RTL Travel

Reismagazine gepresenteerd door Lotte Verlackt, Chris Zegers, Floortje Dessing, Romeo Egbeama en Tom Rhodes, waarin zowel spannende verre reizen, budgetreizen als bestemmingen naar aanleiding van kijkersvragen aan bod komen.
RTL Travel Chicago en Noorwegen

Chicago en Noorwegen

Chris bezoekt Chicago en Daphne is in Noorwegen. 

RTL Travel Egypte, Mexico en de Mont Blanc

Egypte, Mexico en de Mont Blanc

Lotte Verlackt bezoekt een van de voordeligste plekken in Egypte voor een spetterende duikvakantie. Chris Zegers is te zien in het tweede deel van zijn Mexicaanse reis, waarbij hij over de Pan-American Highway rijdt. Romeo Egbe ... 

RTL Travel Antartica en Belize

Antartica en Belize

Floortje Dessing spot pinguïns rondom Antartica en Chris Zegers speelt met krokodillen in Belize. 

RTL Travel Amerika, Indonesië en Belize

Amerika, Indonesië en Belize

Romeo Egbeama reist verder in Amerika, Floortje Dessing vermaakt zich in Indonesië en Chris Zegers is in het paradijselijke Belize. 

RTL Travel Buenos Aires en Gao

Buenos Aires en Gao

Floortje Dessing doet Buenos Aires aan en Chris Zegers komt olifanten tegen in het Indiase Goa. 

RTL Travel Bermuda, Thailand en Trantino

Bermuda, Thailand en Trantino

Floortje Dessing past trouwjurken op Bermuda, Chris Zegers krijgt een massage in Thailand en Lotte Verlackt ontdekt de skipistes van het Italiaanse Trantino. 

RTL Travel Darwin, Swaziland en Brazilië

Darwin, Swaziland en Brazilië

Floortje Dessing bezoekt de Australische stad Darwin, Chris Zegers gaat op onderzoek uit in het koninklijke Swaziland en Romeo Egbeama voert de laatste etappe van zijn Grand Tour door Brazilië uit. 

RTL Travel Noord-Vietnam, Australië en Brazilië

Noord-Vietnam, Australië en Brazilië

Chris Zegers neemt de trein naar het bergachtige Noord-Vietnam, Floortje Dessing komt tijdens haar reis door Australië aan bij Lake Argyle en Romeo Egbeama brengt een bezoekje aan het Braziliaanse Bloemendaal. 

RTL Travel Zululand, La Reunion en Brazilië

Zululand, La Reunion en Brazilië

Chris Zegers neemt je mee naar het Zuid-Afrikaanse Zululand, Floortje Dessing is op het Franse eilandje La Reunion en Romeo Egbeama maakt een treinreis door de bergen van Brazilië. 

RTL Travel Vietnam en Ile de La Réunion

Vietnam en Ile de La Réunion

Chris Zegers vindt historische schatten in Vietnam en Floortje Dessing bezoekt het piepkleine eilandje La Réunion. 

RTL Travel Maldiven, Istanbul en Brazilië

Maldiven, Istanbul en Brazilië

Floortje Dessing bezoekt de mooie stranden van de Malediven, Roeland Fernhout ontdekt de onbekende kanten van Istanbul en Romeo belandt in het zuidelijke deel van Brazilië. 

RTL Travel Zuid-Afrika, Dubai en Brazilië

Zuid-Afrika, Dubai en Brazilië

Chris Zegers spot olifanten in Zuid-Afrika, gastpresentatrice Jet Sol ervaart de woeste woestijn van Dubai en Romeo Egbeama danst erop los bij het Braziliaanse carnaval. 

RTL Travel Chili, Riga en Brazilië

Chili, Riga en Brazilië

Chris Zegers eindigt zijn reis door Chili, Lotte Verlackt bezoekt een klassiek ballet in Riga en Romeo Egbeama begint zijn grand tour door Brazilië. 

RTL Travel Cornwall, Sri Lanka en Los Angeles

Cornwall, Sri Lanka en Los Angeles

Chris Zegers toert door Cornwall in Zuid-Engeland, Floortje Dessing maakt een bijzondere reis door het door de tsunami getroffen Sri Lanka en Romeo Egbeama eindigt zijn Grand Tour door Amerika in Los Angeles. 

RTL Travel Vancouver island en Antartica

Vancouver island en Antartica

Chris Zegers zoekt beren op het Canadese Vancouver Island en Floortje Dessing is in Antartica op weg naar Vuurland. 

RTL Travel Faeroër Eilanden en India

Faeroër Eilanden en India

Floortje Dessing gaat verder met het verkennen van de Faeröer Eilanden en Chris Zegers gaat op zoek naar de exotische kant van het Indiase Goa. 

RTL Travel Amerika, Belize, Antartica

Amerika, Belize, Antartica

Romeo Egbeama gaat verder met zijn tour door Amerika, Chris Zegers vliegt in Belize over het grootste rif ter wereld en Floortje Dessing eindigt haar reis door Antartica. 

RTL Travel Nashville, Antartica en Turkije

Nashville, Antartica en Turkije

Romeo Egbeama gaat linedancen in Nashville, Floortje Dessing verkent Antartica per boot en Lotte Verlackt laat haar zorgen verdwijnen in Turkije. 

RTL Travel Mauritius, Nieuw-Zeeland en Dahab

Mauritius, Nieuw-Zeeland en Dahab

Romeo Egbeama bezoekt een huwelijksreisoord in Mauritius en voor Floortje Dessing is er volop avontuur in Nieuw-Zeeland. Lotte Verlackt is in het Egyptische Dahab waar ze de goedkoopste duikplekken laat zien. 

RTL Travel Stockholm, Nieuw-Zeeland en Toscane

Stockholm, Nieuw-Zeeland en Toscane

Floortje Dessing is in het hippe Stockholm, Chris Zegers maakt een rondreis door Nieuw-Zeeland en Romeo Egbeama bezoekt de Italiaanse streek Toscane. 

RTL Travel Breda, Cook Eilanden en Sicilië

Breda, Cook Eilanden en Sicilië

Romeo Egbeama is op weg naar het Spaanse Breda, Chris Zegers bezoekt de prachtige Cook Eilanden en Lotte Verlackt ontspant in Sicilië. 

RTL Travel Afl. 2

Afl. 2

De presentatoren van RTL Travel nemen hun selectie van tien meest bijzondere en luxe bestemmingen ter wereld door. 

RTL Travel Madrid, Mexico en Qatar

Madrid, Mexico en Qatar

Romeo Egbeama is in de Spaanse hoofdstad Madrid en Chris Zegers vervolgt zijn avontuurlijke reis door het zonnige Mexico. Floortje Dessing neemt je mee naar het Arabische schiereiland Qatar. 

RTL Travel Turkije en Gabon

Turkije en Gabon

Lotte Verlackt gaat naar Turkije en Floortje Dessing bezoekt het Afrikaanse Gabon. 

RTL Travel Rome, Palau en Egypte

Rome, Palau en Egypte

Chris Zegers laat zich het Italiaanse leven prima smaken in Rome. Floortje Dessing ontdekt Palau in Micronesië. Ook zie je het vervolg op de duikreis van Lotte Verlackt in Egypte. 

RTL Travel Faeröer Eilanden en Washington

Faeröer Eilanden en Washington

Floortje Dessing ontdekt de Faeröer Eilanden en Chris Zegers bezoekt de Amerikaanse staat Washington. 

RTL Travel Cortina, Maldiven en Toscane

Cortina, Maldiven en Toscane

Lotte Verlackt reist door de sneeuw in het Italiaanse Cortina. De Maldiven hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht op Floortje Dessing. Chris Zegers bezoekt Toscane in Italië. 

RTL Travel Kamtsjatka en Frankrijk

Kamtsjatka en Frankrijk

Floortje bezoekt Kamtsjatka en Chris is in Frankrijk. 

RTL Travel Marokko, Groenland en Liverpool

Marokko, Groenland en Liverpool

Romeo Egbeama vervolgt zijn tocht door Marokko en Floortje Dessing is op avontuur in Groenland. Thom Rhodes bezoekt de muzikale stad van The Beatles: Liverpool. 

RTL Travel India, Kopenhagen en Andorra

India, Kopenhagen en Andorra

Chris Zegers maakt een prachtige rondreis door India en Floortje Dessing kijkt rond in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Het luchtruim van Andorra wordt per helikopter verkend door Romeo Egbeama. 

RTL Travel Curaçao, Groenland en Marokko

Curaçao, Groenland en Marokko

Tom Rhodes neemt je mee naar Curaçao en Floortje Dessing komt aan in Groenland. Romeo Egbeama bezoekt op een zo goedkoop mogelijke manier de rijkdom van Marokko. 

RTL Travel Miami, Tsjechië en Marseille

Miami, Tsjechië en Marseille

Floortje Dessing verkent de Bahama´s en Miami met een prachtig schip. Lotte Verlackt gaat op zoek naar de oorsprong van het bier in de binnenlanden van Tsjechië. Romeo Egbeama geniet van de Franse gastvrijheid en gastrono ... 

RTL Travel Afl. 43

Afl. 43

Reismagazine waarin zowel spannende verre reizen, budgetreizen als bestemmingen naar aanleiding van kijkersvragen aan bod komen. 

RTL Travel Afl. 42

Afl. 42

Reismagazine waarin zowel spannende verre reizen, budgetreizen als bestemmingen naar aanleiding van kijkersvragen aan bod komen. 

RTL Travel Australië. Qatar en Aruba

Australië. Qatar en Aruba

Romeo Egbeama verkent heel relaxt de Australische Sunshine Coast en knuffelt met kangoeroes. Floortje Dessing maakt een spannende reis door de woestijn van het oliestaatje Qatar en Tom Rhodes bezoekt het zonovergoten Aruba, op ... 

RTL Travel Tsjechië, Nepal en Qatar

Tsjechië, Nepal en Qatar

Lotte Verlackt pakt haar koffers en vertrekt naar Tsjechië voor een vakantie vol wintersport. Chris Zegers verkent in Nepal de stad van de tempels, Kathmandu, en Floortje Dessing neemt een kijkje in het oliestaatje Qatar in ... 

RTL Travel Taiwan, Java en Barcelona

Taiwan, Java en Barcelona

Floortje Dessing maakt een indrukwekkende rondreis door Taiwan en Chris Zegers reist naar Java waar hij een bijzondere ontdekking doet. Romeo Egbeama bezoekt de vier leukste wijken van Barcelona en geeft in elke wijk een goede ... 

RTL Travel Palau, Peru en Düsseldorf

Palau, Peru en Düsseldorf

Floortje Dessing reist af naar het paradijselijke Palau en Thom Rhodes maakt een avontuurlijke rondreis door het kleurrijke Peru. Chris Zegers laat zien hoe je met weinig geld toch veel plezier kunt hebben in winkelstad Düss ... 

RTL Travel Nepal, Palau en Milaan

Nepal, Palau en Milaan

Chris Zegers bezoekt Nepal om daar een avontuurlijke trektocht te maken naar het dak van de wereld. Floortje Dessing toont je een onvervalste droombestemming met dolfijnen in Palau en Romeo Egbeama laat zien hoe je portemonnee ... 

RTL Travel Curaçao, Mexico en Duitsland

Curaçao, Mexico en Duitsland

Tom Rhodes maakt een tropische trip naar Curaçao. Chris Zegers vervolgt zijn reis door Mexico en maakt er een bizarre boottocht. Lotte Verlackt laat je de drie meest romantische hotels in het Duitse Noordrijn-Westfalen zien. 

RTL Travel Granada, Laos en Dahab

Granada, Laos en Dahab

Chris Zegers laat zien hoe je strand en sneeuw tijdens één Spaanse vakantie in Granada kunt combineren. Floortje Dessing maakt een avontuurlijke reis door Laos. Een van de Beste Budget Tips van dit seizoen komt van Lotte ... 

RTL Travel Mauritius, Jordanië en Brugge

Mauritius, Jordanië en Brugge

In deze aflevering gaat Romeo Egbeama op verzoek van twee kijkers naar de romantische bestemming Mauritius. Floortje Dessing is deze week in het Midden-Oosten en vervult een oude droom tijdens haar bezoek aan Jordanië. Lotte ... 

RTL Travel Parijs, Mexico en Cambodja

Parijs, Mexico en Cambodja

Romeo Egbeama is in Parijs waar hij het Franse 'Joie de Vivre' combineert met Nederlandse zuinigheid. Chris Zegers maakte een avontuurlijke reis door Mexico. In deze aflevering zie je ook het vervolg op het fascinerende bezoek ... 

RTL Travel Cambodja, Spanje en Cannes

Cambodja, Spanje en Cannes

Floortje Dessing maakt een avontuurlijke ontdekkingsreis door het Aziatische land Cambodja. Chris Zegers logeerde in de Paradores in Spanje en Lotte Verlackt bewijst dat je ook met een bescheiden budget maximaal kunt genieten v ... 

RTL Travel Les Deux Alpes, Bali en Egypte

Les Deux Alpes, Bali en Egypte

Romeo Egbeama bezoekt de grandioze opening van het winterseizoen in Les Deux Alpes in Frankrijk. Chris Zegers ondergaat de cultuur en natuur van Bali. Lotte Verlackt beantwoordt de eerste kijkersvraag in het land van de piramid ... 

RTL Travel Bracciano, Peru en Mauritius

Bracciano, Peru en Mauritius

Chris Zegers is in het Italiaanse Bracciano, een romantische streek waar hij zich van zijn charmantste kant laat zien. De Amerikaanse backpacker Thom Rhodes gaat naar Peru om de fascinerende Inca-stad Machu Picchu te bezoeken. ... 

RTL Travel Bermuda, Singapore en Madrid

Bermuda, Singapore en Madrid

Floortje Dessing oriënteert zich op de huwelijksmarkt in Bermuda. De avontuurlijke Chris Zegers gaat op zoek naar lekkere eettentjes en leuke clubs in Singapore. Romeo Egbeama test de tapas en verkent de mooie stad Madrid in ... 

RTL Travel Canada, Frankrijk en Athene

Canada, Frankrijk en Athene

Chris Zegers maakt bijzondere, nieuwe vrienden in Canada. Lotte Verlackt reist Vincent van Gogh achterna en gaat op zoek naar schilderachtige plekken in Zuid-Frankrijk. Romeo Egbeama vertrekt met maar €120 in zijn portemonn ... 

RTL Travel Rome, Peking, Rauma

Rome, Peking, Rauma

Lotte Verlackt is in Rome voor een echte culinaire bestbudgettrip. Floortje Dessing eindigt haar reis van 8000 kilometer met de Trans Siberië Express in Peking. Romeo Egbeama gaat helemaal los in het Finse dorp Rauma, waar j ... 

RTL Travel New York, Kenia en Salamanca

New York, Kenia en Salamanca

Floortje Dessing laat zien dat je met een kleiner budget ook goed uit de voeten kunt in New York. Chris Zegers reist af naar Kenia, een ideale avontuiurlijke bestemming als je voor het eerst in Afrika bent. Romeo Egbeama duikt ... 

RTL Travel Rome, Mongolië en Frankrijk

Rome, Mongolië en Frankrijk

Chris Zegers zoekt in Italië uit of Rome meer heeft dan alleen klassieke architectuur en duikt in het winkel- en uitgaansleven. Floortje Dessing brengt met de Trans Siberië Express een bezoek aan de wijde vlakten van Mong ... 

RTL Travel Bermuda, Borneo en Stockholm

Bermuda, Borneo en Stockholm

Floortje Dessing wordt door een kijker naar het eiland Bermuda gestuurd om achter het geheim van de Bermudadriehoek te komen. Chris Zegers is in het paradijselijke Borneo om te genieten van de dieren en de natuur. Tijdens zijn ... 

RTL Travel Budapest, Siberië en Toscane

Budapest, Siberië en Toscane

Lotte Verlackt brengt een bezoek aan Budapest, de Hongaarse hoofdstad. Floortje Dessing begint aan het tweede deel van haar avontuurlijke reis met de Trans Siberië Express en belandt in de ruige Siberische binnenlanden. Chri ... 

RTL Travel Toscane, Moskou en Kroatië

Toscane, Moskou en Kroatië

Chris Zegers reist af naar een onbekende Toscaanse plek in het zonovergoten Italië. Floortje Dessing begint aan het eerste deel van haar Great Adventure met de Trans Siberië Express, maar brengt eerst een bezoek aan Mosko ... 

RTL Travel Griekenland, Sint Petersburg en Spitsbergen

Griekenland, Sint Petersburg en Spitsbergen

Romeo Egbeama eilandhopt in Griekenland met de rugzak op de rug en weinig geld op zak. Thom Rhodes laat een jongensdroom in vervulling komen en paradeert door de gouden straten van Sint Petersburg. Floortje Dessing is nog in he ... 

RTL Travel Afl. 38

Afl. 38

Reismagazine waarin zowel spannende verre reizen, budgetreizen als bestemmingen naar aanleiding van kijkersvragen aan bod komen. 

RTL Travel Afl. 32

Afl. 32

Reismagazine waarin zowel spannende verre reizen, budgetreizen als bestemmingen naar aanleiding van kijkersvragen aan bod komen. 

RTL Travel Afl. 11

Afl. 11

Reismagazine waarin zowel spannende verre reizen, budgetreizen als bestemmingen naar aanleiding van kijkersvragen aan bod komen. 

RTL Travel Afl. 4

Afl. 4

Reismagazine waarin zowel spannende verre reizen, budgetreizen als bestemmingen naar aanleiding van kijkersvragen aan bod komen. 

RTL Travel Afl. 1

Afl. 1

Reismagazine waarin zowel spannende verre reizen, budgetreizen als bestemmingen naar aanleiding van kijkersvragen aan bod komen. 

RTL Travel Afl. 26

Afl. 26

Reismagazine waarin zowel spannende verre reizen, budgetreizen als bestemmingen naar aanleiding van kijkersvragen aan bod komen. 

RTL Travel Afl. 10

Afl. 10

Reismagazine waarin zowel spannende verre reizen, budgetreizen als bestemmingen naar aanleiding van kijkersvragen aan bod komen. 

RTL Travel Afl. 6

Afl. 6

Reismagazine waarin zowel spannende verre reizen, budgetreizen als bestemmingen naar aanleiding van kijkersvragen aan bod komen. 

RTL Travel Afl. 5

Afl. 5

Reismagazine waarin zowel spannende verre reizen, budgetreizen als bestemmingen naar aanleiding van kijkersvragen aan bod komen. 

RTL Travel Afl. 26

Afl. 26

Daphne bezoekt de stad van India en Floortje is in Georgie. 

RTL Travel RTL Travel's Hotlist /8

RTL Travel's Hotlist /8

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Travel RTL Travel's Hotlist /7

RTL Travel's Hotlist /7

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Travel RTL Travel's Hotlist /6

RTL Travel's Hotlist /6

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Travel RTL Travel's Hotlist /5

RTL Travel's Hotlist /5

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Travel RTL Travel's Hotlist /4

RTL Travel's Hotlist /4

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Travel RTL Travel's Hotlist /3

RTL Travel's Hotlist /3

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Travel RTL Travel's Hotlist /2

RTL Travel's Hotlist /2

Geen extra informatie aanwezig.