust Ede houdt aan

PowNews

Geen extra informatie aanwezig.

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast is PvdA Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch. Met hem praat Leonie ter Braak over de ongeregeldheden in Ede. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast is Antoinette Hertsenberg. Met haar praat Leonie ter Braak over de status van ons zorgstelsel want tien jaar na ingrijpende veranderingen is het de vraag of het huidige systeem werkt. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast is PvdA Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch. Met hem praat Leonie ter Braak over de ongeregeldheden in Ede. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast is Antoinette Hertsenberg. Met haar praat Leonie ter Braak over de status van ons zorgstelsel want tien jaar na ingrijpende veranderingen is het de vraag of het huidige systeem werkt. 

Telefilm Fake

Telefilm

Maya, afgestudeerd in kunstgeschiedenis en archeologie, valt ondanks waarschuwingen van haar gay best friend Erik voortdurend op onbetrouwbare types. Met haar laatste verovering David ontsnapt ze in Zuid-Amerika maar net aan ee ... 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Brabant Nieuws Brabant Nieuws zondag 8 mei

Brabant Nieuws

Het laatste nieuws uit Brabant. 

Close Up Roy Lichtenstein - Behind the mirror

Close Up

Zijn werk valt in één oogopslag te herkennen: Roy Lichtensteins aan cartoons refererende schilderijen en litho's. Zijn felle, veelal primaire kleuren omlijnd door dikke, zwarte contouren hebben een onuitwisbare indruk gemaakt ... 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport

NOS Studio Sport

Met onder meer de derde etappe van de Giro d'Italia. De laatste rit op Nederlandse bodem gaat van Nijmegen via de Achterhoek naar finishplaats Arnhem. Onderweg wacht een klimmetje op de Posbank. 

Bloemencorso Bloemencorso Bollenstreek 2016

Bloemencorso

Een registratie van het Bloemencorso in de Bollenstreek: het kleurrijkste en geurigste evenement van het voorjaar. Het corsothema van deze 69e editie is 'Flowers and Fashion'. MAX rijdt natuurlijk weer mee. Dit jaar met een ... 

Freeks wilde wereld Afrikaanse katten

Freeks wilde wereld

Freek is dol op katten, maar in Zimbabwe leven iets andere katten dan thuis op de bank. Afrikaanse katten zijn echte roofdieren. Freek vindt een mannetjesleeuw en een prachtig gevlekte cheetah. Freeks kattenliefde wordt alleen ... 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport

NOS Studio Sport

Met onder meer de derde etappe van de Giro d'Italia. De laatste rit op Nederlandse bodem gaat van Nijmegen via de Achterhoek naar finishplaats Arnhem. Onderweg wacht een klimmetje op de Posbank. 

WNL Op Zondag WNL Op Zondag

WNL Op Zondag

Met: VVD-prominent Hans Wiegel neemt plaats op de bank van Rick Nieman. Voor een goed gesprek over de hedendaagse politiek. Deze week schreef de voormalig VVD-leider een scherp betoog over partijfinanciering. * Tv-presentatrice ... 

Kikker Kikker vindt een schat

Kikker

Kikker en beertje gaan schatgraven. Maar hoe weet je dat er een schat ligt? Ze graven een diepe kuil, zo diep dat ze er niet meer uit kunnen klimmen. Wie zal hen redden? En zullen ze uiteindelijk een schat hebben gevonden? 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Close Up Marlene Dietrich - Twilight of an Angel

Close Up

Toen zij eenmaal niet meer in staat was als perfecte versie van zichzelf op het podium of voor de camera's te verschijnen, koos actrice en zangeres Marlne Dietrich voor volledige onzichtbaarheid.ImagoOp 6 mei 1992 overleed Marl ... 

Kikker Kikker en de warme dag

Kikker

Het is een hete zomerdag - te heet om iets te doen behalve het heet te hebben. Kikker, Eend en Varkentje zwemmen in de rivier om koel te blijven, maar Haas weigert in het water te komen. Hij blijft liever aan de kant in de scha ... 

Zapp Your Planet Bied op unieke items op de veiling

Zapp Your Planet

Geen extra informatie aanwezig.

Zapp Your Planet Bied op unieke items op de veiling

Zapp Your Planet

Geen extra informatie aanwezig.

Schilderen met Gary Jenkins Stralende klaprozen

Schilderen met Gary Jenkins

Gary schildert zijn handelsmerk: Klaprozen. Voor beginners in de Jenkins schildertechniek is de klaproos een van de eenvoudigste bloemen om te leren schilderen. Het schilderij van vandaag toont drie helder gekleurde klaprozen m ... 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast bij Leonie ter Braak zijn sportjournalist Jaap Stalenburg en VVD'er Dilan Yesligoz. Met Dilan Yesilgoz hebben we het onder meer over de nalatenschap van Pim Fortuyn en met Jaap Stalenburg hebben we het over de Giro d'It ... 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast bij Leonie ter Braak zijn sportjournalist Jaap Stalenburg en VVD'er Dilan Yesligoz. Met Dilan Yesilgoz hebben we het onder meer over de nalatenschap van Pim Fortuyn en met Jaap Stalenburg hebben we het over de Giro d'It ... 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast bij Leonie ter Braak zijn sportjournalist Jaap Stalenburg en VVD'er Dilan Yesligoz. Met Dilan Yesilgoz hebben we het onder meer over de nalatenschap van Pim Fortuyn en met Jaap Stalenburg hebben we het over de Giro d'It ... 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast bij Leonie ter Braak zijn sportjournalist Jaap Stalenburg en VVD'er Dilan Yesligoz. Met Dilan Yesilgoz hebben we het onder meer over de nalatenschap van Pim Fortuyn en met Jaap Stalenburg hebben we het over de Giro d'It ... 

2Doc: 10%-What makes a Hero?

2Doc:

Word je als held geboren of gevormd? Zit het in onze genen, of is het toeval? Waarom lukt het de een om integer en soms tegen de stroom in te gaan voor wat juist is, terwijl de (meeste) anderen niets doen? Filmmaker Yoav Shamir ... 

Het Uur van de Wolf Ola's Borgen

Het Uur van de Wolf

De van oorsprong Syrische Ola Mafaalani bewerkte de succesvolle Deense dramaserie Borgen, over de vrouwelijke minister-president Brigitte Nyborg, tot een theatermarathon van tien uur. Het is haar magnus opus en afscheid als art ... 

Kantje Boord Kantje Boord

Kantje Boord

Harrie Vermeulen (Jon van Eerd), een goudeerlijke accountant van een groot bedrijf, wordt uitgenodigd een weekendje mee te varen op het jacht van zijn baas. Hij komt echter in een krankzinnige achtbaan van intriges en verwikkel ... 

PowNews Hoe gelukkig is Nederland?

PowNews

Geen extra informatie aanwezig.

Freeks wilde wereld Cheetah

Freeks wilde wereld

Het is een van de mooiste gevlekte katten van de savanne: de cheetah! In Namibië is iets bijzonders aan de hand. Freek is op een plek waar ze deze katten al van kleins af aan bestuderen waardoor ze niet zo bang voor mensen zij ... 

De Kennis van Nu in de klas Poep van een donor

De Kennis van Nu in de klas

Vak: biologie. Poep is een onderwerp waar we het niet graag over hebben. Het is vies en het stinkt. Maar poep kan veel goed doen, want er zitten goede bacteriën in. Poep van gezonde mensen kan zieken genezen. In Leiden is de e ... 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn tv-maker Thijs Zeeman en publicist Esther Voet. Met hen praat Leonie ter Braak over de joden die tijdens de Tweede Wereldoorlog mochten onderduiken in dierentuin Artis. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn tv-maker Thijs Zeeman en publicist Esther Voet. Met hen praat Leonie ter Braak over de joden die tijdens de Tweede Wereldoorlog mochten onderduiken in dierentuin Artis. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn tv-maker Thijs Zeeman en publicist Esther Voet. Met hen praat Leonie ter Braak over de joden die tijdens de Tweede Wereldoorlog mochten onderduiken in dierentuin Artis. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn tv-maker Thijs Zeeman en publicist Esther Voet. Met hen praat Leonie ter Braak over de joden die tijdens de Tweede Wereldoorlog mochten onderduiken in dierentuin Artis. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast bij Leonie ter Braak is diplomatie-deskundige Robert van der Roer, met hem bespreken we welke invloed de zaak Ebru Umar heeft op het verdrag met Turkije. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast bij Leonie ter Braak is oud-politieman en kamerlid Louis Bontes en met hem praten we over jonge criminelen die tijdens hun voorwaardelijke invrijheidsstelling tóch de fout ingaan. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast bij Leonie ter Braak is diplomatie-deskundige Robert van der Roer, met hem bespreken we welke invloed de zaak Ebru Umar heeft op het verdrag met Turkije. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast bij Leonie ter Braak is oud-politieman en kamerlid Louis Bontes en met hem praten we over jonge criminelen die tijdens hun voorwaardelijke invrijheidsstelling tóch de fout ingaan. 

Close Up Een zweem van wreedheid

Close Up

De documentaire Een zweem van wreedheid gaat over Jan Banning uit Utrecht, een van Nederlands bekendste fotografen. Zijn foto's zijn conceptueel en doordacht en tegelijk menselijk en persoonlijk. In de documentaire gaat regiss ... 

PowNews Toeristen vieren Koninginnedag

PowNews

Geen extra informatie aanwezig.

PowNews Legioen in de rij voor uit-shirt

PowNews

Geen extra informatie aanwezig.

PowNews Modder, modder en nog eens modder

PowNews

Geen extra informatie aanwezig.

PowNews Onvrede in Amsterdam

PowNews

Geen extra informatie aanwezig.

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

TTIP, het grote handelsakkoord tussen Europa en de VS, zorgt voor de nodige discussie. Afgelopen week vond de 13e onderhandelingsronde plaats in New York, maar intussen is het met het draagvlak voor TTIP nog niet goed gesteld. ... 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Ouderen die zelf niet meer in staat zijn hun eigen financiën te beheren worden steeds vaker bestolen of financieel misbruikt door diegene die hun eigenlijk moeten helpen. Het toezicht op die bewindvoerders wordt normaal gespro ... 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

TTIP, het grote handelsakkoord tussen Europa en de VS, zorgt voor de nodige discussie. Afgelopen week vond de dertiende onderhandelingsronde plaats in New York, maar intussen is het met het draagvlak voor TTIP nog niet goed ges ... 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Ouderen die zelf niet meer in staat zijn hun eigen financiën te beheren worden steeds vaker bestolen of financieel misbruikt door diegene die hun eigenlijk moeten helpen. Het toezicht op die bewindvoerders wordt normaal gespro ... 

Bol & Smik Selderijdag

Bol & Smik

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. 

Telefilm Op De Dijk

Telefilm

Visser Johan woont in Noorwegen met zijn vriendin Sara. Een telefoontje uit zijn geboortedorp Volendam dwingt hem terug te keren. Er zijn financiële problemen in de familie. In Volendam ziet hij zijn beste vriend Chris terug. ... 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

2Doc: Little Angels

2Doc:

Filmmaker Marco Niemeijer ontvouwt geleidelijk de schrijnende en verstikkende werking van het oorlogstrauma over de generaties. 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

WNL Op Zondag WNL Op Zondag

WNL Op Zondag

FNV-voorzitter Ton Heerts neemt dit jaar afscheid als vakbondsleider. In vier jaar tijd wist de FNV-voorman een einde te maken aan het rumoer binnen de bond en sloot hij het nu al historische Sociaal Akkoord. * Documentairemaak ... 

Kikker Kikker en de horizon

Kikker

Als Kikker hoort dat Rat op avontuur gaat om de wijde wereld te ontdekken, wil hij mee de horizon tegemoet. Hij heeft er heel veel zin in maar al snel vindt hij het te lang duren voor ze er zijn. En hoe zou het thuis met iedere ... 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

3Doc Racoon: Blue days, Song days

3Doc

Blue Days, Song Days. Een zoektocht naar het geheim en de magie van het ideale liedje van drie minuten, gemaakt door Racoon. De Zeeuwse band is altijd op zoek naar de 'volmaakte' popsong. Liedjes, die dát zeggen wat niet uit t ... 

Kikker Kikker is ongeduldig

Kikker

Kikker gaat vissen met Rat. Terwijl Rat heel geduldig zit te wachten op een vis, weet Kikker niet wat hij met zichzelf aan moet. Hij houdt niet van wachten, dat duurt hem veel te lang. Maar opeens trekt er iets aan Kikker's hen ... 

Zapp Your Planet Kijk Jeugdjournaal

Zapp Your Planet

Geen extra informatie aanwezig.

Zapp Your Planet Bart, Nienke en Maurice komen in actie voor Zapp Your Planet

Zapp Your Planet

Geen extra informatie aanwezig.

Schilderen met Gary Jenkins Tijger

Schilderen met Gary Jenkins

Gary toont een realistiche manier om een tijger te schilderen. Wat abstracte kleur op het witte canvas geeft het schilderij alvast een interessante achtergrond. Als je begint met het schilderen van dierportretten, is dit een le ... 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn columnist van de Elsevier Afshin Ellian en mediadeskundige Marianne Zwagerman en met haar hebben we het over presidentskandidaat en powerwoman Hillary Clinton. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn columnist van de Elsevier Afshin Ellian en mediadeskundige Marianne Zwagerman en met haar hebben we het over presidentskandidaat en powerwoman Hillary Clinton. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast is columnist van de Elsevier Afshin Ellian met hen hebben we het over de extreme ideeën van president Erdogan die op veel steun van Nederlandse Turken kan rekenen. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast is columnist van de Elsevier Afshin Ellian met hem hebben we het over de extreme ideeën van president Erdogan die op veel steun van Nederlandse Turken kan rekenen. 

Bol & Smik Op de foto

Bol & Smik

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. 

2Doc: #chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator

2Doc:

In een voorstad van Chicago maakt de negentienjarige Amerikaans Syrische studente Ala'a gebruik van alle denkbare sociale media om de revolutie in Syrië te coördineren. Met 1200 Facebookvrienden en 2000 volgers op Twitter hee ... 

André Rieu André Rieu in Boekarest

André Rieu

André Rieu doet Roemenië aan voor een prachtig openluchtconcert in het hart van Boekarest. Op het grootste plein van de stad zorgen meer dan 20.000 enthousiaste Roemenen voor een hartverwarmende ontvangst. Onder leiding van d ... 

PowNews Erdogan lacht om Den Haag

PowNews

Geen extra informatie aanwezig.

PowNews Op bezoek bij Ebru in Turkije. Dag 2.

PowNews

Geen extra informatie aanwezig.

PowNews Karskens draagt boek op aan Ebru Umar

PowNews

Geen extra informatie aanwezig.

PowNews Erdogan bekogeld met eieren

PowNews

Geen extra informatie aanwezig.

Schilderen met Gary Jenkins Rozen en Geraniums

Schilderen met Gary Jenkins

Gary schildert prachtige rode en witte rozen, gecombineerd met helder rode geraniums. De zachte, grijze achtergrond heeft pasteltonen roze en mauve. Kleine, rode bloemknoppen en aanvullend groen gebladerte maken deze compositie ... 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

De lange arm van Erdogan strekt zich uit en volgens de oppositie loopt het kabinet op eieren. Rutte en Koenders zouden te zacht optreden nu de Nederlands-Turkse columniste Ebru Umar Turkije niet uit kan vanwege kritische tweets ... 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast is royalty-expert Rick Evers. Met hem wordt teruggeblikt op een bijzondere Koningsdag 2016. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

De lange arm van Erdogan strekt zich uit en volgens de oppositie loopt het kabinet op eieren. Rutte en Koenders zouden te zacht optreden nu de Nederlands-Turkse columniste Ebru Umar Turkije niet uit kan vanwege kritische tweets ... 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast is royalty-expert Rick Evers. Met hem wordt teruggeblikt op een bijzondere Koningsdag 2016. 

NOS Koningsdag NOS Koningsdag 2016

NOS Koningsdag

Zwolle is op woensdag 27 april het decor van de viering van de 49e verjaardag van koning Willem-Alexander. De eeuwenoude Hanzestad heeft in het centrum een omvangrijk programma op touw gezet om de koning, koningin Máxima en ee ... 

Koningsdagconcert Koningsdagconcert

Koningsdagconcert

Het Koningsdagconcert vndt dit jaar plaats in theater De Spiegel in Zwolle in bijzijn van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima en Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix. Het uitgangspunt i ... 

NOS Koningsdag NOS Koningsdag 2016

NOS Koningsdag

Zwolle is het decor van de viering van de 49ste verjaardag van koning Willem-Alexander. De eeuwenoude Hanzestad heeft in het centrum een omvangrijk programma op touw gezet om de koning, koningin Máxima en een groot deel van de ... 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Nederland maakt zich op voor de koudste Koningsdag in 34 jaar! In Zwolle staan de dranghekken al klaar, want daar komt de Koninklijke familie straks de verjaardag van Willem Alexander vieren. Roos Moggré en Leonie ter Braak bl ... 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Nederland maakt zich op voor de koudste Koningsdag in 34 jaar! In Zwolle staan de dranghekken al klaar, want daar komt de Koninklijke familie straks de verjaardag van Willem Alexander vieren. Roos Moggré en Leonie ter Braak bl ... 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Nederland maakt zich op voor de koudste Koningsdag in 34 jaar! In Zwolle staan de dranghekken al klaar, want daar komt de Koninklijke familie straks de verjaardag van Willem Alexander vieren. Roos Moggré en Leonie ter Braak bl ... 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Nederland maakt zich op voor de koudste Koningsdag in 34 jaar! In Zwolle staan de dranghekken al klaar, want daar komt de Koninklijke familie straks de verjaardag van Willem Alexander vieren. Roos Moggré en Leonie ter Braak bl ... 

Zapp Your Planet Deel je actie op social media

Zapp Your Planet

Geen extra informatie aanwezig.

PowNews Inbraak bij Ebru Umar

PowNews

Geen extra informatie aanwezig.

PowNews Exclusief: Op bezoek bij Ebru Umar in Turkije

PowNews

Geen extra informatie aanwezig.

Zapp Your Planet Reserveer je plekje voor 14 mei 2016

Zapp Your Planet

Geen extra informatie aanwezig.

De Kennis van Nu in de klas Lawines

De Kennis van Nu in de klas

Vak: aardrijkskunde. Besneeuwde bergen zijn prachtig om te zien, maar kunnen ook levensgevaarlijk zijn. Elk jaar komen in de Alpen honderd mensen om het leven doordat ze onder een lawine terechtkomen. Soms worden zelfs hele dor ... 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

'De media zouden zich laten leiden door geldzucht en luiheid.' In het boek: 'Journalist te koop' houdt Arnold Karskens de Nederlandse journalistiek tegen het licht. Het resultaat: eenentwintig interviews met collega's van links ... 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

In het hele land worden de voorbereidingen getroffen voor Koningsdag! Maar in Zwolle natuurlijk nog net een beetje extra, want daar viert de koninklijke familie morgen de 49ste verjaardag van Willem-Alexander. Leonie ter Braak ... 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

'De media zouden zich laten leiden door geldzucht en luiheid.' In het boek: 'Journalist te koop' houdt Arnold Karskens de Nederlandse journalistiek tegen het licht. Het resultaat: eenentwintig interviews met collega's van links ... 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

In het hele land worden de voorbereidingen getroffen voor Koningsdag! Maar in Zwolle natuurlijk nog net een beetje extra, want daar viert de koninklijke familie morgen de 49ste verjaardag van Willem-Alexander. Leonie ter Braak ... 

PowNews Geen woorden maar daden

PowNews

Geen extra informatie aanwezig.

PowNews Deventer heeft ook kliklijn Erdogan

PowNews

Geen extra informatie aanwezig.

PowNews V&D nu echt dood

PowNews

Geen extra informatie aanwezig.

PowNews Bobbi Eden trekt bezoekers

PowNews

Geen extra informatie aanwezig.

Die ellende is een goudmijn Die ellende is een goudmijn

Die ellende is een goudmijn

Portret van hoboïst Han de Vries, die zo'n negen jaar geleden ophield met optreden en zich de laatste jaren heeft toegelegd op schilderen om 'uit te vinden wie ik eigenlijk ben'. De documentaire laat zien hoe Han de Vries in e ... 

PowNews Dennis bezoekt Mega Piraten Festijn

PowNews

Geen extra informatie aanwezig.

PowNews Arrestatie Ebru Umar is goed!

PowNews

Geen extra informatie aanwezig.

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Veel opa's en oma's hebben na een echtscheiding nauwelijks nog contact met hun kleinkinderen. En dat is hartverscheurend, vindt het CDA. De partij wil daarom dat grootouders makkelijker een omgangsregeling kunnen krijgen met hu ... 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Gisteren werd de Nederlands-Turkse columniste Ebru Umar opgepakt in Turkije en voorgeleid voor de rechter omdat ze kritisch zou hebben getwitterd over president Erdogan. Ze is inmiddels op vrije voeten, maar moet voorlopig nog ... 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Gisteren werd de Nederlands-Turkse columniste Ebru Umar opgepakt in Turkije en voorgeleid voor de rechter omdat ze kritisch zou hebben getwitterd over president Erdogan. Ze is inmiddels op vrije voeten, maar moet voorlopig nog ... 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Veel opa's en oma's hebben na een echtscheiding nauwelijks nog contact met hun kleinkinderen. En dat is hartverscheurend, vindt het CDA. De partij wil daarom dat grootouders makkelijker een omgangsregeling kunnen krijgen met hu ... 

Telefilm Hope

Telefilm

De ambitieuze econome Hannah Binnekamp krijgt in haar strijd tegen de financiële wereld in New York hulp van haar minnaar, de topbankier Ben Elzen. Totdat juist hij de tegenstander blijkt waarmee ze zal moeten afrekenen om haa ... 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages. Aandacht voor de 102de editie van de Waalse wielerkoers Luik-Bastenaken-Luik. 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages. Aandacht voor de 102de editie van de Waalse wielerkoers Luik-Bastenaken-Luik. 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport

NOS Studio Sport

Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages. Aandacht voor de 102de editie van de Waalse wielerkoers Luik-Bastenaken-Luik. 

WNL Op Zondag WNL Op Zondag

WNL Op Zondag

Nationaal Coördinator Terrrorismebestrijding Dick Schoof is zondag te gast bij Rick Nieman. Is Nederland een doelwit voor moslimterroristen? En hoe worden aanslagen voorkomen? Dick Schoof komt vertellen over terrorismebestrijd ... 

Kikker Kikker en het slaapfeest

Kikker

Varkentje organiseert een slaapfeest voor Kikker, Eend en Haas. Iedereen wil laat opblijven... maar na het zingen van Varkentje, een kussengevecht en het voorlezen van Haas, is iedereen moe behalve Kikker. Hij is de laatste die ... 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag.