RTL Travel

Reismagazine gepresenteerd door Lotte Verlackt, Chris Zegers, Floortje Dessing, Romeo Egbeama en Tom Rhodes, waarin zowel spannende verre reizen, budgetreizen als bestemmingen naar aanleiding van kijkersvragen aan bod komen.
RTL Travel Philadelphia, Nieuw-Zeeland en Krakau

Philadelphia, Nieuw-Zeeland en Krakau

Romeo Egbeama begint zijn Grand Tour door Amerika in Philadelphia. Chris Zegers verkent de prachtige natuur van Nieuw-Zeeland en Lotte Verlackt ontdekt de Poolse stad Krakau. 

RTL Travel Spanje, Argentinië en Antarctica

Spanje, Argentinië en Antarctica

Romeo Egbeama bereikt eindelijk het Spaanse Breda. Floortje Dessing bezoekt Argentinië en Antarctica en Lotte Verlackt zoekt de romantiek op Cyprus. 

RTL Travel Stockholm, Nieuw-Zeeland en Toscane

Stockholm, Nieuw-Zeeland en Toscane

Floortje Dessing is in het hippe Stockholm en Chris Zegers maakt een rondreis door Nieuw-Zeeland. Romeo Egbeama bezoekt de Italiaanse streek Toscane. 

RTL Travel Ombrië, Buenos Aires en Polen

Ombrië, Buenos Aires en Polen

Romeo Egbeama geniet van het Italiaanse Umbrië, Floortje Dessing is in Buenos Aires en Lotte Verlackt ontdekt het wintersportleven in Polen. 

RTL Travel Breda, Cook Eilanden en Sicilië

Breda, Cook Eilanden en Sicilië

Romeo Egbeama is op weg naar het Spaanse Breda en Chris Zegers bezoekt de prachtige Cookeilanden. Lotte Verlackt ontspant in Sicilië. 

RTL Travel Philadelphia en Madagaskar

Philadelphia en Madagaskar

Chris Zegers is 24 uur in Philadelphia en Floortje doet Madagaskar aan. 

RTL Travel Lourdes, Madagaskar en Turkije

Lourdes, Madagaskar en Turkije

Romeo Egbeama gaat naar bedevaartsoord Lourdes. Floortje Dessing maakt nieuwe vrienden in Madagaskar en Lotte Verlackt bezoekt Cappadocië, een streek in Turkije. 

RTL Travel Turkije en Gabon

Turkije en Gabon

Lotte Verlackt gaat naar Turkije en Floortje Dessing bezoekt het Afrikaanse Gabon. 

RTL Travel Faeroër Eilanden en India

Faeroër Eilanden en India

Floortje Dessing gaat verder met het verkennen van de Faeröer Eilanden en Chris Zegers gaat op zoek naar de exotische kant van het Indiase Goa. 

RTL Travel Gabon en Malta

Gabon en Malta

Floortje Dessing reist af naar de 'tuin van Afrika': Gabon. Lotte Verlackt bezoekt het mooie Valetta op Malta. 

RTL Travel Faeröer Eilanden en Washington

Faeröer Eilanden en Washington

Floortje Dessing ontdekt de Faeröer Eilanden en Chris Zegers bezoekt de Amerikaanse staat Washington. 

RTL Travel Qatar, Mexico en Cannes

Qatar, Mexico en Cannes

Floortje Dessing is in het Midden-Oosten en bezoekt het oliestaatje Qatar. Chris Zegers is nog steeds in het avontuurlijke Mexico. Lotte Verlackt waant zich een prinses in het weelderige Cannes. 

RTL Travel Madrid, Mexico en Qatar

Madrid, Mexico en Qatar

Romeo Egbeama is in de Spaanse hoofdstad Madrid en Chris Zegers vervolgt zijn avontuurlijke reis door het zonnige Mexico. Floortje Dessing neemt ons mee naar het Arabische schiereiland Qatar. 

RTL Travel Palau, Mexico en Salamca

Palau, Mexico en Salamca

Floortje Dessing laat je zien wat Palau te bieden heeft en Chris Zegers begint zijn reis over de Mexicaanse Pan-American Highway. Romeo Egbeama spijkert zijn Spaanse taal bij in Salamanca. 

RTL Travel Rome, Palau en Egypte

Rome, Palau en Egypte

Chris Zegers geniet van het Italiaanse leven in Rome. Floortje Dessing ontdekt Palau in Micronesië. Ook zie je het vervolg op de duikreis van Lotte Verlackt in Egypte. 

RTL Travel Mauritius, Nieuw-Zeeland en Dahab

Mauritius, Nieuw-Zeeland en Dahab

Romeo Egbeama bezoekt een huwelijksreisoord in Mauritius en voor Floortje Dessing is er volop avontuur in Nieuw-Zeeland. Lotte Verlackt is in het Egyptische Dahab waar ze de goedkoopste duikplekken laat zien. 

RTL Travel Canada, Brazilië en Champagne

Canada, Brazilië en Champagne

Floortje Dessing bezoekt wintersportoord Sun Peaks in Canada. Chris Zegers heeft alleen een zwembroek nodig voor zijn rondreis door Brazilië. En Thom Rhodes bereidt zich voor op oudejaarsavond in de Champagnestreek. 

RTL Travel San Francisco, Val d'Isère en Frankrijk

San Francisco, Val d'Isère en Frankrijk

Chris Zegers is in Val d'Isère en Romeo Egbeama brengt een bezoek aan San Francisco. Ook is Lotte Verlackt nog een keer te zien op haar schilderachtige reis door Frankrijk. 

RTL Travel Cortina, Maldiven en Toscane

Cortina, Maldiven en Toscane

Lotte Verlackt reist door de sneeuw in het Italiaanse Cortina. De Malediven hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht op Floortje Dessing. Chris Zegers bezoekt Toscane in Italië. 

RTL Travel Zermatt, Mexico en Griekenland

Zermatt, Mexico en Griekenland

Floortje Dessing gaat wintersporten in het Zwitserse Zermatt. Verder zijn de rondreis van Chris Zegers door Mexico en Romeo Egbeama's zoektocht naar de oorsprong van de Olympische Spelen in Griekenland te zien. 

RTL Travel New York, Italië en Wales

New York, Italië en Wales

Floortje Dessing bezoekt New York en Romeo Egbeama verkent het ruige hart van Italië per luchtballon. Tom Rhodes gaat op de Engelse toer in Wales. 

RTL Travel Marokko, Groenland en Liverpool

Marokko, Groenland en Liverpool

Romeo Egbeama vervolgt zijn tocht door Marokko en Floortje Dessing is op avontuur in Groenland. Thom Rhodes bezoekt de muzikale stad van The Beatles: Liverpool. 

RTL Travel India, Kopenhagen en Andorra

India, Kopenhagen en Andorra

Chris Zegers maakt een prachtige rondreis door India en Floortje Dessing kijkt rond in de Deense hoofdstad, Kopenhagen. Het luchtruim van Andorra wordt per helikopter verkend door Romeo Egbeama. 

RTL Travel Curaçao, Groenland en Marokko

Curaçao, Groenland en Marokko

Tom Rhodes neemt je mee naar Curaçao en Floortje Dessing komt aan in Groenland. Romeo Egbeama bezoekt de rijkdom van Marokko op een zo goedkoop mogelijke manier. 

RTL Travel Miami, Tsjechië en Marseille

Miami, Tsjechië en Marseille

Floortje Dessing verkent de Bahama's en bezoekt tevens Miami. Lotte Verlackt gaat op zoek naar de oorsprong van het bier in de binnenlanden van Tsjechië. Romeo Egbeama geniet van de Franse gastvrijheid en gastronomie in Marsei ... 

RTL Travel Australië. Qatar en Aruba

Australië. Qatar en Aruba

Romeo Egbeama verkent heel relaxed de Australische Sunshine Coast en knuffelt met kangoeroes. Floortje Dessing maakt een spannende reis door de woestijn van het oliestaatje Qatar. Tom Rhodes bezoekt het zonovergoten Aruba, op z ... 

RTL Travel Nepal, Bahama's en Praag

Nepal, Bahama's en Praag

Chris Zegers vervolgt zijn avontuurlijke tocht door het mystieke Nepal. Floortje Dessing stapt aan boord van een klassieke boot om een reis te maken door de Bahama's. Lotte Verlackt verbleef een paar dagen in Praag en leefde da ... 

RTL Travel Tsjechië, Nepal en Qatar

Tsjechië, Nepal en Qatar

Lotte Verlackt pakt haar koffers en vertrekt naar Tsjechië voor een vakantie vol wintersport. Chris Zegers verkent in Nepal de stad van de tempels, Kathmandu, en Floortje Dessing neemt een kijkje in het oliestaatje Qatar in he ... 

RTL Travel Taiwan, Java en Barcelona

Taiwan, Java en Barcelona

Floortje Dessing maakt een indrukwekkende rondreis door Taiwan en Chris Zegers reist naar Java waar hij een bijzondere ontdekking doet. Romeo Egbeama bezoekt de vier leukste wijken van Barcelona en geeft in elke wijk een goede ... 

RTL Travel Palau, Peru en Düsseldorf

Palau, Peru en Düsseldorf

Floortje Dessing reist af naar het paradijselijke Palau en Tom Rhodes maakt een avontuurlijke rondreis door het kleurrijke Peru. Chris Zegers laat zien hoe je met weinig geld toch veel plezier kunt hebben in winkelstad Düsseld ... 

RTL Travel Nepal, Palau en Milaan

Nepal, Palau en Milaan

Chris Zegers bezoekt Nepal om daar een avontuurlijke trektocht te maken naar het dak van de wereld. Floortje Dessing toont een onvervalste droombestemming met dolfijnen in Palau en Romeo Egbeama laat zien hoe je portemonnee een ... 

RTL Travel Granada, Laos en Dahab

Granada, Laos en Dahab

Chris Zegers laat zien hoe je strand en sneeuw tijdens één Spaanse vakantie in Granada kunt combineren. Floortje Dessing maakt een avontuurlijke reis door Laos. Een van de beste budgettips van dit seizoen komt van Lotte Verla ... 

RTL Travel Egypte, Mexico en de Mont Blanc

Egypte, Mexico en de Mont Blanc

Lotte Verlackt bezoekt een van de voordeligste plekken in Egypte voor een spetterende duikvakantie. Chris Zegers is te zien in het tweede deel van zijn Mexicaanse reis, waarbij hij over de Pan-American Highway rijdt. Romeo Egbe ... 

RTL Travel Cambodja, Spanje en Cannes

Cambodja, Spanje en Cannes

Floortje Dessing maakt een avontuurlijke ontdekkingsreis door het Aziatische land Cambodja. Chris Zegers logeert in de Paradores in Spanje en Lotte Verlackt bewijst dat je ook met een bescheiden budget maximaal kunt genieten va ... 

RTL Travel Les Deux Alpes, Bali en Egypte

Les Deux Alpes, Bali en Egypte

Romeo Egbeama bezoekt de grandioze opening van het winterseizoen in Les Deux Alpes in Frankrijk. Chris Zegers ondergaat de cultuur en natuur van Bali. Lotte Verlackt beantwoordt de eerste kijkersvraag in het land van de piramid ... 

RTL Travel Bracciano, Peru en Mauritius

Bracciano, Peru en Mauritius

Chris Zegers is in het Italiaanse Bracciano, een romantische streek waar hij zich van zijn charmantste kant laat zien. Thom Rhodes gaat naar Peru om de fascinerende Incastad Machu Picchu te bezoeken. Romeo Egbeama duikt in het ... 

RTL Travel Bermuda, Singapore en Madrid

Bermuda, Singapore en Madrid

Floortje Dessing oriënteert zich op de huwelijksmarkt in Bermuda. De avontuurlijke Chris Zegers gaat op zoek naar lekkere eettentjes en leuke clubs in Singapore. Romeo Egbeama test de tapas en verkent de mooie stad Madrid in S ... 

RTL Travel Dubrovnik, Nieuw-Zeeland en Frankrijk

Dubrovnik, Nieuw-Zeeland en Frankrijk

Lotte Verlackt is vertrokken naar het zonnige Kroatië en brengt een bezoek aan Dubrovnik. Floortje Dessing reist voor haar great adventure af naar Nieuw-Zeeland en maakt op alle mogelijke manieren kennis met dit bijzondere lan ... 

RTL Travel Rome, Peking, Rauma

Rome, Peking, Rauma

Lotte Verlackt is in Rome voor een echte culinaire bestbudgettrip. Floortje Dessing eindigt haar reis van 8000 kilometer met de Trans Siberië Express in Peking. Romeo Egbeama gaat helemaal los in het Finse dorp Rauma, waar je ... 

RTL Travel New York, Kenia en Salamanca

New York, Kenia en Salamanca

Floortje Dessing laat zien dat je met een kleiner budget ook goed uit de voeten kunt in New York. Chris Zegers reist af naar Kenia, een ideale avontuurlijke bestemming als je voor het eerst in Afrika bent. Romeo Egbeama duikt o ... 

RTL Travel Rome, Mongolië en Frankrijk

Rome, Mongolië en Frankrijk

Chris Zegers zoekt in Italië uit of Rome meer heeft dan alleen klassieke architectuur en duikt in het winkel- en uitgaansleven. Floortje Dessing brengt met de Trans Siberië Express een bezoek aan de wijde vlakten van Mongoli ... 

RTL Travel Bermuda, Borneo en Stockholm

Bermuda, Borneo en Stockholm

Floortje Dessing wordt door een kijker naar het eiland Bermuda gestuurd om achter het geheim van de Bermudadriehoek te komen. Chris Zegers is in het paradijselijke Borneo om te genieten van de dieren en de natuur. Tijdens zijn ... 

RTL Travel Budapest, Siberië en Toscane

Budapest, Siberië en Toscane

Lotte brengt een bezoek aan Boedapest, de Hongaarse hoofdstad. Floortje begint aan het tweede deel van haar avontuurlijke reis met de Trans Siberië Express en belandt in de ruige Siberische binnenlanden. Chris zit er comfortab ... 

RTL Travel Griekenland, Kenia en Antwerpen

Griekenland, Kenia en Antwerpen

Atleet Romeo Egbeama gaat naar het hart van de Olympische Spelen in Griekenland. Chris Zegers is voor zijn Great Adventure op zoek naar de big five' in Kenia. Thom Rhodes gaat op zoek naar de zeven zuinigheden van Antwerpen. 

RTL Travel Griekenland, Sint-Petersburg en Spitsbergen

Griekenland, Sint-Petersburg en Spitsbergen

Romeo Egbeama gaat eilandhoppen in Griekenland met weinig geld op zak. Thom Rhodes laat een jongensdroom in vervulling gaan en paradeert door de gouden straten van Sint-Petersburg. Floortje Dessing is nog in het poolgebied en n ... 

RTL Travel Frankrijk, Canada en Spitsbergen

Frankrijk, Canada en Spitsbergen

Tom Rhodes kijkt met Amerikaanse ogen naar de Noord-Franse kust. Chris Zegers verkent de overweldigende natuur van Canada en brengt een bezoek aan de Niagarawatervallen. Hoog in het poolgebied duikt Floortje Dessing in het ijzi ... 

RTL Travel Antarctica en Belize

Antarctica en Belize

Floortje Dessing is op Antarctica en Chris Zegers swingt in Belize. 

RTL Travel Antarctica en Belize

Antarctica en Belize

Floortje Dessing spot pinguïns rondom Antarctica en Chris Zegers speelt met krokodillen in Belize. 

RTL Travel Vancouver Island en Antarctica

Vancouver Island en Antarctica

Chris Zegers zoekt beren op het Canadese Vancouver Island en Floortje Dessing is op weg naar Vuurland. 

RTL Travel Buenos Aires en Gao

Buenos Aires en Gao

Floortje Dessing doet Buenos Aires aan en Chris Zegers spot olifanten in het Indiase Goa. 

RTL Travel Bermuda, Thailand en Trentino

Bermuda, Thailand en Trentino

Floortje Dessing past trouwjurken op Bermuda. Chris Zegers krijgt een massage in Thailand en Lotte Verlackt ontdekt de skipistes van het Italiaanse Trentino. 

RTL Travel Darwin, Swaziland en Brazilië

Darwin, Swaziland en Brazilië

Floortje Dessing bezoekt de Australische stad Darwin. Chris Zegers gaat op onderzoek uit in het koninklijke Swaziland en Romeo Egbeama voert de laatste etappe van zijn Grand Tour door Brazilië uit. 

RTL Travel Ho Chi Minh City, Dubai en Brazilië

Ho Chi Minh City, Dubai en Brazilië

Chris Zegers is in de grootste stad van Vietnam: Ho Chi Minhstad. Gastpresentatrice Terence Schreurs bezoekt het exclusieve Dubai en Romeo Egbeama gaat zandboarden in Brazilië. 

RTL Travel Noord-Vietnam, Australië en Brazilië

Noord-Vietnam, Australië en Brazilië

Chris Zegers neemt de trein naar het bergachtige Noord-Vietnam. Floortje Dessing komt tijdens haar reis door Australië aan bij Lake Argyle. Romeo Egbeama brengt een bezoekje aan het Braziliaanse Bloemendaal. 

RTL Travel Zululand, La Reunion en Brazilië

Zululand, La Reunion en Brazilië

Chris Zegers neemt ons mee naar het Zuid-Afrikaanse Zululand. Floortje Dessing is ondertussen op het Franse eilandje La Reunion en Romeo Egbeama maakt een treinreis door de bergen van Brazilië. 

RTL Travel Australië, Engeland en São Paulo

Australië, Engeland en São Paulo

Floortje Dessing maakt de geboorte van een krokodil mee in Australië, Chris Zegers kamt het zuidwesten van Engeland uit en Romeo Egbeama reist tijdens zijn grand tour door Brazilië naar São Paulo. 

RTL Travel Vietnam en Ile de La Réunion

Vietnam en Ile de La Réunion

Chris Zegers vindt historische schatten in Vietnam en Floortje Dessing bezoekt het piepkleine eilandje La Réunion. 

RTL Travel Maldiven, Istanbul en Brazilië

Maldiven, Istanbul en Brazilië

Floortje Dessing bezoekt de mooie stranden van de Malediven, Roeland Fernhout ontdekt de onbekende kanten van Istanbul en Romeo belandt in het zuidelijke deel van Brazilië. 

RTL Travel Zuid-Afrika, Dubai en Brazilië

Zuid-Afrika, Dubai en Brazilië

Chris Zegers spot olifanten in Zuid-Afrika. Gastpresentatrice Jet Sol ervaart de woeste woestijn van Dubai. Romeo Egbeama danst erop los met het Braziliaanse carnaval. 

RTL Travel Bristol, Sri Lanka en Rio de Janeiro

Bristol, Sri Lanka en Rio de Janeiro

Chris Zegers is in het voordelige Bristol. Floortje Dessing ontdekt de ruimte en rust in Sri Lanka. Romeo Egbeama vermaakt zich in Rio de Janeiro. 

RTL Travel Chili, Riga en Brazilië

Chili, Riga en Brazilië

Chris Zegers eindigt zijn reis door Chili, Lotte Verlackt bezoekt een klassiek ballet in Riga en Romeo Egbeama begint zijn grand tour door Brazilië. 

RTL Travel Cornwall, Sri Lanka en Los Angeles

Cornwall, Sri Lanka en Los Angeles

Chris Zegers toert door Cornwall in Zuid-Engeland en Floortje Dessing maakt een bijzondere reis door het door de tsunami getroffen Sri Lanka. Romeo Egbeama eindigt zijn grand tour door Amerika in Los Angeles. 

RTL Travel Chili, Malta en Hollywood

Chili, Malta en Hollywood

Chris Zegers verkent Chili te paard, Lotte Verlackt bezoekt het eiland Gozo voor de kust van Malta en Romeo Egbeama vermaakt zich in Hollywood. 

RTL Travel Indonesië, Canada en Amerika

Indonesië, Canada en Amerika

Floortje Dessing vervolgt haar zeiltocht langs de Indonesische eilanden. Chris Zegers gaat op zoek naar beren in Canada en Romeo Egbeama bereikt de andere kant van Amerika tijdens zijn grand tour. 

RTL Travel Schotland, Chili en Phoenix

Schotland, Chili en Phoenix

Floortje Dessing bezoekt de mooiste plekken van Schotland. Chris Zegers bekijkt de geisers in de Chileense Atacama-woestijn en Romeo Egbeama gaat parachutespringen in het Amerikaanse Phoenix. 

RTL Travel Amerika, Indonesië en Belize

Amerika, Indonesië en Belize

Romeo Egbeama reist verder in Amerika, Floortje Dessing vermaakt zich in Indonesië en Chris Zegers is in het paradijselijke Belize. 

RTL Travel Texas, Belize en Schotland

Texas, Belize en Schotland

Romeo Egbeama voelt zich in Texas een echte cowboy. Chris Zegers doet een jungletrektocht in Belize en Floortje Dessing gaat naar Schotland. Dat doet ze in een van de meest luxueuze treinen ter wereld. 

RTL Travel New Orleans, Indonesië en Cyprus

New Orleans, Indonesië en Cyprus

Romeo Egbeama is in het swingende New Orleans, terwijl Lotte Verlackt zich vermaakt op Cyprus. Floortje Dessing verkent Indonesië met een luxe schip. 

RTL Travel Amerika, Belize, Antartica

Amerika, Belize, Antartica

Romeo Egbeama gaat verder met zijn tour door Amerika. Chris Zegers vliegt in Belize over het grootste rif ter wereld en Floortje Dessing beëindigt haar reis door Antarctica. 

RTL Travel Nashville, Antartica en Turkije

Nashville, Antartica en Turkije

Romeo Egbeama gaat linedancen in Nashville. Floortje Dessing verkent Antartica per boot en Lotte Verlackt laat haar zorgen verdwijnen in Turkije. 

RTL Travel Ibiza en Suriname

Ibiza en Suriname

Floortje bezoekt Ibiza en Roeland is in Suriname. 

RTL Travel Eolische Eilanden en Kamtsjatka

Eolische Eilanden en Kamtsjatka

Chris bezoekt de Eolische Eilanden en Floortje is in Kamtsjatka.